Продам квартира з якісним ремонтом в обжитому будинку від ЖК Ярковиця. вул. Тролейбусна. Хороша локація, розвинутий район Поруч два ліціеї, нові дитячі садочки, спорткомплекс 8/9 поверх, цегляний будинок. загальна площа 37 кв.м Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Сонячна сторона, квартира внутрішня не кутова, дуже тепла. Броньовані дорогі вхідні двері, в коридорі є прихожа для взуття і верхнього одягу кухня з виходом на балкон. На балконі обладнано шафу-купе для зберігання речей. Є документи на право власності.

Тролейбусна вул., 15
rieltor.ua

Можна по Є оселі!!! Продається 1 кімнатна квартира з якісним євроремонтом . За адресою вул.Горбачевського 14 д Цегляний , введений в експлуатацію ,обжитий будинок. З індивідуальним газовим опаленням. Розміщена на 4-ому з 10-ти поверсі. Сучасний ліфт (підключений). Дуже гарний вид з вікон. Не має забудов. Загальна площа квартри 45.7 м кв. Кухня- 15 м. кв. В квартирі є всі необхідні для проживання меблі та техніка. Хороша транспортна розвязка. Поруч є магазинчики, аптеки, заклади харчування, автобусна станція, Навпроти будинку розташована гімназія. Інфраструктура будинку: Нова пошта, танцювальна студія, реабілітаційний центр, кавярня. В пішій доступності є два ліцея та дитсадки. Недалеко ТЦ Менс. А також річка, озеро та відпочинкові зони. Ремонтні роботи в квартирі проведено якісно, Робилась не на продаж.

Горбачевського вул., 14 Д
rieltor.ua

Продається 1-кім. квартира в збудованому будинку , новобудова розташована поруч з парком та річкою Квартира розташована на ідеальному 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку Комплектація: -стіни з цегли утеплені пінопластом під штукатурку -опалення від встановлених у квартирах індивідуальних котлів -панорамні вікна та засклені лоджії у кожній квартирі -стяжка в житловій кімнаті -для автомобілів мешканців передбачено відкриту стоянку. Житловий комплекс включає освітлений закритий двір з облаштованим дитячим та спортивним майданчиками, власну паркову. В околиці є школи та дитячі садочки. магазини, аптеки, перукарні. У 10 хвилинах ходьби оічка та парк. Все, щоб організувати якісне дозвілля у вільний час.А зручна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися з будь-якої точки Івано-Франківська

Федьковича вул., 52
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторої 1 кімн квартири на 3 поверсі в сучасному ЖК Рівер парк 2 в мікрорайоні Пасічна з гарним краєвидом поруч зі сквером "Первоцвіт", річки та німецького озера. Вікна виходять на Рівер парк 1, річку, скверик. Ліфт працює, вода, електроенергія є, газ в процесі запуску. Великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиком. Закритий внутрішній двір та велика парковка. Будинок вже частково заселений. Поруч розвинена інфраструктура та є все необхідне для комфортного життя. Продаж по переуступці! Вся інфраструктура поруч - торговий центр, супермаркет АТБ, аптеки, зупинки транспорту. В пішій доступності навчальні заклади ліцей №18, №24 та дитячий садок №6. Дістатись до центру міста можна за 15 хв ходьби. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Галицька, 141а
rieltor.ua

Продам Здану 1-кімнатну квартиру готовій до ремонту у повністю зданій новобудові на Пасічній. ✔ В квартирі є суха стяжка, тепла підлога, штукатурка під маяки, котел, батареї, броньовані двері, якісні металопластикові вікна, всі лічильники, інтернет, кабельне телебачення. ✔ Просторий двір з ігровими майданчиками а також велика кількість парко-місця для автомобіля. ✔ Район динамічно розвивається, все що необхідно для комфортного життя знаходиться поруч- магазини, школа, дитячий садочок. тощо!!!! ✔ Від забудівника без комісій та переплат.(є ще декілька хороших варіантів по місту) ✔ Більш детальніше по телефону або по вайберу у зручний для Вас час.

