Продаж квартири в центрі міста, з новим сучасним ремонтом та меблями, окрема спальня та кухня-вітальня, гардероб. Підігрів підлоги, кондиціонер, опалення газове Діє переступка!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продається квартира на вул. Височана, площею 66, 4 м з чудовим видом на центр міста! Основні характеристики: - Простора кухня з лоджією - Роздільний санвузол - Комора або гардеробна - Зручний коридор - Дві окремі кімнати У квартирі є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, посудомийну машину, мікрохвильову піч, духову піч, пральну машину, телевізори в обох кімнатах і багато іншого. Підлога з підігрівом у всіх зонах, де покладена плитка, а також проведено інтернет. Ідеальне житло, готове до проживання відразу після покупки. Все, що потрібно занести свої особисті речі.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продаж квартири в обжитій новобудові від одного з кращих забудовників, будинок зданий усі комунікації давно запущені. У квартирі розведена електрика, встановили радіатори та котел. Також великою перевагою є відкритий балкон з кухні. Будинок розташований з надзвичайно зручною інфраструктурою ( школа, садок, магазини та торгові комплекси, зупинка громадського транспорту) Телефонуйте за детальною інформацією

Івасюка вул., 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хочете купити квартиру в центрі Івано-Франківська? Вулиця Січ. Стрільців, 76В – ось де ваша нова 3-кімнатна квартира! === Квартира ВЖЕ готова до проживання, Продається з меблями і технікою. Тому це ідеальна пропозиція як для життя, так для інвестицій під оренду. === На сьогоднішній день це Найкраща Цінова Пропозиція серед квартир в новобудовах центральної частини міста. === •новобудова, закритий двір •поверх 3/11, ліфт працює •площа 79,3 м.кв. • всі кімнати окремі • квартира з ремонтом • внутрішня, двостороння • автономне опалення, підігрів підлоги • 2 засклені лоджії • паркет Можете докупити гараж площею 24,2 м², розташований прямо при вході в під’їзд. Так ваша машина теж буде жити на зручній відстані від вас! ========= Отже, пропонуємо чудову 3-кімнатну квартиру на вул. Січ. Стрільців,76в. Це вам не просто квартира, а справжній тренд у світі продажу квартир в Івано-Франківську! Площа складає 79,3 м.кв. Зручний третій поверх (з 11-ти) – достатньо високо, щоб насолоджуватися краєвидами, але не настільки, щоб забувати про ліфт! Функціональне двостороннє планування з окремими кімнатами – це ваш шанс нарешті знайти ідеальний баланс між сімейними вечорами і часом наодинці! І не забувайте про дві засклені лоджії – це ж просто ідеальне місце для роздумів, чи не так? Паркет додає елегантності інтерєру, він довговічний, легкий у догляді, а також гарантує комфорт і тепло під час холодних днів. А автономне опалення і підігрів підлоги забезпечать комфорт навіть тоді, коли на вулиці зима вирішить зіпсувати настрій. Сучасні оригінальні меблі та техніка залишаються в подарунок майбутнім власникам! Просто розпакуйте валізи і насолоджуйтеся життям. Ця квартира також ідеальна для Здачі в Оренду, адже вона ВЖЕ готова до проживання. Закритий двір з відеоспостереженням забезпечує додаткову безпеку. === Хочете додати ще більше зручності? Можна докупити Гараж площею 24,2 м.кв, який знаходиться прямо біля входу в підїзд – і ваша машина також отримає шикарний "квартирник" біля вашого нового дому. === Локація – це просто мрія: у центрі міста, але не прямо біля дороги – тож без реву моторів і пилових атак від проїжджаючих машин. До стометрівки 5 хв., до скверу – 7 хв. А з внутрішнього двору є вихід до АТБ на Мельника,10 і 3 хв. до Університету Короля Данила (вул.Коновальця) Все найнеобхідніше розташовується в крокової доступності – магазини, бутіки, аптеки, перукарні та багато всього цікавого. А зручна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися з будь-якої точки Івано-Франківська. === Це ідеальна пропозиція як для Життя, так для Інвестицій Під Оренду. Вдале планування квартири, місцезнаходження та інфраструктура підвищують привабливість квартири. Адже найпопулярніші, але й найдорожчі квартири – саме в центрі міста. Ціна цієї квартири 94000$ Приємна новина – при купівлі комісія агентству нерухомості відсутня! Цікавить? Отже, що ж ви чекаєте? Телефонуйте просто зараз, домовляйтеся про огляд та ставайте щасливим власником цієї квартири!

