Продається 1 кім квартира з просторою кухнею та окремою кімнатою, просторим санвузлом на 5 поверсі !!! В готовому будинку. Чудовий вигляд з вікон. Квартира вже на ключах, встановлений газовий лічильник. Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, це перевага комплексу, витримує землетрус у 7-8 балів. Ще однією перевагою є: це всього два підїзди, та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Гарне планування, та чудовий вигляд на центр міста. Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Незалежності вул., 192
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна, світла , простора квартира в новобудові з якісним ремонтом, меблями та технікою . Код квартири: 36512183 Квартира знаходиться в центральній частині міста, в містечку закритого типу з власною інфраструктурою всередині. Будинок зданий в експуатацію, всі комунікації підключені, ліфт запущений. В квартирі комфортне планування, є підігрів підлоги. Є все необхідне для комфортного проживання. Не втратьте шанс придбати омріяне житло!

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

Продається 1 кім. квартира по вул. Незалежності у м. Івано - Франківську. Код квартири #36247867 В квартирі зроблено Євроремонт, встановлено металопластикові вікна, вхідні двері броньовані, індивідуальне газове опалення, лічильники на всі комунікації, тепла підлога По квартирі розведені всі дроти для датчиків руху охоронної системи та пожежної сигналізації У квартирі ніхто не проживав Квартира двостороння, вікна виходять у двір і на прохідну частину. Все як на фото залишається, меблі та техніка Будинок заселений Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Пропозиція Варта уваги! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Незалежності вул., 48
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира в самому центрі міста. Знаходиться на зручному 3 поверсі. Залишаються усі меблі та техніка. Все робилося для себе. Поруч кафе, ресторани, школа, зупинка і все необхідне. Код квартири #36062127

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

Терміновий продаж, ціна знижена. 1 км квартира у самому центрі міста на вул. Мельника 10 6 поверх із 6 Код квартири #35065287 Площа 46,2, площа 14,4 Індивідуальне опалення Комфортна квартира із хорошим плануванням , окремий гардероб. лоджія із гарним краєвидом. Хороша інвестиція , чудово підійде як для власного проживання так і для оренди Зручне розташування в самому центрі міста В пішій доступності вся необхідна інфраструктура. Є підземний паркінг, великі внутрішні двори житлового комплексу з дитячими майданчиками без доступу машин. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-km-kvartira-u-samomu-centri-mista-na-vul-melnika Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

Продається стильна та сучасна 1-кім кв у самому центрі міста по вул. Мельника,10 Код квартири - #36065443 • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • підігрів підлоги; • лоджія; • ремонт. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного тривалого проживання. Розташована у самому центрі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поруч є сквер, заклади харчування, піша зона та магазини. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Мельника, 10
rieltor.ua

1 кімнатна квартира по вул. Мельника (Центр) в м. Івано - Франківську. Поверх 2/6 Загальна площа 44 кв. м., кухня 12 кв. м.. В квартирі проведено євроремонт ,встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне газове опалення, лічильники на всі комунікації, тепла підлога. Квартира одностороння, вікна виходять на прохідну частину. В квартирі залишаються меблі. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4071

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

Продається 1кім. квартира в НовоБудові від БК «АЛЬЯНС» по вул.Незалежності - яка розташована в новому Житловому Комплексі “PROVANCE HOME” - житло Європейського Комфорту та Затишку, - зелені облаштовані двори - повноцінна інфраструктура - сучасні технологічні рішення Поверх- 4/10 Площа квартири - 38 м2. ПЕРЕУСТУПКА Будинок збудований і вже в ФАСАДІ Вартість - 35 500$ Щоб глянути на квартиру ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!!

Незалежності вул., 192
rieltor.ua

Продається 1 кім квартира з продуманим плануванням :кухня-студія та окрема спальня кімната, просторим санвузлом на 7 поверсі !!! Вигляд з вікна відкриває панораму на місто та річку. Квартира вже на ключах, встановлений газовий лічильник. Для зручності мешканців весь нижній поверх відведений під об’єкти комерційної інфраструктури, під будинком — паркінг на сорок місць. У дворі комплексу облаштують дитячий майданчик та місця для відпочинку дорослих. По сусідству з комплексом розташований садочок, що є дуже зручно для молодої сімї Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, це перевага комплексу, витримує землетрус у 7-8 балів. Ще однією перевагою є: це всього два підїзди, та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. За деталями телефонуйте

Незалежності вул., 100
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста,по вул.Незалежності 115а. Панорамна,простора 1ка,ідеально під інвестицію,або для власного житла. Будинок обжитий,з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Продаж 1к квартири в зданому будинку.вул.Незалежності
olx.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається 1-кімнатна квартира площею 42,5 кв.м розташована в самому серці міста на вулиці Мельника 10. індивідуальне опаленням та є окремий гардероб.Зручне розташування в пішій доступності до всієї необхідної інфраструктури.Можлива для проживання чи оренди. У житловому комплексі є підземний паркінг та великі внутрішні двори з дитячими майданчиками Відео квартири можу відправити на вайбер

