Продається здана однокімнатна квратира в Центрі Івано-Франківська в ЖК Княгинин! Секція здана, можна приступати до ремонту! Найкращий 3-й поверх, з виглядом у просторий готовий внутрішній двір, де вже функціонує підземний паркінг та торговий центр. Гарне планування- простора кухня 14,6м2 з французьким балкончиком і кімната 15,8м2! У вартість входить : – штукатурка ; – металопластикові вікна з енергозберігаючим склом; – підведення всіх комунікацій; – встановлення лічильників обліку газу, електроенергії та води; – якісні вхідні двері; – безшумні ліфти; – відеодомофон; – ландшафтний дизайн та затишне подвір’я з дитячим майданчиком. Закритий двір без машини Підземний паркінг Школа Зручна транспортна розв’язка. Різноманітні магазини та заклади харчування і відпочинку. Огляд у зручний час .

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири Княгинин 44. 44,4 кв.м 11 поверх Обміри проведені, додаткові метри оплачені. Будинок зданий. Комунікації заведені. Двоконтурний котел. Підігрів підлоги. Квартира з ремонтом. Панорамний краєвид на місто та бульвар Молоді. Дуже вдале планування, є гардеробна, велика кухня з лоджією, просторий санвузол. Супер варіант по привабливій ціні і без витрат на оформлення, поки діє переуступка. Поспішайте - супер пропозиція як для власного проживання, так і під оренду. ЖК Княгинин розташований поруч з центром міста, територія жк закрита від авто, прибудинкова територія облаштована дитячими і спортивними майданчиками. Комплекс має розвинену інфраструктуру: дитячий садок, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, спортклуб, супермаркет Таврія Б та торговий центр Княгинин, де можна гарно провести час та купити необхідні речі. До піонерського парку 5 хвилин пішки, поруч річка, набережна – зона для прогулянок, до Ратуші 15 хвилин пішки.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру по вул. Пулюя , поруч з вул.Галицькою та університетом нафти і газу! Район міста - Центр Поруч зупинки громадського транспорту, Неподалік ТЦ Панорама плаза ! До міської ратуші 15 хв ходьби! У квартирі замінено вікна на металопластикові , Також замінено каналізаційний стояк. Кімнати окремі. У більшій кімнаті є засклений балкон . Опалення централізоване. З квартири вивезли зайві речі , і все готово до продажу ! Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, телефонуйте Запрошуємо на огляд квартири)

Пулюя Івана вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю Велику 1к в ЖК Княгинен Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 13му поверсі у 18 корпусі - загальна площа 49.4 м - кухня з лоджією 22 метри - по плануванні квартира 2х стороння - у квартирі є лоджія та відкритий францкзький балкон - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Високий поверх шикарний краєвид на все місто. - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. 18 корпус Здача 2й квартал 2024р. Зараз мурують 5й поверх. ЦІНА 39000$ Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається затишна 1 кім. кв. сирець 2/14 район Княгинин . Площа квартири 37.2 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок , спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання . Не вагайтесь зателефонувати - щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію Приваблива пропозиція на ринку нерухомості

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається стильна 2 двостороння квартира в центрі міста, ЖК Княгинин. В квартирі зроблений якісний ремонт. Є вже вся необхідна побутова техніка та меблі. Ідеально підійде як для власного проживання, так і під здачу в оренду! Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте! Ціна 75500$ Переуступка

