Терміново продам квартиру на першому поверсі у місті Яворів по вулиці Львівська 62, можна зробити прибудову, є підвал. Детальніше за телефоном 0678819973.

власник
Львівська, 62
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ 2-х кімнатна квартира в м.Яворів по вул. Омеляна Сеника 3, район Музичної школи КВАРТИРА ПІД КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ Є САРАЙ ТА ПІДВАЛЬНЕ ПРИМІЩЕННЯ 1/2 поверх , без ремонту Загальна площа 52,5 Польська будова , цегляний будинок , є вода , газ , центральна каналізація Для зв’язку телефонувати з 10:00 до 20:00 за номером 068–411–34–60 Ірина

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири, м.Яворів
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира з лоджією на першому поверсі пятиповерхового будинку у м.Яворів (третьому військовому містечку]. В квартирі проведено частково ремонтні роботи(вирівняно і поштукатурено стіни, вирівняно підлогу, встановлено нову електропроводку та електрощиток, замінено водопровідні та каналізаційні труби). Санвузол роздільний. В квартирі є місце для комори. На лоджії встановлено нові металопластикові вікна. Під лоджією є комора. Квартира утеплена зовні. Огороджена прибудинкова територія.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира
olx.ua

Житлові комплекси у Яворів

Популярні запити

Географія Яворів