Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

Коновальця Євгена вул., 37
rieltor.ua

Квартира в самому серці Франківська Двокімнатна квартира покращеного планування . Загальна площа 76.3м.кв.Висота стелі 3.2 м. Кімнати роздільні, санвузол теж. Також є кладова в квартирі, і на сходовій Комфортний третій поверх. З балкона видно стометрівку. Якщо ви любите бути в самому центрі подій, і бажаєте мати все необхідне для комфортного проживання в пішій доступності до 10хв. – не зволікайте , телефонуйте для огляду в живу.

Бельведерська вул., 2
rieltor.ua

Продається 2к квартира в центрі міста на вул.Шевченка. підходить під є Оселю Площа 76м²; Поверх 3 з 10. Охайна простора квартира. Якісні меблі. Роздільний санвузол, та 2 окремі кімнати.

Шевченка вул., 56
rieltor.ua

Продається ексклюзивна дворівнева 6-кімнатна квартира з ремонтом готовим на 75%. Характеристики: • площа 160 м2 / житлова 130 м2 / кухня 8 м2 • поверх 5-6 Планування • кухня • 5 спалень • вітальня • коридор • 2 санвузла Особливості • квартира з чорновим ремонтом • фінішна шпаклівка • розвід електрики • встановлено котел та радіатори • підігрів підлоги • залита стяжка • вмонтовані сходи Інфраструктура • гімназія • дитячий садок • торговий центр Менс простір • магазини • річка та озеро • зупинка транспорту.

демянів лаз, 24
rieltor.ua

Продається затишна та стильна 2-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Два окремі санвузли з інсталяціями, оснащені ванною, пральною та сушильною машиною для вашого комфорту та зручності. Встановлений конденсаційний котел Vaillant для надійного опалення та гарячого водопостачання. Система очищення питної води Ecosoft . Підігрів підлоги та ламінат класу 33 . Меблі, виготовлені на замовлення в одному стилі де кожна деталь продумана до найменших подробиць. Розташування на зручному 3-му поверсі + у вартість входить кладова . Територія під відеонаглядом ,також поряд розташована вся необхідна інфраструктура: дві школи, садочок, басейн та магазини , базарчик ,річка .

Хіміків, 28
rieltor.ua

Проється 3-х кім. квартира по вул.Європейська 2 під ключ з меблями . Вітальня, дві спальні, кухня та коридор з меблями

власник
Проється 3-х кім. квартира по вул.Європейська 2
olx.ua

Продається 2-кімнатний пентхауз в Парковому містечку 8 і 9 поверх, є все необхідне для життя, навідь генератор, кладовка на терасі, гардероб, 2 лоджії.

власник
Продаж квартири пентхауса
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну двохсторонню квартиру з кухнею студією.Площею 81 кв.м. на 4 поверсі в дуже розвинутому та перспективному районі біля ТЦ АРСЕН та ТЦ ЕПІЦЕНТР.З дизайнерським ремонтом та технікою і кладовою.

власник
Продаю 2-км кв 81 кв м у новобудові з ремонтом та меблями і технікою
olx.ua

Продаж простора 3к. новобудова ЖК "Віденський", вул.Мазепи 168, поруч озера і парку, сирець 127,3м2, дві великі тераси - 43м2, видова - краєвиди на озеро і місто, сучасне планування, квартира двостороння, встановлений газовий котел, окремі кімнати, кладовка, з однієІ з терас вигляд на обидва озера, з іншоІ тераси вигляд на місто. Тераси обаднані алюмінієвим каркасом з скляними панелями, зроблені зливи, гідроізоляція, залита стяжка під терасну дошку, виведена вода. В квартирі розведена тепла підлога, каналізація. Котел оплачений. Якісні метапластикові, панорамні вікна, броньовані двері, безшумний ліфт. Облагороджений двір - відпочинкові та зелені зони, дитячий майданчик. Поруч міське озеро, парк, супермаркети, зупинки транспорту. Будинок зданий в експлуатацію ! Документи !!!

Продаж  простора 3к. новобудова ЖК "Віденський"
olx.ua

Простора та світла квартира в ЖК Main House, що розташована у самому центрі міста. Квартира має хороше, функціональне планування, роздільні кімнати. Вигідна 3 к квартира в центрі міста за вул. Євгена Коновальця, 35 Код квартири: 34028267 • 6 поверх з 14; • площа - 90 м2; • площа кухні - 32 м2; • новобудова; • сирець; • 3 хв пішки до стометрівки. • Є просторий балкон. • Ідеальний 6 поверх. Телефонуйте, дізнавайтеся деталі та приходьте на огляд, адже таку пропозицію зустрінеш не часто. Без комісії для покупця!

