Пропоную трикімнатну квартиру вільного планування, на десятому поверсі нової одинадцятиповерхівки 2019 року побудови, за адресою проспект Перемоги 60 (поруч з видавництвом Деснянська правда). Шикарна локація. Квартира з індивідуальним газовим опаленням (двохконтурний котел), великою кухнею, обєднаною з однією з кімнат, двома просторими лоджіями і мальовничим краєвидом на місто. Загальна площа 92.5 м2. Встановлені домофон, газовий котел, опалювальна система, лічильники, стан після будівельників, є можливість втілити власне бачення дизайну та планування. Прописаних немає, підходить під програму єОСЕЛЯ (іпотека під 3%). Для перегляду завчасно звязуйтесь за вказаним номером. Цифри обговорюються, усі торги після перегляду.

можливий продаж по єОселя
пр-т Перемоги, 60
rieltor.ua

Простора 3-кімнатна квартира в новобудові УкрСіверБуд. Загальна площа — 82,6 м². Усі документи на руках. Запрошуємо вас у світлу та комфортну квартиру на 9-му поверсі 10-поверхового будинку з панорамним видом та зовнішнім утепленням стін. Будинок зданий та заселений! Внутрішні роботи виконані якісно та під чистове оздоблення, що дозволить зекономити на ремонті та швидко втілити свої дизайнерські мрії. Вже зроблено: рівна стяжка підлоги, поштукатурені стіни, встановлені сучасні броньовані двері, двокамерні склопакети, розведено електрику та опалення. Двоконтурний газовий котел забезпечує тепло у потрібний час та гарячу воду, допомагаючи економити на комунальних платежах. Квартира обладнана лічильниками на воду, газ та електрику, є домофон. В будинку працює сучасний безшумний ліфт. Зручна локація для комфортного життя. Поруч ринок "На Бойовій", школи №15 і 11, дитячі садочки, супермаркети "АТБ" і "Седам". Лише 5 хвилин до центру міста, ТРЦ "Голлівуд" та парку Ялівщина. Будинок має затишний тихий двір з парковкою та дитячим майданчиком.

можливий продаж по єОселя
Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 15а
rieltor.ua

Продаж 3-кімн квартири з авт. опаленням, біля сш 17 Знаходиться по вул. Малясова - тихий центр Зручний третій поверх, цегляний будинок Загальна площа квартири 69м2 Квартира з ремонтом, меблями і технікою Меблі у кухні з натуральним деревом Кухня 10,6 м2 з виходом на балкон З вітальні вихід на лоджію Є підвальне приміщення Школа поруч , продуктовий магазин прямо в будинку Підходить під сертифікат

Малясова вул., 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам відмінну 3х кімнатну квартиру в новозбудованому, заселеному будинку загальною площею 82,6 м². Простора та світла квартира в новобудові від надійного забудовника "УкрСіверБуд". Будинок зданий та заселений! Квартира розташована на 9 поверсі 10-поверхового будинку із зовнішнім утепленням стін та панорамним виглядом. Якісно виконані внутрішні роботи від будівельників (під чистове оздоблення), що дозволить заощадити і швидко здійснити ремонтні роботи: рівна стяжка підлоги, штукатурка всіх стін, сучасні броньовані двері, якісні двокамерні склопакети, розведення електрики, опалення, двоконтурний газовий турбокотел, що забезпечить обігрів в будь-який час, постійне постачання гарячої води і економія комунальних платежів. Встановлено лічильники води, газу, електрики, домофонної системи. Сучасний безшумний ліфт. Відмінна інфраструктура району та транспортна розвязка. Поруч ринок "На Бойовій", 2 школи-ліцеї №15 та 11, дитячі садки, супермаркети "АТБ" та "Сідам". 5хвилин до центру, ТРЦ "Голлівуд", ліси. Будинок має окремий затишний, тихий двір з великим паркуванням та огородженим дитячим майданчиком.

Козацька вул. (50 років ВЛКСМ), 9
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Івана Богуна ("Китайська стіна") в чудовому стані. Квартира в цегляному будинку, утеплена ззовні, з хорошим ремонтом. У спальні тепла підлога. Балкон і лоджія засклені. Встановлений бойлер. Не гайте часу на пошуки--придбайте цю квартиру і відразу заїжджайте, не гаючи часу на облаштування та ремонт, тут вам завжди буде тепло й затишно

Івана Богуна вул. (Богунського), 38
rieltor.ua

Продам абсолютно нову 4х кімнатну квартиру з новим ремонтом! Квартира знаходиться на вулиці Незалежності, 21 (р-н Масани) Квартира купувалась на початку будівництва квартири. Нова електрика, три санвузли, дуже дорога кухня, автономне опалення. Квартира робилася для себе тому і на матеріали грошей не шкодували. За бажанням можна зробити дві окремі квартири: однокімнатну та двокімнатну. Можливий продаж під "єОселю" та "єВідновлення" (сертифікат)

