! ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ПРОДАЖ ПРОСТОРОЇ та СВІТЛОЇ квартири по вул. І.Мазепи ! Розкішна та простора 2х кімнатна квартира у самому центрі міста з дизайнерським інтерєром в стилі модерн. Комфорт проживання забезпечує місцерозташування, вдале планування та свіжий ремонт. Простора кухня, площею 14,5 м² укомплектована гарнітуром і побутовою технікою європейських брендів, та яка дозволить збиратися всією сімєю за обіднім столом. Кімнати - великі та затишні. У ванній кімнаті тепла підлога. У всій квартирі ремонт зроблений як для себе, використовувались дорогі та якісні матеріали. Продумана кожна деталь: підлога - ламінат, санвузол - труби нові, підлога та стіни - плитка, натяжні стелі, люстри кришталеві. Плюсом в цій квартирі є індивідуальне опалення, газовий котел (постійно гаряча вода). * Меблі за потрібності ЧАСТКОВО залишаються Підїзд з ремонтом, чистий та охайний. Паркування, дитячий майданчик, огорожений двір, заїзд через електричні ворота. У пішій доступності дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, кіоск, парк, зелена зона, дитячий майданчик, аптека, центр міста, ресторан, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти, відділення банку, банкомат. Телефонуйте, організуємо показ та допоможемо Вам отримати омріяне житло! Ваш "Центр нерухомості та консалтингу"!

Івана Мазепи вул. (Щорса), 18а
rieltor.ua

Продаж 3-кімн квартири з авт. опаленням, біля сш 17 Знаходиться по вул. Малясова - тихий центр Зручний третій поверх, цегляний будинок Загальна площа квартири 69м2 Квартира з ремонтом, меблями і технікою Меблі у кухні з натуральним деревом Кухня 10,6 м2 з виходом на балкон З вітальні вихід на лоджію Є підвальне приміщення Школа поруч , продуктовий магазин прямо в будинку Підходить під сертифікат

Малясова вул., 19
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом. Підходить в іпотеку під 3% та 7% та програму Є-відновлення (сертифікат) . Чудове планування .Квартира з панорамними вікнами . Зроблено ремонт ,тепла підлога .

Незалежності вул., 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова 4х кімнатна квартира з ремонтом та меблями для великої та дружної родини Квартира знаходиться в цегляному будинку із зовнішнім утепленням, у самому центрі Чернігова - р-н Градецького, ЦУМу; розвинена інфраструктура та чудова транспортна розвязка Три ізольовані кімнати та великий ,просторий зал з балконом, мебльована кухня (з лічильниками на воду та фільтрами води); містка комора для домашнього начиння; санвузол роздільний (встановлений бойлер); на підлозі кахель, ламінат, паркет Будинок цегляний із зовнішнім утепленням стін, ОСББ, свій індивідуальний тепловий вузол (оплата за тепло невелика), в кроковій доступності школа, дитсадок, поліклініка, супермаркети, центр міста Квартира з чудовою, чистою енергетикою! Телефонуйте, приходьте на перегляд – усі деталі під час зустрічі!

Шевчука вул., 4
rieltor.ua

Продаж обєкту нерухомості готового до проживання. Класна квартира, яка знаходиться за адресою вул.Козацька. Головна перевага даного обєкту - можливість відразу вїхати в житло після покупки; Квартира знаходиться на 1-ому поверсі, що в наших реаліях є більше плюсом, ніж мінусом; Високий цоколь поверху, квартира суха, тепла, доречі не кутова. Дуже великий просторий балкон, на якому є обладнаний сухий льох. Квартира має 2-і розділені кімнати та розділений санвузол. Загальний стан квартири з ремонтом: - металопластикові вікна; - натяжна стеля; -підлога в кімнатах - ламінат, коридор,кухня- плитка; -нова газова колонка( горяча вода є завжди); - продається з усіма меблями та технікою; В квартирі встановлена сигналізація. Поруч з будинком є все необхідне для життя. Домовляйтеся на перегляд, а якщо залишилися питання дзвоніть по номеру телефону 093 770 23 70.

Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 22
rieltor.ua

Шукаєте квартиру в самому центрі міста, щоб одразу заїхати і жити? Маю чудовий варіант для вас! Двокімнатна квартира з ремонтом знаходиться за адресою Пр. Перемоги 119а. Загальна площа-66,7 м2. Простора кухня-13,4м2 Вигідний 4-й поверх 10-ти поверхового цегляного будинку. Закритий двір з цілодобовою охороною. Будинок обслуговує ОСББ. Індивідуальне газове опалення. Є лічильники на газ, воду та світло. В пішій доступності вся центральна інфраструктура міста. Телефонуйте та дізнавайтесь більше про переваги цієї квартири. Залюбки відповімо на додаткові запитання та організуємо показ.

