Продам 3 комнатную просторную квартиру площадью 70 кв.м , улица Привокзальная , рядом школа, садик, детская больница, вокзал авто и ж/д. 3 этаж, крыша металлическая не течёт, высокий чердак, не угловая, тёплая, батареи горячие, подача тепла сверху вниз. Окна на две стороны квартиры, 2 балкона. Высота в квартире 3,20 м. В ванной комнате душевой бокс. Газовая колонка , электросчётчики на воду, счётчик на газ. В подъезде на площадках по 2 квартиры, соседи очень хорошие, в подъезде не курят. В квартиру двойная дверь. Подъезд с кодовым замком . Рядом детские площадки, стадион и бомбоубежище в школе. Также супермаркет ЕКО, АТБ, вокзалы. Бонусом к квартире будет погреб во дворе.

власник
Привокзальна, 7
rieltor.ua

Продаю квартиру в городе Шостка(от владельца) . 2х комнатную.в центре города. (комнаты разделены). 9й этаж 9 этажного дома. Улица Мира 12. Квартира в целома жилая но лучше сделать ремонт . Общая площадь 47.9м2. Кухня 15м2. Лоджия застекленная. Батареи заменены. Крыша НЕ течет ! Сделан ремонт ! +кладовка 3м2. адекватный торг уместен.

Срочно Продам 2х комнатную квартиру!
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в ЦЕНТРІ міста, нового планування. Квартира знаходиться на 5-му поверсі цегляного 9-ти поверхового будинку 1990 року побудови. Три ізольовані кімнати; засклена лоджія з виходом з кімнати ; роздільний санвузол. Квартира охайна. На підлозі лінолеум, встановлені міжкімнатні двері, квартира дуже тепла. Ліфт працює, доброзичливі сусіди. Біля будинку знаходиться дитячий майданчик і парковка. В кроковій доступності: престижні ліцеї і школи, 2 дитячих садка, три торгових центри. Будинок розташований в 5 хвилинах від ставка Цукерочки. У дворі немає проблем з паркуванням. Гарна транспортна розвязка в будь-яку точку міста. Без боргів та обтяжень. Один власник.

власник
3 кімнатна квартира по адресі Садовий бульвар
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х комнатную квартиру по ул. Марата , под ремонт, 5 этаж - 5 этажного дома, крыша сделана капитально, балкон, окна пластиковые , комнаты светлые ,с видом на парк , продается с мебелью , газовая колонка, холодильник 2-х камерный , стиральная машина. Рядом магазин, парк , школа. Цена договорная .

власник
Продам 3-х комнатную квартиру в г. Шостка
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири з автономним опаленням та меблями Район: авто та жд вокзали, поряд дитячий садочок, школа, магазини, аптеки, парк. 4 поверх 9 поверхового будинку. Квартира знаходиться в середині будинку, балкон і лоджія зі склопакетами, броньовані двері, лічильники.

власник
Продаж 3-кімнатної квартири з автономним опаленням і меблями
olx.ua

Квартира находится на третьем этаже пятиэтажного дома по улице Рабочая. В кухне,туалете и ванной положена плитка. На кухне газовая колонка. Есть балкон.

власник
Продам трёхкомнатную каартиру.
olx.ua

Продам власну трикімнатну квартиру по вулиці Депутатська в центрі міста. 2й поверх 4-х поверхового будинку. Сталінка, тобто товсті стіни, гарне планування та висока стеля. Площа 87,7 кв. метрів, це без урахування трьох балконів (схема додається). . Квартира зручно розташована в центральній частині міста, поруч ліцей, продуктові магазини та ринок, ресторани, аптеки, районна лікарня, в дворі дитячий майданчик, тощо. . Гарний ремонт, на вікнах склопакети, підлога вкрита ламінатом. В кожній із трьох кімнат знаходиться балкон (засклений). Туалет та ванна кімната роздільні. Остання обладнана великою ванною та окремою душовою кабінкою, є вікно. . Квартира також оснащена автономною системою опалення (на основі газового котла), охоронною сигналізацією, встановлені усі лічильники, підключений високошвидкісний інтернет. . У будинку знаходиться бомбосховище. . Квартира продається повністю з меблями та побутовою технікою (потужний газовий котел, настільний комп’ютер, телевізор, пральна машина, газова плита, великий двох дверний холодильник з генерацією кубиків льоду), тобто вже готова до заселення та проживання без додаткових вкладень. . За всіма питаннями звертатися за вказаним номером телефону. Ольга

власник
Квартира 3-кімнатна, вул. Депутатська, центр міста Шостка
olx.ua

Продається світла та затишна однокімнатна квартира в центрі міста. Поряд парк, дитяча лікарня, стоматологія, дитсадки, школа, залізничний та автовокзали, магазини. Перший поверх. Загальна площа 36 м2. Встановлені балконні двері. Планували прибудувати балкон (можна зробити як ще одну кімнату). Бойлер, газова плита, холодильник, пральна машинка, інтернет. Опалення централізоване. Лічильники на газ, воду, світло. Меблі на фото двоспальне ліжко, два дивани, велика шафа-купе.

