Є-ОСЕЛЯ, Є-ВІДНОВЛЕННЯ, Розглянемо любі державні програми. Простора 1-кімнатна квартира в добротному комплексі "Тріумф" у с. Щасливе, який знаходиться усього в 7 км від столиці. якісний цегляний будинок, який по праву рахується найкращим будинком у Щасливому. Найкраще планування: простора кухня, велика кімната, санвузол, гардеробна, 2 лоджії. До міста - 10 хвилин

можливий продаж по єОселя
Героїв Майдану, 15а
rieltor.ua

Квартира, зроблена за індивідуальним проєктом. За повного супроводу дизайнера, від ескізу до втілення. Про неї точно можна сказати: Підвищена комфортність, нестандартність, оригінальність, ексклюзивність. Основні характеристики цієї квартири: - Простора площа 62 квадратних метри. - Усі елементи інтерєру витримані в єдиному стилі. - Використання точкового освітлення. - Гармонійне обєднання кухні та вітальні. - Наявність гардеробної. - Кондиціонування для вашого комфорту. - Використання тільки високоякісної техніки та меблів. Спальня розташована окремо, сучасна шафа з підсвічуванням, і дуже зручне ліжко. Квартира зроблена на 100 % залишилося розставити акценти і розкласти особисті речі. Будинок знаходиться в управлінні ОСББ, низькі комунальні платежі, і хороше обслуговування, затишна атмосфера. У Щасливому є безліч спортивних майданчиків, а саме містечко знаходиться в оточенні природи. Також є продуктовий магазин Сільпо, Фора, безліч кафе, до Києва 15 хвилин. Подивитися квартиру можна в будь-який час. На всі питання готова відповісти за телефоном, Даря.

Ювілейний пров., 2 А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК. Райдужний, в центрі Щасливого з усіма зручностями і меблями. Вул.Героїв Майдану 11.

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі Щасливого
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова квартира в селі Щасливе, в сучасному житловому комплексі "7я", Без комісії. Новий та сучасний житловий комплекс з усіма необхідними зручностями. Поверх/поверхів: 7/8 Загальна площа: 83,6 кв.м. Площа кухні: 18,1 кв.м. Індивідуальне опалення з газовим котлом. Розташована в спокійному районі, всього в 10 хвилинах їзди від Києва. Село Щасливе, Бориспільський район. Лише за кілька кроків від чарівного лісу для прогулянок та відпочинку. Чудова транспортна доступність до Києва. Освітні заклади: школа та дитячий садок. Супермаркети та магазини для повсякденних потреб. Зручний доступ до всіх необхідних послуг. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, затишок та сучасний стиль життя. Не упустіть свій шанс зробити її своїм новим домом. Без комісії. Торг доречний. Контактуйте для деталей та перегляду.

Без комісії 3 кімнатна квартира Щасливе Надії 3А
olx.ua

рекрасна нерухомість в самому серці селища Щасливе чекає на своїх нових власників! Ця затишна квартира вимагає капітального ремонту, але її потенціал безмежний. Знаходиться в будинку поряд з чарівним парком, що надає можливість насолоджуватися природою та спокоєм усього кроку від власного порогу. Легкий доступ до громадського транспорту, зупинка якого знаходиться всього за 5 хвилин ходьби, робить місце ідеальним для тих, хто цінує зручність і мобільність у повсякденному житті. Не втрачайте шансу створити свій власний оазис у цьому прекрасному місці! Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб дізнатися більше та зробити перший крок до втілення вашого мрійливого життя.

Фестивальный переулок, 5, Счастливое, Киевская 24999.0 USD
dom.ria.com

Готова дворівнева 4х кімнатна сімейна квартира площею 121 м2 в ЖК “7я”. Комплекс знаходиться в Щасливому (10 хвилин від метро Бориспільська і Харківська). Продаж від забудовника (не переуступка). Офіційна банківська оплата. Можливе розтермінування оплати до 2 років з 1 внеском від 25 000$. Можливість оформлення іпотеки до 20 років з першим внеском від 20%. Ремонт під Вас по індивідуальному дизайн-проекту. Вартість ремонта можна включити в розстрочку. Будинок з цокольним поверхом. Можливість придбати комору, яка може використовуватися як укриття. При купівлі квартири знижка на комору до 50%. Знижки для військовослужбовців та їх сімей! Стіни: цегла М-100 + мінвата. Автономне опалення - 2-х контурний газовий котел В 5 хвилинах ходьби розміщена лісопаркова зона. Поруч: 2 дитячі садки, школа, футбольний стадіон, супермаркет Фора, Сільпо, АТБ, аптеки, ресторани, кафе і т.д. Транспортна розвязка: 10 хвилин до Києва на авто по Бориспільській трасі; На маршрутному таксі: Маршрут №317, 807 (15 хвилин). Детальніше за телефоном: (06**********99. Записуйтеся на перегляд заздалегідь за номером телефону.