Перемоги просп., 119а
rieltor.ua

Гарна квартира загальною площею 78м2. Розташована на вигідному 3-му поверсі 17-ти поверхового монолітного будинку, за адресою В. Чорновола,15А. В пішій доступності вся центральна інфраструктура міста. Будинок обслуговує ОСББ, є два ліфти(один грузовий), відеоспостереження. Просторі кімнати-24м2, 16.3м2 Кухня-12м2 з виходом на балкон. Квартира з ремонтом, це означає, що можно одразу заїхати та жити. Тепла підлога по всій квартирі. Індивідуальне опалення. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Можливий продаж в іпотеку та сертифікат «єВідновлення». Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошені.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15А
rieltor.ua

Дворівнева квартира з ремонтом 123м2,Сертифікат Продаж дворівневої квартири по вул.Старобілоуська 61А,можливий продаж під сертифікат Євідновлення. Переваги: 1. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів. 2.Зручне планування три окремі кімнати,чотири балкони,просторі холи,велика кухня та два санвузли(тепла підлога). 3.Індивідуальне газове опалення,встановлено кондиціонери. 4. Цегляний будинок,ззовнішнє утепленння,встановлена сигналізація ,дві спутникові тарілки. 5. Бонусом до квартири дворівнева кладова кімната з електрикою та сигналізацією. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації і перегляду телефонуйте в зручний для Вас час

Старобілоуська вул., 61а
rieltor.ua

Красива 1-но кімнатна квартира з Ремонтом, р-н Стара Подусівка 1. Загальна площа 40м2, кухня 9м2 з вмісткою заскляною лоджією; 2. Вигідний 2-й поверх; простора, світла, тепла; 3. У передпокої велика гардеробна, 4. Зроблен якісний ремонт, вбудована кухня, с/в кафель; 5. Інфраструктура все рядом садочок, магазини, відділення банку, укрпошта, зупинка громадського транспорту, ліс.

Дніпровська вул., 4
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові ,Козацька 9б Переваги: 1. Зроблений новий сучасний ремонт з якісних матеріалів. 2.Підлога ламінат і кахель,натяжні стелі, металеві вхідні двері. 3.Квартира світла і тепла. 4.Індивідуальне газове опалення. 5.Чудова локація,поруч продуктові магазини,ринок,кафе, зупинка громадського траспорту та інше. Для уточнення інформації,телефонуйте в будь-який зручний час.

Однокімнатна квартира з ремонтом,  іпотека 3%,СЕРТИФІКАТ(NN)
olx.ua

Продаю чудову однокімнатну квартиру в центрі міста, навпроти Прогресу Квартира повністю з ремонтом, продається з усіма меблями та технікою. - пр-ту Перемоги 103 - Розташована на 5-му поверсі, 5-ти поверхового цегляного будинку (шатровий дах) - пл. 30,9м2, кімната 16,8, кухня 6м2 - світла, затишна та тепла квартира - кондиціонер - відмінне розташування будинку у центрі міста з гарною інфраструктурою та логістикою - поруч зупинки транспорту, безліч магазині, школи, дитячі садочки - гарна пропозиція як для власного життя так і під інвестицію Телефонуйте, домовимося про перегляд. Сергій АН Благострой

Продам 1-кімнатну квартиру в Центрі
olx.ua

Ідеальний варіант для тих , кому треба швидко приїхати в нове помешкання! Підходить під іпотеку та сертифікат ! В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка! Автономне опалення! Локація -супер! Вулиця Жабинскького 2 б. Поряд все необхідне для комфортного проживання. Супермаркети, локальні магазини ,привокзальний ринок, залізничний та автовокзал, зупинки громадського транспорту, школи , дитячі садочки , ДК Хіміків. До центру три хвилини на авто та три зупинки на громадському транспорті. Вдале планування ! Висота стелі - 2.7 метрів . Є місце для паркування автівки. Вихід з підїзду на дві сторони . Зручна та затишна квартира чекає на нового власника! Придбавши її ваша якість життя стане кращою !

