Продаж квартири в центрі міста, з новим сучасним ремонтом та меблями, окрема спальня та кухня-вітальня, гардероб. Підігрів підлоги, кондиціонер, опалення газове Діє переступка!

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири вулиця Симоненка , квартира двостороння, кімнати та санвузол роздільні. Опалення централізоване,є дозвіл на індивідуальне. Все залишається,є кладова на поверсі. Гарний краєвид.

Симоненка Василя вул., 5А
rieltor.ua

Продається квартира на вул. Височана, площею 66, 4 м з чудовим видом на центр міста! Основні характеристики: - Простора кухня з лоджією - Роздільний санвузол - Комора або гардеробна - Зручний коридор - Дві окремі кімнати У квартирі є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, посудомийну машину, мікрохвильову піч, духову піч, пральну машину, телевізори в обох кімнатах і багато іншого. Підлога з підігрівом у всіх зонах, де покладена плитка, а також проведено інтернет. Ідеальне житло, готове до проживання відразу після покупки. Все, що потрібно занести свої особисті речі.

Височана Семена вул., 18
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж затишної 1 кім квартири 43,9 кв в сучасному будинку вул. Карпатська 17 а. Будинок 2021 року від надійного забудовника Франківський дім-ЖК Квартал Карпатський- комплекс комфорт класу. Квартира невеликої площі, але має функціональне планування: кімната 18,9 кв.м, простора кухня, де можна поставити диванчик та приймати гостей, гардеробна, в який зручно розташуються ваші речі. Зона передпокою достатнього розміру, тому там є можливість при необхідності зробити додаткову шафу. Санвузол суміжний, в ньому є місце для пральної машини, встановлена ванна, інсталяція та умивальник. Підігрів підлоги, там де є плитка, індивідуальне газове опалення. Квартира не кутова, тепла, сонячна, на комфортному 5 поверсі. Товсті стіни з цегли, утеплені пінополістиролом утримують тепло та роблять опалення дуже економним. Якісний ремонт виконаний у світлих кольорах. Вбудовані кухонні меблі та вбудована техніка залишаються. Будинок обжитий, розташований в дуже привабливій локації, недалеко від центру, але при тому захований від міської метушні та шуму, далеко від траси. У дворі є місце для паркування авто, територія двору закрита. Поруч є все необхідне для життя. Магазини, школи, садочки, навчальні заклади. Розвинена інфраструктура і зручне сполучення з будь-яким районом міста. Телефонуйте, не зволікайте, поки цей чудовий варіант у продажі.

Карпатська вул., 17а
rieltor.ua

Продаж квартири в обжитій новобудові від одного з кращих забудовників, будинок зданий усі комунікації давно запущені. У квартирі розведена електрика, встановили радіатори та котел. Також великою перевагою є відкритий балкон з кухні. Будинок розташований з надзвичайно зручною інфраструктурою ( школа, садок, магазини та торгові комплекси, зупинка громадського транспорту) Телефонуйте за детальною інформацією

Івасюка вул., 7
rieltor.ua

Продається двохкімнатна квартира В квартирі поміняні всі вінка Встановлені лічильники на світло, воду, газ Роздільний санвузол Дивани і меблі залишаються В квартирі деревяна підлога. Близько школа, садочок, продуктовий магазин .

