Продається 3-на квартра по вулиці Льотна 20 загальною площею 54,9 на 1-му зручному поверсі в житловому стані. Розміщення на 1-му поверсі надає можливість розглянути дану нерухомість під нежитлове приміщення під аптеку чи магазин, студію. Згідно планування всі 3 кімнати окремі 2 спальні і 1 вітальна кімната. В квартирі є кондиціонер, лічильники на воду. Квартра затишна та тепла чекає свого покупця.

Льотна вул. (Червоногвардійська), 20
rieltor.ua

Нова Пропозиція На Вторинному Ринку Нерухомості В Чернігові! ПРОДАЖ! До Вашої уваги 4-кімнатна Квартира В Центрі Міста. Бездоганне розташування і локація! Юридична адреса - вулиця Горча, 52. Район колишнього магазину "Прогрес" Затишна і світла квартира чекає на своїх мешканців. Суха і комфортна, у гарному житловому стані. Вікнами в двір. - Загальна площа квартири - 87м2. - Покращене планування. - Всі кімнати ізольовані, правильної геометричної форми (17м2, 12м2, 12м2, 12м2). - Велика вбиральня і простора кухня 9м2. - Два балкони. - Лічильники на воду та електроенергію. - Встановлено бойлер. - Загальний коридор на дві квартири. - Чистий підїзд . Порядні і доброзичливі сусіди. - Тихий затишний двір з дитячим майданчиком і парковкою. - Локація просто бомбезна. Центр з усіма його перевагами. Мрії про всю інфраструктуру, від ринку до Храму, точно здійсняться... Поряд парки, сквери і найулюбленіші місця відпочинку городян . Деталі за телефоном, і щиро запрошую на перегляд у будь-який зручний для вас час. Завжди Ваш ріелтор Тетяна 09******73, 07******84.

Простора 4-Кімнатна Квартира В Центрі Чернігова
olx.ua

Нова пропозиція затишної двокімнатної квартири у центрі міста по вулиці Котляревського 13. Квартира з ремонтом розташована на першому поверсі девʼятиповерхівки , утеплена зовні. Дуже охайна і доглянута . Тихий двір, гарна локація все необхідне поруч, парк ,ЦУМ, поліклініка , лікарні , кафе і ресторани . Прописаних не має, документи готові до продажу.

Продаж квартири у центрі міста
olx.ua

Продается однокомнатная квартира 40.52м2 Проспект Победы 131 в новом доме (ЖК Paradise Life). Paradise Life — жилой комплекс в формате клубного дома. На нижних этажах разместят мини-гостиницу для гостей жильцов, ресторан с открытой террасой и детскую игровую комнату, а на крыше — зону релакса с кабинетом массажа, местами для принятия солнечных ванн и смотровыми площадками с видом на город. Во дворе будет игровой городок для детей и места для отдыха родителей. Также проектом предусмотрены подземный паркинг и открытая парковка рядом с домом. Закрытая территория с концепцией «двор без авто и посторонних», круглосуточной охраной и видеонаблюдением. Первый в Чернигове жилой комплекс с системой «умный дом», позволяющей управлять «настройками» квартиры с мобильного телефона. Собственная управляющая компания убирает в подъезде, на территории и устраняет неполадки в квартире, а служба консьерж-сервиса — выполнит мелкие поручения. Годовая страховка жилья в подарок от застройщика. Автономное отопление, класс дома бизнес, монолитный каркас, утепление минеральная вата, стены керамоблок. Квартира находится в середине дома не угловая, на 5 этаже 16 этж. дома. Квартира продается по договору переуступки. Больше информации по телефону. Звоните, с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

Продается 1-ком Квартира ЖК Paradise Life
olx.ua

Продам 1-комн.кв. в новом доме (2013 год), по адресу Красносельского 49. Не угловая. Квартира утеплена. Автономное отопление-двухконтурный котел. Счетчики на газ,воду,свет. Средний шестой этаж. Ремонт сделан в 2021 году. Остались мелочи... Продается без мебели и техники. Смотрите план. Рядом АТБ, "Боулинг", рынок, остановка общественного транспорта. Цена 40000 долларов. Документы готовы к продаже. Все выписаны. Реальному покупателю- разумный торг. Отличный вариант для жилья или сдачи в аренду с ежемесячным доходом 10-11 тысяч грн. Все подробности по телефону.