Продається квартира на вул.Мельника 10
olx.ua

Житловий комплекс Прованс Хоум із декількох сторін оточений зеленою зоною. Поруч із новобудовою працюють дитячі садки, школи, магазини, є офіси для бізнесу та інфраструктура для автомобілістів. Досить часто проект привертає увагу молодих родин, які прагнуть мати доступ до обєктів та не втрачати свій час. До центральної частини міста можна дістатися на особистому авто за 15 хвилин, також через район проходить кілька маршрутів громадського транспорту. Девелопер підготував паркінг та обладнаний майданчик поблизу. Перший поверх відданий під комерційні потреби. У подвірї зявиться дитяча зона та спортивні тренажери, а також невелика лаунж-зона. Фахівці виконають зелений дизайн, висадять хвойні дерева та рослини, встановлять освітлення, викладуть плитку. Житловий комплекс Provance Home підготують для інвесторів із маленькими дітьми, зроблять подвіря повністю безпечним та комфортним. Наповнення квартир сподобаються вимогливим клієнтам. Забудовник використовує перевірену цегляну технологію та матеріали європейського рівня. Завдяки монолітно-каркасній технології якість житла залишається дуже високою. Продаж квартир у ЖК Прованс Хоум здійснюється разом з утепленим зовнішнім фасадом, встановленими вхідними дверима та вікнами з енергоощадним склопакетом.

Независимости (Горького) улица, 2, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 31072.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира у самому центрі міста, за вул. Мельника ___ Код квартири #3 1 8 7 6 4 8 3 ___ · 3 поверх з 10; · ліфт; · новобудова; · індивідуальне газове опалення; · загальна площа - 45 кв.м.; · котел; · лоджія; · дизайнерський ремонт. ___ Стильна квартира з сучасним, дизайнерським ремонтом та новими меблями. У кухні є все необхідне для комфорту: холодильник, газова плита, духова шафа та мікрохвильова піч. У ванній кімнаті знаходиться душова кабіна, пральна машина та рушникосушка. Квартира розташована у самому центрі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Поруч є сквер, заклади харчування, піша зона та магазини. ___ Наш сервіс з продажу квартир Квадратний метр на ринку нерухомості більше 16 років: ми надаємо повноцінний супровід менеджерів від показу до угоди; з нами безпечно та надійно. ___ Чому саме Івано-Франківськ? Це місто можливостей тихий куточок для життя і одночасно потужний майданчик для бізнесу близький кордон з Європою, налагоджена логістика, рекреаційні зони Буковель, туристичні місця та інновації. ___ Телефонуйте за номером, наш менеджер Сніжана залюбки відповість на усі Ваші питання.

Мельника улица, 10, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 62980.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1к квартири в зданому будинку в центрі міста, по вул.Незалежності 115а. Панорамна, простора 1ка, ідеально під інвестицію, або для власного житла. Будинок обжитий, з комунікаціями. Для деталей телефонуйте.

Независимости улица, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається видова 1 кім. квартира в тихому та комфортному для життя районі міста. Переваги: Житловий комплекс розташований в затишному екологічно-чистому районі міста. Якісне, цільнолите будівництво. Зручний середній поверх 4/5 Якісні металопластикові енергозберігаючі вікна та вхідні броньовані двері з посиленою системою захисту. Комунікації всі міські, лічильники на газ, світло, воду. В пішому доступі є школи, садочки, інші навчальні заклади різного спрямування, а також магазини та вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Набережна річки Бистриця Надвірнянська. Автобусна зупинка поруч з комплексом. Закрита територія з власними парко місцями для автомобілів. Комерційні приміщення різного призначення. Здача будинка 3 квартал 2024р.

Независимости (Горького) улица, 1, Ринь, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 25270.0 USD
dom.ria.com

ЖК розташований в Івано-Франківську. Новобудову можна знайти безпосередньо в районі Центр по вул. Незалежності . Новобуд зводять за технологією – монолітно – каркасна. Кількість поверхів у будинку – 9, висота стель – 3 м. Опалення – індивідуальне. Докладно розглянути доступні планування житла в цьому будинку, оцінити їх зручність та обрати конкретний варіант можна на нашому сайті або у відділі продажу. Якщо вас цікавить, де після покупки житла вам доведеться паркувати автомобіль, варто звернути увагу на наявність паркінгу чи стоянки біля будинку. В цьому житловому комплексі є паркування. Житловий комплекс Provance Home відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв’язка, підземний паркінг. Інфраструктуру навколо новобудови та відстань від будинку до необхідних об’єктів можна оцінити на карті.

Сучасна 2х кім Кухня Студія вул.Незалежності
olx.ua

SKYGARDEN – «живий» комплекс на Майзлях. Приватність та ексклюзивність стануть ґрунтом, на якому поступово проростатиме унікальний простір для життя. Так ми створимо новий прогресивний район міста з атмосферою, що підійматиме вас вище неба – higher than Sky. Архітектурна композиція ЖК передбачає каскадну поверховість з найвищими в Івано-Франківську будинками – 19 поверхів. Власне озеро стане естетичним доповненням екопростору, яке ми вдало інтегруємо в багатоквартирний комплекс.

