Продається простора 100м2 квартира в розвиненому районі по вул.Стуса,по факту пятикімнатна всі кімнати окремі (одна маленька прохідна) Поруч школа ,садочок, магазини,базар, супермаркети Велес ,Арсен ,зупинка транспорту Квартира потребує ремонту ,відрізана від центрального опалення,три балкона ,квартира двостороння,велика кухня ,е великий підвал (вхід з балкону ) За додатковою інформацією звертайтесь

Стуса Василя вул., 8
rieltor.ua

Підходить під державні програми! Продаю простору 3 кімн квартиру в новобудові з індивідуальним опаленням в мікрорайоні Каскад поруч Арсену, McDonalds та Епіцентру. Дуже хороша локація та розвинена інфраструктура, безліч магазинів, супермаркетів, ринок, школа, садок, зупинки транспорту. Квартира двостороння, кімнати великі правильної форми. Є великий засклений балкон. Санвузол роздільний. Додатково можна також придбати гараж. Продається в звязку з переїздом. Телефонуйте для обговорення всіх деталей!

Стуса Василя вул., 32
rieltor.ua

Квартира, світла, затишна, внутрішня, на середньому 5 поверсі, усі кімнати окремі, санвузол роздільний/ванна, дві лоджії, на підлозі паркет, вікна металопластикові, кухня оснащена коморою. Будинок панельний 2001 року побудови, є ліфт, тихий зелений двір з дитячим майданчиком та місцями для паркування, поряд зупинка транспорту, торговий центр Арсен, садочок, школа. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Готова до заселення!

24 серпня вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира по вул. Стуса в м. Івано - Франківську. Поверх 8/9. Загальна площа 98,9 кв. м., житлова площа 36,3 кв. м., кухня 16,6 кв. м.. В квартирі косметичний ремонт ,встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння , кімнати - роздільні, санвузол роздільний. Вікна виходять на пішохідну зону , балкон засклений. В квартирі залишаються всі меблі . Також можна придбати гараж у цьому будинку за додаткову оплату. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4532

Стуса Василя вул., 30
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира біля Арсену. Квартира має кухню-студію та 2 окремі кімнати. Загальна площа 96 квм, розташована на 7 поверсі з 10. У квартирі зроблено дизайнерський ремонт, є 2 санвузли та 2 великих балкони. Залишаються всі меблі та техніка. Поруч знаходяться ТЦ Арсен та Епіцентр, зупинки громадського транспорту, місце для прогулянок. Для огляду телефонуйте!

Стуса Василя вул., 30Д
rieltor.ua

Продається 3-х кімната квартира в найбільш розвиненому районі міста. Поруч все необхідне для комфортного життя. 2 школи, 2 садочки, Арсен, Епіцентр, Велес, метро, ринок, кафе, піцерії. Хороша транспортна розв’язка – зупинки зразу поруч з будинком. Загальна площа квартири 87.4кв. м – Повністю готова для проживання. – Якісні меблі зроблені на замовлення. -Вся техніка залишається. Заходи і живи. – Індивідуальне опалення, підігрів підлоги. – Вікна металопластикові. Усі вікна були замінені на 5-тикамерні Viknaroff GEOLAN. Прекрасна шумоізоляція. – Двір з майданчиками та паркомісцями. – відео спостереження двору та під’їздів Дуже хороша пропозиція. Телефонуйте.

Стуса Василя вул., 28
rieltor.ua

Пропозиція 3к Площа 70 м2 Вул.24 серпня (Каскад) Поверх 9/9 (зверху є технічний поверх) І/о Ціна 64000$

24 серпня вул., 7
rieltor.ua

Загальна площа квартири - 84,4 кв. м, включаючи простору кухню площею 18,2 кв. м та житлову площу 43,4 кв. м. Четвертий поверх десятиповерхового будинку забезпечує прекрасний краєвид і світлове наповнення. Ця квартира має індивідуальне газове опалення, що гарантує ефективне та економне використання енергії. Вона також оснащена котлом, теплою підлогою зі стяжкою, штукатуркою після забудовника, а також електрикою і виходами під батареї у всіх кімнатах. Локація цієї квартири просто ідеальна: поруч знаходяться торгові центри (Арсен, Епіцентр, Велес), локальні магазини, школа та садок. Зручна транспортна розвязка, дитячі та спортивні майданчики, а також річка та парк - все це робить це місце прекрасним для сімейного життя.