Продам 1-комн. 39,5 кв.м в новом доме. Автономное отопление.Массаны
olx.ua

Продается однокомнатная квартира 40м2 Проспект Победы 131 в новом доме (ЖК Paradise Life). Paradise Life жилой комплекс в формате клубного дома. На нижних этажах разместят мини-гостиницу для гостей жильцов, ресторан с открытой террасой и детскую игровую комнату, а на крыше зону релакса с кабинетом массажа, местами для принятия солнечных ванн и смотровыми площадками с видом на город. Во дворе будет игровой городок для детей и места для отдыха родителей. Также проектом предусмотрены подземный паркинг и открытая парковка рядом с домом. Автономное отопление, класс дома бизнес, монолитный каркас, утепление минеральная вата, стены керамоблок. Квартира находится в середине дома не угловая, на 5 этаже 16 этж. дома. Квартира продается по договору переуступки. Больше информации по телефону. Звоните, с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

Победы проспект, 5 углов, Чернигов, Черниговская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 х комнатную квартиру по ул Рокоссовского.Квартира не угловая очень тёплая.Квартира расположена на 7 этаже 9 этажного кирпичного дома.Комнаты и санузел раздельный.В квартире есть и балкон и лоджия.Детальная информация по телефону.

Продам 2 х комн.кв.по ул.Рокоссовского
olx.ua

Продам 2 х комнатную квартиру по ул Проспект Мира район ЗАЗ.Дом 2009 год постройки.Квартира с косметическим ремонтом.Расположена на 7 этажи 9 этажного кирпичного дома.Квартира не угловая,очень теплая.Комнаты раздельные.Детальная информация по телефону.

Продам 2 х комн квартиру ул Проспект Мира (Заз)
olx.ua

Предлагаю вашему вниманию отличную 2х комнатную квартиру улучшенной планировки в востребованном районе города (пересечение улиц Рокоссовского и Шевченко, напротив 16 школы). В перешей доступности все самое необходимой для комфортного проживания, а именно: остановки общественного транспорта, школы, садики, университеты, банки, аптеки, больницы, рынок, супермаркеты, киоски, парк культуры и отдыха, центральный пляж и прочее. Техническая характеристика данного объекта: - Кирпичный теплый дом, средний этаж, не угловая. - Функциональная раздельная планировка. - Установлены счетчики учета воды, бойлер, общедомовой на отопление, кондиционер. - Произведен целостный косметический ремонт. В стоимость квартиры входит новая встроенная кухонная мебель (остальная по договоренности),бойлер и кондиционер. - Квартира чистая, светлая и солнечная, с великолепной аурой. - Большой зеленый двор с детской площадкой, ухоженная придомовая территория. Данный объект недвижимости полностью подготовлен к продаже. Без долгов и прописанных лиц мужского пола. Дополнительная информация по выше указанным номерам телефона. С уважением Полякова Наталия!

Продам 2х комн.кв. 7/9 кирпич с СУПЕР ЛОКАЦИЕЙ! Рокоссовского/Политех.
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція на ринку нерухомості. 1. Продам у Чернігові 2 кімнатну квартиру в дуже комфортному для проживання районі. Все необхідне знаходиться просто поруч. Квартира знаходиться по вул. Льотна, район Бойова. 2. Розташована на 7 поверсі 9-ти поверхового будинку, не кутова тепла і суха, загальна площа квартири 59кв.м, дві окремі кімнати площею 17,2 та 12,6 м2, кухня - 8.6 м2., квадратний холл 9 кв.м, санвузол окремий, 2 лоджії, на одну вихід із кухні, інша із залу. 3. Будинок 2009 року забудови, в квартирі встановлені мп/вікна, лічильники газу, води і світла, проектування будинку дозволяє встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру. 4. Стан квартири косметичний ремонт, ванна, туалет та кухня в кафелі, вікна металопластикові, дуже помірні комунальні платежі, в подарунок новому власнику залишаються всі меблі і техніка, що знаходяться в квартирі. 5. В будинку створено ОСББ, затишний двір з дитячим майданчиком, біля будинку продуктові магазини, є дві школи, 2 дитячі садочки, зупинки громадського транспорту, зелена зона річки Стрижень для відпочинку на природі. 6. Хочете купити квартиру в гарному місці - телефонуйте і приходьте на перегляд.