Чорновола вул., 140
rieltor.ua

Хочете купити квартиру в центрі Івано-Франківська? Вулиця Січ. Стрільців, 76В – ось де ваша нова 3-кімнатна квартира! === Квартира ВЖЕ готова до проживання, Продається з меблями і технікою. Тому це ідеальна пропозиція як для життя, так для інвестицій під оренду. === На сьогоднішній день це Найкраща Цінова Пропозиція серед квартир в новобудовах центральної частини міста. === •новобудова, закритий двір •поверх 3/11, ліфт працює •площа 79,3 м.кв. • всі кімнати окремі • квартира з ремонтом • внутрішня, двостороння • автономне опалення, підігрів підлоги • 2 засклені лоджії • паркет Можете докупити гараж площею 24,2 м², розташований прямо при вході в під’їзд. Так ваша машина теж буде жити на зручній відстані від вас! ========= Отже, пропонуємо чудову 3-кімнатну квартиру на вул. Січ. Стрільців,76в. Це вам не просто квартира, а справжній тренд у світі продажу квартир в Івано-Франківську! Площа складає 79,3 м.кв. Зручний третій поверх (з 11-ти) – достатньо високо, щоб насолоджуватися краєвидами, але не настільки, щоб забувати про ліфт! Функціональне двостороннє планування з окремими кімнатами – це ваш шанс нарешті знайти ідеальний баланс між сімейними вечорами і часом наодинці! І не забувайте про дві засклені лоджії – це ж просто ідеальне місце для роздумів, чи не так? Паркет додає елегантності інтерєру, він довговічний, легкий у догляді, а також гарантує комфорт і тепло під час холодних днів. А автономне опалення і підігрів підлоги забезпечать комфорт навіть тоді, коли на вулиці зима вирішить зіпсувати настрій. Сучасні оригінальні меблі та техніка залишаються в подарунок майбутнім власникам! Просто розпакуйте валізи і насолоджуйтеся життям. Ця квартира також ідеальна для Здачі в Оренду, адже вона ВЖЕ готова до проживання. Закритий двір з відеоспостереженням забезпечує додаткову безпеку. === Хочете додати ще більше зручності? Можна докупити Гараж площею 24,2 м.кв, який знаходиться прямо біля входу в підїзд – і ваша машина також отримає шикарний "квартирник" біля вашого нового дому. === Локація – це просто мрія: у центрі міста, але не прямо біля дороги – тож без реву моторів і пилових атак від проїжджаючих машин. До стометрівки 5 хв., до скверу – 7 хв. А з внутрішнього двору є вихід до АТБ на Мельника,10 і 3 хв. до Університету Короля Данила (вул.Коновальця) Все найнеобхідніше розташовується в крокової доступності – магазини, бутіки, аптеки, перукарні та багато всього цікавого. А зручна транспортна розвязка дозволяє легко дістатися з будь-якої точки Івано-Франківська. === Це ідеальна пропозиція як для Життя, так для Інвестицій Під Оренду. Вдале планування квартири, місцезнаходження та інфраструктура підвищують привабливість квартири. Адже найпопулярніші, але й найдорожчі квартири – саме в центрі міста. Ціна цієї квартири 94000$ Приємна новина – при купівлі комісія агентству нерухомості відсутня! Цікавить? Отже, що ж ви чекаєте? Телефонуйте просто зараз, домовляйтеся про огляд та ставайте щасливим власником цієї квартири!

Січових Стрільців вул., 76в
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в місті Івано-Франківськ, вул. Мазепи 📍 Площа 68 м² 📍 5 поверх 📍 Квартира двостороння 📍 Під чистову обробку 📍 Індивідуальне опалення 📍 Вмонтована сантехніка, міжкімнатні двері 📍 Постелений ламінат 📍 Вмонтований газовий двоконтурний котел 📍 Велика засклена лоджія з виглядом на міське озеро 📍 Будинок обжитий, заселений 📍 В пішій доступності до центру міста 📍 Зручне транспортне сполучення 📍 Поруч знаходиться все необхідне: магазини/кафе та т.п. 📍 Розташування у тихому районі міста Для більш детальної інформації телефонуйте за номером телефону або пишіть Viber/Telegram: 📞+38096-273-07-91 📞+38050-560-29-75 Наталія