Стуса Василя вул., 30
rieltor.ua

Продається простора 3к квартира - Каскад (вул.Стуса 40) Характеристики: * Загальна площа - 84,4 * Площа кухні - 18,2 * Житлова - 43.4 * Лоджія * Санвузол роздільний * Поверх 4/10 * Індивідуальне газове опалення У квартирі є - котел - тепла підлога + стяжка - штукатурка після забудовника - електрика - виходи від батареї в кімнатах Інфраструктура - торгові центри Арсен, Епіцентр, Велес - багато локальних магазинів - школа та садок - зручна транспортна розвʼязка - дитячі та спортивні майданчики - поруч річка та парк Документи більше 3-х років! Всі деталі і огляд за номером телефону!

Продається простора 3 к.квартира під ремонт - Каскад!
olx.ua

Продається простора 3 кімнатна двостороння квартира в мікрорайоні Каскад, розташована позаду Арсену на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Будинок від якісного забудовника Гаразд Україна , побудова 2013 року. Будинок збудовано з якісних матеріалів, стіни муровані в три цегли, чорнова штукатурка, стяжка, встановлено газовий котел, металопластикові вікна, броньовані двері, роздільний санвузол. Будинок повністю заселений, великий внутрішній двір, дитячий майданчик, поруч школи, дитячі садочки, торгові центри: Арсен, Епіцентр, Велес, Метро, розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Є можливість придбати відразу гараж.

Стуса Василия улица, 30, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 80500.0 USD
dom.ria.com

Продається простора 3 кім. квартира біля Епіцентру та Арсену, в обжитому будинку. - Квартира двохстороння - Внутрішня - Ліфт 630кг(На 8 осіб) - Розведена сантехніка, електрика - Встановлені радіатори - Фінішна шпаклівка стін та стелі - Читова стяжка по всій квартирі - Тепла підлога ( кухня , коридор, ванна, туалет) - 2х контурний котел Vaillant - Фільтри на воду - Рушникосушка ( туалет, ванна) - Інсталяція Grohe - Кладка плитки туалет-ванна - Стеля зашита гіпсокартоном по всій квартирі - Стіни готові під фарбування Можливе розтермінування по домовленості. Для огляду та більш детальної інформації - телефонуйте!!!

Стуса Василия улица, 30Д, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 112500.0 USD
dom.ria.com

Продам велику трьох кімнатну квартиру в районі Арсену. Будинок зданий в 2019р.Гарний великий двір, доброзичливі сусіди, відеоспостереження в дворі. Ремонт робили з хороших матеріалів для себе. Квартира тепла, обладнана індивідуальним опаленням з чотирьох контурною теплою підлогою крім того є можливість регулювати температуру за допомогою трьох сучасних інверторних кондиціонерів. Чудовий район з пішою доступністю до гіпермаркетів, садочків, школи, річки та зупинок громадського транспорту. В квартирі є гардеробна кімната та закритий балкон, а приємним бонусом буде кладова на поверсі розміром 3 м2. зі стелажами. Продаємо в звязку з переїздом, я власник. Окремо є можливість докупити великий гараж 33м2 з ремонтом в дворі.

власник
Стуса Василия улица, 30Д, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 110000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кім квартира в обжитій новобудові в самому ходовому районі міста. на комфортному 4 поверсі. таких пропозицій на ринку уже нема. Є можливість зробити ремонт під себе. Документи більше 3р Загальна площа - 84, 4 Площа кухні 18, 2 Житлова 43.4 Лоджія Санвузол роздільний Поверх 4/9 Індивідуальне газове опалення У квартирі є - котел - тепла підлога + стяжка - штукатурка після забудовника - електрика - виходи від батареї в кімнатах Інфраструктура - торгові центри Арсен, Епіцентр, Велес - багато локальних магазинів - школа та садок - зручна транспортна розвʼязка - дитячі та спортивні майданчики - поруч річка та парк

Стуса Василия улица, 40, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 73000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира з чудовим видом на вовчинецькі гори. Розташована в зручному районі поруч із такими обєктами, як магазин Епіцентр, Метро, школа та дитячий садок, що забезпечує зручність та доступність до основних послуг. Будинок вже зданий, що дозволяє майбутнім власникам робити ремонт або заселятися без затримок. Всі комунікації підведені.

