Шукаєш затишну квартиру - тоді Тобі в ЖК «Затишний», який знаходиться у гарній локації! простора двокімнатна квартира, з великими панорамними вікнами, дарує сонячну атмосферу і чудовий краєвид на місто. 9 поверх, індивідуальне газове опалення, якісні вхідні броньовані двері, чистова штукатурка стін, чистова стяжка, підігрів у кухні та санвузлі…

Кисілевської О. вул., 31
rieltor.ua

Продається простора 2-рівнева квартира площею 85 м всього за 10 хвилин від центру міста. Ідеальне місце розташування поруч із вами все необхідне: школи, дитячі садочки, магазини. Перший поверх (55 м) включає стильну кухню, повністю обладнану сучасною технікою, і простору вітальню з панорамним вікном, яке наповнює приміщення природним світлом. Другий поверх (30 м) це дві окремі кімнати: затишна спальня та дитяча. У квартирі встановлені якісні вікна, що гарантують тепло і тишу. Будинок якісний, з ліфтом до 11-го поверху. Проведено газ, квартира дуже тепла. Проживали власники, тому стан житла відмінний. Усі меблі та техніка залишаються, що дозволяє одразу заселитися. Ціна лише 89 000$, вигідна пропозиція для такого житла біля центру міста.

Коновальця Євгена вул., 120
rieltor.ua

Продається здана однокімнатна квратира в Центрі Івано-Франківська в ЖК Княгинин! Секція здана, можна приступати до ремонту! Найкращий 3-й поверх, з виглядом у просторий готовий внутрішній двір, де вже функціонує підземний паркінг та торговий центр. Гарне планування- простора кухня 14,6м2 з французьким балкончиком і кімната 15,8м2! У вартість входить : – штукатурка ; – металопластикові вікна з енергозберігаючим склом; – підведення всіх комунікацій; – встановлення лічильників обліку газу, електроенергії та води; – якісні вхідні двері; – безшумні ліфти; – відеодомофон; – ландшафтний дизайн та затишне подвір’я з дитячим майданчиком. Закритий двір без машини Підземний паркінг Школа Зручна транспортна розв’язка. Різноманітні магазини та заклади харчування і відпочинку. Огляд у зручний час .

Княгинин вул., 44
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2к квартира в ЖК Липки з ремонтом та всім наповненням Квартира у гарних тонах. Батьківська спальня повністю укомплектована. Є телевізор , а під ним підвісна тумба, велике ліжко, шафа де вмістяться всі речі. На лоджії підвісний столик для макіяжу і дзеркало, встановлено кондиціонер. Кухня укомплектована меблями і технікою. Є холодильних, мікрохвильовка, духовка, варильна газова плита, посудомийка. Великий обідній стіл. З кухні є вихід на балкон. Просторий коридор з місцем для гостей, за дзеркальними дверима гардероб. Санвузол з ванною, інсталяцією великим дзеркалом і рукомийником. Є пральна машинка. Друга кімната під вільне використання. Встановлено кондиціонер та диван. Присутні деякі меблі. Підігрів підлоги в кузні, коридорі і санвузлі. Площа 66.4 м2 Поверх 8/10 Ціна 124 000$

Мазепи Гетьмана вул., 164
rieltor.ua

Квартира має гарне планування. Всі кімнати окремі, великий коридор, санвузол роздільний, два великих засклених балкона, комора, яку можна з’єднати з кухнею і за рахунок її площі збільшити кухню. Квартира в житловому стані, металопластикові вікна, якісні міжкімнатні двері, паркет, стіни фарбовані, декоративна штукатурка в коридорі. Індивідуальне газове опалення дозволить зекономити на комунальних платежах та забезпечить тепло у квартирі у будь яку пору року. Двоконтурний котел. Квартира продається з меблями та технікою. Пральна машина, газова плита, холодильник, витяжка, всі необхідні для комфортного проживання меблі. Будинок панельний, утеплений пінопластом. Ліфт. Під’їзд в задовільному стані. тамбур на дві квартири. Зелений двір, доглянута прибудинкова територія. Дитячі та спортивні майданчики, садок, школа, зелена зона, магазини, басейн. Район має свою потужну розвинену інфраструктуру:- магазини, кавярні, ринок, школи, лабораторії, лікарні, спортклуби. Телефонуй, ця квартира чудовий варіант для життя родини.