Мазепи Гетьмана вул., 40
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в новобудові в центрі міста вул. Мельника,10 === Також продається гараж в підземному паркінгу. === Дуже гарна сучасна квартира. 3 окремі кімнати, простора кухня (14 м.кв.!), роздільний санвузол. Інтерєр витримано в світлих тонах. !Газ в будинку є. !Опалення автономне, підігрів підлоги. Для Вашої зручності в квартирі є всі необхідні меблі та техніка. У передпокої – величезна шафа-купе. Та й у кожній кімнаті є шафи, отже Вам буде де розмістити всі речі. На кухні безліч шкафчиків, варильна поверхня і витяжка, електрична духова шафа, холодильник, телевізор(!) З кухні є вихід на світлу, сонячну лоджію, з вікон якої видно дитячий майданчик. То ж Ви можете спостерігати за своїми дітками, займаючись хатніми справами)) Простора вітальня зі зручним модним диваном стане улюбленим місцем зустрічі всіх членів сім’ї. Тут також є великий телевізор. У спальні - оригінальне 2-х спальне ліжко і вбудована шафа. В дитячій кімнаті – 2 ліжка для Ваших діток і також є вбудована шафа. У санвузлі – душова кабіна, пральна та сушильна машини. === Закритий двір з дитячим майданчиком. Поруч – приватний дитячий садок. Зручна локація - самий центр міста. Поряд: = АТБ = магазини, бутіки, аптеки = фітнес зал та салони краси = парк === Вам з сім’єю буде зручно ТУТ жити! === Ціна: 99 750 $. За деталями та для огляду телефонуйте просто зараз!

Андрія Мельника вул., 10
rieltor.ua

Солодка ціна! Вигідна інвестиція! Княгинин, 2-х кімнатна квартира ========= Продам велику 2-х кімнатну квартиру в затишному районі "Княгинин" недалеко від центру міста. Це новий сучасний проект багатоповерхового житлового комплексу, що ідеально підходить для молоді. Один з найпопулярніших комплексів міста. Важливо! Ціна нижча, ніж у забудовника! Зараз всього 635$/м.кв. Секція в стані будівництва, тому ціна ще зростатиме. Отже, це вигідний варіант під інвестицію! === Також можливий обмін на авто. Проте тоді ціна, як у забудовника – 780$/м.кв. === Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х кімнатної, адже тут є велика кухня-студія 22 м.кв. і 2 окремі кімнати. Розташована на актуальному в наш час 4-му поверсі 12-ти поверхівки, в 30 корпусі. Характеристики квартири: - матеріал стін – цегла - квартира внутрішня - оптимальне двостороннє планування - жила площа – 28 кв.м., зі спальні є вихід на лоджію 3,9 м.кв. - простора кухня 18,3 кв.м. з лоджією 3,6 м.кв. - роздільний санвузол або гардеробна - панорамні вікна - 2 лоджії Зацікавила пропозиція? За деталями телефонуйте просто зараз!

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Зниження Ціни майже на 15 000 $ !!! Продаються неперевершені панорамні види на міське озеро і гори Карпати та елітна квартира в інноваційному житловому комплексі «MANHATTAN» LITE. ЖК знаходиться на вул. Ленкавського. А це чудова локація: всього 3 хвилини до міського озера, 8 хвилин до школи та 12 хвилин до Ратуші. Будівельна компанія Blago, відома своєю якістю будівництва в Івано-Франківську. Навіть стильна вхідна група одразу виділяє цей будинок з-поміж десятків новобудов міста: вдало підібрані кольори, дизайнерський арт в холі, зручні диванчики для очікування – все це гармонійно і затишно. Квартира розташована у 4-му корпусі на 6-му поверсі з 16-ти. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущені – тож квартира готова до ремонту. Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х: = загальна площа 97 м.кв. = простора кухня-студія (42 м²) = дві окремі спальні = два санвузли = лоджія та балкон Панорамні енергозберігаючі вікна (алюмінієвий 5-камерний профіль та 2-камерний тонований склопакет) забезпечують максимальний комфорт. Вхідні двері преміум класу – безпека і стиль. ЖК Манхеттен LITE пропонує максимальний комфорт завдяки розвиненій інфраструктурі та стильному ландшафтному дизайну. Комплекс виконаний у стилі Loft, що створює унікальну атмосферу. Закритий двір з системою контролю доступу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують високий рівень безпеки. Двір вільний від машин, а проблему з паркуванням вирішує великий новітній підземний паркінг. На території комплексу є Workout, дитячі майданчики, спортивне поле та якісна велоінфраструктура. Передбачено багато необхідної комерції, що робить життя ще зручнішим. Проект «MANHATTAN» LITE враховує останні тенденції стилю Loft, концепції Eco Building та Smart City, використовуючи нові технології та енергозберігаючі рішення для забезпечення високого рівня комфорту та безпеки. Цей житловий комплекс є найбільшим закритим комплексом в Івано-Франківську, поєднуючи зручне розташування, новітні технології та високий рівень безпеки. Нова ціна 111 550 $ (була 126 000$) Ще одна чудова новина – при купівлі КОМІСІЯ агентству нерухомості ВІДСУТНЯ! Поспішайте, поки діє знижка! Дзвоніть просто зараз, щоб не почути завтра, що квартира продана!

