Квартира в самому центрі міста Проспект Перемоги, МакДональдс, Площа, Центральний ринок, загальна площа - 53, 2 кв. метрів - Дві кімнати - 15 / 12 кв.м - Кухня 7,2 кв.м - Санвузол сумісний - 3,6 кв.м Будинок цегляний, два ліфта (вантажний та пасажирський) Квартира розташована на 7 поверсі 14 поверхового будинку В під"їзді завжди працює консьерж Капітальний тамбур на дві квартири, чудові сусіди Квартира наповнена сімейною аурою, мистецтвом та любов"ю Стан квартири дозволяє заїхати та проживати без додаткових матеріальних витрат Підлога, стіни та стеля в гарному стані Кухня - лишається Балкон заскланий Санвузол в кафелі Світло в цьому будинку не вимикають! Домовимось на перегляд в зручний для Вас час, телефонуйте!

ексклюзив
Перемоги просп., 75
rieltor.ua

Квартира в історичному центрі міста, Вал, парк Богдана Хмельницького, Пятницька церква, Площа, Театр, Філармонія Квартира розташована на першому поверсі і має 57, 4 кв.м - Ремонт - Нові меблі - Лічильники на світло, воду, газ - Дві окремі спальні - Простора вітальня - Кладова / гардеробна Тихий центр, тут затишно, зручно, комфортно Школа №3, дитячий садок, музична школа Телефонуйте заздалегідь, показ за домовленістю

ексклюзив
Преображенська вул., 16
rieltor.ua

ПРОДАЖ однокімнатної квартири у ЖК "Форест" за адресою: вулиця Рапопорта, 43. Простора та світла квартира, в якій зроблено ремонт з якісних будматеріалів та встановлено нову фурнітуру має загальну площу 40 м². У коридорі зліва розташований санвузол (суміщений), у якому встановлено рукомийник з тумбою, туалет, електрична сушка для рушників та керамічна ванна з скляною стінкою. З правого боку невелика комора для зберігання верхнього одягу або інших речей. Далі нас зустрічає спальня кімната - місце сповнене світла та тепла (тривалий час сонячна сторона), де встановлено кондиціонер. розміщено двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, туалетний столик, приліжкові тумби та настінні світильники. Інше не менш приємніше місце - кухня, в якій розроблено по максимуму від стелі до підлоги, а саме: схований холодильник з морозильною камерою (система NO frost), гранітна кухонна мийка з якісною сантехнікою, під мийкою місце для зберігання побутових засобів та сейф, вмонтована варильна поверхня (газова) з духовою шафою, витяжка, схований у шафі газовий котел та пральна машинка, обідній стіл. З кухні є вихід у засклену лоджію, в якій розміщена невелика шафа, яка не "зїдає" місце, а залишає квадратні метри для відпочинку або роботи у світлому просторі. Стан квартири дуже чудовий, перша здача, ніхто не прожив і дня, тому це вже достатня перевага щоб придбати цю квартиру! Можливий продаж за готівку, по програмі "єОселя" (3% та 7%). Огляд квартири від дизайнера інтерєра за посиланням: https://www.instagram.com/reel/CpAmcuCp1yX/?igsh=MXZ6Y25ubW1vbTc4cQ== Перегляд можливий у будь-який час, за попередньою домовленістю. Дзвоніть, адже можете почути що: "вже квартира продана"!

можливий продаж по єОселя
Академика Рапопорта, 43
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується однокімнатна квартира з новим ремонтом в центральній частині нашого міста (В. Чорновола,15а). Поверх-12/17 Монолітний будинок. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Є гардеробна. Індивідуальне електро опалення. Розглядаємо продаж за сертифікатом «єВідновлення». Іпотека 3%. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру,Красносельского 51 Переваги: 1. Зроблений новий сучасний ремонт з якісних матеріалів. 2.Підлога ламінат і кахель,натяжні стелі, металеві вхідні двері. 3.Квартира не кутова,світла і тепла. 4.Індивідуальне газове опалення. 5.Чудова локація,поруч продуктові магазини,ринок,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Красносільського вул., 51
rieltor.ua

Продається квартира в ЖК "Лісовий", розташованому в безпосередній близькості з регіональним ландшафтним парком "Ялівщина", в 7 хв на авто від центру міста та в десятихвилинній кроковій доступності від ТРЦ "Голлівуд". Житловий комплекс закритого типу. Відкрита наземна стоянка та підземний паркінг. Сучасний дитячий майданчик. Гарний та стильний фасад будинку. Безшумний ліфт. Видовий поверх. Площа 70/34/11 м2. Зручне і функціональне планування квартири. Стан від забудовника. Лічильники. Подробиці за телефоном.

