Продаж 1 кімнатної квартири загальною площею 43м2. Квартира на невисокому 3-ьому поверсі цегляного будинку. Загальний стан квартири з ремонтом: вікна металопластикові, нова сантехніка, підлога в кімнаті - лінолеум, в кухні та передпокої- плитка, санвузол розділений, облицьован кахелем, встановлений болер підігріву горячої води, кондиціонер. Простора кімната з виходом на велику лоджію.Також є облаштований підвал. Квартира продається з усіма наявними меблями та технікою. Поруч з будинком продуктовий магазин, дитячий майданчик, зупинка громадського транспорту тощо. За додатковими питаннями та домовитись на перегляд квартири звертайтеся за номером телефону.

Корольова, 14
rieltor.ua

Сучасна 1 кімнатна квартира в новобудові по вул. Корольова, р-н Олександрівки. Теплий цегляний будинок з зовнішнім утепленням стін. Квартира з автономним опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все - вода, газ, електрика. Квартира двостороння. Загальна площа 46,5м. Велика кухня 14м з виходом на балкон. Простора кімната 20м. Функціональний коридор та сумісний сан вузол. Квартира з сучасним та якісним ремонтом. Зроблена шумо ізоляція. Замінені вікна на енергозберігаючі, профіль Rehau. Натяжні стелі, стіни під фарбу, на підлозі кахель та ламінат. Встановлені якісні міжкімнатні та вхідні двері. Квартира укомплектована сучасною кухнею з вбудованою технікою провідних виробників ( газова варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, посудомийна машина, витяжка, холодильник, пральна машина). Сучасний стіл та стільці. В кімнаті залишається двоспальне ліжко з тумбочками, комод, диван та велика шафа. Є кондиціонер ( може працювати як на охолодження так і на обігрів квартири). В коридорі велика та містка шафа. Сан вузол сумісний - в кахелі+ сантехніка. Балкон засклений м/п рамою. Організовано зону відпочинку. Відкривається гарний краєвид на приватний сектор. В квартирі проведено інтернет Неоком та є Старлінк. Квартирі підходить під іпотечну програму єОселя 3% та під житловий сертифікат єВідновлення. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

Корольова, 16б
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру з свіжим ремонтом вул.Корольова загальна площа 35м2 – покращенне планування ціна 24500s Будинок цегляний , капітальний ремонт 2019року 1.Зроблене перепланування для виділення столової зони 2. Тепла підлога на кухні та в ванні , кімната ламінат 3. Підвісна стеля , стилізоване освітлення , гардеробна - лічильники газу, води , електрики , бойлер - відокремлена зелена зона для квітів , дерев , ягід - місце для паркування , поряд зупинка транспорту В кроковій доступності ланшафтний парк Ялівщина,ТРЦ,Березовий гай,школа , садочок Документи готові до продажу За деталями Мстиславська 18 АН Благострой 06******31 Олександр

Продам 1 кімнатну квартиру з ремонтом
olx.ua

Географія Чернігів