Целевича Ю. вул., 10
rieltor.ua

Продам простору 1-кім квартиру в новобудові житлового комплексу з мультикомфортним плануванням та якісним наповненням квартири від одного з найкращого забудівника нашого міста! ✔Без комісій,можливе також розтермінування від забудівника до 2х років на вигідних умовах. ✔ Просторий та затишний двір з великою кількістю порко-місця, сучасні європейські дитячі майданчики з мягким покриттям підлоги, мультифункціональні спортивні майданчики,5хв до школи та дитячого садочка, зручне сполучення з центром міста. Не подалік знаходяться магазини,школа,дитячий садочок,Басейн,спортивний комплекс,банк,аптека,зупинка,100м до річки. ✔ Телефонуйте за номером або пишіть на Вайбер у зручний для Вас час.(також є декілька інших варіантів по місту)

Хіміків вул., 24а
rieltor.ua

Продам 1-кім квартиру в новобудові сучасного комплексу з мультикомфортним плануванням квартир. ✔ Просторий та затишний двір з новітніми дитячими майданчиками з мягким покриттям підлоги, мультифункціональні спортивні майданчики,5хв до школи та дитячого садочка, зручне сполучення з центром міста.Поблизу є супермаркети,магазини,аптеки,банк,розважалтні комплекси,річка. ✔ Без комісій та передплат,можливе розтермінування до 2-3 років на вигідних для вас умовах (представник будівельної компанії). ✔ Більш детальна інформація за телефоном або пишіть на вайбер у зручний для Вас час (також є ще декілька варіантів по місту)

Целевича Ю. вул., 34а
rieltor.ua

Терміново!!! 1кім квартира по найнижчій ціні у місті від надійного забудівника. ✅ Кількість квартир обмежена. ✅ У вартість квартири входять металопластикові вікна, броньовані двері, суха стяжка в кімнатах, якісна штукатурка, всі лічильники а також інтернет та кабельне телебачення заведене в квартиру. ✅ Надійні ліфти Otis від кращого Українського виробника. ✅ можливе розтермінування до 2х років. ✅ показ в любий зручний для Вас час. ✅ більш детальна інформація за телефоном або на Вайбер. ✅ також можу надати безкоштовну інформацію у сфері нерухомості(купівля,продаж,оренда,продаж землі)

Горбачевського вул., 40
rieltor.ua

Продам велику гарно сплановану 1кім квартиру в новобудові. ✅ Якісний сучасний проект. Квартира, де Ви мріятимите жити. Краща ціна на ринку міста. Від надійного забудівника який понад 15 років на ринку. ✅ Квартира видова. Ідеальний варіант для молодої сімї. ✅На разі активно триває будівництво. Запрошуємо обрати квартиру Вашої мрії. Відділ продажу, без жодних комісій та переплат. ✅ Можливе розтермінування на індивідуальній основі під покупця до 2х років. ✅ Затишний двір європейського типу з просторими парко-місцями та новітні ігрові майданчики для дітей. ✅ Надійні броньовані двері, пяти-камерні металопластикові вікна, штукатурка під маяки, стяжка, сучасний тихий ліфт, всі лічильники, інтернет та кабельне телебачення. ✅ Показ в зручний для Вас час телефонуйте!!!

Горбачевського вул., 40
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира в ЖК Квартал Галицький, який розсташований в мікрарайоні Пасічна Квартира знаходиться на 6 житловому поверсі. Всі комунікації запущені, Ліфт їде. Площа 41,2м2. Простора кухня 15,1 м2. Сама квартира досить світла і тепла, ремонт зроблений з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги в кухні, санвузлі, коридорі В квартирі є вся необхідні для проживання меблі і техніка, а саме: двоспальне ліжко, шафа-купе в кімнаті, кухоннні меблі, холодильник, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник, пральна машина. Заходь і живи! Біля комплексу добре розвинена транспортна інфраструктура: кілька хвилин пішки до зупинки громадського транспорту, 5 хвилин на авто до великої транспортної розв’язки та вулиці Галицької, що зв’язує район забудови з центром міста. Також за 200 метрів від «Кварталу Галицький» будують новий міст, який з’єднає Пасічну з іншими районами Івано-Франківська. У радіусі 4-6 хвилин на авто від комплексу розташований ряд продуктових магазинів та супермаркетів: «Делікатес», «Тайстра», «Спартак» та «Вопак». Поїздка автомобілем до центрального ринку міста за фермерською продукцією триватиме 15 хвилин. Найменших мешканців кварталу чекають у дитячому садку «Вишиванка», що за 2 хвилини пішки від будинку, а також у дитячих садках №34, №36 та дитячому клубі Meri Poppins, до яких на авто 5 хвилин. Школяри зможуть відвідувати школу №24, розташовану через дорогу від комплексу або школу №18, до якої пішки 10 хвилин.