Целевича Ю. вул., 3Б
rieltor.ua

Продаж затишної 2 кім квартири в будинку 2013 року Квартира має двостороннє планування, розташована на 7 поверсі, світла, затишна, тепла і в ідеальному стані. Квартира має ергономічне планування, дві окремі кімнати, просторий коридор, який відділяє зону передпокою та кухні від житлової зони. 1 кімната 21 кв.м , друга 12,9 кв.м. Простора кухня 16,4 кв.м Велика шафа купе в коридорі для зберігання ваших речей. Кухня облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Санвузол окремий. Душ кабіна. Засклений балкон з чудовим краєвидом на річку та місто. Індивідуальне газове опалення. Цегляний будинок, зовні утеплений. Ліфт. Документам більше 3 років. Документи в порядку. Без комісійних для покупця. Пасічна зелений, обжитий район міста, поруч річка та зона для прогулянок. Район має свою потужну розвинену інфраструктуру:- магазини, кавярні, ринок, школи, лабораторії, лікарні, спортклуби. басейн. Тому тут комфортно жити. Телефонуй, ця квартира чудовий варіант для життя родини. Допоможу купити квартиру з повним супроводом.

Галицька, 66А
rieltor.ua

Продаж 2 кім квартири 57 кв. м Хіміків 39 від надійного забудовника ЖК Квартал Галицький Левада Ярковиця Пасічна Стіни цегла, утеплені, міжкімнатні перегородки цегляні, якісні вікна та двері. Квартира з невеликою площею але функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, кухня з лоджією, просторий коридор та санвузол. Якісна чистова штукатурка, підігрів підлоги. Газовий котел, лічильники на воду, газ та світло, модем- все вже встановлено. Квартира на 3 житловому поверсі, світла, сонячна, вікна у двір. Секція далеко від траси. Здана, комунікації всі запущені, працює ліфт. Сусіди зверху та знизу зробили ремонти та проживають, тому квартира буде тепла та комфортна для життя. В дворі дитячі майданчики, поруч школа, садочок, необхідна інфраструктура. Поспішайте, квартир такої площі вже немає у продажу. Ви можете втілити мрію про власну оселю вже зараз- телефонуйте для огляду.

Хіміків вул., 39
rieltor.ua

Сучасна, облаштована 1к квартира у центрі міста поряд з парком Швеченка. ЖК "Central Park" на вул. Національної Гвардії. Квартира з стильним ремонтом і всіма меблями та технікою. Газове індивідуальне опалення. Підігрів підлоги у кухні коридорі та санвузлі. На кухні втановлено холодильник, духовка, мікрохвильовка, варильна поверхня, посудомийка. Обідній столик з кріслами та багато шафок для речей. У спальні велике ліжко, кондиціонер, телевізор, підвісна тумба. У санвузлі інсталяція, душова кабінка, широкоформатна плитка з гарним візерунком, пральна машинка також присутня. Поверх: 8/9 Площа: 42 м² Ціна: 77 000$

Національної Гвардії вул., 3
rieltor.ua

Продається ЗДАНА з запущеними комунікаціями 1кім квартира в ЖК Комфорт Парк. Ліфт ПРАЦЮЄ Документи на право власності виготовлено. Квартира дуже тепла та світла. Повністю внутрішня, одностороння, окремі санвузли, та простора кухня. Якісний будинок з добре обладнаним двором, дитячими та спортивними майданчиками- баскетбольне та футбольне поле, поруч є школа та дитячий садок, басейн, аптеки, магазини, спортивний комплекс і лікарня. У зоні пішої доступності торговий центр, кафе і ресторани, всього 2 км до центру міста. Наповнення квартири: - утеплений фасад - гіпсова штукатурка стін під маяк - надійні броньовані двері - вікна енергозберігаючі з потрійним склом - заведені всі комунікації з лічильниками Для огляду квартири ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Хіміків вул., 28
rieltor.ua