Є оселя та є відеовлегня !Нова квартира з ремонтом та меблями поряд з
olx.ua

Отличное предложение!!! Продам 1 комнатную квартиру общей площадью 40 м2 с ремонтом. Квартира расположена на 5 этаже 5 этажного дома 2004 года постройки по ул. Текстильщиков, 25А. Сделан хороший, косметический ремонт в 2021 году. Все в шаговой доступности: школа, садик, супермаркет, остановка и так далее. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Продам 1 ком 40 м2 Текстильщиков СЕРТИФИКАТ
olx.ua

Продається чудова 4х кімнатна квартира з ремонтом та меблями для великої та дружної родини Квартира знаходиться в цегляному будинку із зовнішнім утепленням, у самому центрі Чернігова - р-н Градецького, ЦУМу; розвинена інфраструктура та чудова транспортна розвязка Три ізольовані кімнати та великий , просторий зал з балконом, мебльована кухня (з лічильниками на воду та фільтрами води); санвузол роздільний (встановлений бойлер);є містка комора для домашнього начиння; на підлозі кахель, ламінат, паркет Будинок цегляний із зовнішнім утепленням стін, ОСББ, свій індивідуальний тепловий вузол (оплата за тепло невелика), в кроковій доступності школа, дитсадок, поліклініка, супермаркети, центр міста Квартира з чудовою, чистою енергетикою! Телефонуйте, приходьте на перегляд усі деталі під час зустрічі!

Шевчука улица, 4, Градецкий, Чернигов, Черниговская 60000.0 USD
dom.ria.com

2 кімнатна квартира 116 м2 з ремонтом у новому будинку в Центрі Чернігова! Квартира розташована на 4 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 116 м2, кухня 22 м2. Не кутова. Стан квартири дозволяє заїхати та жити. Вирішили купити 2 кімнатну квартиру - зверніть увагу: 1. Новий сучасний будинок преміум класу, збудований у 2010 році. Будинок побудований з білої цегли і повністю утеплений по фасаду для максимальної енергоефективності. 2. Територія біля будинку закритого типу, відеоспостереження в будинку та у дворі, паркувальні місця до квартири для декількох автомобілів, ворота біля будинку на пульті. Обслуговуванням будинку займається ОСББ 3. На кожному майданчику в будинку знаходяться всього по 2 квартири, як це буває в будинках преміум класу, так само на поверсі є велика комора, яка дозволить вам розвантажити квартиру 4. У квартирі автономне опалення встановлений двоконтурний котел, це дозволяє Вам регулювати температуру у квартирі як буде необхідно та не переплачувати за комунальні платежі 5. Ремонту в квартирі всього кілька років, панорамні металопластикові вікна, багаторівневі стелі з точковим освітленням, венеціанська штукатурка та стіни з розписом, на підлозі паркет з ясена, підлоги на кухні та в санвузлі з підігрівом, міжкімнатні двері з масиву липи 6. У санвузлі плитка сучасного зразка, нова сантехніка, для зручності окремо розташована ванна кімната, окремо душова 7. Квартира з унікальним плануванням, житлові кімнати площею 27 м2 та 40 м2, кухня 22 м2, санвузол 8 м2. Є простора гардиробна для Вашого комфорту 8. Покупцеві в ПОДАРУНОК залишаються вбудовані шафи та вбудована кухня "Roda" з новою побутовою технікою Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: -зупинки громадського транспорту -Центральний ринок -супермаркети Союз, АТБ, Квартал -школа 20, 10 -дитячий садок 24, 51 Телефонуйте в будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на всі питання.

Магистратская улица, 19, Центральный Рынок, Чернигов, Черниговская 106000.0 USD
dom.ria.com

В продажу 2х кімнатна квартира в мікорайоні Масани. Квартира повністю з ремонтом меблями і технікою. Повний комплект меблів техніки. Заходь та живи.

Независимости улица, 12Б, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 68000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-кімнатну квартиру з ремонтом,меблями та технікою в районі Троїцькоі церкви по вул.Толстого. Поруч з будинком зупинка транспорту,перукарня,магазини,кафе,СТО,мийка, близько 300 метрів супермаркет Сільпо та парк Болдіна гора. Квартира на першому поверсі п’ятиповехового цегляного будинку,дуже світла та тепла нещодавно було зроблено ремонт - купуй та живи! Три окремі кімнати,великий балкон з льохом, лічильник на воду,газова колонка, вікна металопластик. Є GSM сигналізація,Інтернет,камера відеонагляду у коридорі, у кожній кімнаті диван та нові смарт тв 32 ,ходильник, пральна машина, витяжка,варочна поверхня, мікроволновка та інше. Центалізоване опалення встановлений лічильник на будинку. Квартира готова для житла чи здачі в оренду! ПРОДАЖА ЯК Є З МЕБЛЯМИ ТА ТЕХНІКОЮ. Посередників величезне прохання не турбувати! Реальному покупцеві розумний торг! Телефонуйте після 18-00

власник
3х-кімнатна квартира з ремонтом,меблями та технікою вул.Толстого
olx.ua

Закінчуйте свої пошуки прямо зараз Бо Ви шукали саме їі ,а вона чекала на Вас Повністю 100% готова до зустрічі з новими власниками . Однокімнатна ,тепла ,затишна 45 м ²,третій поверх -можете ліфтом ,а хочете пішки Кухня 14 м ² з меблями та вбудованою технікою . Автономне опалення - двуконтурний газовий котел Власний ,окремий підвал в доданок. Теритоіально дуже вдала локація - вул . Старобілоуська. І головне ,що з ремонтом Зустрічайте нову весну з новою квартирою . Вся необхідна інформація за вказаними номерами.