Хіміків вул., 35
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продається світла 1 кім квартира, ЖК Світанок, ( вул.Целевича). Зроблено гарний якісний ремонт, зручне планування, велика кухня. Опалення індівідуальне електричне. Вбудована техніка gorenje. На кухні доставлять холодильник та диван Зручний 6 поверх з гарним видом з вікна. Діє договір переуступки Для огляду телефонуйте

Целевича Ю. вул., 4
rieltor.ua

ОДНОкімнатна квартира в мікрорайоні КАСКАД Основні переваги: Ідеальне розташування: зручне транспортне сполучення , поруч магазини, супермаркети, ТРЦ, ресторани, школи та інша важлива інфраструктура, що робить цю квартиру вигідною для оренди. Новобудова: житловий комплекс з сучасними технологіями, високоякісною забудовою та зеленою зоною для відпочинку. Оптимальне планування: площа квартири ефективно розподілена між житловою зоною, кухнею- віталнею та санвузлом, забезпечуючи максимальний комфорт мешканцям. Потенціал для інвестора: Високий попит на оренду: завдяки ідеальному розташуванню та сучасному будівництву Стабільний дохід: можливість отримання стабільного щомісячного доходу від оренди квартири. Зростання вартості: з урахуванням тенденцій на ринку нерухомості, квартира може служити не тільки джерелом пасивного доходу, але й обєктом для збільшення ваших капіталовкладень. Не втрачайте час – ця квартира є ідеальним рішенням для тих, хто шукає надійний та вигідний обєкт для інвестування! Є ще вибір поверхів та планувань Для деталей - ТЕЛЕФОНУЙТЕ БЕЗ КОМІСІЇ ТА ПЕРЕПЛАТ!! Код обєкта 160

провулок ключний, 10
rieltor.ua

Вигідна 1 кім квартира у готовому будинку, можна робити ремонт. Код квартири - #36434681 Елітний ЖК закритого типу. Власна відпочинкова зона, а саме тенісний корт та баскетбольна площадка. Перші 2 поверхи - комерційні приміщення, отже буде вдосталь комерції для зручності. 10 хвилин до центру міста. Заведено газ та комунікації, можна починати робити ремонт

Юліана Целевича, 28
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира ВИГІДНО Код квартири - #35929525 ЖК Гранд Холл готовий будинок, здача на літо!! Будинок розташований в дуже розвиненому районі нашого міста, де поруч є все необхідне для комфортного проживання. Квартира дуже функціональна, розташована на 8 поверсі з 10. Поряд з будинком є зупинка міського транспорту, навчальні заклади, дитячий садочок, поштові відділення, супермаркети. Для детальнішої інформації та огляду квартири - телефонуйте!!!

Целевича Ю. вул., 35
rieltor.ua

Продається простора та світла 1кім.квартира з великою кухнею-студією Код квартири 36173889 -загальна площа 52м2 -велика кухня-студія -і/о газове опалення -гарний вигляд на гори та захід сонця -сонячна сторона -залишається все Ця затишна та простора квартира є ідеальним вибором для комфортного проживання.Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири, яка відповідає найвищим стандартам життя!

Пасічна вул., 15
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! Вигідна квартира в центрі Пасічної поруч із всією інфраструктурою за приємною ціною Код квартири - #36148817 Цегляний будинок, 6 поверх з 9, внутрішня квартира, ліфт їздить Гарне та практичне планування, є комора яку можна переробити в гарбдеробну Є засклений балкон, та велика функціональна кімната яку можна розділити Можливість зробити індивідуальне опалення та гарний вид із вікон. В цій квартирі залишилось тільки зробити гарний сучасний ремонт для комфортного власного проживання. Також дана квартира підійде для здачі в оренду. Оптимальний варіант. Телефонуйте для перегляду.

Тролейбусна вул., 12
rieltor.ua

Без комісії! Від Забудовника! Працюємо по програмі Є-ОСЕЛЯ! Продам квартиру в ЖК Comfort Park, 15 хвилин пішки до центру Івано-Франківська, мікрорайон Пасічна. 140 км до Центру Львова. Код обєкта - SF-2-793-966 Унікальне розташування, ЖК Comfort Park знаходиться в екологічно чистому районі поблизу річки Бистриця Солотвинська. Район Пасічна має всю необхідну інфраструктуру: магазини, супермаркет АТБ, школи та садочки, спорткомплекс з басейном, медичні заклади, зупинки транспорту. Забудовник Blago. Будинок на стадії здачі в експлуатацію. 5-й поверх 11-поверхового монолітно-каркасного будинку. Керамоблок. Екологічно чистий та теплий матеріал. Плюс утеплення 15 см. Міжквартирні стіни - газоблок 10 см + мінеральна вата 5 см + газоблок 10 см, що забазпечує шумоізоляцію та зберігання тепла. Загальна площа - 40 кв.м: кухня - 12,5 кв.м, ізольована кімната, гардероб, суміжний санвузол, коридор. Опалення індивідуальне - газова дахова котельна. Вартість - 28,2 тис.грн./кв.м Можливо розтермінування.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Унікальна пропозиція за дуже вигідною ціною. Код квартири #35970101 Практичне планування - простора укомплектована кухня студія та окрема спальна кімната. Є робоче місце на лоджії. Усі необхідні комунікації підключено, є індивідуальне газове опалення. Вхідні двері броньовані. Поруч є транспортна розв’язка. Комфортне розташування будинку. Можливий продаж по державних програмах,єОселя. Якщо є запитання - телефон Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Горбачевського вул., 1
rieltor.ua