Січових Стрільців вул., 76в
rieltor.ua

Солодка ціна! Вигідна інвестиція! Княгинин, 2-х кімнатна квартира ========= Продам велику 2-х кімнатну квартиру в затишному районі "Княгинин" недалеко від центру міста. Це новий сучасний проект багатоповерхового житлового комплексу, що ідеально підходить для молоді. Один з найпопулярніших комплексів міста. Важливо! Ціна нижча, ніж у забудовника! Зараз всього 635$/м.кв. Секція в стані будівництва, тому ціна ще зростатиме. Отже, це вигідний варіант під інвестицію! === Також можливий обмін на авто. Проте тоді ціна, як у забудовника – 780$/м.кв. === Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х кімнатної, адже тут є велика кухня-студія 22 м.кв. і 2 окремі кімнати. Розташована на актуальному в наш час 4-му поверсі 12-ти поверхівки, в 30 корпусі. Характеристики квартири: - матеріал стін – цегла - квартира внутрішня - оптимальне двостороннє планування - жила площа – 28 кв.м., зі спальні є вихід на лоджію 3,9 м.кв. - простора кухня 18,3 кв.м. з лоджією 3,6 м.кв. - роздільний санвузол або гардеробна - панорамні вікна - 2 лоджії Зацікавила пропозиція? За деталями телефонуйте просто зараз!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Зниження Ціни майже на 15 000 $ !!! Продаються неперевершені панорамні види на міське озеро і гори Карпати та елітна квартира в інноваційному житловому комплексі «MANHATTAN» LITE. ЖК знаходиться на вул. Ленкавського. А це чудова локація: всього 3 хвилини до міського озера, 8 хвилин до школи та 12 хвилин до Ратуші. Будівельна компанія Blago, відома своєю якістю будівництва в Івано-Франківську. Навіть стильна вхідна група одразу виділяє цей будинок з-поміж десятків новобудов міста: вдало підібрані кольори, дизайнерський арт в холі, зручні диванчики для очікування – все це гармонійно і затишно. Квартира розташована у 4-му корпусі на 6-му поверсі з 16-ти. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущені – тож квартира готова до ремонту. Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х: = загальна площа 97 м.кв. = простора кухня-студія (42 м²) = дві окремі спальні = два санвузли = лоджія та балкон Панорамні енергозберігаючі вікна (алюмінієвий 5-камерний профіль та 2-камерний тонований склопакет) забезпечують максимальний комфорт. Вхідні двері преміум класу – безпека і стиль. ЖК Манхеттен LITE пропонує максимальний комфорт завдяки розвиненій інфраструктурі та стильному ландшафтному дизайну. Комплекс виконаний у стилі Loft, що створює унікальну атмосферу. Закритий двір з системою контролю доступу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують високий рівень безпеки. Двір вільний від машин, а проблему з паркуванням вирішує великий новітній підземний паркінг. На території комплексу є Workout, дитячі майданчики, спортивне поле та якісна велоінфраструктура. Передбачено багато необхідної комерції, що робить життя ще зручнішим. Проект «MANHATTAN» LITE враховує останні тенденції стилю Loft, концепції Eco Building та Smart City, використовуючи нові технології та енергозберігаючі рішення для забезпечення високого рівня комфорту та безпеки. Цей житловий комплекс є найбільшим закритим комплексом в Івано-Франківську, поєднуючи зручне розташування, новітні технології та високий рівень безпеки. Нова ціна 111 550 $ (була 126 000$) Ще одна чудова новина – при купівлі КОМІСІЯ агентству нерухомості ВІДСУТНЯ! Поспішайте, поки діє знижка! Дзвоніть просто зараз, щоб не почути завтра, що квартира продана!