1кім квартира з автон опаленням вул.Старобілоуська.
olx.ua

! Без комиссии. Квартира с ремонтом, никто не жил, все новое. Встроенная кухня. Новый кафель в ванной, ламинат в комнате. Просторный Балкон после ремонта. Район Атб.( Тихое место) Агентствам не показываем. +Готова к продаже.

власник
1 к квартира 2/5 ул. Козацкая
olx.ua

Нова ексклюзивна пропозиція. Можливий продаж під Сетифікат є-відновлення! 3 кімнатна квартира в р-ні Круга на Жабинського . Тихий центр. Повністю з ремонтом. Нова газова колонка - завжди гаряча вода. Найкраще планування з можливих : квартира двостороння, з квадратним холом, 3 окремі кімнати, дуже тепла та світла. Підключена до централізованого пункту охорони ( сигналізація) Продаж абсолютно зі всіма меблями та побутовою технікою: два ліжка з ортопедичними матрацами, диван, вбудовані шафи, телевізор , пральна машина , два кондиціонера та багато іншого. Ізюминка квартири - велике джакузі у ванній. Терміновий продаж! Найкраща пропозиція у місті за співвідношенням ціна-якість.

3-кім квартира 64 м2 з ремонтом.Центр, Круг, Жабинського.Сертифікат.
olx.ua

Продам гарну 2 кімнатну квартиру по вул. Заньковецької. 1 поверх 9 ти поверхового будинку. Загальна площа 57 м2. Кухня 8 м2. Велика лоджія під ключ. Будинок цегляний. Квартира у відмінному житловому стані, Заходь та живи! Більше інформації за телефоном.

Продаж 2 кімнатноі квартири з ремонтом
olx.ua

3 кімнатна квартира 49 м2 з ремонтом в районі стадіону Локомотив по вулиці Жабинського. Квартира розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового будинку. Квартира в гарному стані, що Вам дозволяє заїхати і жити. Зверніть увагу на переваги: - Вікна в квартирі та на балконі замінені на металопластикові, за винятком одного блоку в кімнаті. - Встановлені якісні деревяні міжкімнатні двері. - В санузлі кахель сучасного зразка та нова сантехніка. - При вході в квартиру встановлені металеві двері. - Приємним бонусом покупцям залишається: диван, пральна машина, шафа у вітальній, кухонний куток та стіл зі стільцями. - Лічильники: на газ, воду та електрику. Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: парк, продуктові супермаркети, аптеки, привокзальний ринок , школа, дитячий садок та інше. Для уточнення інформаціі телефонуйте в зручний для Вас час.

3 кімнатна квартира 49 м2 з ремонтом вул. Жабинського. SP
olx.ua

Квартира полностью с ремонтом и мебелью! Делалась под себя, все остаётся, заходи и живи! Автономное отопление, полы с подогревом, качественная проводка. Показ в удобное для Вас время.

Продам 2-х комнатную Жабинского, автоном
olx.ua

2 кім квартира в новому будинку по вул. Старобілоуська Теплий цегляний будинок. Автономне опалення - двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все - вода, газ, електрика. Загальна площа 68.9м. Кухня 9.8 м з виходам на великий балкон. Дві окремі кімнати по 23.4м та 16.9 м. Сан вузол сумісний. Квартира з ремонтом. Рівні стіни та стеля, на підлозі кахель та ламінат. Встановлені якісні міжкімнатні двері. М/п вікна. Сан вузол в кахелі. Є душова кабіна. Залишається пральна машина. На кухні та в кімнатах залишаються меблі та техніка ( холодильник, газова плита, пральна машина та телевізор). Поряд з будинком дитячий майданчик, продуктові магазини, дитячий садочок, спорт зала, зупинка міського транспорту. Підходить під програму єВідновлення ( житловий сертифікат). Телефонуйте та домовимось про перегляд.

2кім квартира в новому будинку по вул. Старобілоуська
olx.ua

Популярні запити

Географія Чернігів