ЗДАНА 3 К Топова квартира в центрі міста з видом на ратушу!
olx.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаж 1 к квартири в ЖК «Княгинин» Характеристики: -загальна площа 63м2 -житлова площа 32м2 -кухня 15м2 -поверх 10/12 -роздільний санвузол -дизайнерський ремонт -двостороннє розташування вікон -є всі необхідні меблі та техніка Інфраструктура: -магазини та супермаркети -школа -дитячий садок -відділення банку -аптека

Продаж 2 к квартири в ЖК "Княгинин" з авторським дизайном
olx.ua

Продаж Центр міста Сучасний житловий комплекс фемелі плаза Зданий корпус. Можна робити ремонт. Комунікації запущено Поверх 5 Площа 101 м2 Ціна 100 000 Дол До центру 1.5 км Поруч річка 5хв пішки до торгового центру, 10 хв до ринку Великий внутрішній двір з дитячими та спортивними майданчиками Квартира варта уваги Телефонуйте

Крайковского улица, 1А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продається двохрівнева квартира в другій Калиновій Слободі загальною. площею 150 кв м., сирець, зроблене індивідуальне газове опалення, котел, 4 кімнати , велика кухня студія, два санвузла, закритий двір з можливістю паркування автомобіля , документи більше 3-х.років !

Слободская улица, 8, Калинова Слобода, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3кімнатна квартира до якої є ще підвальне приміщення, а також мансардне . Квартира розташована в самому центрі міста на вул Тарнавсього Зручна локація, поруч все що потрібно. Будинок австрійський Є індивідуальне опалення а також пічки . Огляд за номером телефону

Тарнавського улица, 27, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира в центрі Івано-Франківська по вулиці Володимира Великого. Квартира знаходиться на 8 поверсі загальною площею 98 м.кв. Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації підключено. Ліфт працює. Три квартири на поверсі. Квартира трьохстороння. Великі панорамні вікна. В квартирі залита чистова стяжка, залишено тільки в тих зонах, де має бути підігрів підлоги. Встановлено газовий котел. Закрита лоджія і 2 відкритих балкони, на одному з яких є кладова. З квартири проглядається чудовий краєвид. Поруч школи та дитячі садки, безліч продуктових магазинів. В 5 хв пішки міське озеро. Ідеально для комфортного життя!

Велика квартира в зданому будинку в центрі міста
olx.ua

Продається двохрівнева квартира в другій Калиновій Слободі загальною. площею 150 кв м., сирець, зроблене індивідуальне газове опалення, котел, 4 кімнати , велика кухня студія, два санвузла, закритий двір з можливістю паркування автомобіля , документи більше 3-х.років !

Продається 4-кім. квартира в другій Калиновій Слободі
olx.ua

Продаж 3-кім. квартири в ЖК Європейський Бульвар Жилий 2 поверх Загальна площа 92.2м2 Розташування поруч з озером та парком у найкращій відпочинковій локації з найкрасивішими видами на Карпати, озеро та місто. Одне з кращих планувань, може бути, як трикімнатною, так і двокімнатною з кухнею-студією! Детальніше по телефону!

3кім. квартира ЖК Бульвар Європейський
olx.ua

Неймовірна пропозиція : дворівневий пентхаус біля міського озера з шикарним виглядом з вікна, другий поверх утеплений і зашитий гіпсокартоном, розведене опалення і встановлені радіатори, розведена електрика. Вул. Гурика до центру 10 хв, рекреаційна зона через дорогу, топовий вигляд з вікна, давно обжитий будинок. Найпопулярніший район нашого міста. Продається квартира з довільним плануванням на першому рівні і трьома кімнатами з санвузлом на другому рівні. Кухня з великим відкритим балконом, велика лоджія, з виглядом на озеро і дві маленькі з виглядом на центр міста. Комплекс має досить зручне місцерозташування, навколо розвинена інфраструктура з усім необхідним для життя. Паркінг в дворі забезпечить місце для Вашого авто. Знаходиться в ідеальній локації, неподалік центру, міське озеро через дорогу, поруч все необхідне. Якщо Ви шукаєте ексклюзивне житло в Івано-Франківську - телефонуйте. Без жодних комісійних платежів. Код квартири #34668391