Продаж 3-кім квартири на Каскаді
olx.ua

Продається 3к.дворівнева квартира вул.Стуса,поверх 11,площа 75,5 кв.м,на першому рівні велика кухня-вітальня,санвузол,на другому рівні -дві спальні і санвузол,стан квартири -сирець,є всі підключені комунікаціїї,зроблено розводку опалення,котел.батареї,води,розводка електрики.В наявності також частково сантехніка і плитка для ремонту.На другому рівні дах потрібно утепляти,вставляти дахові вікна.Будинок давно обжитий,ліфт працює.

Продається  3к.квартира з мансардою,вул.Стуса.
olx.ua

Продається 3-кім квартира в обжитій новобудові по вул.Стуса з частковим ремонтом. Загальна площа - 84,4 Площа кухні 18,2 Житлова 43.4 Лоджія Санвузол роздільний Поверх 4/10 Індивідуальне газове опалення У квартирі є - котел - тепла підлога + стяжка - штукатурка після забудовника - електрика - виходи під батареї в кімнатах Інфраструктура - торгові центри Арсен, Епіцентр, Велес - багато локальних магазинів - школа та садок - зручна транспортна розвʼязка - дитячі та спортивні майданчики - поруч річка та парк

продаж 3-кім на Стуса . частковий ремонт.
olx.ua

Продається простора та затишна 2-кімнатна квартира з усіма необхідними зручностями для комфортного життя. Характеристика: - Загальна площа: 84,4 м². - Площа кухні: 18,2 м². - Житлова площа: 43,4 м². - Поверх: 4 з 9. Планування: - Лоджія для відпочинку та насолоди свіжим повітрям. - Роздільний санвузол забезпечить ваше комфортне користування. - Простора кухня з можливістю облаштування обіднього столу та встановлення всієї необхідної техніки. - Комфортабельна кімната для вашого відпочинку та сну. Особливості: - У квартирі є котел для незалежного опалення. - Тепла підлога та стяжка забезпечать додатковий комфорт у вашому житті. - Штукатурка після забудовника дозволить вам втілити в життя будь-які дизайнерські ідеї. - Електричні виходи від батареї в кожній кімнаті для вашої зручності. Інфраструктура: - Поблизу розташовані торгові центри Арсен, Епіцентр, Велес, де ви зможете знайти все необхідне для комфортного шопінгу. - Багато локальних магазинів для вашої зручності. - Школа та дитячий садок недалеко від будинку для вашої зручності. - Зручна транспортна розв’язка забезпечить легкий доступ до будь-якої частини міста. - Наявність дитячих та спортивних майданчиків поруч забезпечить активний та здоровий спосіб життя для вас та вашої сім’ї. - Поруч розташовані річка та парк, що додає привабливості цьому району. Не пропустіть свій шанс на придбання цієї прекрасної квартири та насолоджуйтеся комфортним життям у найзатишнішому місці міста!

Продаж квартири вул Стуса
olx.ua

Європейське Сіті 3 вул. Європейська 3 Район Каскад Кімнат - 3 Площа - 79.3 м2 Б.Т.І Поверх -3 з 10 Ціна - 69.000$ Здана Є всі комунікації Газ, Світло , Вода, Ліфт працює .Можна робити Ремонти. Теріторія закритого типу , є камери. В квартирі є Котел газовий. Квартира знаходиться в одному з найкращих комплексів нашого міста. Біля ТЦ "Метро", "Арсен", "Епіцентр", "Велес". ,Біля будинку знаходиться школи, садочки, поліклініка, багато магазинів , близько річка та озеро.