власник
Світла однокімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Продаю свою квартиру по ул свободы 26, 2й этаж , 29 кв. м, не угловая , уютная, окна выходят на маг ярослав, 4г назад сделан капитальный ремонт под эвро, без балкона, есть подвал теплый, оставлю кухню с панелью варочной ,духовым шкафом, в ванной все полки и вешалки , в коридоре все полки и вешалки , в комнате шкафчик. Сделано все ,пол ,стены ,потолки ,окна и двери. Можно переклеить обои по желанию , можно и так оставить .звоните

власник
***Квартира Центр ***
olx.ua

Продам квартиру з недавно зробленим сучасним ремонтом в центрі міста . У кухні , коридорі і ванні зроблена електрична тепла підлога з регулятором. (особливо це актуально в осінньо зимовий період , тобто у вас є своє додаткове опалення ).У ванні зроблений сучасний ремонт ( підвісний умивальник , інсталяція унітаз )Балкон м/п , з теплою підлогою від електрики. . В квартирі є кладова ( комірка ) де встановлений бойлер та пральна машина . Квартира знаходиться в 5 хв від центра міста . Продається укомплектована усіма меблями і побутовою технікою ( холодильник , пральна машина , мікроволновка, бойлер ,варочна поверхність) . Квартира знаходиться в 5 хв від центральної площі міста . Вікна квартири виходять в двір . Тихі , спокійні сусіди на площадці .Поруч з будинком є автостоянка , супермаркет , парки . торг присутній

власник
Продам квартиру в центрі
olx.ua

Продається велика простора квартира 90 м². Вулиця індустріальна 1/9 Сучасний авторський проект. Квартира знаходиться на 2 поверсі 2-х поверхового будинку. Дах у відмінному стані. За 100 метрів знаходиться платна стоянка для авто, автобусна зупинка, неподалік сквер. Є можливість зробити великий балкон. Якісні металеві вхідні двері, двокамерні пластикові вікна, проводка вся нова. Стіни вирівняні під шпалери або декоративну штукатурку. Стеля підготовлена для натяжних потолків. Підлога деревяна. Підлога в кухні залита стяжкою для плитки. В коридорі також стяжка під плитку. Квартира велика і простора, за рахунок величезних вікон кімнати дуже світлі. Вікна виходять на обидві сторони будинку, квартира тепла, не кутова. В санвузлі зроблений сучасний авторський ремонт. Сантехніка вся нова, підлога з електро підігрівом. Сучасна дорога плитка положена під саму стелю. Кухня-студія, 2 спальні з вбудованими нішами для шаф, + невелика додаткова кімната для гардеробної; великий просторий коридор. Стан квартири - комерційне приміщення, є можливість переоформити в житлове, або ж використовувати як офіс/салон і таке інше.

власник
Велика квартира  90.6 кв.м  Срочно ціна знижена тог мінімальний
olx.ua

Продается трехкомнатная квартира в центре города на 2 этаже 9ти этажного дома только после ремонта. Квартира внутри дома, теплая, утеплена с улицы.Имеется балкон и лоджия с панорамными окнами. Просторная кухня студия с вмонтированным холодильником, итальянской газовой поверхностью и электрическим духовым шкафом фирмы Fabiano. Ремонт дизайнерский, делался с нуля, для себя.

власник
Продается 3х комнатная каартира в центре
olx.ua

Продам 2к квартиру з меблями по вул. Короленка. Квартира на другому поверсі, одна кімната прохідна, опалення централізоване, на горячу воду колонка. На двух вікнах нові, якісні стеклопакєти, сучасні вхідні двері, стан квартири жилий. Продаю з меблями і пральною машиною(2роки користувались). В плані не має ванної кімнати, зараз ванна стоїть на кухні, є можливість перепланування. Балкону не має. В квартиру проведений інтернет і телефон. Документи в порядку. Гарне розташування будинку, поряд садочок, школа, музична школа, церква, дит. поліклініка, парк, автовокзал, жд вокзал, аптеки, магазини, зупинка транспорту, все в 2-5хв хотьби. До центра 10хв. Гарні сусіди, тихий двір, другий поверх, квартира жила. 8200$

власник
Квартира двокімнатна
olx.ua

4-х комнатная квартира площадь 62 м² Переделана на 3-х большая кухня . 2 этаж 5-ти этажного дома. Дверь в подъезд на кодовом замке. Состояние косметический ремонт. Окна металопластиковые, санузел раздельный, балкон застеклён. Комнаты все раздельные, большой коридор.Газовая колонка ,счётчики газ, вода . Рядом школа , рынок ,детский сад, магазины, аптека, поликлиника, остановка маршруток в любую точку города.

власник
Квартира 4-х комнатная.
olx.ua

2-х комнатная квартира с автономным отоплением в районе магазина ,,Оксана,, на 4 этаже, шикарная планировка, 2 большие раздельные комнаты, стеклопакеты, большая кухня- студия, 2 балкона, встроенные шкафы, встроенная кухня, косметический ремонт, цена 21000 у.е., . Все вопросы только по телефону.