Велика та простора квартира, функціонал двох кімнатної квартири Зроблено всі чорнові роботи, та проведено багато чистових Код квартири - #36091455 Фактично завершити в цій квартирі ремонт можна буквально за два тижні Велика кухня-студія, з легкістю ділимо на три зони (робоча, обідня, відпочинкова) Простора та світла спальна кімнтата, продумане планування В будинку проживають люди, гарний закритий двір. дана пропозиція однозначно заслуговує вашої уваги. звертайтесь для перегляду

Пасічна вул., 3
rieltor.ua

Продається видова квартира у ЖК Comfort Park. Код квартири #36192673 У квартирі зроблений сучасний якісний ремонт по ретельно продуманому проекту з гарантією на роботи і матеріали на 3 роки. Змонтований газовий турбо котел потужністю 28 кВт, тепла підлога в кухні, коридорі та сан-вузлі. В СВ змонтована інсталяційна система прихованого монтажу GЕBERIT, стильна та якісна сантехніка. Ще великим плюсом є просто неймовірний вигляд з вікна. Продаж можливий також по програмі Єоселя та по постановах. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в мікрорайоні Пасічна неподалік Обласної Лікарні. Код квартири - #35840055 Квартира знаходиться на 7 поверсі дев’ятиповерхового будинку, цегляний будинок 2006 року . Загальна площа квартири -45 м², простора спальна кімната, велика кухня. Є зручний передпокій, в якому є велика шафа купе. Також є просторий балкон, де можна тримати різні особисті речі, або зробити робочий кабінет. Опалення в квартирі індивідуальне електричне, для підігріву води є бойлер, є можливість поставити газовий котел.

Пасічна вул., 38а
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири з євроремонтом, з меблями та технікою, в обжитій Новобудові! Код квартири: # 31975389 Зручний 3 поверх з 10 Індивідуальне газове опалення! Підігрів підлоги! Працює ліфт! Є кондиціонер! У квартирі зроблений якісний ремонт. Квартира тепла і економна. Все що у квартирі залишається. Будинок має дуже зручне розташування навпроти обласної лікарні, школа, садочок, продуктові, аптеки, зупинка громадського транспорту, озеро, парк, річка все під рукою в пяти хвилинах від підїзду. Присутня простора паркова, дитячий майданчик та спортивна зона відпочинку. Квартира варта уваги. Запрошуємо на огляд!

Федьковича вул., 114
rieltor.ua

Продам 1к квартиру в сучасному жк по вул. Целевича, квартира з гарним виглядом на місто, великої площі поверх 11/12 Територія комплексу та паркінгу обладнані системою відеоспостереження, що забезпечує додаткоку безпеку. Власні тераси, що дозволяють милуватися видами із вікна та насолоджуватися ранковою кавою. Власна зону барбекю. Технологія будівництва монолітна-каркасна Стан квартири під ремонт Опалення індивідуальне (в квартирі) Паркінг підземний з відеоспостереженням. також є гаражний бокс 22 м2.

Целевича Ю. вул., 44
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з зручним плануванням в сучасному комплексі затишного району міста Івано-Франківська по вулиці Хіміків : -простора кімната; -світла кухня з панорамними вікнами; -можливість перепланування в студію, -висота стелі 2.7 метра; -стіни з керамічної червоної цегли; -велика гардеробна кімната; -чудовий панорамний краєвид з вікон; -спокійний та комфортний район як для сімей з дітьми так і для людей, які проживають одні. Утеплення будинку пінопластом, що зекономить ваші кошти в період холодної пори року. Будівництво будинку з високоякісних матеріалів. Вхідні двері якісні броньовані. Вікна - якісні металопластикові. У вартість квартири входить від забудівника лічильники на всі комунікації, штукатурка, стяжка. Сучасний швидкісний комфортабельний ліфт, два входи в під"їзд. Дитячий та спортивний майданчик, облагороджена територія лавочками, відпочинковими зонами. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, басейн, річка, дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, базарчиком, торгових центрів, дитячих та спортивних майданчиків, медичних закладів. Терміново. Без комісії. ЗДАЧА 3 квартал 2023 року, забудівник БЛАГО, Комфорт Парк Ціна за м2 від 31000грн Телефонуйте або пишіть на вайбер чи телеграм, буду радий допомогти Вам з пошуком найкращої квартири для Вас.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28
rieltor.ua
123...7
1 - 24 з 168 результатів

Географія Івано-Франківськ