Продаю 3-кімнатну квартиру. Квартира, з якісним ремонтом, перепланована, велика кухня-їдальня, дизайнерські скляні двері і перегородки, бойлер, кахель, німецька сантехніка, встановлено броньовані двері, тамбур з оздобленням, гардеробна, деревяна підлога (дубова дошка), підігрів підлоги, санвузол викладений склоблоками, кондиціонер, просторий балкон. Висота стель 2.7м, паркінг, паркова зона, зручне транспортне сполучення. +Ландшафтний дубовий парк державного заповідниу. +Зупинка приміської електрички. +Великий новий супермаркет ФОРА. +Відділення Укрпошти та Нової Пошти поруч будинку. +Поруч дитячий садік +Поруч будинку ведеться будівництво нової школи.

власник
Погребняка, 14
rieltor.ua

Продам ШИКАРНУЮ ДВУХУРОВНЕВУЮ квартиру с ремонтом 85.4м2 , ЖК Новосельцево Село Чубинское , Бориспольский район, Киевская область Квартира загальною площею 85,4 м2. Розташована на 9 поверсі. На поверсі додатково є невелика власна комора та комора у сухому теплому підвалі будинку. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Індивідуальне опалення – двоконтурний газовий котел. Тепла підлога на коридорі та кухні. На першому поверсі кухня-студія та ванна кімната, на другому – дві спальні та ванна кімната. Максимально розвинута інфраструктура : Чудова роз’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекає свого власника . Телефонуйте в зручний доя Вас час , до зучтрічі з

Продам 2комн. Квартиру 85.4м2, РЕМОНТ 2022, ЖК Новосельцево, 15кмКиев
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ОПИС Продаж 3 кімнатної квартири в с.Чубинське, власна будинкова скважина, газова плита, індивідуальне будинкове газове опалення, бойлер. Розміщення: 2-й поверх 4 поверхового будинку, підземний паркінг/бомбосховище, паркомісце (за окрему плату). Будинок цегляний, утеплений, паркомісця біля будинку. Загальна площа 84 кв.м, кухня 18,9 кв.м, балкон засклений, на вікнах встановлені грати, 2 санвузли, меблі та техніка, водяна тепла підлога, інтернет, цифрове ТБ. Розташування: до метро Бориспільська 14 км, до траси Київ-Бориспіль 7хв (громадський транспорт), до з/д ст.Чубинський 10 хв. Інфраструктура: поряд Нова Пошта, Укрпошта, Аптека, кафе, Фора, продуктові та дитячий магазини, приватний та державний дитячі садочки, гіпермаркет Фоззі (10 хв на авто). Поруч (10-15 хв) дубовий заказник, заміський ресторан, кінний клуб, салон краси, дитячі спортивні секції, фітнес зал. Екологічно чисте, спокійне місце, гарна природа.

власник
Продаж 3 кімнатної квартири  в с.Чубинське, газ, опалення, скважина
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-кімнатну квартиру з меблями та технікою. п. Чубинське. У квартирі автономне опалення (газовий котел), підігрів підлоги. Централізована вода (свердловина 75 м) та каналізація. Кухня 20 кв.м на утепленій терасі з панорамним видом на внутрішній дворик. Вітальня суміжна з кухнею, спальня та дитяча кімната - окремі. Санвузол роздільний, у ванній кімнаті душова кабіна з ванною кімнатою. З техніки: холодильник, телевізори, пральна та посудомийна машина. На прибудинковій території встановлено загальний мангал, посаджено плодові дерева.Підземний паркінг - входить у вартість! Ідеальне тихе місце для заміського життя. Квартира для тих, хто хоче жити у приватному будинку, але боїться труднощів, повязаних із його утриманням! У пішій доступності (5 хв.) розташовані: супермаркет «Фора», поштове відділення, аптека, кафе та ресторан, салон краси, басейн. до ст.м. Бориспільська – 7 хвилин їзди, до аеропорту 4 км. Квартира у відмінному стані - заїдь і живи!

Продам Квартиру з ремонтом та паркингом Чубинське Бориспільський район
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира від власника у центрі с.Чубинське, Бориспільского р-ну по вул. Яблунева . Поверх-1й, площа квартири 85 кв.м. Поверх 1-й з 5-ти. Висота стелі - 3 метри. Дві окремі кімнати, зал-кухня студіо , 2 сан-вузли. У квартирі встановлено автономне електро опалення. Підлога під всією квартирую утеплена пінополістеролом. Більша частина меблів лишається з квартирою новому власнику. Паркінг знаходиться поряд у сусідньому будинку. Розташування дуже зручне: 3-хв до автобусної зупинки у бік Києва або Бориспіля, поряд великий супермаркет Фора, відділення Укр.Пошти та Новаї пошти, кафе,, державний дитячий садочок, приватні садки та приватна школа , зовсім поряд паркова зона з дубами, ресторан Кїдев, страусова ферма. Додатково - пишіть у месенджери або телефонуйте. Покази квартири плануються на кінець червня. Віталій 06******10

власник
3-кімнатна квартира з паркіном від власника Чубинське 85 метрів
olx.ua

Житлові комплекси у Чубинське