Ленкавського вул., 34/4
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира на вулиці Сніжна з чудовим видом на місто! Квартира розташована на 9-му поверсі 10-поверхового будинку і має двостороннюю орієнтацію, що забезпечує відмінну освітленість та провітрювання приміщень. Індивідуальне опалення дозволяє вам контролювати температурний режим в квартирі за вашим власним розсудом. Розташування цієї квартири - справжня перевага! Ви зможете насолоджуватися прекрасним видом на місто, особливо вечорами, коли місто світиться мільйонами вогнів. Поруч знаходиться університет Нафти і Газу, що робить цю квартиру ідеальним варіантом для студентів та викладачів. Також у безпосередній близькості розташовані декілька шкіл і дитячих садочків, що забезпечить вашим дітям зручність і безпеку під час навчання. Продається через переїзд, тому це чудова можливість для вас отримати ідеальне житло в престижному районі за доступною ціною. Телефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд квартири і зробити перший крок до вашого нового дому

Сніжна вул., 52А
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в комплексі бізнес-классу - авторський високоякісний ремонт - ЗДАНИЙ ТА ОБЖИТИЙ БУДИНОК! - дизайнерські радіатори опалення - панорамні вікна з алюмінієвим профілем - високоякісний ремонт - вмонтована техніка Bosch - кондиціонер Whirpooll - сантехніка Devit - продумане планування простора кухня та кімната - комплекс закритого типу неподалік міського озера

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua

HydroPark DeLuxe У самому центрі Івано-Франківська, в атмосфері тихих дерев та спокою озера будується ваша власна резиденція. Тут поєдналося усе: любов до міста та досконалості, розмірений плин природи та динаміка сучасності, спокій води та затишок парку. Потрапляючи сюди — розумієш: Я хочу тут жити! Житловий комплекс HydroPark DeLuxe - це не просто чергова багатоповерхівка. Це втілення сучасного бачення у поєднанні з комфортним простором. Якщо Ви цінуєте свій комфорт та затишок , ця пропозиція саме для Вас! Пропонуємо 3к квартиру в зданому монолітному будинку. Всі комунікації запущено, проживають сусіди. Плошею 97.4м.кв. На 6му поверсі З класним продуманим плануванням і панорамним виглядом з спальні! А також в подарунок новим власника є готовий дизайн проект на цю квартиру! Можна ще багато розповідати про житловий комплекс та про саму квартиру , про всі технічні моменти, про якість будівництва, якість вікон і дверей, АЛЕ краще все побачити і відчути на власні очі, ТОМУ запрошую Вас на перегляд Вашої квартири! Ціна квартири знаповненням 110 000$ Без комісій для покупця! Найкраща пропозиція на ринку в сигменті преміум! агенство нерухомості 13RAYON