Продаю ексклюзивну двокімнатну квартиру з якісним ремонтом та терасою в ЖК River Park! У квартирі зроблений якісний ремонт, використовувались виключно дорогі матеріали. На підлозі паркет, в зонах де тепла підлога - керамограніт. Всі меблі виключно з дорогих матеріалів. Якісна вмонтована техніка: холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духова шафа, варильна поверхня, встановлені кондиціонери та змонтовані телевізори - все це залишається. Гарне та просторе планування квартири. Є велика кухня-студія, дві окремі просторі спальні, два санвузла та вихід на велику відкриту терасу з виглядом на все місто. Житловий комплекс River Park 1 знаходиться в тихому та спокійному мікрорайоні міста. На території є великий дитячий та спортивний майданчик. Дуже розвинена інфраструктора поруч, також є багато магазинів, кафе. В пішій доступності центр міста(15хв пішки до Ратуші). Також поруч рекреаціна зона з місцями для відпочинку. Є зупинка громадського транспорту, звідки можна дістатись в будь-яку точку міста. В пішій доступності декілька шкіл та садочків. Не пропустіть можливість отримати дійсно гарний варіант! Телефонуйте!

Галицька вул., 55
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Івано-Франківськ

Зданий будинок! Підключені комунікації Вул. Незалежності Гаряча ціна! 4 пов 46600 дол. 0997335169

власник
Незалежності вул., 168
rieltor.ua

3к. вул. Мазепи (центр-парк), 3-й поверх, 6-ти поверхового будинку, площа 102м2, в квартирі ремонт, автономне опалення, в ціну входять меблі та техніка, чудове планування квартири та розміщення будинку. Ціна 130 000 у.о. Також є можливість придбати гараж в будинку площею 20 м2 за додаткову плату! Телефонуйте щоб дізнатися деталі!

Мазепи Гетьмана вул., 87а
rieltor.ua

Простора 3к квартира поряд з озером і парком Шевченка, ЖК Сонячний У квартирі вже встановлено газовий котел, тепла підлога, розведене опалення, залита чистова стяжка. Кухня студія і 3 окремі кімнати, 2 санвузли, дійсно простора квартира. Світла і тепла, двостороння, є лоджія і балкон. Площа 86.4 м2 Поверх 6/10 Ціна 76 000$

Довженка О. вул., 25
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири біля міського парку, вул. Чорновола - Волошина 2а! БУДИНОК ТІЛЬКИ НА СВІТЛІ( газ не передбачений по проекту) Пропонуємо сучасну, простору 1-кімнатну квартиру площею 47 м? на 7-му поверсі у новобудові. Вікна квартири виходять на затишний зелений район, з якого відкривається чудовий вид на місто та парк. Квартира готова для проживання: зроблений якісний ремонт, підігрів підлоги, встановлені всі необхідні комунікації, підготовлене місце для встановлення кухні з сучасним освітленням, також є можливість роззонувати кімнату, оскільки площа кімнати 25м.KB. Ванна кімната повністю укомплектована! Переваги: - Локація: поруч міський парк, де можна активно відпочивати та гуляти. - Зручна транспортна розвязка: до центру міста декілька хвилин. - Сучасний будинок: новобудова з хорошою інфраструктурою. - Ремонт: готова до заселення. Ціна: 60 000$ Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте для деталей та організації перегляду.

Волошина А. вул., 2а
rieltor.ua

Продаю ексклюзивну, простору 1к квартиру В самому серці Івано-Франківська по вул. Тараса Шевченка 65 У преміальному будинку ЖК ROYAL HOLL від будівельної компанії Blago! Будинок розташований в пішій доступності поруч з парком та міським озером! СТИЛЬ, ЯКІСТЬ, КОМФОРТ, МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ, все це про ЖК Royal Holl. Будинок зданий, газифікований ! У квартирі виконано такі роботи : - Встановлений котел - Розведено електрику по всій квартирі - Прокладено підігрів підлоги по всій квартирі - Стіни пошпакльовано - Залито теплоізоляційну стяжку - Встановлено якісні вхідні двері. У будинку також є підземний паркінг, зарядки до електро автомобілів, кімнати для спорт інвентарю, Закрита прибудинкова територія! Можна багато перелічувати плюсів ЖК але все ж таки краще оглянути, тому . ) Запрошую на огляд як ЖК так і спмої квартири, з радістю відповім на всі Ваші запитання! Якщо вас зацікавить наша пропозиція, то ми в подарунок Вам можемо поділитись дизайн проектом. До зустрічі на вул.Шевченка.