можливий продаж по єОселя
Незалежності вул., 21
rieltor.ua

Отличное предложение!!! Продам 3 ком квартиру на 2 этаже 9 этажного дома по ул. Красносельского, 87. Квартира в хорошем, жилом состояние. Окна и лоджии застрелены. В подарок остается вся мебель и техника. Рассмотрим оформление по Сертификату. Ключи на руках. Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Красносільського вул., 87
rieltor.ua

Продаж чудової 3х кімнатної квартири( переплануванні з 4х кімнатної. Розташована на 7 поверсі 9ти поверх цегляного будинку по вул. Дніпровська. Загальна площа квартири 75,5 м2. У квартирі зроблений чудовий , новий ремонт. Кухня з сучасними вбудованими меблями та технікою: варочна поверхня, духова шафа, холодильник, витяг. Фартух над робочою поверхнею -стильне загартоване скло. Стіни - гіпсові панелі, що чудово вписується в інтер’єр кухні. На підлозі кахель. Вітальня : об‘єднанні дві кімнати, вставлені вітражі , маємо гарний краєвид, є крісло-кокон. Кімната простора , є кутовий диван. Спальня для дорослих : двоспальне ліжко, шафа. Дитяча спальня: корпусні меблі та диван. В коридорі дуже велика та вмістка шафа-купе. На підлозі ламінат, усі шпалери під покраску. Санвузол сумісний: дорога душова кабіна. Залишається пральна машина.

Дніпровська вул., 35
rieltor.ua

Продаж затишної 3х кімнатної квартири. Будинок на балансі ОСББ Розташована на 9 поверсі 9ти поверхового будинку, за адрессою О .Кошового 35 Стан: заходь та живи! Квартира дуже тепла. Загальна площа квартири 72 м.кв Житлова 43 м кв Дві лоджії. Кухня 8,7м2. У квартирі залишаються усі меблі та техніка , згідно з фото!!! Встановлено бойлер Лічильник тепла на будинок . З радістю організуємо показ!

Рятувальників, 35
rieltor.ua

Двокімнатна квартира перепланована в 3-ьох кімнатну. Розташована на 4-му поверсі недалеко від центру міста, біля Центрального ринку. З вікон чудова оглядовість на місто. Затишний внутрішній двір. Поруч парк, магазини, школа, платна автостоянка. Зручне планування просторої квартири. Широкі стіни сталінки забезпечують повну шумоізоляцію. Велика кухня, роздільний санвузол, одна кімната з виходом на балкон, інша кімната зонована на дві окремі кімнати , одну із яких можна використовувати в якості гардеробної, кабінету або дитячої ігрової кімнати. Встановлені м/п вікна по всьому периметру кватири, окрім балкону, там деревяні. Лічильники на воду, газ та електроенергію присутні. Є колонка (гаряча вода буде завжди). Додається підвальне приміщення для зберігання габаритних речей. Опалення централізоване. Чудово підійде для здачі в аренду з великим прибутком чи для власного проживання!

власник
Реміснича вул. (Комсомольська), 57
rieltor.ua

Житлові комплекси у Чернігів

Пропонуємо вишуканий варіант житла в Центральній частині міста! Вул. В.Чорновола, 15а Монолітна новобудова 2016 року. Поверх - 16/17 Для поціновувачів неймовірно гарного вигляду з вікна. Загальна площа - 60 м2 Кухня-вітальня- 34 м2 Дві окремі кімнати. Велика лоджія. Сучасний євроремонт із дороговартісних матеріалів. Повністю меблована (входить у вартість) ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ (електрокотел) Встановлено інвекторний кондиціонер, електронагрівач води. Лічильники - вода, світло. Є власна комора на поверсі. Будинок має власне надійне бомбосховище. В під`їзді і прибудинковій території ведеться відеонагляд. Чудово розвинена інфраструктура! Поруч є все для життя з комфортом. Підходить під програму Є-Оселя (Іпотека 3%), Є-Відновлення (Сертифікат) Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а
rieltor.ua

Новий варіант для тих хто мріє жити в самому ЦЕНТРІ чарівного міста Чернігова Зверніть увагу: 1. В квартирі Автономне газове та електричне опалення. Дуже низькі комунальні платежі! 2. Три окремі кімнати, два засклених балкони. Квартира в середині цегляного будинку, тепла. 3. Стан дозволить вже заїхати та насолоджуватись життям в найкращій локацій міста! Телефонуйте, з радістю презентую квартиру.