Лісна вул., 42В
rieltor.ua

Міняю квартиру 4 кімнатну 5/9 вул.Пухова 142 на будинок або продам. Стан житловий. Плитка кухня, вана, туалет. Розгляну усі варіанти

власник
Сертифікат. Міняю або продам квартиру 4 кімнатну на перехресті Пухова
olx.ua

Власник. Продам велику двокімнатну квартиру в самому спокійному районі міста. Квартира знаходиться на 2 поверсі, вікна виходять у двір на дитячий майданчик. Найкраще підійде для родини з дітками, у дворі багато дітей, а сам район тихий. Квартира світла, тепла, будинок збудований якісно в 2010 році. Коридор на 2 квартири з чемними та приємними сусідами. Великий балкон вздовж кухні та кімнати. Майже все в квартирі лишається як на фото. Показ по домовленості. Власник один, прописаних немає, готова до продажу. Біля будинку багато зелені, є фото подвіря. Від центру- 15 хв на авто. Біля будинку є зупинка маршрутного таксі. Є можливість встановлення лічильника на тепло. Продається без комісії рієлтору.

власник
Квартира 2 кімн. ЗАЗ
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру,Красносельского 51 Переваги: 1. Зроблений новий сучасний ремонт з якісних матеріалів. 2.Підлога ламінат і кахель,натяжні стелі, металеві вхідні двері. 3.Квартира не кутова,світла і тепла(взимку в квартирі +21С без опалення) 4.Індивідуальне газове опаленння. 5.Гардеробна кімната ,для зберігіння речей. 5.Чудова локація,поруч продуктові магазини,ринок,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Масани,квартира з новим ремонтом, Іпотека 3%,СЕРТИФІКАТ(NN)
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири за адресою пр-т Перемоги,20. Дуже тепла. (встановлений індивідуальний лічильник на тепло) Комфортна (зроблений гарний ремонт) В шикарному стані. ( з меблями та технікою) В будинку 24/7 працює охорона. (Консьєрж) Дуже зручна транспортна розвязка. Чудовий вид з вікна. Підійде, як для бізнесу інвестиції в подальшому ( сдача оренди), так і для постійного проживання. МОЖНА ПРИДБАТИ ПО КОМПЕНСАЦІЙНОМУ СЕРТИФІКАТУ! Звертайтесь. Відповім на всі Ваші виниклі питання та організую показ. Ваш агент з нерухомості Світлана

Продаж 1 кім. квартира
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернігів

Продажа 2 ком квартиры в Центре, в новом доме, за магазином Прогрес,по ул Чернышевского 33 с Автономным отоплением ( что позволяет экономить в отопительный сезон)Гребёнка (итальянская) выведена на каждый контур отопления. 7/10 кирпичного дома.Отличная планировка 58 м две раздельные комнаты 15,5 и 11 м , кухня-студия 20 м , два санузла. Панарамные окна,очень красивый вид.Сдача дома в Августе месяце 2024 года.Выполненные работы: новая штукатурка по Госту и заливка пола, сделаны тёплые полы( кроме комнат) разведена новая электропроводка по всей квартире,учтены все особенности под монтаж электрического щитка Выведена вода и канализация Grohe,выведен трап (слив) под душевую кабину с выставленными уровнями, сделана разводка для установления системы Нептун на выводы воды.Замены все новые энергосберегающие 4 х камерные стеклопакеты REHAU ,сделаны откосы и утеплены минватой обшиты полиестером и стены в том числе.Всё подготовлено к чистовой отделке.Продажа по переуступке .Отличная инфраструктура: в шаговой доступности школы,садики , кафе,супермаркеты, транспортная развязка и прочее.

Продам 2 ком Центр Новый дом ул.Чернышевского 33
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом меблями та технікою з каміном Автономне опалення. Кухня- вітальня 27м2 та кімната 19 м2 Загальна площа 62 м2, Другий поверх двоповерхового цегляного будинку, сталінка, дуже тепла по вулиці Малясова 27. Тихий двір, гарні сусіди. Є власний погреб та сарай. Все поруч базар, зупинки, садочки, школи. Дуже чудова квартира. Підходить під СЕРТИФІКАТ

Нова двокімнатна  квартира з індивідуальним опаленням!
olx.ua

Продається 2- кім. квартира з автономним опаленням. Квартира знаходиться на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку в районі Олександрівки. Криша шатрова. Загальна площа 63 м. кв. житлова 32.2 м. кв. дві кімнати 20 м. кв. і 12 м. кв. Квартира в хорошому стані, вбудовані меблі, лічильники, великій балкон - 5.1 м. кв. з кладовкою 1.3 м. кв. Квартира тепла і затишна, гарний краєвид. Закритий двір з дитячим майданчиком. Ціна 50 000 у.о. можливий торг. Агенція нерухомості «Хрещатик». Сповіщення майже не читаю. Краще телефонуйте.