Шевченка вул., 67
rieltor.ua

Продаж 1 кім квартири Княгинин 44. 44,4 кв.м 11 поверх Обміри проведені, додаткові метри оплачені. Будинок зданий. Комунікації заведені. Двоконтурний котел. Підігрів підлоги. Квартира з ремонтом. Панорамний краєвид на місто та бульвар Молоді. Дуже вдале планування, є гардеробна, велика кухня з лоджією, просторий санвузол. Супер варіант по привабливій ціні і без витрат на оформлення, поки діє переуступка. Поспішайте - супер пропозиція як для власного проживання, так і під оренду. ЖК Княгинин розташований поруч з центром міста, територія жк закрита від авто, прибудинкова територія облаштована дитячими і спортивними майданчиками. Комплекс має розвинену інфраструктуру: дитячий садок, магазини, аптеки, салони краси, кав’ярні, ресторани, спортклуб, супермаркет Таврія Б та торговий центр Княгинин, де можна гарно провести час та купити необхідні речі. До піонерського парку 5 хвилин пішки, поруч річка, набережна – зона для прогулянок, до Ратуші 15 хвилин пішки.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продаємо 1к квартиру в цегляному будинку по вул.Надвірнянська Мікрорайон Брати Квартира розташована на 8-му поверсі з 9-ти. Загальна площа квартири 40 метрів квадратних. З кімнати виходить закритий балкон. Всі вікна металопластикові. Добротні вхідні двері. Встановлено індивідуальне опалення. Все що Ви бачите на фото , все залишається а саме : меблі та техніка. Розвинена інфраструктура району Поруч Ліцей № 19 Дитячий садочок 27 «Карпатська казка» Також поруч магазини , кіоски… Ціна квартири 42 000$ Без додаткових комісій для покупця ! Запрошуємо Вас на огляд у зручний час .

Надвірнянська вул., 32
rieltor.ua

Продаю 2к квартиру по вул. Пулюя , поруч з вул.Галицькою та університетом нафти і газу! Район міста - Центр Поруч зупинки громадського транспорту, Неподалік ТЦ Панорама плаза ! До міської ратуші 15 хв ходьби! У квартирі замінено вікна на металопластикові , Також замінено каналізаційний стояк. Кімнати окремі. У більшій кімнаті є засклений балкон . Опалення централізоване. З квартири вивезли зайві речі , і все готово до продажу ! Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, телефонуйте Запрошуємо на огляд квартири)

Пулюя Івана вул., 1
rieltor.ua

Продаж класної однокімнатної квартири Знаходиться вновому ЖК неподалік від парку Шевченка та центрального озера Гарне транспортне сполучення з іншими районами У вартість входить чудове наповнення від забудовника - якісні вікна та двері, які не прийдеться міняти - чистова стяжка - облагороджені двори - монтаж лічильників обліку газу, води та електроенергії Залишилось всього три квартири Телефонуйте в зручний для вас час для огляду код обєкта 772

Чорновола вул., 155
rieltor.ua

🔥🔥🔥ТЕРМІНОВО🔥🔥🔥 Продається простора 2-кімнатна квартира, площею 67 м² з балконом і лоджією в сучасному житловому комплексі! Ідеальний варіант для комфортного життя! Квартира знаходиться на 2-му поверсі та має продумане планування: ✅Кухня-вітальня — просторий простір для зустрічей з родиною та друзями; ✅ Дві кімнати: велика спальня площею 17,7 м² і ще одна кімната 14,6 м², що може бути дитячою або кабінетом; ✅ Балкон і лоджія — додаткові зони для відпочинку або зберігання речей; ✅ Автономне опалення — встановлено газовий котел, що дає можливість самостійно регулювати температуру. Закритий двір з дитячим майданчиком ідеально підходить для сімей з дітьми, а розвинена інфраструктура навколо комплексу забезпечує зручний доступ до дитячих садків, шкіл, магазинів і громадського транспорту. 🔥Ціна: 53 000$.🔥 ☝Не втратьте шанс! Телефонуйте зараз і домовляйтеся про огляд! 🙈БЕЗ КОМІСІЙ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ☎️0️⃣9️⃣9️⃣3️⃣7️⃣2️⃣4️⃣1️⃣4️⃣0️⃣📞 Viber,WhatsApp,Telegram)