Мазепи Гетьмана вул., 148
rieltor.ua

Продається 2- кімнатна квартира в центрі міста Квартира знаходиться на початку вул. Мазепи Будинок цегляний. Квартира має площу 49.3 кв. м. Комфортне планування, спільний санвузол, знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового будинку. Продається з меблями та технікою. Чудова локація як для власного проживання, так і для здачі в оренду. Поряд розвинута інфраструктура , школа, дитячі садочки, зупинка транспорту, магазини, лікарня, аптеки, міське озеро, парк Шевченка, біля будинку є місце для паркування авто. Детальніше звертайтесь за номером телефону

Мазепи Гетьмана вул., 26
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири 57 кв. м Хіміків 39 від надійного забудовника ЖК Квартал Галицький Левада Ярковиця Стіни цегла, утеплені, міжкімнатні перегородки цегляні, якісні вікна та двері. Квартира з невеликою площею але функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, кухня з лоджією, просторий коридор та санвузол. Якісна чистова штукатурка, підігрів підлоги. Газовий котел, лічильники на воду, газ та світло, модем- все вже встановлено. Квартира на 3 житловому поверсі, світла, сонячна, вікна у двір. Секція далеко від траси. Здана, комунікації всі запущені, працює ліфт. Сусіди зверху та знизу зробили ремонти та проживають, тому квартира буде тепла та комфортна для життя. В дворі дитячі майданчики, поруч школа, садочок, необхідна інфраструктура. Поспішайте, квартир такої площі вже немає у продажу. Ви можете втілити мрію про власну оселю вже зараз- телефонуйте для огляду.

Хіміків вул., 39
rieltor.ua

2-во кімнатна квартира в центрі міста, по вул. Хотинська! Квартира в заселеному та обжитому будинку, знаходиться на 11-му поверсі, загальна площа 58,7 м2, з хорошим ремонтом, на підлозі паркетна дошка та плитка в санвузлі, гарне планування, окремі кімнати, гардеробна! Двір закритого типу з автоматичними воротами. В подарунок залишаються меблі та техніка! Гаряча ціна!

Хотинська вул., 12
rieltor.ua

Продається нова квартира, зі свіжим, стильним ремонтом, в зданому в експлуатацію будинку. Присутні усі комунікації, двоконткрний газовий котел, вмонтовано підігрів підлоги. Квартира на докумнтах, працює ліфт, будинок уже на балансі ЖЕКу від Благо. Ремонт виконано із якісних матеріалів із застосуванням сучасних рішень. Всю площу квартири виконано в одному рівні, без застосування так званих «порогів», що дозволяє використовувати робот порохотяг.

можливий продаж по єОселя
Бендери Степана вул., 79
rieltor.ua

Терміново продається 2к квартира від надійного забудовника в центральній частині міста на вулиці Княгинин 44. Квартира з внутрішнім розташуванням, тому буде тепла, знаходиться на 2 поверсі будинку – це велика перевага у сьогоднішній час. Вікна виходять на бульвар Молоді. Загальна площа 63.5 кв.м. Квартира має функціональне планування: просторий передпокій, дві окремі кімнати: 16.5 кв. м і 12 кв.м, правильної форми, у квартирі дві гардеробних, які можна об’єднати у одну велику, санвузол суміжний 4,5 кв.м, простора кухня 14 кв.м. Таке вдале планування дозволяє втілити будь які ваші ідеї, залежно від потреб вашої родини. Індивідуальне газове опалення забезпечує комфорт та економію на оплаті комунальних послуг. Будинок збудований з цегли, фасад будинку утеплений. На території комплексу Княгинин працюють: магазини, кав’ярні, пекарні, салони краси, супермаркет Таврія В - все що необхідно для комфортного життя. Двори жк вільні від авто, для вашої зручності є підземний паркінг та гаражі, щоб ви не турбувались про пошук місць для свого автомобіля. Також на території комплексу облаштовані дитячі та спортивні майданчики, працює дитячий садок. Розташування будинку є дуже зручним: центр міста, з усіма необхідними послугами та інфраструктурою. Недалеко продуктовий оптовий ринок, супермаркети Сільпо та АТБ. Вдала транспортна розв`язка дозволить за 10 хв бути в серці міста та легко дістатися до будь якого району міста. Гарна пропозиція, як для життя молодої родини, так і для здачі в оренду, тому що ця локація є досить привабливою для молоді. Поруч річка, зона відпочинку, парк. Якщо ви шукаєте комфортне житло в центрі міста - ця квартира стане для вас ідеальним варіантом . Телефонуйте і заходьте на перегляд- ця пропозиція не залишить вас байдужими