3 кім квартира в зданому будинку на Каскаді, Європейський сіті 3
olx.ua

Велика 3-к квартира на Каскаді біля Арсену з меблями та дорогою технікою! Велика кухня-вітальня з панорамними вікнами, 2 санвузли(один з душем з пральнею, другий - з ванною і бойлером Electrolux), гардероб 4м2, 2 окремі спальні, великий засклений балкон Квартира двостороння, внутрішня, тепла. Техніка Bosch, є один встановлений кондиціонер, і виходи для другого

3-к квартира на Каскаді біля Арсену з меблями та дорогою технікою!
olx.ua

Продається трикімнатна 2-х рівнева квартира площею 85,6м2 в сучасному комплексі закритого типу ЖК Краківський (БК ВАМБУД) Квартира розташована на 4-5 поверсі. Внутрішня, вікна виходять на південну сторону Дуже хороше планування квартири: 4 поверх – велика “кухня-студія”, балкон, санвузол, кладова/гардероб. 5 поверх – дві кімнати і ванна кімната. Наповнення, яке входить у вартість: – Газовий котел – Тепла підлога (вже зроблена власниками, не від забудовника- повністю по площі коридору, санвузлах, кухні) – Чистова стяжка – Штукатурка стін “під маяки” – Встановленні сходи між першим і другии рівнем – Надійні металопластикові вікна та броньовані вхідні двері – Оздоблення під’їздів та прибудинкової території – Зовнішнє утеплення будинку – Підведення комунікацій та встановлення лічильників обліку води, газу та світла . «Квартал Краківський» – житловий комплекс, розташований в екологічно чистому передмісті Івано-Франківська. Містечко закритого типу з відеонаглядом,достатньою кількістю паркомісць, відпочинковими зонами для дітей та дорослих Комплекс матиме власний дитячий сад, так що батьки можуть бути спокійними за влаштування своїх чад в дошкільний заклад. Також передбачено обладнання паркінгу європейського зразка. У передмісті добре розвинена інфраструктура. Є кілька великих торгових центрів, банкомати і відділення побутового обслуговування.

Продаж трикімнатної дворівневої (4-5поверх) квартири на Каскаді
olx.ua

Продам 3к квартиру по вул. Стуса. Тихий район, поруч школа, дитячий садок, Епіцентр, Арсен, Велес

3 кімнатна квартира,продаж
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру біля Арсену та Епіцентру. Вулиця 24 Серпня. Квартира внутрішня, двостороння з гарним виглядом з вікна. Середній 5 поверх. Площа 72 м2 Є також кладова з кухні. Чистий, охайний стан. Індивідуальне опалення. Квартира дуже тепла. Будинок панельний, крошка. Меблі та техніка залишаються

Продам 3к квартиру біля Арсену.
olx.ua

Ексклюзив продаж 3к квартири. Загальна площа - 84,4 Площа кухні 18,2 Житлова 43.4 Лоджія Санвузол роздільний Поверх 4/10 Індивідуальне газове опалення У квартирі є - котел - тепла підлога + стяжка - штукатурка після забудовника - електрика - виходи від батареї в кімнатах Інфраструктура - торгові центри Арсен, Епіцентр, Велес - багато локальних магазинів - школа та садок - зручна транспортна розвʼязка - дитячі та спортивні майданчики - поруч річка та парк

3-кім квартира на Каскаді
olx.ua

Продаж 3кім з готовим чорновим ремонтом, район METRO Площа квартири 84,7 м2 розташована на 1-му житловому поверсі в обжитому будинку. Велика кухня-вітальня з лоджією та 2 окремі кімнати, роздільний санвузол і ванна кімната та кладова. Індивідуальне газове опалення – встановлений газовий котел, батареї та підігрів підлоги в кухні, обох санвузлах та прихожій, залита чистова стяжка. Встановлена інсталяція, рушникосушка та зроблена душова система прихованого монтажу. Електромережа розведена по всій квартирі, майже кожна розетка та світильник на окремому автоматі. Стелі покручені гіпсокартоном, виводи під трекінгове освітлення. Стіни пошпакльовані під чистову обробку. Лічильники – газ, електрика, водопостачання. Наявні всі необхідні документи для нотаріального переоформлення. Всього 790$\м2 за здану квартиру з готовим чорновим ремонтом.

Продаж 3кім.квартири на Каскаді з чорновим ремонтом
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів

Географія Івано-Франківськ