можливий продаж по єОселя
Пасічна вул., 15а
rieltor.ua

Продаю Велику 1к в ЖК Княгинен Житловий комплекс знаходиться в Центрі міста! - квартира розташована на 13му поверсі у 18 корпусі - загальна площа 49.4 м - кухня з лоджією 22 метри - по плануванні квартира 2х стороння - у квартирі є лоджія та відкритий францкзький балкон - панорамні вікна ПЕРЕВАГИ: - Високий поверх шикарний краєвид на все місто. - Найбільший у Івано-Франківську підземний паркінг у якому розміститься до 1700 автомобілів. - Внутрішній двір, вільний від автотранспорту. - Розташований у затишному місці поблизу річки Бистриця Солотвинська. - Будуємо з якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів. 18 корпус Здача 2й квартал 2024р. Зараз мурують 5й поверх. ЦІНА 39000$ Діє договір переуступки.

Княгинин вул., 44
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Family Plaza", центр міста! 🏢 ✨ Площа: 52,2 м² ✨ Поверх: 7-й ✨ Стан: сирець — можливість втілити власний дизайн-проект ✨ Розташування: Центр міста — все необхідне поруч! Переваги квартири: Просторе планування: вітальня-кухня 21,93 м², спальна 12,39 м², ванна 4,30 м², гардеробна 4,79 м², балкон 3,60 м². Зручна локація — в самому центрі міста! ЖК з закритою територією, охороною та відеоспостереженням. Сучасний двір з дитячим майданчиком, зоною для відпочинку та спортивними майданчиками. Будинок уже зданий в експлуатацію — можна відразу починати ремонт. 💰 Ціна: 57 300$ БЕЗ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ! 🔥 Не проґавте можливість придбати нерухомість у серці міста! 📞 Телефонуйте для детальної інформації та перегляду квартири!

Крайківського вул., 1а
rieltor.ua

Цікава пропозиція під інвестицію у центрі міста. Велика 1 кім квартира 51 кв. , яку легко можна перепланувати у 2 кім. Площа проектна, фактична буде значно більша. Квартира на комфортному 5 поверсі. Кімната 19,92 кв.м Кухня 14,82+лоджія 3,77 кв.м Коридор 6,18 кв.м Ванна 6,37 кв.м Будинок на етапі здачі. Підведені комунікації. Встановлені лічильники. Поки діє переуступка. Тип опалення дахова котельня, тому не потрібно встановлювати у квартирі додаткове обладнання. Тепловий лічильник. А 5 це комплекс у бізнесовому кварталі Івано-Франківська на перетині Південного бульвару та вулиці Бельведерської. Тут розташовані найбільші у місті бізнес центри, супермаркети, заклади харчування та сфери обслуговування. Локація унікальна тим, що у пішій доступності історичний центр міста, міське озеро з відпочинковими зонами та парк. Підземний паркинг, закриті двори з спортивними та дитячими майданчиками, власний торговий центр у будинку. Комплекс збудований по монолітно-каркасній технології, зовнішні стіни з керамоцегли, утеплені фасади. Якісні вікна Epsilon Optima та вхідні двері. Енергоефективність класу В зменшить витрати на опалення. Бути завжди у вирі подій, мати можливість вечеряти у кращих закладах міста та прогулятися біля міського озера. Пішки йти до офісу, на зустрічи з бізнес партнерами та не витрачати життя на дорогу. Цей варіант завжди буде прибутковим через свою локацію. Ви можете мати пасивний дохід і здавати у оренду. Є ще варіант на 3 поверсі. Не зволікай, бо ціна нижче ніж у забудівника. Телефонуй, доки цей варіант у продажу.