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в гарному районі по вулиці Довженка Поруч парк Шевченка, центральне озеро, безліч різних магазинів та супермаркетів, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту З району хороше сполучення з будь-яким куточком міста Зручне планування квартири: велика затишна кімната, кухня з виходом на засклений балкон, кладовка У квартирі залишається все як на фото Чудовий варіант як для власного проживання так і для оренди, адже даний район користується неабияким попитом Телефонуйте для деталей в зручний для вас час код обєкта 1029

Довженка, 9
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новому ЖК на вул.Горбачевського, поруч з озером У квартирі зроблений ремонт на 80% : - стіни чистова шпаклівка, готові під пофарбування або шпалери - розведена електрика - встановлений дорогий газовий котел - зроблено опалення - залита чистова стяжка - поштукатурені всі внутрішні стіни - у мокрих зонах розведена тепла підлога Також у квартирі встановлені міцні вхідні двері та якісні класні металопластикові вікна Комплекс знаходиться в затишному районі з добре розвиненою інфраструктурою, все у вас під рукою З вікон відкривається гарний краєвид та проглядається озеро Це чудова пропозиція як для власного проживання., так і під інвестицію, адже у квартирі зроблені майже всі ремонтні роботи, а вартість як за сирець Також за додаткову оплату можуть доробити ремонт Телефонуйте чи пишіть за вказаними номерами у зручний для вас час Домовимось про огляд) код обєкта 1157

Горбачевського вул., 40б
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира з гарним ремонтом та меблями Завдяки зручному двостороннюму плануванні - квартира дуже світла та простора: три окремі кімнати, затишна кухня, засклений балкон та великий вмісткий коридор Знаходиться в перспективному мікрорайоні Каскад Поруч безліч торгових центрів та супермаркетів - Арсен, Епіцентр, Велес, Метро, багато локальних магазинів, шкільні та дошкільні заклади Зручне транспортне сполучення з іншими мікрорайонами Поруч річка та парк Квартира утеплена пінопластом, зроблений гарний ремонт, зручний середній поверх Усі меблі та техніка залишаються, а також у вартість входить велика кладова на поверсі Для більш детальної інформації - телефонуйте Показ в зручний для вас час код обєкта 847

Івасюка вул., 36
rieltor.ua

"3к. Коновальця (центр), кооперативний 20-ти квартирний будинок. Квартира розташована на 4-му поверсі, 5-ти поверхового цегляному будинку, загальна площа 65,5 м2, та кухнею 8,4 м2 квартира 2-во стороння з 2-ма балконами, гарний житловий стан, металопластикові вікна, паркет, плитка, бойлер, броньовані двері. В квартирі залишаються всі меблі та техніка! Шикарна локація будинку! Ціна 53 000 у.о. Можливий торг