2кімнатна на Льотній з меблями і технікою в новому будинку
olx.ua

Житлові комплекси у Чернігів

Пропонується в продаж 2-х кімн. , обща площа-50 кв.м 5/5 "Чешський проект" в р-ні вулиці Грушевського. Простора кухня, дві окремі кімнати. Продається з меблями та побутовою технікою. Стан- "Заходь та живи!" В цокольному поверсі підвальне приміщення-8 м квадратних. Квартира суха, тепла, світла. Встановлені лічильники на світло,газ, горячу та холодну воду. Лічильник тепла встановлен на будинок. Бойлер. Перепланування с/у-фото пізніше. Неподалік ТЦ "Голівуд", зупинка громадського транспорту, супермаркети,школи, парки і так далі.. Ціна 40000 долларів США. Дзвоніть за номером, всі подробиці за телефоном.

2-х кімн." Чешка". 50 кв.м Меблі.Техніка. Р-н Грушевського (1 Травня)
olx.ua

3 кімнатна квартира 75 м2 з косметикою в цегляному будинку район Масани Квартира розташована на 1 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 75 м2, кухня 16 м2. Стан квартири охайний житловий Вирішили купити 2 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Теплий цегляний будинок, також зроблено утеплення квартири по фасаду будинку для максимальної енергоефективності 2. Всі вікна в квартирі металопластикові 3. Особливості планування квартири - три роздільні кімнати, величезна кухня -16 м2, окреме пріміщення для кладової або гардиробної 4. По квартирі зроблена натяжна стеля, поклеені свіжі обої, на підлозі ламінат 5. В санузлі встановлений бойлер для постійної наявності у Вас гарячої води 6. На вході до квартири встановлені нові металеві двері, також зроблений окремий тамбур на дві квартири в підїзді Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: - зупинки громадського транспорту - ринок на "Масанах" - супермаркети "Велмарт", "АТБ", "Квартал" та "Седам" - школа № 35 - дитячий садок № 75, № 3 Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти – Продано!

3 кімнатна квартира 75м2 з косметикою в цегляному будинку рн Масани-KI
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири на вулиці Льотній, 37-А. НОВОБУДОВА, ЖК Авіатор. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Розташована на 8-му поверсі з 11-ти. Будинок цегляний та утеплений. Площею - 48 м2. Кімната- 18, 7 м2. Кухня - 15, 5 м2. Коридор - 5, 8 м2. Санвузол сумісний - 4, 3 м2. В квартирі зроблені чорнові роботи. Встановлені радіатори, котел. Гарний , перспективний мікрорайон міста. Ліс та річка в кроковій доступності. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

вулиця Льотна, 37, Ремзавод, Чернигов, Черниговская 39999.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімн.квартиру ЖК Лісовий 57,7 м2 будинок зданий в експлуатацію. ,документи на руках Автономне газове опалення,котел Простора кімната,з чудовим краєвидом. Зручне розташування біля парку Ялівщіна та річки Стрижень. Гарна пропозиція ціна якість. Більше інформації по телефону.