Південний бульв., 42
rieltor.ua

Продаю 1к в ЖК Фемелі Плаза з ремонтом! Продаж стильної 1-кімнатної квартири в центрі – готова до заселення! 🔑 Пропонуємо вашій увазі сучасну 1-кімнатну квартиру в елітному ЖК Family Plaza! Ідеальний варіант для тих, хто шукає комфорт, стиль і максимальну зручність життя у центрі міста. 📍 Локація: • Центр міста, поруч усе необхідне: магазини, кафе, школи, спортивні комплекси. Зручна транспортна розв’язка. 🏡 Характеристики квартири: • Площа: 38 м² • Поверх: 3 із 11 • Кухня: простора з сучасною технікою та вбудованими меблями • Кімната: світла, затишна з панорамними вікнами • Ванна кімната: нова сантехніка, стильний дизайн • Гардероб: окрема кімната для зберігання речей • Балкон: 4,6 м² – ідеальне місце для відпочинку або робочої зони 💡 Переваги: • Повний дизайнерський ремонт: тільки якісні матеріали, сучасні меблі. • Уся техніка залишається: холодильник, варильна панель, духова шафа, пральна машина, кондиціонер – усе нове. • ЖК Family Plaza: закрита територія , сучасні дитячі та спортивні майданчики, паркінг, зона відпочинку. 🏙 Інфраструктура: • Магазини, кафе, спортзали, дитячі садочки, школи – все у пішій доступності. • Зупинки громадського транспорту поруч. Це квартира для тих, хто цінує стильний та комфортний простір з можливістю одразу заїжджати і жити. 💼 Ціна: 65 000$ Телефонуйте прямо зараз і записуйтесь на перегляд.

Крайківського вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 8 807 результатів

Якщо ви обрали для проживання одне з найбільших міст Галичини - Івано-Франківськ, познайомтеся з ним поближче, щоб зрозуміти, які переваги має цей населений пункт. Продаж квартир в Івано-Франківську на вторинному ринку користується попитом, адже ціни на житло досить прийнятні, як для обласного центру, а вибір нерухомості великий.

Івано-Франківськ: особливості місцевої інфраструктури

У залежності від району місто порадує більш чи менш розвиненою інфраструктурою. Якщо в центрі з цим проблем взагалі немає, то у віддалених районах трішки гірше представлені розважальні, торгівельні та соціально-побутові об’єкти інфраструктури.

Загалом у місті діють:

  • театри, кінотеатри, музеї;
  • пологовий будинок, лікарні, поліклініки;
  • ВНЗ, школи, дитсадки;
  • супермаркети, магазини, ринки;
  • кафе, ресторани та ін.

Тих, хто планує недорого купити квартиру в Івано-Франківську напряму у власника, місто порадує добре налагодженою транспортною інфраструктурою. На його території працюють автобусний і залізничний вокзали, а також міжнародний аеропорт. З міського транспорту представлені тролейбуси, автобуси й маршрутки. Купити квартиру в господаря біля зупинки взагалі не проблема - таких пропозицій дуже багато.

Продаж квартир в Івано-Франківську на вторинному ринку користується особливим попитом в тих випадках, коли нерухомість розташована в пішій доступності від великої зеленої зони. Вторинний ринок може запропонувати безліч таких варіантів, наприклад, дешево придбати нерухомість можна недалеко від Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, Парку «Воїнів-інтернаціоналістів», Парку на Молодіжній, Скверу Слави чи Привокзального скверу.

Улюбленим місцем відпочинку є також Міське озеро (Станіславське море). Це найбільша штучна водойма в обласному центрі, вона має набережні, причали для човнів, «Острів закоханих» і пішохідний місток. До речі, у відносній близькості від озера можна придивитися по доступній ціні квартиру у будинку, який тільки зводиться, або житло в зданій новобудові, що продає хазяїн. Якщо ж повної суми на купівлю квартири поки що немає, краще розглянути варіант її придбання без ремонту та в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням) від забудовника.

Квартири Івано-Франківська: де і як купити без посередників

Однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні квартири можна знайти у більшості мікрорайонів: на Каскаді, Арсеналі, Бамі, Пасічній, Позитроні, Долині тощо. Варто зауважити, що центральна частина міста є пішохідною. Хочете купити квартиру в Івано-Франківську і не прокидатися вночі від гулу машин – вам сюди.

Багато потенційних покупців укладають договір з агентством нерухомості на пошук і купівлю житла. Хоча все це можна зробити й самостійно, використовуючи пошуковик Flatfy від ЛУН. Він збирає оголошення про квартири Івано-Франківська з різних ресурсів в одному каталозі, чим значно полегшує вибір житла. Більшість з них розміщені з фото й мають детальний опис (поверх, планування квартири, ціна, площа кухні, вітальні тощо). Контакти продавця можна побачити, якщо перейти на сайт, де було подане оголошення про продаж нерухомості.