Реміснича вул. (Комсомольська), 31
rieltor.ua

Пропонуємо вишуканий варіант житла в центральній частині міста, де продуманий кожен сантиметр простору. Про квартиру: • Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку; • Загальна площа - 87,5 м2; • Капітальний євроремонт з переплануванням. Квартира обладнана ексклюзивними меблями іноземного виготовлення; • Натяжна багаторівнева стеля, тепла підлога, металопластикові панорамні вікна, кондиціонери; • Декоративний ручний розпис стін. Якісні шпалери; • Підлога - ламінат і кахель преміум якості; • Нова сантехніка (джакузі, душова кабіна, біде); • Повністю замінені труби та електропроводка; • Лічильники - вода і світло. Лічильник тепла на під`їзд; • Квартира ззовні утеплена по всьому периметру. Фунціональне планування квартири: - Кухня-студія, з`єднана з вітальнею, площа якої складає 40,2 м2, з виходом на балкон із панорамними вікнами і чудовим видом на захід сонця - Дві окремі спальні кімнати, одна з яких має вихід на балкон та власну гардеробну кімнату - Кабінет - Просторий суміжний санвузол Зручне розташування будинку. Чудова інфраструктура. Меблі і техніка входять у вартість. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Івана Богуна вул. (Богунського), 43
rieltor.ua

Вирішили придбати простору квартиру з гарним краєвидом по вул.Старобілоуька Переваги: - Шикарна квартира 82м2 у цегляному будиноку, 10/10 (є тех.поверх, зовнішнє втеплення); - Затишна, тепла, світла, окремі дві спальні, велика вітальня, зашкляні, облаштовані лоджії з поличками; - Ремонт, вбудована кухня, сан вузол роздільний у кахелі; - Меблі частково залишаються, встановлені лічильники світло, газ, вода, опалення на підїзді; Стан ідеальний Дзвоніть, з радістю організую показ і відповім на всі запитання Можлива покупка по Сертифікату

Старобілоуська вул., 14в
rieltor.ua

Пропонується до вашої уваги гарна трикімнатна квартра, вул. Жабинського,2В Закрита прибудинкова територія, великий паркінг. Система охорони з відеонаглядом. Розташована на 10-му поверсі 10-поверхового цегляного будинку (є технічний поверх). - індивідуальне газове опалення. - тепла підлога. - 2 балкони( однин обладнаний під робочу зону). - Власний кінотеатр у вас вдома. + БОНУС до квартири - великий передпокій 24 кв.м. Квартира повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Ідеальний варіант для тих, хто цінує простір та сучасний дизайн. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним в оголошенні. Вікторія АН «НоваЛад».

Жабинського вул., 2в
rieltor.ua

Продаётся 3-х комнатная квартира в новострое в тихом микрорайоне на Старобелоусской. 1/9 кирп. Отличный дизайнерский ремонт. Кухня-студио совмещена с залом на площади 52м2, через коридор 2 раздельные комнаты( одна оборудована под детскую). Тёплые полы. Современная мебель. Автономное отопление. 2 отдельных входа в квартиру как со стороны двора, так и со стороны парковки(оборудовано специальное крыльцо). Рядом есть детская площадка, магазины. Недалеко привокзальный рынок. Счётчики на всё. Состояние: заходи и живи(можно сразу под аренду). Цена 111000 у.е. Риэлтор. С АН не сотрудничаю.

Старобілоуська вул., 161б
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру по ул.Черновола 15-А, р-н Центр, Градецкий. Находится на 16-ом этаже 17-ти этажного, монолитного дома с внешним утеплением. Общая площадь 60м2, кухня-студия и две раздельные комнаты, санузел смежный. В квартире сделан качественный, дизайнерский ремонт. Продажа со всей мебелью и техникой. Автономное отопление (электро), установлен бойлер, кондиционер, а также счетчики на все коммуникации. На этаже есть своя кладовая для хранения вещей. В доме два лифта, консьерж, видеонаблюдение. Продажа квартиры подходит под все государственные программы. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности, школа, садик, магазины, рынок, остановки общественного транспорта. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул. (Войкова), 15а
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру по ул.Первой Гвардейской Армии, р-н Градецкий. Находится на 7-ом этаже 9-ти этажного кирпичного дома. Общая площадь 67м2, три раздельные комнаты. Хорошее, жилое состояние. На все коммуникации установлены счетчики. Рядом с домом: магазины, киоски, школа, детские сады, ТРЦ «ЦУМ», остановки городского транспорта. Хорошая транспортная развязка в любую точку города. Звоните с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