ул. Королева, 12Б, Рокоссовского, Чернигов, Черниговская 50000.0 USD
dom.ria.com

Е Оселя, Е-відновлення. Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові. Площа 42 м2. Закінчено свіжий ремонт, меблі тільки з магазину! Кімната, кухня, ванна - тепла підлога. Квартира дуже тепла – товщина стін -60 см. Світла та сонячна. Індивідуальне опалення. Є бойлер для води на 50 л. Кондиціонер. Пральна машинка. Сучасна вбудована кухня. Куплена та встановлена нова техніка – плита, духовка, витяжка, посудомийна машина, холодильник, микрохвильовка. Якісний розкладний обідній сіл та 4 стільці. На балконі облаштована робоча зона- вбудовані меблі з розетками. Кімнату можна розділити на дві зони- спальну та відпочинку.* На фото декілька ідей для зонування. Велика гардеробна кімната для ваших речей. Сучасний інтер’єр доповнюють шторі та тюлі на вікнах. За вашої потреби можемо доповнити інтер’єр якісними меблями- диваном або кроватью Гарний панорамний вид. Поруч з будинком посадка з хвойних дерев, що надає приємну атмосферу. Багато дитячих та спортивних майданчиків. Вся інфраструктура біля будинку-зупинки транспорту, магазини, банки, аптеки, школа, садочок, ринок та інше. Продаж від власника,без комісії. Всі пропозиції по ціні можна внести власнику тільки після перегляду. Телефонуйте, вона вас чекає!

1 кімнатна новобудова, свіжий ремонт, індив. опалення, Масани
olx.ua

Продам велику 3 кімнатну квартиру по вул.Кошевого (вул. Рятівників) Квартира розташована на 3 поверсі 5 поверхового цегляного будинку Роздільні три кімнати, Роздільний санвузол в плитці нового зразка Зроблений косметичний ремонт Металопластикові вікна Нові труби Лічильники на все Облагорожена прибудинкова територія: дитячий майданчик , місце для авто З задоволенням організую Вам показ Компанія New Street

NEWStreet! Продам Гарну 3 кімн.кв по вул.Кошевого (Рятівників)
olx.ua

Продам Шикарную 3 комнатную квартиру по ул. Г.Чернобыля в р-не Боевой Общая площадь 64 кв.м - комнаты раздельно Квартира расположена на 7 этаже 9 этажного кирпичного дома Сделан Евроремонт Санузел совмещен в плитке нового образца Металлопластиковые окна Счетчики на все, счетчик отопления на дом Облагорожена придомовая территория Место для авто, детская площадка

ГОЛЛИВУД! Продам Большую 3 комн.кв в р-не Боевой
olx.ua

Простора 4 кімнатна квартира в центрі, район 5 кутів. Розташована на 2 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 85м2. Кухня 8.8м2 Квартира в житловому стані. В кроковій доступності вся інфраструктура міста. За більш детальної інформацією, телефонуйте.

4 кімнатна квартира, просп. Перемоги, 5 кутів
olx.ua

Продам простору та світлу 4-х кімнатну квартиру по вулиці Пухова. Розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Не кутова. Кімнати та санвузол окремі. Гарні та порядні сусіди. Документи готові до продажу.

Простора 4-х кімнатна квартира
olx.ua

Продам 3х кімнатну кваритиру в районі Епіцентра (скоро відкриття). В квартирі встановлений лічильник та тепло, що дозволяє регулювати комунальні. Квартира знаходиться на 13му поверсі цегляного будинку, по всьому периметру утеплена. 68.9м2 загальна площа квартири. 28м2 - кімната для відпочинку, спальня з виходом на лоджію та дитяча. 10м2 кухня, велика та простора. Встановлені якісні дерев`яні вікна, лоджія обшита дерев`яною вагонкою, натяжні стелі. Санвузол розділений, болер. Лічильники на світло, воду, тепло в квартирі. Охайний під`їзд, вахтер. В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, атпеки, магазини, бутіки з речами та продуктами, березовий гай. Гарна транспортна розв`язка, можна доїхати в будь-яку частину міста.