можливий продаж по єОселя
Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Стильна та сучасна двокімнатна квартира з якісним ремонтом в центрі міста. Велика кухня-студія (28 м2) та дві окремі кімнати. Якісні кухонні меблі з фурнітурою Blum, мальовані фасади, є вся необхідна техніка: холодильник, посудомийка, духова шафа та мікрохвильова, пральна та сушильна машина Electrolux, два інверторних кондиціонери Samsung та телевізор Samsung 50 дюймів з функцією SmartTV. Санвузли роздільні, є ванна та окрема душова. Підігрів підлоги всюди де плитка. Дві окремі кімнати, з вікон яких відкривається дуже гарний вигляд на місто. Є французький балкон. Квартира розташована у новому житловому комплексі неподалік від центру міста. Особливістю комплексу є великий внутрішній двір з дитячим та спортивним майданчиками та територію вільною від авто, так як під майданчиками є великий підземний паркінг. Також в даному ЖК відкрився великий торгово-розважальний комплекс "Княгинин", де є великий супермаркет "Таврія В" та багато різних комерційних приміщень. Для огляду квартири телефонуйте!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Пропоную однокімнатну квартиру з якісним ремонтом в ЖК Княгинин. Продумане сучасне планування. Простора кімната ,велика кухня з лоджією з шикарним краєвидом на центр Івано-Франківська. Встановлено кондиціонер WI-FI інвертор (холод-тепло).Котел газовий двоконтурний.Підігрів підлоги в мокрих зонах.Сучасна ванна кімната: інсталяція, гігієнічний душ, душова кабіна, рушникосушка, рукомийник, дзеркало з підсвіткою та пральна машина. Будинок зданий в експлуатацію.Всі комунікації працюють. Сучасний дитячий майданчик, підземний паркінг, торгові центри , школа та дитячий садочок .

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ексклюзивному Житловому Комплексі Княгинен. Квартира знаходиться в пішій доступності до центру міста, Піонерського парку, центрального ринку, до університету Нафти і Газу, 2 хвилини пішки до річки Бистриця. Квартира знаходиться в комплексі закритого типу під цілодобовою охороною з чудовою власною інфраструктурою: дитячі майданчики, дитячий садочок, спортивні майданчики, зони відпочинку, підземний паркінг, система відеоспостереження. Квартира внутрішня, обладнана всім необхідним: стяжкою підлоги, штукатуркою стін, енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима. Здача в експлуатацію 4 квартал 2024 року За детальною інформацією телефонуйте!

Княгинин, 44
rieltor.ua

Продаю дуже гарну 2 кімн двосторонню квартиру на ідеальному 3 поверсі в зданому та обжитому будинку в центрі міста, вул. Макогона (поруч вул. Василіянок) В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Зроблений ремонт із дороговартісних з матеріалів. Індивідуальне опалення. Також можна придбати окремо гараж в цьому ж будинку. Двір закритого типу. Є великий дитячий майданчик та паркомісця. Документи більше 3-х років.