2 комнатна сталинка с автономкой
olx.ua

Квартира в середине дома. Рядом есть кладовка, при входе в квартиру. Общий тамбур с соседом. Продам с мебелью в каждой комнате, техникой и вещами (вытяжка, холодильник, микроволновка, телевизор 2шт Т2+ спутниковое ТВ ,бойлер, стиральная машина, компьютер,принтер,сканер,и ещё много другого. ).Входная дверь металлическая Балкон и лоджия застеклены деревом. Находится ул.Некрасова 16 а Дополнительную информацию, фотографии и видео отправлю лично. Пишите на Viber +38********71

власник
Продам 3-комнатную квартиру в г. Шостка
olx.ua

Продається 1-кім.квартира в м.Шостка по вул. Ціолковського, 5/5. Квартира не кутова, без ремонту. 37/19/9. В квартирі наявні меблі (в подарунок).Є балкон. Будинок цегляний, належить до ЖЕО. Поруч є магазини, дитячий садок, школа. Звертайсесь за зазначеним номером телефону, відповім на всі ваші запитання.

власник
olx.ua

Квартира находится в лучшем районе Шостки на виннице, тихий и спокойный район, панорамный вид из окна на природу. Рядом садик, школа, магазины, остановка общественного транспорта, лес и озеро. Продаем в связи с переездом, по себестоимости, без наценки. Квартира делалась с нуля для себя по дизайн проекту. Квартира полностью готова к чистовому ремонту и вы сможете сделать дизайн на свое усмотрение. В квартире по проекту автономное отопление от теплого пола. Площадь 64 квадратных метра Работы которые проведены: - Снесены все не несущие стены и качественно построены заново из пеноблока - Сделана частичная перепланировка, соединили кухню с гостиной, увеличена площадь спальни, соединили лоджию со спальней, немного увеличена площадь ванны. - В квартире полностью новая сантехника, новые трубы подачи воды, заменены канализационные чугунные трубы на пластик - Проведена новая электрика с учетом современной жизни - Поштукатурены все стены - Старая тяжка сбита до плиты перекрытия и залита новая - Проложен теплый пол по всей квартире - Куплена встроенная дизайнерская сантехника в ванну, душевой набор, излив для ванны, кран для раковины, гигиенический душ. - Установлена инсталляция Geberit - Установлена дизайнерская бронирования дверь - По всей квартире установлены немецкие пластиковые окна, балкон застеклен. - Крыша не течет, заново перекрывалась в прошлом году. - Хорошие соседи

власник
Трехкомнатная современная квартира 64м2, автономка, панорама, винница
olx.ua

Продається 3кімнатна квартира у місті Шостка Сумської обл. З меблями та посудом, речами. Вулиця В.Чорновола 24 кВ.14 52 м./кВ . Великий коридор, зал, дві спальні. Балкон. Є підвал.

власник
Продається 3кімнатна квартира
olx.ua

Трикімнатна квартира на 4 поверсі , є ліф , тепла потребує ремонту , центр міста всі комунікації поряд, два балкони . Всі питаня за номером . 09******10

власник
olx.ua

Продам квартиру 3-х комнатную улучшенной планировки 72 кв.м. с автономным отоплением, 6 этаж 9-ти этажного дома. Косметический ремонт, пластиковые окна, входная дверь металл. Квартира большая, светлая, большой балкон и лоджия на 2-ве комнаты, кухня большая, прихожая с гардеробной. Район спорткомплекса. Рядом парк с детской площадкой, АТБ, Ева, Аврора, Океан, спорткомплекс, бассейн, до рынка 5 мин., н-почта, почтовое отделение во дворе.

власник
Квартира 3-х комнатная с автономным отоплением
olx.ua

кімнатна квартира в центрі міста 29 кв, кімната 17 кв, 2 поверх, без балкону, квартира знаходиться в середині будинку. Бронедвері, лічильники газ, вода, встановлена нова газова колонка, проведена заміна проводки і сантехніки,стіни вирівняні, частково з меблями. Поруч 2 дитячих садка, школа, парк, дитяча лікарня, стоматологія, магазини. 06******52

власник
ПРОДАМ квартиру !
olx.ua

Своя однокомнатная квартира по ул. Марата, светлая просторная. Крыша не течет, был произведен капитальный ремонт. Комната 19,9м2 с нишей, окна заменили на стеклопакеты, огромный балкон полностью остеклен и обшит сайдингом. Просторная кухня, окно от застройщика ( не стеклопакет ) Кладовая большая, можно убрать, чтобы перенести ванную, за счёт чего увеличить кухню. Тамбур на три квартиры. В квартиру двойная дверь - дерево. Торг уместен.

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Квартира на 5/5 эт., общ.пл. 44,5 кв.м по ул. Циолковского,4; без ремонта. Дверь брон., газ.колонка, балкон, подвал. Цена договорная Т-н 05******10

власник
olx.ua
1 - 24 з 51 результатів

Географія Шостка