Коновальця Євгена вул., 88а
rieltor.ua

🔴ЕКСКЛЮЗИВ!🔴 🔥MANHATTAN БУДИНОК №6 квартира з видом на ОЗЕРО! ✅ЦІНА 60 000$ ✅БЕЗ КОМІСІЙ! ✅БУДИНОК ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! ✅КВАРТИРА ПІСЛЯ ОБМІРІВ БТІ! ✅СУСІДИ РОБЛЯТЬ РЕМОНТИ! Продаж 1 кімнатної квартири, по функціоналу як 2х кімнатна. - Пощею: 50м. - Поверх 8/16й. - Панорама з вікон на озеро і ГОРИ - 2 ліфти - Внутрішнє подвір"я з дитячими майданчиками - Енергозберігаючі панорамні алюмінієві системи - Лічильники на всі внутрішні мережі - Вхідні двері преміум класу - Простора багатофункціональна кухня. 🔥🔥ЦІНА 55 000$🔥🔥 🙈БЕЗ КОМІСІЙ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ☎️0️⃣9️⃣9️⃣3️⃣7️⃣2️⃣4️⃣1️⃣4️⃣0️⃣📞 Viber,WhatsApp,Telegram)

Ленкавського вул., 34
rieltor.ua
1 - 24 з 8 748 результатів

Якщо ви обрали для проживання одне з найбільших міст Галичини - Івано-Франківськ, познайомтеся з ним поближче, щоб зрозуміти, які переваги має цей населений пункт. Продаж квартир в Івано-Франківську на вторинному ринку користується попитом, адже ціни на житло досить прийнятні, як для обласного центру, а вибір нерухомості великий.

Івано-Франківськ: особливості місцевої інфраструктури

У залежності від району місто порадує більш чи менш розвиненою інфраструктурою. Якщо в центрі з цим проблем взагалі немає, то у віддалених районах трішки гірше представлені розважальні, торгівельні та соціально-побутові об’єкти інфраструктури.

Загалом у місті діють:

  • театри, кінотеатри, музеї;
  • пологовий будинок, лікарні, поліклініки;
  • ВНЗ, школи, дитсадки;
  • супермаркети, магазини, ринки;
  • кафе, ресторани та ін.

Тих, хто планує недорого купити квартиру в Івано-Франківську напряму у власника, місто порадує добре налагодженою транспортною інфраструктурою. На його території працюють автобусний і залізничний вокзали, а також міжнародний аеропорт. З міського транспорту представлені тролейбуси, автобуси й маршрутки. Купити квартиру в господаря біля зупинки взагалі не проблема - таких пропозицій дуже багато.

Продаж квартир в Івано-Франківську на вторинному ринку користується особливим попитом в тих випадках, коли нерухомість розташована в пішій доступності від великої зеленої зони. Вторинний ринок може запропонувати безліч таких варіантів, наприклад, дешево придбати нерухомість можна недалеко від Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, Парку «Воїнів-інтернаціоналістів», Парку на Молодіжній, Скверу Слави чи Привокзального скверу.

Улюбленим місцем відпочинку є також Міське озеро (Станіславське море). Це найбільша штучна водойма в обласному центрі, вона має набережні, причали для човнів, «Острів закоханих» і пішохідний місток. До речі, у відносній близькості від озера можна придивитися по доступній ціні квартиру у будинку, який тільки зводиться, або житло в зданій новобудові, що продає хазяїн. Якщо ж повної суми на купівлю квартири поки що немає, краще розглянути варіант її придбання без ремонту та в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням) від забудовника.

Квартири Івано-Франківська: де і як купити без посередників

Однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні квартири можна знайти у більшості мікрорайонів: на Каскаді, Арсеналі, Бамі, Пасічній, Позитроні, Долині тощо. Варто зауважити, що центральна частина міста є пішохідною. Хочете купити квартиру в Івано-Франківську і не прокидатися вночі від гулу машин – вам сюди.

Багато потенційних покупців укладають договір з агентством нерухомості на пошук і купівлю житла. Хоча все це можна зробити й самостійно, використовуючи пошуковик Flatfy від ЛУН. Він збирає оголошення про квартири Івано-Франківська з різних ресурсів в одному каталозі, чим значно полегшує вибір житла. Більшість з них розміщені з фото й мають детальний опис (поверх, планування квартири, ціна, площа кухні, вітальні тощо). Контакти продавця можна побачити, якщо перейти на сайт, де було подане оголошення про продаж нерухомості.