Пропозиція в найкращому ЖК міста Івано-Франківська біля міського озера та парку Шевченка. Вам варто побачити дану пропозицію. Сучасний ексклюзивний пентхаус, кухня-вітальня площею 43 м2 + окремі три спальні кімнати з вікритими терасами. Вид на місто і парк. (можна зробити квартиру з євроремонтом під Ваші вимоги за один місяць) Знаходиться квартира в елітному ЖК біля міського озера та парку Шевченка. Будинок один з найкращих в Івано-Франківську: 1. Якість матеріалів і не тільки є невідємною складовою цього будинку: утеплення МІНЕРАЛЬНОЮ ватою. Монолітно-каркасний. Перестінки: керамічний блок. Енергозберігаючі вікна, якісні двері. 2. Неймовірні планування: кухні студії, та окремі спальні кімнати де продумано все до деталей. 3. Закриті двори від автомобілів. Консьєрж сервіс та відеонагляд. 4. Футбольне поле та тенісний корт для мешканців. 5. Підземний паркінг, де ліфт піднімається та спускається у паркінг. 6. Власна інфраструктура будинку: дитячий садочок, косметологія, кафе, піцерія, магазини та інше. 7. Невелика кількість квартир в ЖК - затишок гарантований 8. Безпека: є підземний паркінг, поруч тихий спокійний район. Варто один раз побачити і Ви мріятимете тут жити. Готовий будинок. Ідеальна локація. Безпечне місце. Продумане планування. Найкраща якість. Є можливість розтермінування. Код квартири #34713713

Мазепи Гетьмана вул., 160
rieltor.ua

Продається квартира на вул. Білозіра, до центру пішки 15хв, поряд є школа, магазини та садочки Квартира 3 кімнатна 3 поверх, має 3 закритих балкони, зроблений ремонт. Світла та тепла, роздільний сан вузол. Продається з меблями та технікою. Загальна площа 117 кв. Від власника. Також є гараж в цьому ж будинку

власник
Продаж 3 кімнатної квартири
olx.ua

Продається видова 3-кімнатна квартира загальною площею 108 м2 біля міського озера за вул. Мазепи. Код квартири - # 3 4 6 2 7 5 6 1 2 поверх з 16 (ліфт); новобудова; будинок зданий в експлуатацію; всі комунікації запущено; індивідуальне опалення (електричне); тераса; частковий ремонт. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), встановлені радіатори індивідуального опалення та електричний котел, якісні металопластикові вікна та вхідні двері, зроблена тепла підлога та розводка електрики, залита стяжка. Ремонтні роботи можна продовжити одразу після переоформлення. Квартира має зручне роздільне планування окремі житлові кімнати, кухню-студію площею 20 м2 з великими панорамними вікнами, санвузли та коридор. Є вихід на простору відкриту терасу. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 138, Бам, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 130000.0 USD
dom.ria.com

Квартира двостороннього планування, світла, простора, усі кімнати окремі, євроремонт з якісних матеріалів так як робився для себе, санвузол роздільний/ванна, автономне опалення, підігрів підлоги, додатково проведено тепло та шумоізоляцію, є виводи під кондиціонери, встановлено меблі і техніку. Житловий комплекс розташований в самому центрі міста, територія закритого типу, підземний паркінг, дитячі майданчики, приватний садочок, поряд магазини, розважальні заклади. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Ціна вказана без комісії для покупця!!!!

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

Велика 3 кім. квартира 108 м² на 6-му поверсі в новому житловому будинку на вул. Мазепи Розташування: центр міста, міське озеро, парк. Гарне сполучення з іншими районами за рахунок виїзду на обїзну дорогу, який знаходиться поруч. В радіусі 500 м знаходиться вся необхідна інфраструктура: школа, дитячі садочки, магазини, кафе та ін. Про будинок: поєднання сучасного європейського будівництва та комфортного планування за вигідною ціною. В будинку передбачено 2 ліфти. У комплексі здійснюється контроль доступу на територію та підземний паркінг, цілодобовий відеонагляд. Автоматичне пожежогасіння та аварійне сповіщення. Встановлюються сучасні IP-домофони з функцією дистанційного управління за допомогою смартфона Про квартиру: оптимальне двостороннє планування квартири, велика кухня, простора вітальня та спальня Максимальне наповнення квартири. У вартість входить: - Встановлені високотехнічні панорамні вікна бельгійського виробника REYNAERS з алюмінієвого профілю - Броньовані вхідні двері - Фасад утеплений мінеральною ватою - Дахова котельня з конденсаційними котлами Wessex ModuMax (Великобританія) - Гіпсова штукатурка фінішна - Чистова стяжка підлоги, шліфована машинним способом - батареї - Розведення труб під опалення - Розведення труб на холодну та гарячу воду - Розведення електрики - Всі комунікації За більш детальною інформацією та оглядом телефонуйте:

Гетьмана Ивана Мазепы улица, 140А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 129600.0 USD
dom.ria.com

Продаю ексклюзивну квартиру з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, яка знаходиться біля міського озера. У квартирі зроблений якісний ремонт з виключно якісних матеріалів. Зроблено функціональне перепланування, тому в квартирі є простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, гардероб та дитяча кімната. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі кварц-вініл з підігрівом всюди, крім спальні та дитячої. Зроблено тіньовий плінтус, тіньовий шов на стелі, багато світильників та підсвіток. У санвузлі дорога широкоформатна плитка з запилом під 45, якісна сантехніка, тепла стіна та пральна машинка Samsung преміум сегменту. В квартирі вся техніка Samsung та Bosch, а саме: - вмонтований холодильник; - вмонтована посудомийка; - вмонтована мікрохвильова піч; - сушильна та пральна машини; - духова піч; - індукція поверхня; - телевізори. Залишається все, що на фото. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте.

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

Продаж просторії 2 кім квартири + кухня студія, вул. Нац Гвардії 14М, ЖК Паркове Містечко. Закрита територія під охороною та відеоспостереженням 24/7. Поблизу парк. Розвинена інфраструктура : є кавʼярні, продуктові магазини, аптеки, тд. Неподалік зупинка міського транспорту. Є паркувальні місця під будинком. Квартира розташована на 3 поверсі. Загальна площа 86,3м2. Перепланована : обʼєднали одну з кімнат та кухню. Таким чином збільшили простір. Дві окремі кімнати (спальна та гостьова або дитяча) + санвузол з ванною + гардероб. Квартира повністю мебльована та укомплектована всім необхідним. Підігрів підлоги. Є відкритий балкон з кухні. Потрібна детальніша інформація або бажаєте оглянути квартиру? Телефонуйте або надішліть повідомлення, з радістю допоможу!

можливий продаж по єОселя
Національної Гвардії вул., 14М
rieltor.ua

Продаю круту квартиру з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, яка знаходиться біля міського озера. Комфортний 5 поверх, є дизайн проект ЖК Озеро Зроблено функціональне перепланування, тому у квартирі є простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, гардероб та дитяча кімната. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі кварц-вініл з підігрівом всюди, крім спальні та дитячої. Зроблено тіньовий плінтус, тіньовий шов на стелі, багато світильників та підсвіток. У квартирі вся техніка Samsung та Bosch, а саме: – вмонтований холодильник; – вмонтована посудомийка; – вмонтована мікрохвильова піч; – сушильна та пральна машини; – духова піч; – індукція поверхня; – телевізори – ковомашинка. Залишається все, що на фото. + бонусом іде кладовка є відоогляд по квартирі, але для повного враження від даної пропозиції потрібно бачити в живу. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте.

Приозерна, 1
rieltor.ua

Продаж простора 3к. новобудова ЖК "Віденський", вул.Мазепи 168, поруч озера і парку, сирець 127,3м2, дві великі тераси - 43м2, видова - краєвиди на озеро і місто, сучасне планування, квартира двостороння, встановлений газовий котел, окремі кімнати, кладовка, з однієІ з терас вигляд на обидва озера, з іншоІ тераси вигляд на місто. Тераси обаднані алюмінієвим каркасом з скляними панелями, зроблені зливи, гідроізоляція, залита стяжка під терасну дошку, виведена вода. В квартирі розведена тепла підлога, каналізація. Котел оплачений. Якісні метапластикові, панорамні вікна, броньовані двері, безшумний ліфт. Облагороджений двір - відпочинкові та зелені зони, дитячий майданчик. Поруч міське озеро, парк, супермаркети, зупинки транспорту. Будинок зданий в експлуатацію ! Документи !!! Можливе розтермінування !

Продаж  простора 3к. новобудова ЖК "Віденський"
olx.ua

Простора 3-кімнатна квартира у зданій секції ЖК Віденькмй , 114.3 м2 з ДВОМА ТЕРАСАМИ, одна з них видова на озеро 26.9 м2, також є інша тераса 16.4 м2. Дуже круте планування, кухня-студія 35.4 м2, перша спальня 15.6 м2, інша спальня 13.5 м2 , і ще одна кімната (гардероб, кабінет тощо) 7.7 м2 , роздільний санвузол. До вартості входить котел, підігрів підлоги всюди окрім гардеробу, також є чистова стяжка, розвід води та опалення. Будинок зданий та частково обжитий, є всі комунікації. Також великою перевагою є те, що у квартирі можна зробити камін, адже це останній поверх. Поверх 9 з 9 МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ ДО 2 РОКІВ! Якщо розтермінування до кінця цього року, тоді воно БЕЗВІДСОКОВЕ, якщо на більший термін +5000$.