Макогона вул., 25
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Продаж видової 1-кімнатної квартири в ЖК «Княгинин» Унікальна пропозиція! Продається чудова 1-кімнатна квартира з неперевершеними краєвидами на дві сторони в престижному ЖК «Княгинин». Локація: - 10 хв до центру міста: Ви миттєво опинитеся в серці міста. - 5 хв до Піонерського парку: Ідеальне місце для прогулянок і відпочинку. - 2 хв до річки Бистриця: Природа зовсім поруч! - 10 хв до Німецького озера: Мальовниче місце для релаксу та активного відпочинку. - Центральний ринок, Університет Нафти і Газу: Усі необхідні зручності та освітні установи – під рукою. Про ЖК: Комплекс закритого типу з цілодобовою охороною і чудовою інфраструктурою, що включає: - Дитячі майданчики і садочок: Ваші діти будуть у безпеці і зайняті. - Спортивні майданчики і зони відпочинку:** Для активного способу життя. - Підземний паркінг і система відеоспостереження: Ваше авто і ви – під надійним захистом. Про квартиру: - Внутрішнє розташування: Тепла і затишна. - Обладнана всім необхідним: Стяжка підлоги, штукатурка стін, енергозберігаючі вікна, броньовані двері – все для вашого комфорту та безпеки. Дата здачі: - Секція 14, кінець жовтня 2024 року. Не пропустіть свій шанс! Дзвоніть, щоб дізнатися деталі та домовитися про огляд. Ваша нова квартира чекає на вас!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Пропозиція без комісійних Тихий двір. Спокійний район Продається затишна 1 кім. кв. сирець 4 /14 район Княгинин . Площа квартири 41.7 м. кв.- достатньо простору для комфортного проживання. ЖК Княгинин - сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: підземний паркінг, магазини, кавярні, приватний дитячий садочок, спортивні і дитячі майданчики. Комплекс має вдале розташування , оскільки поруч рекреаційна зона і зупинки громадського транспорту. Квартира в Княгинині - прекрасний варіант для тих, хто шукає затишне та комфортне місце для проживання. Не вагайтесь зателефонувати, щоб домовитись про огляд та отримати додаткову інформацію.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Простора та світла 1-к квартира в 1 черзі ЖК Княгинин, в центральній частині міста 🏡 Квартира перепланована для вашого максимального комфорту. Простора кухня-вітальня з відпочинковою зоною ідеально підійде для розміщення дивану та телевізора, а також кухонної зони зі столом і стільцями. Додатковий бонус — простора лоджія, де ви зможете насолоджуватися ранковою кавою. Окрема кімната з достатнім простором для двоспального ліжка та шафи, є вивід під телевізор. На стіні декоративна штукатурка, є багато підсвіток. 🔹 Площа: 45 м² 🔹 Поверх: 12 (ліфт працює) Також у квартирі є зручна гардеробна кімната, яка допоможе організувати ваші речі. Підігрів підлоги у всіх зонах, де покладена плитка (всюди окрім спальні). Встановлено кондиціонер для оптимального мікроклімату. Будинок обжитий, є всі комунікації, ліфт працює. При покупці даної квартири знижка на омеблювання у магазині «Файні меблі»!!!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається дуже зручна для проживання квартира. Розташована в ЖК Княгинин 1 черга, 7 секція. Знаходиться на 6 поверсі, не кутова, не торцева. Площа 46 м2 Перепланована в 1,5-кімнатну Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів Є вивід під кондиціонер Підігрів підлоги Дуже світла та тепла квартира Ще буде встановлена скляна перегородка в спальню. На території містечка є магазини, підземний паркінг, спортивні та дитячі майданчики , поруч школа та садочок, 10 хв. пішки до парку та стометрівки. Для огляду телефонуйте

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири, в ЖК Княгинин Найкраща ціна в комплексі У вартість входить : - штукатурка ; - металопластикові вікна з енергозберігаючим склом; - підведення всіх комунікацій; - встановлення лічильників обліку газу, електроенергії та води; - якісні вхідні двері; - безшумні ліфти; - відеодомофон; - ландшафтний дизайн та затишне подвіря з дитячим майданчиком.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продам 2 кім. квартиру у ЖК Княгинин парк, поруч з піонерським парком від надійного забудовника БК Франківський Дім ! Квартира двостороннього планування, знаходиться на 7 поверсі, 10 поверхового цегляного будинку. Зроблено усі чорнові роботи під чистову обробку (змонтоване опалення та тепла підлога, залито стяжки по всій квартирі, розведена електрика, на стінах фінішна шпаклівка готова до нанесення декору чи побілки. Стелі підвісні по всій квартирі з рівними прямими кутами (не потрібно багетів), на підлозі є плитка (кухня, коридор, санвузол). В санвузлі є плитка, розведена електрика, встановлена ванна. Двір закритого типу з достатньою кількістю паркомісць та дитячим майданчиком. Ззовні будинку є продуктові та будівельно-господарські магазини. Зручне розташування, всього 400 м. до піонерського парку, 800 м. до центрального ринку, 10 хв. хотьби до ратуші.

Макогона вул., 25
rieltor.ua

Квартира без ремонту створює прекрасну можливість для власного дизайну та створення унікального житлового простору. Це чудова можливість для тих, хто хоче втілити в життя свої індивідуальні ідеї та концепції. Оптимальне планування квартир,поверху та площі. Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. Площа забудови 7,6 Га Система відеонагляду Спортивні та дитячі ігрові майданчики у дворах Внутрішні двори вільні від автотранспорту Дитячий садок Торгівельно-розважальний центр Підземний паркінг