!!!Продаж 3х кімнатної квартири в районі Епіцентру
olx.ua

Продаж 2во кімнатної квартири в самому центрі міста. На 4му поверсі 4х поверхового будинку, шатрова криша. 46м2 загальна площа квартири, кухня студія. Нова сантехніка, нова проводка, замінені всі батареї. Квартира з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка. Квартира підходить, як для постійного проживання, так і для подальшої сдачі в оренду (щомісяця дохід 8000грн.-9000грн) В кроковому доступі знаходиться все, що потрібно для комфортного проживання - школи, дитячі садки, аптеки, магазини, супермаркети, центральний ринок, парк для прогулянок. Гарна транспортна розв`язка - можна доїхати в будь-яку частину міста.

!!! Продаж 2во кімнатної квартири в самому центрі
olx.ua

Продам трёхкомнатную квартиру с косметическим ремонтом. Раздельные комнаты. Большая кухня. Удобный второй этаж. Есть подвал. Звоните организую показ. Оксана Агентство Недвижимости Прогресс.

Продам трёхкомнатную квартиру р-н Масаны
olx.ua

Продам чудову та простору квартиру майже в центрі міста!!! ЖК «Лісовий» Адреса: вул. Лісова, 42в Площа: 71 м2 Поверх: 10 ( є технічний поверх ) Санвузол: суміжний Вікна: панорамні ( вид на дитячий майданчик ) Зроблені роботи: • встановлений двоконтурний газовий котел ( опалення регулюєте самі ) • радіатори • якісні металеві двері • розведена електрична проводка • панорамні вікна якісного виробника • лічильники на воду, газ і світло. Гарно облаштована прибудинкова територія: підземний і гостьовий паркінг, просторий дитячий і спортивний майданчик))) На поверсі всього 2 квартири, можна збільшити територію ( передбанник перед входом в квартиру - додаткові 4-5 м2 ) Інфраструктура дуже розвинена: магазини, аптеки, лікарні, садочки, школи, спортзали, Голівуд. ЖК «Лісовий» - це сучасний комплекс, який забезпечить вас комфортом в проживанні! Можна розглянути під державні програми єОселю і єВідновлення! Деталі і перегляд за телефоном))) Аліна! 0681122407 0932720862

можливий продаж по єОселя
Лісова, 42в
rieltor.ua

Продам чудову та простору квартиру майже в центрі міста!!! ЖК «Лісовий» Адреса: вул. Лісова, 42в Площа: 71 м2 Поверх: 10 ( є технічний поверх ) Санвузол: суміжний Вікна: панорамні ( вид на дитячий майданчик ) Зроблені роботи: • встановлений двоконтурний газовий котел ( опалення регулюєте самі ) • радіатори • якісні металеві двері • розведена електрична проводка • панорамні вікна якісного виробника • лічильники на воду, газ і світло. Гарно облаштована прибудинкова територія: підземний і гостьовий паркінг, просторий дитячий і спортивний майданчик))) На поверсі всього 2 квартири, можна збільшити територію ( передбанник перед входом в квартиру - додаткові 4-5 м2 ) Інфраструктура дуже розвинена: магазини, аптеки, лікарні, садочки, школи, спортзали, Голівуд. ЖК «Лісовий» - це сучасний комплекс, який забезпечить вас комфортом в проживанні! Можна розглянути під державні програми єОселю і єВідновлення! Деталі і перегляд за телефоном))) Аліна!

Євродвушка біля Голівуду! ЖК «Лісовий»! Автономне опалення!Держ.прогр.
olx.ua

Продається чудова 4 кімнатна квартира в дуже гарному стані з ремонтом, р-н поруч Центр, ринок, зупинки поблизу Дит.лікарня, дитсадки, школи, супермаркети Союз, Атб, Еко та інше. Квартира в гарному жилому стані,продаеться з меблями і технікою. Можно заходити і жити. Дуже зручний невисокий третій поверх Є бонус до квартири є власний подвал під ключ Є лічильник опалення на підїзд,бойлер. Гарна розвязка транспорту до центру до 5 хвилин їхати. *ціна догов. реальному покуп можл.торг. --конкрет деталі набирайте-домовимося.

Продаю 4-кім.Кв. 3/5  РЕМОНТ. 60м2. Поруч Центр/ринок
olx.ua
1 - 24 з 726 результатів