Продається 2- кімнатна квартира в історичному центрі міста. Можливий продаж під сертифікат. Поруч з будинком знаходиться Молодіжний театр, сквер Богдана Хмельницького, Вал. Все необхідне знаходиться в кроковій доступності. Переваги: 1. Косметичний ремонт, металопластикові вікна. 2. Розташована на 3 поверсі в середині будинку, дуже тепла. 3. Затишний тихий двір. 4. При продажі залишаються меблі. План квартири надам по запиту. Для уточнення інформаціі телефонуйте в зручний для Вас час.

Родимцева вул., 3
rieltor.ua

Двокімнатна квартира,45м2,Центр міста вул. Родімцева 2 Можливий продаж під сертифікат Євідновлення Переваги: 1.Квартира знаходиться в історичному центрі міста. 2.Зручний 2-й поверх, цегляний будинок, всі вікна металопластикові. 3.Квартира підготовлена під ремонт, що надає можливість втілити будь-які ідеї під ваші вподобання. 4.Встановлена газова колонка,лічильники на газ,світло,тепло(загальний на будинок). Все необхідне для комфортного життя в кроковій доступності. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації телефонуйте в зручний час

Історичний Центр міста, р-н Вал, двокімнатна квартира 45м2(NN)
olx.ua

2-х Кімнатна Квартира, Історичний Центр, Підходить під Житловий Сертифікат Загальна площа квартири 44 мкв, Світла, Простора і Дуже Затишна. Гарне розташування в Історичному Центрі Міста. Квартира розташована на оптимальному 3-му поверсі із 5-ти. Особливості та переваги: 1.Квартира в жилому стані, що дозволить зберегти Ваш бюджет, зразу заїхати і жити; 2.Всі вікна замінені на сучасні металопластикові, що робить квартиру теплою та затишною; 3.Зручне, продумане планування, все для комфортного проживання; 4.Вдале розташування будинку (в пішій доступності Центр міста, Вас, Сквер Богдана Хмельницького, Супермаркети, Аптеки, Продуктові магазини, Кафе), все "під рукою"; 5.Біля будинку розвинена інфраструктура: Асфальтований підїзд, Зупинки громадського транспорту, Вільна парковка; 6.Меблі залишаються в подарунок новому господарю; 7.Встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію, що дозволить економити на комунальних послугах. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Воздвиженская (Родимцева) улица, 2, Вал, Чернигов, Черниговская 32000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вулиця Родимцева Продам квартиру, дві кімнати. Площа 43.8 Кухня - 5,4, коридор - 4.2, санвузол - 2.9, кімната - зал - 17.2, кімната 2 - 13.2. Квартира на 3 поверсі з видом на молодіжний театр. Вікна в кімнатах металопластикові, балкон не замінений.

власник
Агентствам не дзвонити Двокімнатна квартира в центрі Чернігова
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири сталінка, по вул.Воздвиженська ( Родимцева ) біля Красної Площі! Квартира з повним ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа: 48,5 м.кв Переваги данної квартири: - сталінка; - висока стеля -3 м; - квартира продається повністю з меблями та технікою "Заходь та живи". В квартирі зроблений якісний євроремонт з дорогих матеріалів: - встановлені якісні вхідні двері, - замінені труби на пластикові, - встановлена нова газова , - лічильники на хол. воду, газ та електрику, - м/п вікна, - підлога - ламінат, - у с/в встановлена нова якісна сантехніка та ванна, - скрізь встановлені якісні вимикачі, люстри та світильники. Залишається: - Вбудована кухня з побутовою технікою, нова пральна машина та холодильник. - У спальні двоспальне ліжко , - У вітальні великий розкладний диван, телевізор. - Заведено Інтернет Ультранет . підїзд лише на 8 квартир. Телефонуйте прямо зараз та записуйтесь на перегляд.

Продаж 2- кімн.кв.Центр міста Чернігів
olx.ua

Географія Чернігів