Топовий ВИДОВИЙ дворівневий пентхаус з частковим ремонтом біля озера
olx.ua

Стильна 2-х кімнатна квартира на 2-му поверсі в 3-х поверховому австрійському добротному будинку в центрі м.Івано-Франківськ по вул.Франка. Загальна площа - 75 кв.м. В плануванні розумно використаний кожен квадратний метр площі, висота до стелі - 3м, максимально зручне зонування: простора кухня, дві роздільні кімнати. Новий якісний дезайнерський ремонт зроблений виключно з високоякісних матеріалів, квартира укомплектована добротними меблями та якісною технікою є індивідуальне опалення, а також діючий камін, що створює додатковий затишок прохолодними вечорами, підігрів підлоги у ванній та коридорі, підвісні стелі, точкове освітлення, бельгійські шпалери. З вікон відкривається вид на гарний внутрішній двір з відпочинковою зоною (мангал + стіл), балкон виходить на вул.Франка, закрита вся внутрішня територія. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Два входи в квартиру, в будинку 10 квартир, є гараж. Вся інфраструктура міста в пішій доступності, різноманітні мережі магазинів, супермаркети, школи, садки, коледжі, університети. Пропозиція варта вашої уваги! Заходь і живи! Показ в будь-який зручний для вас час - телефонуйте!

2-х кімнатна квартира по вул. Франка, центр міста.
olx.ua

Продається 3-х к. кв. пентхаус біля озера в зданому будинку (ВАМ БУД, квартал Віденський), загальною площею 127,3 м2. Основні особливості квартири: - дві тераси, одна з них видова на озеро 26,9 м2, інша тераса 16,4 м2; - кухня студія площею 35,4 м2; - кімната площею 15,6 м2; - друга кімната площею 13,5м2; - кімната для гардеробу 7,7 м2; - якісні вікна та вхідні двері; - чистова стяжка; - штукатурка; - розведена тепла підлога; - котел; -лічильники (газ, вода, електроенергія). Ідеальний варіант для комфортного проживання. Ціна 100тис. $.

Простора 3-х к.кв. пентхаус (біля озера) в зданому будинку
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі, який розташований в центрі Івано-Франківська неподалік міського парку та озера. Зроблений ремонт, квартира облаштована меблями та технікою, залишається лише завезти ліжко і насолоджуватись життям у власному житлІ.

Двохкімнатна квартира з ремонтом, поруч озера
olx.ua

Продаж 3-кім. квартири в ЖК Європейський Бульвар Жилий 2 поверх Загальна площа 92.2м2 Розташування поруч з озером та парком у найкращій відпочинковій локації з найкрасивішими видами на Карпати, озеро та місто. Одне з кращих планувань, може бути, як трикімнатною, так і двокімнатною з кухнею-студією! Детальніше по телефону!

Ідеальна 3х кім 93м2 Вигляд на ОЗЕРО ЖК Бульвар Європейський
olx.ua

Продається трикімнатна квартира загальною площею 98.8 кв.м, з свіжим ремонтом та меблями в найкращому та найкомфортнішому мікрорайоні міста. Квартира тепла, світла, простора, знаходиться на 5/6 поверсі в малоповерховій забудові одразу навпроти парку Шевченка. Великим плюсом є: -Кондиціонер. -Якісне підлогове покриття. -Великі панорамні вікна, які виходять на парк Шевченка. -Високі стелі. -Гарної форми кімнати. -Міжкімнатні двері з масиву. -Опалення індивідуальне. Приємним бонусом стане повне омеблювання та вся необхідна техніка, що входять в ціну помешкання.Чудово модна провести час прогулюючись центральним парком та озером,чудово підійде як для себе,так і для здачі в оренду

Продається 3 км кВ,парк Шевченка!
olx.ua

Затишна 2к квартира з чудовим дизайнерським ремонтом загальною площею 71м2 у житловому комплексі Озеро. Код квартири - #36279569 Відео тут: youtu.be/87omdHqohr4 Продаж під Є-Оселя, Є-Відновлення та Державні програми Ремонт виконано в сучасному стилі з використанням найкращих,якісних матеріалів. Меблі виготовлені на замовлення з урахуванням найменших деталей. Квартира укомплектована якісною побутовою технікою провідних брендів. Підігрів підлоги на три контури: кухня, коридор і ванна. Закритий внутрішній двір. Поруч озеро, парк, школа. Житло повністю готове до заїзду нових власників. Кожен м2 площі квартири використаний функціонально та практично. Квартира чудово підійде як для сім’ї з дітками,так і для молодої пари. Все,що на фото залишається. Телефонуйте,оглянемо в зручний для Вас час! Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/prodazh-2k-kvartiri-novobudova-bilya-miskogo-ozera-u-zhk-ozero Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к кв. Новобудова біля озера Є-Оселя Є-Відновлення Держ.Постанови
olx.ua
1 - 24 з 616 результатів