Продається 1 Кім Квартира по вул Незалежності !!!
olx.ua

Продається шикарна двокімнатна квартира по вулиці Незалежності. Продумане планування з кухнею-студією та окремими кімнатами. Комфортний поверх. Поруч вся необхідна інфраструктура та шикарна транспортна розв‘язка. Наповнення квартири включає: - гіпсова штукатурка стін; - енергозберігаючі вікна з подвійним скло-пакетом; - вхідні броньовані двері з мдф-накладками; - заведені всі комунікації(вода, газ, світло); - встановлені лічильники на воду, газ, світло; - монолітно-каркасне будівництво; - утеплення фасаду пінопластом; - підземний паркінг; - закритий двір без доступу машин! Житловий комплекс відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: навчальні заклади, школа, дитячий садок, лікарня, тц, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розв’язка, підземний паркінг. Інфраструктуру навколо новобудови та відстань від будинку до необхідних об’єктів можна оцінити на карті. Телефонуйте О98 039 5О11 Андрій відділ продажу

Продаж 1 кім кв оптимальний середній поверх
olx.ua

Терміново! Продам 1к. квартиру в новому ЖК SkyGarden від буд. компанії "Благо" по вул. Хриплинська з вул. Незалежності. Квартира з виглядом на місто! Площа - 39м.кв + відкритий балкон. Поверх - 8 з 16 Секція - 2. Ціна - 37 000$ Переоформлення по домовленості.

Видова на місто 1к квартира Скайгарден ЖК SkyGarden Благо
olx.ua

Акційна пропозиція! 1кім в престижному будинку неподалік вул Незалежності Шикарне продумане планування з просторою кухнею та окремою гардеробною. ЖК розташований в спокійній та сімейній локації. Три зупинки на громадському транспорті до центру Івано-Франківська. Неподалік річки та набережної для сімейних прогулянок. Двори ЖК облаштовані дитячими майданчиками та зонами для відпочинку. В наповнення входить: -Штукатурка цегляних стін -Чорнова стяжка -металопластикові вікна -броньовані двері -підведення всіх комунікацій та встановлення лічильників Пропозиція від забудовника без жодних комісій, огляд та консультація безкоштовні!

Акція!!! 1кім 40м з гардеробною район Незалежності
olx.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці Незалежності в ЖК Скай Гарден. Квартира має раціональне планування. Знаходиться в 1-ій черзі. Здача наступний рік. Переуступка, від забудівника уже продані у цьому підʼїзді. За деталями звертайтеся.

Однокімнатна в Скай Гарден
olx.ua

Квартира підійде під інвестицію, для ремонту на перепродаж Ціна реально хороша враховуючи що будинок зданий, обжитий сусідами Є газ, світло, вода Важливо що дах будинку виконаний за сучасними технологіями будівництва, утеплений та ізольований від вологи і води, паробарєр та гідробарєр. В квартирі є балкон Сонячна сторона Також квартиру рекомендую розглянути і для власного проживання. Тут ви зможете втілити всі свої візуалізації ідеального житла під час оформлення дизайну квартири Телефонуйте, бо завтра може не бути!

Продам 1 км квартиру біля Космосу! Незалежності НОВОБУДОВА
olx.ua

Продається 1 кім квартира з просторою кухнею та окремою кімнатою, вмістким санвузлом на 8 поверсі !!! Готовність будинку 95% Квартира вже на ключах, гіпсова штукатурка стін, встановлені лічильники. Житловий комплекс монолітно-каркасного будівництва, що дуже класно та актуально особливо в теперішніх умовах. Великими перевагами є всього два підїзди, невелика кількість квартир на сходовій, поверховість будинку та дві зупинки до готелю Надія, біля стометрівки!! Гарне планування, сонячна сторона, ідеальний поверх і чудовий вигляд в сторону річки, зеленої зони та приватного сектору Підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста так і до рекреаційних зон, зокрема річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. Діє договір переуступки, що дозволить зекономити на витратах оподаткування. Здача кінець 2023року

Готова 1 кім Центр! Незалежності
olx.ua

Продається світла, простора, затишна однокімнатна квартира з унікальним плануванням Новий комплекс розташований в сучасному районі міста Один з найнадійніших забудовників міста У вартість входить чудове наповнення, що в майбутньому зекономить Ваші витрати на ремонт: - якісні панорамні вікна - надійні вхідні броньовані двері - лічильники на усі комунікації - утеплення фасаду Так як комплекс розташований в центрі то поруч вся необхідна інфраструктура Чудовий варіант як для власного проживання так і для оренди Поспішіть придбати , є ще вибір поверхів ТЕЛЕФОНУЙТЕ нам для запису на огляд Код обєкта 187

ДВОкімнатна квартира в ЦЕНТРІ
olx.ua
1 - 24 з 56 результатів

Географія Івано-Франківськ