4-кім 2-рівня 121 м2. Ремонт під Вас. Розстрочка 1 внесок від 25 000$.
olx.ua

Продаж 2-двухкімнатної квартири в самому центрі Щасливого, ЖК «Тріумф»

Продаж 2-х кімнатної квартири в ЖК «Тріумф»
olx.ua

Терміновий продаж 3-х кімнатної. Квартира знаходиться в новому цегляному будинку, за адресою с. Щасливе, провулок Ювілейний 2A, ЖК 7’я Має 2 поверхи, загальна площа 119.5 кв.м. На першому поверсі буде розташована: • Кухня 19.6 кв.м • 2 окремих кімнати 26 кв.м та 25 кв.м • 2 санвузли • Великі вікна та 2 лоджії (можна переробити на балкони) На другому поверсі розташовано: • Простір вільного планування 11 кв.м • Тераса 30 кв.м Інфраструктура: • 7 км до метро Бориспільська • В будинку гарно облаштовані бомбосховища, багато паркомісць • Казкове «Сільпо» та простора «Фора» • Шкільний ліцей, садок, багато професійних гуртків • Дуже розвинена соціальна інфраструктура. • Є чудові парки, спортивні майданчики та ліс за 5 хвилин від ЖК Будинок введений в експлуатацію, документи готові. Готова показати Вам цю квартиру у зручний для Вас час. Надаю послуги з підготовки та продажу Вашої нерухомості в Щасливому, Пролісках, Чубинському, Горі, та Києві

Продаж світлої та просторої квартири в ЖК 7-Я з Терасою.
olx.ua

Продаж просторої 2-х рівневої квартири в ЖК 7ʼЯ. 1 черга,5 поверх. По ціні 2-х кімнатної квартири. 2-й поверх йде бонусний.

Продаж 2-х рівневої квартири в ЖК 7ʼЯ 1 черга
olx.ua

Велика 2-х кімнатна: дворівнева, простора, мансардна квартира. В готовому будинку за ціною маленької 2-х кімнатної в будинку що тільки введений в експлуатацію. Загальна площа 96 кв.м, двох поверхова На першому поверсі буде розташована: • Кухня – гостинна 26 кв. м • Окрема кімната • Санвузол На другому поверсі розташовано: • Велика кімната 21 кв.м • Санвузол • Простора гардеробна. Інфраструктура: • Ліс, парк • Школа, садок, багато дитячих майданчиків. • Супер маркет Фора, АТБ, Сільпо, Фози • 7 км до метро Бориспільська по швидкісній трасі Класна квартира, готова показати Вам її у зручний для Вас час. Надаю послуги з підготовки та продажу Вашої нерухомості в Щасливому, Пролісках, Чубинському, Горі, та Києві

Терміновий продаж квартири в ЖК 7-Я.
olx.ua

Продаю однокімнатні апартаменти 39 квадратних метрів в ЖК Сімя, в комфортному селі Щасливе. Село знаходиться в 7 км від міста Київ, метро Бориспільська. Приміщення на цокольному поверсі, кут будинку. Чудовий варіант під комерційні потреби або апартаменти під здачу в оренду. Це останній, 5 будинок у житловому комплексі, введений в експлуатацію, можна заходити на ремонт, є ключі, оформлені документи на право власності. В наявності вхідні двері, вікна, лічильники на воду та електрику. Поряд школа, дитячий садок, магазини, зупинка транпорту, лікарня. В селі і трасі в Київ якісна автомобільна дорога.