Новобудова будинок зданий 1-кімнатна
olx.ua

Продам 3-х кімн.кв. по вул.Самострова ,біля Центру міста в р-ні готелю «Градецький». 9/9 панель (зверху є ще тех поверх). Загальна площа-70,5 м2, кухня-8,5 м2.+додаткових 0,8 м2. Дуже тепла та чиста квартира (Не кутова). Всі вікна замінено на м/п,балкон та лоджія засклені м/п рамами, дуже міцні броньовані двері. Ванна кімната та туалет у кафелі. Встановленні лічильники на воду,газ,світло також на тепло у будинку(не великі комунальні взимку). Стан охайний та житловий, вільна від меблів. Підʼїзд після ремонту, величезний двір з дитячим майданчиком та парковкою для Вашого авто. Дуже вигідне місце розташування ,поруч все: Школа-ліцей #32, дитячий садок, магазини та супермаркети,кавʼярні та спортзали,аптеки,поліклініки та лікарні. Також в 3-х хвилинах зупинка громадського транспорту, який їде в любу точку міста.

Продам 3-х кімн.кв. у Центрі (70м2) в р-ні Градецького
olx.ua

Нова ексклюзивна пропозиція. Можливий продаж під Сетифікат є-відновлення! 3 кімнатна квартира в р-ні Круга на Жабинського . Тихий центр. Повністю з ремонтом. Нова газова колонка - завжди гаряча вода. Найкраще планування з можливих : квартира двостороння, з квадратним холом, 3 окремі кімнати, дуже тепла та світла. Підключена до централізованого пункту охорони ( сигналізація) Продаж абсолютно зі всіма меблями та побутовою технікою: два ліжка з ортопедичними матрацами, диван, вбудовані шафи, телевізор , пральна машина , два кондиціонера та багато іншого. Ізюминка квартири - велике джакузі у ванній. Терміновий продаж! Найкраща пропозиція у місті за співвідношенням ціна-якість.

3-кім квартира 64 м2 з ремонтом.Центр, Круг, Жабинського.Сертифікат.
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в центрі міста, навпроти (центрального ринку). Цегляний будинок. Розташована квартира на 10- му поверсі з 14-ти. Площею - 36 м2. Кухня- 7,2 м2. Кімната - 17,8 м2. Гарний дерев’яний балкон. Сумісна ванна та туалет. Квартира робилася для себе та під себе. Все зроблене з натурального дерева. Замінені радіатори та проводка. Вікна та балкон замінені на якісний м/п. При продажу в квартирі лишаються меблі та техніка. Гарна , комфортна квартира , вже готова до продажу. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

Продаж 1-но кімнатної квартири в центрі міста
olx.ua

ПРОДАЮ чудову 3-кімнатну квартиру (тепла, суха та простора) в гарному стані! + Найкраща локація, все поруч в районі Рокосовського-1 Травня. + Два балкони, окремі (ізольовані) кімнати + Чистий підʼїзд, привітні сусіди . + простора та світла кухня 9м2. + Ванна/санвузол -ізол.(окремо) в гарн.стані, + У ванній кімнаті покладено в плитка/кахель нового зразка, новий компакт та ін сантех. + Меблі та техніка(кондиціонер, пральна машина, новий бойлер та ін.)за домовленістю/при потребі можемо залишити. + Гарна транспортна розвʼязка, поряд зупинка + Багато магазинів , школи та садочки .Тихий двір. * Ціна договірна. Реальному покупцю - можливий торг. Конкретні деталі- телефонуйте уточнюйте!

ПРОДАЮ 3-ком.Кв 68м2 Ул.План Кух.9м2 Разд.Комн. 2балк. Рн Рокосовского
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в центрі міста, навпроти (центрального ринку). Цегляний будинок. Розташована квартира на 10- му поверсі з 14-ти. Площею - 36 м2. Кухня- 7, 2 м2. Кімната - 17, 8 м2. Гарний деревяний балкон. Сумісна ванна та туалет. Квартира робилася для себе та під себе. Все зроблене з натурального дерева. Замінені радіатори та проводка. Вікна та балкон замінені на якісний м/п. При продажу в квартирі лишаються меблі та техніка. Гарна , комфортна квартира , вже готова до продажу. За більш детальною інформацією, телефонуйте!