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом, укомплектована меблями і технікою. Розташована в центральній частині міста у новому житловому комплексі “Княгинин”. На території комплексу є підземний паркінг, торговий центр, дитячі і спортивні майданчики, місця для прогулянок. У квартирі зроблений якісний ремонт, є підігрів підлоги, мережі для кондиціонера. Встановлено кухонні меблі і техніка, обідній стіл, ліжко у спальні з підйомним механізмом для додаткового зберігання речей. Будинок здано в експлуатацію з усіма комунікаціями, запущено ліфт – квартира повністю готова для проживання. Розташована на 12 поверсі з 14ти. Південна сонячна сторона – з шикарним виглядом в сторону міста. В хорошу погоду навіть видно гори! Дуже гарний варіант для власного проживання або здачі в оренду. За деталями – телефонуйте.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається двостороння 1-кімнатна квартира в ЖК Княгинин. Будинок цегляний, квартира внутрішня, розташована на 9-му поверсі 14-ти поверхового будинку. Житловий комплекс з власною охороною, відеоспостереженням, дитячими ігровими та спортивними майданчиками, великим дворівневим підземним паркінгом. Поруч торговий центр Княгинин, супермаркет Таврія В, різні магазини, школа, садочок, гарне транспортне сполучення з усіма районами міста. Детальніше за телефоном!

Княгинин вул 44, 40
rieltor.ua

КВАРТИРА -МРІЯ. Новобудова в тихому центрі, неподалік від парку. Пропонується для продажу простора двокімнатна квартира , яка повністю відповідає сучасним стандартам комфорту та якості життя. Основні характеристики : • Загальна площа: 68м2 • Поверх: 8 з 10 • Стан: новий сучасний ремонт • Планування: окрема спальня . велика вітальня з лоджією , простора кухня з лоджією, сумісний санвузол. • Окремо від квартири є кладовка 4м2 Особливості квартири: • Використання якісних матеріалів (бельгійський ламінат та керамограніт , міжкімнатні двері від українського виробника «Папа Карло») • Енергоефективні вікна • Сучасна сантехніка, мідна електропроводка • Підігрів підлоги • Вбудована кухня з сучасною енергоефективною побутовою технікою класу А • Оптоволоконний інтернет • Котел від надійного виробника «Арістон» Інфраструктура: • Територія будинку з дитячим майданчиком і паркінгом під охороною • Тихий зелений район неподалік від парку • Зручний доступ до громадського транспорту • Поруч садочки, школи , магазини , аптеки є ательє , супермаркет Ця кватира ідеально підійде для сімейного життя або як інвестиція під здачу в оренду. ЯКІСТЬ І КОМФОРТ для ВАС!

макогона, 25
rieltor.ua

Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 10му поверсі у 37 секціі - загальна площа 45м - кухня 15м - у квартирі є лоджія - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. Деталі по телефону. Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 2
rieltor.ua

Квартира світла, тиха і затишна, внутрішня, одностороннього планування, кімнати окремі, санвузол суміжний/ванна, комора/гардеробна, засклена лоджія в кухні, автономне опалення, підігрів підлоги. Будинок зданий, заселений, усі комунікації запущені, ліфт працює, тихий двір. Неподалік будинку парк, школа, садочок, ринок, магазини. Квартира продається з усіма меблями та технікою.

Гарбарська вул., 24
rieltor.ua

Квартира світла, простора, двостороннього планування, всі кімнати окремі, санвузол роздільний, передбачена гардеробна, відкритий невеличкий балкон. Будинок збудований, комунікації запущені, ліфт уже вмонтовано. Житловий комплекс має двір закритого типу, підземний паркінг, магазини, дитячі та спортивні майданчики. Діє договір переуступки!

Княгинин вул., 18
rieltor.ua

Простора 3-кімнатна квартира ЖК Княгинин 10/14 поверх Загальна площа 92м2 Квартира двостороння. Секція здана. На документах. Великі кімнати, простора кухня. 2 лоджії. Є гардеробна. Санвузол роздільний Тепла підлога кухня, санвузол, гардеробна, коридор. Квартира дійсно варта Вашої уваги!!! За додатковою інформацією звертайтесь

можливий продаж по єОселя
Княгинин вул., 44
rieltor.ua
1 - 24 з 413 результатів

Шукай квартиру по локації