Продаж двокімнатної квартири, перепланованої у 3-кімнатну. Квартира на 2 поверсі 9-поверхового будінку по вул.Космонавтів. Тепла, доглянута квартира з ремонтом, меблями та технікою (як на фото). Додатково встановлено бойлер, є лічільники на воду. За додатковою інформацією телефонуйте, перегляди за попередньою домовленістю. Агентство нерухомості "Імпульс".

Космонавтів вул., 3
rieltor.ua

Продам чудову двокімнатну квартиру з гарним ремонтом. Квартира не кутова, знаходиться на 2-ому поверсі. Поміняні вікна сантехніка. Є лічильники на воду, світло. В подарунок Новым власникам залишається посудомийна машина, пральна машина, холодильник, нові меблі та інше. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

olx.ua

Затишна двокімнатна квартира в центрі Чернігова, район Рокосовського. Розвинена інфраструктура: знаходиться поруч з магазинами, ресторанами, парками та громадським транспортом. Ідеальний вибір для власного проживання. Ідеальний вибір для здачі в оренду. В подарунок отримаєте посудомийну машинку, каркас для ліжка, велику плазму, пральну, духову піч та холодильник. Квартира з якісним ремонтом, дуже світла і затишна. Телефонуйте організуємо для вас перегляд ️

Космонавтов улица, 1, Деснянский, Чернигов, Черниговская 37500.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную 2-х кімнатну квартиру в зручному районі Левка Лукяненка по вул. Космонавтів 1. Знаходиться в середині теплого будинку 2. Квартира двухстороння з балконом та підвалом 9м2 3. Стан житловий, є можливість зробити ремонт за своїм смаком Прописаних нема. Готові до угоди. Чудова нфраструктура: біля будинку школа, садочок, ринок, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту Дзвоніть з радістю організую показ!

Космонавтов улица, 9, Деснянский, Чернигов, Черниговская 27000.0 USD
dom.ria.com

Географія Чернігів