Ленкавського вул., 34/4
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в комплексі бізнес-классу - авторський високоякісний ремонт - ЗДАНИЙ ТА ОБЖИТИЙ БУДИНОК! - дизайнерські радіатори опалення - панорамні вікна з алюмінієвим профілем - високоякісний ремонт - вмонтована техніка Bosch - кондиціонер Whirpooll - сантехніка Devit - продумане планування простора кухня та кімната - комплекс закритого типу неподалік міського озера

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

2-во кімнатна квартира в центрі міста, по вул. Хотинська! Квартира в заселеному та обжитому будинку, знаходиться на 11-му поверсі, загальна площа 58,7 м2, з хорошим ремонтом, на підлозі паркетна дошка та плитка в санвузлі, гарне планування, окремі кімнати, гардеробна! Двір закритого типу з автоматичними воротами. В подарунок залишаються меблі та техніка! Гаряча ціна!

Хотинська вул., 12
rieltor.ua

Продаж ВИДОВОЇ трьох кімнатної квартири в популярному ЖК Міленіум. Квартира 95 квадратних метрів , перепланована у студію з двома просторими спальнями, гардеробом.За додаткову ціну можна придбати комору на поверсі. Ремонт виконувався по дизайн проекту. Все робилось для себе з якісних та дорогих матеріалів. Рішення про продаж прийнято нещодавно, тому вирішили не монтувати меблі, а залишити можливість покупцю зробити на свій смак. Поруч є вся необхідна інфраструктура.Парк,озеро,безліч магазинів та ТЦ.

можливий продаж по єОселя
Мазепи Гетьмана вул., 32
rieltor.ua

еОселя та інші державні програми! Продаж стильної однокімнатної квартири з кухнею студією та гардеробом в ЖК Містечко Центральне, вул.Височана. Квартира видова, дизайнерський ремонт, використані якісні будівельні матеріали (є-фото та відео фіксація кожного етапу ремонту). Загальна площа квартири- 45.6 м2, жила- 15.3 м2 , кухня-13.6 м2. Зручний четвертий поверх. Будинок зданий та обжитий, запущені всі комунікації, встановлений сучасний ліфт. Закрита територія, відеонагляд. Сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою, підземний паркінг, спортивні та дитячі майданчики, торговий центр, школа, садік. Можливий продаж під програми. Хороша локація та інфраструктура. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під здачу в оренду! Телефонуйте для обговорення всіх деталей та огляду.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Трикімнатна квартира, в цегляному будинку, по вулиці Слобідська. ЖК" Калинова слобода", в м.Івано-Франківську. Поверх 5/7 Загальна площа 89.4кв.м., житлова площа 42.6 кв.м., площа кухні 17 кв.м.. Наповнення квартири: - штукатурка; - броньовані двері; - металопластикові вікна - тепла підлога - лічильники на всі комунікації. -тепла і сонячна кв -а також продаж Гаража19м2 $21500 -Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона.

