Красива птикімнатна квартира в центрі міста, елітного будинку по вул.Чернишевського 15-а, загальна площа 156м2, кухня 36м2, 2 санвузла, 2 лоджії, дуже зручно для великої родини, восьмий поверх, девятиповерхового будинку.В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, вбудовані високоякісні сучасні меблі та техніка індивідуальне опалення.на цій же площадці є трикімнатна, також гарна. Дуже приємна та комфортна квартира чекає на вас. Деталі по телефону.

Нова! Квартира з евроремонтом в центрі міста!
olx.ua

До вашої уваги сучасна нова двух поверхова квартира, на сьогодні самий актуальний перший та другий поверх,три окремих спальні ,,два сан вузла та кухня студія в центрі міста. Все поруч школа,мак дак,магазини , всі улюблені кафешкі в центрі нашого міста.Сучасний ремонт, новітні технології опалення ( в зимку 1500 грн в місяц)окремий власний вхід до квартири, е місце де залишити дитячу коляску, велосіпедии та інше,повністю автономна(газовий котел, електро, та генератор), сінгализація аякс, після будівництва не хто не проживав. Пропозиція для тих хто мріяв жити в самому серці міста , та щоб не заважали сусіди та бути повністю автономним . Можно розглядати практично під будь-який власний комерційний проєкт(клініка,бьюті та інше), а також є клієнт на оренду 1000s. Гарний варіан для тих хто заробляє на оренді .

власник
Квартира центр ремонт
olx.ua

Продам Дизайнерскую 2 комнатную квартиру по ул.Шевченка в р-не Политеха Квартира расположена на 4 этаже 10 этажного нового дома Сделан качественный ремонт для себя с дорогостоящих материалов Теплый пол Автономное отопление Общая площадь 120 кв.м ( кухня-гостинная, спальня с ванной комнатой, отдельная комната, гостевой санузел, гардеробная) Продажа квапртиры с мебелью и техникой Счетчики на все В доме есть паркинг С удовольствием организую Вам показ Облагорожена придомовая территория: детская площадка, место для авто Компания New Street

NEWStreet! 125кв.м Продам 3 комн.кв по ул.Шевченка р-н Политеха
olx.ua

Підходить під программу Є- відновлення! Дворівнева квартира в центрі міста (р-н госпіталю) по вул. Міхнюка, для заможних людей. Загальна площа 230 м2. У квартирі покладений дубовий паркет, на стінах дорогі тканинні шпалери (екологічно чисті), веніцианська штукатурка, якісна столярка з натурального дерева, мармурові підвіконня, багаторівневе освітлення, скрізь залишаються люстри, світильники, римські штори, штори, тюль, підібрані. Залишається вбудована кухня з натурального дерева з надійними доводчиками, дорога техніка: вбудована варильна поверхня, витяжка, 2 газових котли, безперебійники. У кожній кімнаті кондиціонер скрізь Квартира складається з 6ти кімнат, двох терас, 3х санвузлів. Перший і другий поверх зєднують сходи із зручним ходом із натурального дуба, перила – ковані. 1 поверх: У передпокої підлога іспанська плитка 17.4 м2 (розташована шафа купе, тумба під взуття) Кухня: 14.7 м2. Зона їдальні 9.8 м2. Вітальня 25 м2 з каміном з мармуру. 1 спальня 18.1 м2 залишаються місткі шафи, лоджія: підлога-кахель, стіни-під фарбування, залишаються великий місткий сейф. 2 спальна кімната 20.4 м2 Санвузол 4.5 м2: дорогі душова кабінка, біде, туалет (інсталяція), розкішне дзеркало. 2 поверх: 2 санвузли (є джакузі для двох) 1 спальна кімната 40, 8 м2 розділена по зонах (зона відпочинку, активна зона та велика містка вбиральня). 2-а спальня 14.6 м2 з виходом на терасу, де можна облаштувати шикарний зимовий сад, ігрову для дітей, зону відпочинку. 3 кімнати 19.4 м2 з виходом на терасу. Телефонуйте, з радістю організуємо показ! Ціна продажу 150 000$. Готові почути зустрічні пропозиції! 09******71 Вікторія.

Дворівнева квартира в центрі міста! Можлива розстрочка!
olx.ua

Житлові комплекси у Чернігів