Продам зданий , видовий на озеро  3кім пентхаус !
olx.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Простора 3-кімнатна квартира 114.3 м2 з ДВОМА ТЕРАСАМИ!!! одна з них видова на озеро 26.9 м2, також є інша тераса 16.4 м2. НА ДАНУ КВАРТИРУ МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ ДО 2 РОКІВ!!! Дуже круте планування, кухня-студія 35.4 м2, перша спальня 15.6 м2, інша спальня 13.5 м2 , і ще одна кімната (гардероб, кабінет тощо) 7.7 м2 , роздільний санвузол. До вартості входить котел, підігрів підлоги всюди окрім гардеробу, також є чистова стяжка, розвід води та опалення. Будинок зданий та частково обжитий, є всі комунікації! Також великою перевагою є те, що у квартирі можна зробити камін! Поверх 9 з 9 Ціна - 129 000$ Площа - 114.3 м2 + тераси 43.3 м2!

ЗДАНА 3-к біля озера, 114.3 м2 з 2 ТЕРАСАМИ! Можливе розтермінування
olx.ua

Площа - 114.3 м2 + тераси 43.3 м2! Поверх – 9/9 Ціна – 129 000$ Велика 3 кімнатна квартира з 2 терасами одна з яких має вигляд на озеро. Квартира має дуже круте планування з величезною кухнею 35,4 м2 та 3 кімнатами. До вартості входить: Котел Підігрів підлоги Чистова стяжка Розвід води Опалення Будинок зданий та частково обжитий, запущені всі комунікації. Можливе розтермінування до 2 років!

МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Квартира з двома терасами та видом на озеро!
olx.ua

ПРОДАЮ ексклюзивну квартиру з дизайнерським ремонтом та власним-прямим виходом до ОЗЕРА. КЛАДОВКА НА ПОВЕРСІ! Квартира повністю укомплектована якісними меблями та дорогою технікою. У квартирі зроблений ремонт виключно з якісних матеріалів. Зроблено функціональне перепланування, тому у квартирі є простора кухня-вітальня, спальня, санвузол, гардероб та дитяча кімната. На стінах декоративна штукатурка, на підлозі кварц-вініл з підігрівом. У квартирі вся техніка Samsung та Bosch, а саме: – вмонтований холодильник; – вмонтована посудомийка; – вмонтована мікрохвильова піч; – сушильна та пральна машини; – духова піч; – індукція поверхня; – телевізори. Залишається все, що на фото. За детальнішою інформацією та оглядом телефонуйте. Іванна 06******01

Продам шикарну 2к.квартиру з кладовою біля ОЗЕРА!!!
olx.ua

Велика 2-к квартира з виглядом на озеро з меблями та технікою . 2 кондиціонери, 2 телевізори, вся кухонна меблі та техніка, квартира двостороння, внутрішня! Квартира знаходиться у найкрутішій локації міста з власним виходом до озера! Якісний ЖК, багато паркувальних місць, відпочинкова зона з барбекʼю, дитячий майданчик, кавʼярня, поруч багато магазинів та розвинена інфраструктура. Для огляду - телефонуйте

Велика видова 2 кімнатна квартира з аиглядом на озеро!
olx.ua

Продається простора квартира у центральному районі Івано-Франківська, розташована на вулиці Володимира Великого. Загальна площа квартири становить 110 квадратних метрів, з них 90 квадратних метрів – житлова площа. Квартира має 3 кімнати, а також простору кухню площею 15 квадратних метрів. Знаходиться на другому поверсі пятиповерхового будинку. У квартирі є 2 санвузли,балкон та величезна тераса 60 м.к. Ціна за цю простору квартиру становить 129 000 доларів США. Квартира розташована в зручному районі міста, поруч з усіма необхідними обєктами, такими як магазини, ресторани, аптеки та інші заклади. Вона також має зручне транспортне сполучення з різними частинами міста. До ратуші 5х,до міського озера та парку ім.Шевченка 10 хв. Квартира прекрасно підійде для комфортного проживання сімї або для здачі в оренду. Вона оформлена в стильному сучасному дизайні та має всі необхідні зручності для комфортного життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї просторої квартири у центрі Івано-Франківська.