Слобіцька, 25
rieltor.ua

Однокімнатна квартира ремонтом в сучасному ЖК по вул. Височана (Центр) в м. Івано - Франківську. Поверх 3/10 Загальна площа 41 кв. м., житлова площа 15,5 кв.м., кухня 14,4 кв. м.. В квартирі проведено євроремонт ,встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне газове опалення, шумоізоляція, лічильники на всі комунікації, тепла підлога. Встановлено інверторний кондиціонер! Квартира одностороння , кімнати - роздільні. Вікна виходять у двір. В квартирі залишаються меблі. Закритий двір з дитячим майданчиком та приватним садочком, наявний підземний паркінг. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта: 3917

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Вигідна пропозиція! Продаж стильної однокімнатної квартири в ЖК Містечко Центральне, вул.Височана. Квартира видова, стильний ремонт, використані якісні будівельні матеріали. Загальна площа квартири- 36 м2, жила- 16 м2 , кухня- 10,5 м2. Зручний четвертий поверх. Будинок зданий та обжитий, запущені всі комунікації, встановлений сучасний ліфт. Закрита територія, відео нагляд. Сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою, підземний паркінг, спортивні та дитячі майданчики, торговий центр, школа, садок. Переуступка. Хороша локація та інфраструктура. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під здачу в оренду! Телефонуйте для обговорення всіх деталей та огляду.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Терміново продаю 1кім.квартиру в житловому комплексі Княгинин, перша черга, здана, усі комунікації запущені, усі лічильники встановлено, ліфт працює. Квартира внутрішня з видом у двір, санвузол суміжний, простора кухня з лоджією, є гардеробна/комора, вікна металопластикові, вхідні двері броньовані. Квартира готова до ремонту!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Кращої ціни двокімнатної квартири в Івано-Франківську ви не знайдете, це є найдешевша квартира в місті у свому сегменті! Цей будинок зданий та обжитий, з усім комунікаціям і ліфтом (уже працює) В ЖК безліч невеликих та затишних кафе та крамниць, а також ТЦ "Київський" та супермаркет "Таврія" В пішій доступності 3 хв загальноосвітній ліцей № 14 , дитячий садочок та ДЮСШ № 1. В пішій доступності 7 хв - центр міста, кінотеатр "Космос", концертхолл "Арена", ІФ Драматичний театр. Зручна транспортна розвязка. + Можна придбати під вікнами гараж 18м2, є вода, світло, каналізація. За додатковою інформацією та для огляду телефонуйте!!! Крім того, є ще 2 однокімнатні квартири та граж в цьому ЖК, за цінами нижчими чим в забудівника!!!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Авторський проект від архітектора ЖК "Калинова слобода". Комфортна та затишна 3 кімнатна квартира. Підготовлена до чистового ремонту. Повсій квартирі встановлено "теплу підлогу". Розведені газові труби та встановлено двоконтурний газовий котел. В квартиру заведено електрику, воду, каналізацію. Встановлено домофон. Вікна виходять на гори, приватний сектор та дитячий садочок. Документи на право власності по над 3 роки Для огляду квартири та за додатковою інформацією телефонуйте.

Слобідська, 25
rieltor.ua

Повноцінна 1 кімнатна квартира (не студія) в комфортному ЖК закритого типу: - дитячі та споритивні майданчики (мініфутбол, теніс, баскетбол), відпочинкова зона (гриль та барбекю); - двори без авто, охорона, відеоспостереження; - гарна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура (супермаркети та мні маркети, кафе, відділення Укрпошти та Нової пошти, аптеки, ринок, дитячі садочки та школи, зупинки транспорту тощо); - якісні ліфти з системою резервного живлення, надійні вхідні двері, енергозберігаючі панорамні вікна ( 6-камерні -3 скла по 44мм з напиленням іонів срібла), чистова напівсуха стяжка підлоги, штукатурення всіх внутрішніх стін; лічильники обліку води, газу та електроенергії. Ціна від забудівника. Без перплат. Можливе розтермінування.