власник
Продам апартаменти в жк 7я с. Щасливе в зданому будинку. Власник
olx.ua

Без комісії. Продам 1-ну квартиру загальною площею 40,5 м2 в селі Щасливе Бориспільського району. Квартира знаходиться на першому поверсі сучасного 5 поверхового монолітно каркасного будинку. Введений в експлуатацію у 2017 році. Світла кімната правильної форми, 16 м2, простора кухня - вітальня 15 м2 з великим балконом. Опалення газове індивідуальне. Котел - Protherm Jaguar 24 JTV. Гарний підїзд, доглянута та чиста прибудинкова територія, поряд магазини, кавярні, аптеки та зупинка автобусу який курсує кожну годину до Києва (станція метро Бориспільська,Харківська 20 хв.) Прекрасний сосновий парк зі спортивними майданчиками.

Продам 1-ну квартиру в селі Щасливе, Бориспільський р-он.Без комісії
olx.ua

Продается двухкомнатная квартира в ЖК 7я в с. Счастливое, Бориспольский район, Киевская область. Село находится в 7 км от города Киев, метро Бориспольская. Двухкомнатная квартира в 3 очереди на 5 этаже. Общая площадь 63 кв.м., жилая площадь 33 кв.м, кужня 21 кв.м. Цена 61 000 у.о. Во дворе детская площадка. вся територия под видеонаблюдением. ОСББ. Рядом с комплексом все необходимая инфраструктура. Данное жилье подойдет как для Вашего проживания, так и под арендный бизнес (аренда в этом комплексе очень не дешевая, и всегда есть спрос). В целом ЛУЧШЕ ОДИН РАЗ УВИДЕТЬ.

Продам 2х комнатрую квартиру в ЖК 7я БЕЗ% с.Счасстливое
olx.ua

1 к. Квартира, ЖК «7 Я»; 7 км.від м.Бориспільська, село Щасливе; 35 м.2. Тепла підлога, все в квартирі майже нове( практично не жили). Повністю укомплектована. Спальне місце на балконі 90*200( на балконі також тепла підлога). 7 поверх (9 поверхів всього) . Вартість 53000.

власник
Продам 1к. С.ЩАСЛИВЕ, Киівска область, 7 км. Від Києва
olx.ua

Продается Шикарная - УКОМПЛЕКТОВАННАЯ 2-х комнатная квартира 5 км от КИЕВА в тихом красивом районе с.Счастливое Бориспольский район. - Квартира ЖК SITY STATE - 2-х комнатная 69 кв.м - 4\6 этаж - 2 санузла - раздельные комнаты - отдельная кухня - большая спальня - просторные коридоры В Квартире хороший ремонт, укомплектован мебелью и оснащен современной техникой. Квартал элитный инфраструктура развитое. В доме имеется лифт. с. Счастлиое 5 км от м.Бориспольская. Цена 89910 у.е АН Валион 09******72

Шикарная УКОМПЛЕКТОВАННАЯ 2-х ком. Квартира с.Счастливое -5 км Киева
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири загальною площею 50,3 м на першому поверсі двохповерхового будинку. Вулиця Л. Українки , с. Щасливе, 5,5 км від Києва та Борисполя. Квартира має окремий вихід на вулицю та вихід на задній двір. Центр села, вся необхідна інфраструктура поруч. Квартира складається з кімнати 25, 4 м , кухні 16 м, суміщеного санвузлу 4.4 м , коридор 4м. Квартира велика , світла, металопластикові вікна, двері, заведені всі комунікації- вода, каналізація -центральні , світло, опалення електричне, встановлено електричний котел на опалення, Тепла підлога у санвузлі, виводи на бойлер, пралку. В санвузлі встановлена раковина для умивання, зроблено виводи на унітаз, ванну або душеву. Щиток на електропостачання зроблено на кожниий вивід окремо, підписано що де є. Вся квартира підготована під ЧИСТОВУ ОБРОБКУ ( клей чи крась стіни), клади ламінат чи кахель. Всі стіни та стеля додатково утеплені мінеральною ватою 100 мм та обшиті гіпсокартоном Велика, світла та зручна. Планування в фотоматеріалах об*яви є. Зручне розташування , є де поставити автомобіль. Також можна використати як офіс при потребі, бо в квартирі є окремий вхід на вулицю Маю велику базу даних, дивіться всі об*яви автора З повагою, спеціаліст з нерухомості ,Ірина

1 кімнатна 50,3 м  у центрі с. Щасливе 8 км від Києва
olx.ua