Продається 3 кімнатна квартира в самому центрі міста з власною терасою
olx.ua

ВИДОВА квартира з ДВОМА ТЕРАСАМИ, з виглядом на озеро та Карпати в ЗДАНОМУ будинку Площа квартири 115м2 Тераси 16м2 + 27м2 Можливе РОЗТЕРМІНУВАННЯ до 2 років У вартості: -тепла підлога -чистова стяжка -газовий котел -розвід води та опалення -є можливість встановити камін Телефонуйте

Видова квартира з  терасами з видом на озеро і наповненням!
olx.ua

Простора 3-кімнатна квартира 114.3 м2 з ДВОМА ТЕРАСАМИ, одна з них видова на озеро 26.9 м2, також є інша тераса 16.4 м2. Дуже круте планування, кухня-студія 35.4 м2, перша спальня 15.6 м2, інша спальня 13.5 м2 , і ще одна кімната (гардероб, кабінет тощо) 7.7 м2 , роздільний санвузол. До вартості входить котел, підігрів підлоги всюди окрім гардеробу, також є чистова стяжка, розвід води та опалення. Будинок зданий та частково обжитий, є всі комунікації. Також великою перевагою є те, що у квартирі можна зробити камін, адже це останній поверх. Ціна - 129 000$ МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ ДО 2 РОКІВ! Телефонуйте!!! ВІДПОВІМ на всі питання Сучасне якісне житло, комфортне планування квартири, вигідне розташування будинку з добре розвинутою інфраструктурою

Простора 3-кімнатна квартира  з ДВОМА ТЕРАСАМИ
olx.ua

Дворівнева квартира, авторський проект, виконаний в індивідуальному стилі. Двір закритого типу , перший поверх площею 83 м2 , на ньому розташувалася простора кухня-студія , гостьовий санвузол, передпокій, та простора спальна. На другому поверсі розташовані дитяча, гардеробна кімната, кладовка. Загальна площа квартири 150 м2 .Велика лоджія !!! Ліфт їде з 0 поверху. На початку ремонтних робіт було перештукатурено стіни, зроблено міцну стяжку для підлоги, все регулюється індивідуально, проводка в металевому рукаві, велика кількість розеток, підсвіток, 20 автоматів, стабілізатор, кабельне у всіх кімнатах, домофон ,сигналізація. Стяжка була повністю видалена до плити перекриття. Залита перша стяжка, потім якісний утеплювач – плита високої щільності з перекриваючими замками, тепловідбивна плівка, розводка теплої підлоги виробництва Німеччини, армуюча сітка потім фінальна напівсуха стяжка. Штукатурка була знята до цегли і нанесена нова. Розводка води і опалення якісними чеськими поліуретановими трубами. Котел ARISTON , є окремий модуль, з можливістю керування котлом з мобільного телефону, радіатори виробництва Чехії, вікна Rehau. Внутрішні та зовнішні відкоси перероблені і утеплені високоякісним утеплювачем. Стеля утеплена базальтовою ватою ROCKWOOL 20 см. Розводка електрики, всі вимикачі LEGRAND, автомати, система захисту – Schneider electric. Тепла підлога на кухні, передпокій, ванній кімнаті та туалеті, ламінат німецький 33 клас товщина 8мм. Стіни пофарбовані якісною італійською фарбою. Сантехніка фірма Grohe, оригінал. Умивальник і унітаз фірми Villeroy&Bosch, система змиву Grohe. У вітальні вмонтований справжній камін польського виробництва фірми KRATKI з водяною сорочкою, при використанні каміну, батареї та тепла підлога працюють, при цьому котел автоматично відключається, дві вбудованих шафи-купе. Площа квартири у 150 квадратних метри, а виглядає значно більшою через продумане планування та вдало облаштований інтер’єр. Квартира світла і розкішна, простора і затишна. Дорогий дизайнерський ремонт. Будинок зданий в експлуатацію, обжитий, приємні мешканці. Будинок знаходиться на вул. Довженка – унікальне затишне місце. Тут розвинута інфраструктура, поруч школа, дитсадок, університет, магазини.