Мазепи Гетьмана вул., 175А
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ ПРОСТОРА КВАРТИРА В КАЛИНОВІЙ СЛОБОДІ - 2 кімнати - площа 66ю7 м2 - поверх 7 з 8 - дуже світла та простора квартира - один із найкращих ЖК міста - тут є все для комфортного проживання подалі від міської метушні - квартира продається з ремонтом та меблями , готова до заселення - окремі кімнати - є відкритий балкон та велика лоджія

Слобідська, 21
rieltor.ua

Квартира простора, затишна, на ідеальному 5 поверсі, автономне опалення, підігрів підлоги, євроремонт з дорогих і якісних матеріалів (робився не на продаж), встановлено два кондиціонери, камін, санвузол суміжний/ванна, усі меблі та техніка залишаються. Будинок зданий, заселений, усі комунікації запущені, ліфт працює, затишний двір, дитячий майданчик, магазини, неподалік центральний парк та міське озеро. Ціна вказана без комісії для покупця! Продаж у звязку з виїздом за кордон.

Довженка О. вул., 23
rieltor.ua

Квартира світла, внутрішня, двостороннього планування, гарні краєвиди, кімнати роздільні, санвузол роздільний/ванна, автономне опалення, підігрів підлоги, відкритий балкон, є виводи під кондиціонер. Житловий комплекс закритого типу, на території дитячі та спортивні майданчики, місця для паркування автомобілів, кафе, магазини. Будинок зданий, усі комунікації запущені, ліфт працює, над квартирою технічний поверх. Ціна вказана без комісії для покупця!

Національної Гвардії вул., 14
rieltor.ua

Продається чудова, велика 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК "Арсенівський двір". Квартира світла, тепла, сонячна сторона. У квартирі багато місця, площа 51 м.кв, все продумано до деталей. Є велика шафа-гардеробна. Додаткові фото та відео є, звертайтесь за номером телефону. Квартира на зручному поверсі.

Стуса Василя вул., 30б
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири з гарним краєвидом Розташована у новому житловому комплексі Затишний мікрорайон неподалік від парку Шевченка та центрального озера Вся інфраструктура у пішій доступності Надійний забудовник, який давно завоював довіру у своїх покупців Комплекс побудовано з екологічних, якісних матеріалів У вартість також входить: - чистова напівсуха стяжка підлоги - штукатурення всіх внутрішніх стін - якісні вікна та вхідні двері - монтаж лічильників на усі комунікації Гарно облагороджені внутрішні двори закритого типу, вільні від авто На першому поверсі гаражі Є ще вибір поверхів та планувань ЩЕ ТИЖДЕНЬ ДІЄ АКЦІЙНА ЗНИЖКА Можливе розтермінування Поспішіть записатись на огляд, адже краще все побачити вживу Телефонуйте в зручний для вас час код обєкта 535

Мазепи, 175А
rieltor.ua

Квартира простора, двостороннього планування, кімнати окремі, санвузол роздільний, вхідні двері броньовані, металопластикові вікна, газовий котел. Будинок зданий, заселений, усі комунікації запущені, ліфт працює, затишний внутрішній двір з дитячим майданчиком та місцями для паркування, поряд зупинка транспорту, магазини, неподалік відпочинкова зона. Ціна вказана без комісії для покупця!

Пасічна вул., 15
rieltor.ua

Не відкладай життя на завтра. Квартира біля річки за доступною ціною! 490 $/м2! Вигідна ціна! Простора трикімнатна квартира в новобудові. Цегляний будинок біля річки Бистриця Надвірнянська. 10-й поверх 10-и поверхового будинку. Площа квартири 82 м². Оптимальне двостороннє планування. Окремі кімнати. Два санвузли. Стіни -штукатурка, підлога - стяжка. Всі комунікації підключено та встановлено лічильники: газ, вода, електроенергія. Ліфт працює. Житловий комплекс розташовано в зеленій зоні, подалі від дороги. До річки – 5 хвилин пішки. Будинок ЗДАНИЙ та заселений - можна відразу ж починати ремонт. Живи зараз! Телефонуйте –покажемо і розкажемо.

Українських Декабристів вул., 45
rieltor.ua
1 - 24 з 910 результатів