1-ої Гвардійської Армії вул., 4
rieltor.ua

Квартира підходить під програму єВідновлення! Підпишись на Наш канал у YouTube "Свой угол Україна" дивись відео огляд та будь в курсі продажів: Пропоную на продаж 3- ри кімнатну компактну квартиру в цегляному будинку в Чернігові. Розташована в районі вул. М. Загривного (ремзавод), на пятому поверсі, 5 ти поверхового будинку з шатровим дахом. Загальна площа 58,9м2, дві окремі кімнати ( 14,3м2,та 9,9м2), зал прохідний 17,4м2.. Кухня 6,1м2, з газовою колонкою для підігріва води. Санвузол окремий. В квартирі частково замінені вікна, стан жилий. В підвалі цього будинку знаходит бомбосховище та невеличке приміщення для найнеобхіднішого. Зателефонуй та купи квартиру!

М. Загривного, 3
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири у новобудові, вул. Жабинського . Гарний варіант для сімї з двох поколінь або під іпотеку , в одній живеш , а другу здаеш! Перероблена 2 рівнева квартира. На 9 поверсі - 1 кімнатна, яка має 35м2, а на 10 -2 кімнатна, 56м2, мають окремий вхід. Ремонт в класичних тонах, Автономне опалення. Загальна площа 89 м2 вдале, продумане планування. Охайний підїзд, гарніі сусіди, велика комора на єтажі, на криші можно зробити собі зону відпочинку. Розвинена інфраструктура, поруч будь які магазини, школи, аптекі , ринок. Ціна 75000 дол , вислухаємо Ваши пропозиції. Із задоволенням презентую та продам, телефонуйте 0631927143

Жабинського вул., 2д
rieltor.ua

Продаж 3 кімн квартири з ремонтом по вул. Дніпровська. Квартира розташована на девятому поверсі в цегляному будинку, зверху є повноцінний техповерх. Гарний стан квартири дозволяє зразу заїхати, розкласти свої речі та жити. Затишна та сімейна квартира! До початку війни зробили ремонт: - замінили усі вікна м/п гарної якості з енергосбереженням - утеплили балкон та лоджию , поставили нові м/п рами ; - поміняли батарії , - встановили лічильники води, - утеплений фасад. Квартира дуже тепла, зимою буде комфортно, а ще лічильник на тепло встановлен на будинок , що позволить Вам заощадити на комунальних платежах. Залишається новим господарям вбудована кухня та техніка : поверхність газова та електродуховка з різними функціями фірми Whirpool , інше за домовленістю. Будинок знаходиться не над дорогою, є додаткові приміщення для зберігання господарських речей, дружні сусіди. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини Седам, Квартал та АТБ , банк та інше За додатковою інформацією та запис на показ тел. 0631927143

Дніпровська вул., 35
rieltor.ua

Простора сталінка в центрі міста по вулиці Реміснича Квартиру можна придбати по Сертифікату Євідновлення. Переваги: 1. Косметичний ремонт,який дозволяє одразу заїхати та жити. 2.Зручне планування -три роздільні кімнати,простора кухня,роздільний санвузол. 3.Цегляний будинок ,висота стелі 3 метри, газова колонка. 4.Є можливість зробити автономне опалення. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації телефонуйте в зручний для Вас час

Реміснича вул. (Комсомольська), 53
rieltor.ua

Дворівнева квартира з ремонтом 123м2,Сертифікат Продаж дворівневої квартири по вул.Старобілоуська 61А,можливий продаж під сертифікат Євідновлення. Переваги: 1. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів. 2.Зручне планування три окремі кімнати,чотири балкони,просторі холи,велика кухня та два санвузли(тепла підлога). 3.Індивідуальне газове опалення,встановлено кондиціонери. 4. Цегляний будинок,ззовнішнє утепленння,встановлена сигналізація ,дві спутникові тарілки. 5. Бонусом до квартири дворівнева кладова кімната з електрикою та сигналізацією. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації і перегляду телефонуйте в зручний для Вас час

Старобілоуська вул., 61а
rieltor.ua

ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Житловий стан з частковим новим ремонтом. ПІДХОДИТЬ ПІД СЕРТИФІКАТ 3-кімнатна квартира з частковим новим ремонтом. 1-й поверх (1/9). Вул. Самоквасова, 10 (р-н Шерстянка). Частково замінена електрика, опалення, сантехніка, натяжна стеля, міжкімнатні двері. Встановлений новий бойлер. Всановлені нові вхідні двері та 3-х пакетні металопластиові вікна та рами. Два просторі балкони (один виходить в парк, один у двір). Один добудований із льохом. Добудова узаконена. Частково залишаються меблі. Перегляд за домовленістю. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

Дмитра Самоквасова вул. (Стаханівців), 10
rieltor.ua
1 - 24 з 84 результатів