проспект Перемоги, 75, Центр, Чернигов, Черниговская 39900.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАЖ однокімнатної квартири в новому та сучасному ЖК "ЛІСОВИЙ"! Простора квартира з вільним плануванням площею в 56 м²! Квартира розташована на 4 поверсі, також є пропозиція на 8 поверсі! Зроблено чорнові роботи (від будівельників) Встановлено газовий котел, наявний лічильник на газ. Засклений балкон БУДИНОК ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ та ГОТОВИЙ ДО ПРОДАЖУ, УСІ ДОКУМЕНТИ НАЯВНІ, АДРЕСУ ТА ПОШТОВИЙ ІНДЕКС ПРИСВОЄНО! Можливе розтермінування від забудовника, "єОселя" (3% та 7%) або придбання за готівку! ЦІНА: 28500 грн/м²

можливий продаж по єОселя
Лісна вул., 42в
rieltor.ua

Зменшена ціна! Продаж затишної 3-кімнатної квартири в спальному районі Чернігова (в пішому доступі до центра міста ) по вулиці Савчука, 7. Найвигідніший 4 поверх з 9. Квартира в хорошому житловому стані. Частково проведена заміна вікон на металопластикові. Вигідне розташування квартири всередині будинку забезпечить Вас теплом, а двостороннє планування - це додатковий комфорт, свіже повітря, вікна на схід і захід -це тепло і затишок Вашого житла. Встановлені лічильники на газ, воду та електроенергію суттєво зекономлять Ваші платіжки. Встановлений домофон в квартирі захистить від непроханих гостей:) Просторе планування кухні може стати втіленням мрії будь-якого кухаря. Також родзинкою даної квартири є наявність балкону та просторої лоджії з неймовірним заходом сонця. Зовсім поряд мальовнича річка Десна, пляж, школа, дитячий садок, супермаркети, зупинки з чудовою транспортною розвязкою по всьому місту. Додатковою перевагою є достатньо місця для паркування авто, що в даний час є приємним бонусом. Не витрачайте час на пошуки інших варіантів! Телефонуйте! Домовимося про перегляд у будь-який зручний для Вас час! Не втратьте можливість бути першим! Квартира-мрія чекає саме Вас! Можливо оплата сертифікатом!

Савчука вул., 7
rieltor.ua

Купити квартиру з гарним плануванням! Пропонуємо на продаж двокімнатну квартиру по вулиці Ібарурі, район вулиці Льотна Дуже теплий дім! 6 поверх 10-ти поверхового цегляного будинку Загальна площа квартири 56 кв.м. Дві окремі кімнати, кухня 11,6 кв.м. Санвузол сумісний 5 кв.м. Балкон засклений, рама дерево З усіх боків є наружне утеплення Стан житловий Будинок обслуговує ОСББ Ціна 39800$ Т.05*********17 Т.09*********42

Продаж 2-кімнатної затишної, просторої, теплої квартири, вул. Ібарурі
olx.ua

Продаж від хозяіна, без комісій. Індивідуальне газове опалення. Однокімнатна квартира загальною площею 56м.кв. Кухня-вітальня 20м з великою лоджію. . Спальня 15м. з балконом. Велика прихожа. Другий поверх. Будинок утеплений. Будівельні роботи закінчені. Документи в цьому місяці будуть готові.

власник
1 комнатная квартира 56м автономка центр новобуд по Гончай
olx.ua

2-кімнатна квартира ЖК Незалежність, секція здана! Можливо під Єоселю та Євідновлення. Вікна WDS. ЖК закритого типу. Газове автономне опалення. Сучасний майданчик, виконано озеленення території. Перший будинок, який зустрічає вас на Масанах - наймолодіжнішому району міста. Поруч багато стильних новобудов ЖК Комфортний, ЖК Панорама.

Двокімнатна квартира ЖК Незалежність від забудовника
olx.ua
1 - 24 з 887 результатів