Продам 2-рівневу квартиру 150м2 (4 кімнати) з ремонтом Довженка
olx.ua

Пропонується до продажу елітна 3-кімнатна квартира в центрі Івано-Франківська від надійного забудівника. Ця квартира відрізняється продуманим плануванням та простором, з врахуванням авторського дизайну. Основні особливості квартири, наступні: розташування в центрі міста, поруч з рекреаційною зоною, парком та озером, безліч ТРЦ та необхідних комунікацій для комфортного проживання. Зручний поверх 7 з 10, що забезпечує чудовий краєвид на місто та зелену зону. Індивідуальне газове опалення та підігрів підлоги, що забезпечують комфорт та затишок. Атмосфера тиші та спокою, нічого зайвого.Ця елітна 3-кімнатна квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, естетику та затишок у центрі міста. Вона пропонує неперевершений краєвид та зручний доступ до всіх необхідних зручностей.

Мазепи, 72
rieltor.ua

Терміново Продається квартира в центрі міста по вул Січових Стрільців. Код квартири #36622813 Квартира двостороння, світла. Зроблений якісний ремонт, який робився для себе. У квартирі 3 кімнати, 2 санвузли, 4 лоджії та величезна кухня. Помешкання знаходиться у будинку закритого типу, поряд вся необхідна інфраструктура, дитячі садочки, школи, супермаркети і все, що необхідно для комфортного проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Січових Стрільців вул., 76В
rieltor.ua

Прекрасна квартира з чудовим видом на озеро та зі спокійною атмосферою навколо і водночас розташуванням в центрі міста. Це ідеальне місце для тих, хто цінує затишок та бажає насолоджуватись виглядом на міське озеро. У квартирі зроблений частковий ремонт по дизайн проекту який додається в подарунок майбутнім власникам. Підлога обладнана системою підігріву, крім того опалення та електрика розведені, залита стяжка, поштукатурені стіни та нанесена армуюча сітка. Стеля по всій квартирі з гіпсокартону та встановлені направляючі на трекінгові світильники.Всі роботи по ремонту виконувались із високоякісних матеріалів оскільки власники робили ремонт для власного проживання, що робить цю квартиру ще більш привабливою для майбутніх мешканців. Manhattan це сучасний район, який спроектовано відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета забезпечити Вам максимальний комфорт, за рахунок добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Житловий район Манхетен розташований в місті Івано-Франківськ, неподалік міського озера та центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького. Якщо виникли питання- телефонуйте.

Ленкавского улица, 10, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 128000.0 USD
dom.ria.com

Продається Ексклюзивна 3к. квартира з Максимальним видом на озеро в ЖК Manhattan Таких квартир немає, тому поспішайте! багато робіт зроблено, можна робити чистовий ремонт. Двері також куплені. Площа 98м2; поверх 13 Житловий комплекс еліт класу,який знаходиться поруч міського озера на вул.Ленкавського . Закритий двір з відеонаглядом,підземним паркінгом та власною інфраструктурою. Якісне будівництво,хороші вікна та броньовані вхідні двері,сучасні та стильні підїзди. З квартири відкривається неймовірний вигляд з вікна. Для уточнення деталей телефонуйте.

Видова 3-кімнатна ЖК Манхетен з частковим ремонтом
olx.ua

Продається Ексклюзивна 3к. квартира з Максимальним видом на озеро в ЖК Manhattan Таких квартир немає, тому поспішайте! багато робіт зроблено, можна робити чистовий ремонт. Двері також куплені. Площа 98м2; поверх 13 Житловий комплекс еліт класу,який знаходиться поруч міського озера на вул.Ленкавського . Закритий двір з відеонаглядом,підземним паркінгом та власною інфраструктурою. Якісне будівництво,хороші вікна та броньовані вхідні двері,сучасні та стильні підїзди. З квартири відкривається неймовірний вигляд з вікна. Для уточнення деталей телефонуйте.

Продаж 3к.кв. з частковим ремонтом та Видом на озеро! ЖК Манхеттен
olx.ua

Продається шикарна 3-кімнатна квартира 79,5 кв.м. в ЖК «Квартал Галичанка» Квартира знаходиться на 7/8 поверсі. Зроблений дуже якісний та сучасний ремонт. Досить зручне планування є роздільний санвузол з ванною, 2 просторі спальні та велика кухня студія. В одній із кімнат є простора та світла лоджія. Квартира дуже світла та тепла. Великим плюсом є те, що квартира повністю укомплектована, всі меблі та техінка вже є. Повністю встановлена кухонна мебель з вмонтованим холодильником, мікрохвильовою піччю, витяжкою і духовкою. Навколишня інфраструктура також Вас потішить, оскільки поруч є: транспортна зупинка, супермаркет, спортзал, багато невеличких магазинів, школа та садок. Також потрібно близько 5 хвилин, щоб до братись до ратуші міста. Квартира чекає саме на Вас!

Галицька вул., 57
rieltor.ua
1 - 24 з 278 результатів