Продам 4х комнатную квартиру район 5 углы, отличное состояние, ремонта не требует, остается встроенная мебель, средний этаж, в шаговой доступности вся инфраструктура.

Полуботка Гетьмана вул., 84
rieltor.ua

Продам двухуровневую квартиру с отделкой в новострое район Голивуда 9/10 кирпич, 104м2 общ. пл, очень удобная планировка, 35 м2 кухня, автономное отопление, В шаговой доступности вся инфраструктура.

Лісна вул., 42
rieltor.ua

Обмен с домплатой или продажа 4х комнатной квартиры ул. Пухова, 3/9 панель, не угловая. Отличное состояние, современный кафель, частично металлопластиковые окна, пол ленолиум, потолок обои, 1 лоджия, чистая аккуратная квартира. Остаётся встроенная мебель. Вся информация в шаговой доступности. Или обмен на 2х комнатную + доплата в Вашем или др. районе. Рассмотрим все предложения.

Пухова Генерала вул., 138
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 4-х кімнатну квартиру 52 м2 , Три кімнати окремі , одна прохідна. Квартира розташована на приватизованій земельній ділянці 2,5 сотки, З коммунікацій є електрика та газ

Миру просп., 3в
rieltor.ua

Продаж 4 кімнатної квартири по вул Бєлова 18. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 ти поверхового цегляного будинку. Загальною площею 73 м2, площа кімнат: 16, 11, 10, 7 м2, площа кухні, 9 м2, великий коридор 12, 5 м2. Засклений великий балкон, чудова кладова, мп вікна, броньовані двері. Лічильники на комунікпції. Ніхто не прописан. Залишається прихожа в коридорі, меблі в залі, меблі на кухні, та техніка: холодильник, телевізор. Чистий підїзд, домофон, доглянута територія, привітливі сусіди. Гарна локація: школа, садочок, магазини, аптека, зупинка міського транспорту, 15 хвилин пішки до Голівуда.

Бєлова Генерала вул., 18
rieltor.ua

Продаж 4х кімнатної квартири за адресою: проспект Миру, 269 Загальна площа 90 м², житлової - 72,2м², кухня - 8,1 м² 10/11 поверх цегляного будинку, є технічний поверх Утеплені стіни Централізоване опалення. Металопластикові вікна. Централізована гаряча/холодна вода, + встановлений бойлер. Всі лічильники. Лічильник електрики (двотарифний, "день-ніч") Облаштована кладова в квартирі. Дві лоджії застелено деревом (підлога) і засклено. Залишається більша частина меблів та техніці

Миру просп., 269
rieltor.ua

Продам 4 комнатную квартиру по ул. Киевская, дом 6, центр города, р-н ЦУМ. Квартира в хорошем, жилом состоянии, остается вся мебель и техника. Комнаты раздельные, две лоджии. Квартира очень теплая ( рядом котельная) , садик, школа возле дома. Отличный вариант для большой, дружной семьи. Более подробная информация по телефону. Звоните.

Київська вул., 6
rieltor.ua

Продам 4-х комнатную квартиру в кирпичном доме с автономным отоплением по улице Рокоссовского (детская поликлиника). Общая площадь 100 м2, комнаты раздельные, квартира в хорошем состоянии, поменяны окна на м\п, два балкона. Хорошее место расположения, школа, садик, детская поликлиника, магазины, кафе, остановка все рядом. . Поможем оформить недвижимость в ипотеку или недостающую сумму для покупки Вашей мечты (под 7% годовых). Звоните!

Рокоссовського вул., 49а
rieltor.ua

Продаєтся квартира для дружної родини в шикарному місці! 4кімнатна квартира на 5му поверсі в 9ти поверховому,цегляного будинку по вул.Коцюбинського (РАГС, Пушкіна) Квартира з чудовою єнергетікою, ремонтом,продаєтся з меблями та побутовою технікою (кондіціонер, холодильник,пральна машина). Всі кімнати изольовані, дві лоджії засклені, вікна металопласт; замінена ел.проводка,батареї та сантехніка; наружне утеплення стін Гарне місцерозташування будинка, поряд новобудови, солідні сусіди,престижний район. Відмінна транспортна розвязка, в кроковой доступності паркова зона, річка Стріжень, школа, діт.садок,ресторани та зони відпочінку

Коцюбинського, 83
rieltor.ua

Квартира підходить під програму єВідновлення (сертифікат)! Пропонуеться на продаж чотирьохкімнатна квартира в центральній частині міста Чернігова!! Загальна площа 91,6м2, житлова 55,1м2, (17,3 м2,12,5 м2, 12,6 м2, 12,7 м2) кухня 8,4 м2,2, хол 8,9м2. Розташована на 1- му поверсі, матеріал будівництва- панель, середина будинку. Кімнати окремі, санвузол окремий, встановлені лічильники на воду та світло, загальний тепловий на будинок. В квартирі є льох під балконом, дві лоджії та бойлер. Стан квартири на фото, тамбур на двох з сусідом. - У пішому доступі школи, дитячі садочки, лікарні, банки та все необхідне для комфортного проживання - Зупинки міського транспорту, ЦУМ, парк, заклади харчування. Для огляду телефонуйте в зручний для Вас час- не зволікайте!

Мстиславська вул., 52
rieltor.ua

Продам дворівневу 4-кімнатну квартиру в новому будинку преміум-класу ЖК "КиївSky" у Чернігові, вул.Київська, 7. Квартира знаходиться на 15 та 16 поверхах. Видова квартира! Вікна на вул.Пятницька, та на бібліотеку Короленка. Місто як на долоні. В подарунок додається дизайнерський проект від дуже крутого дизайнера Ярослава Задорожного! Загальна площа: 138,95м 1 рівень - Велика кухня-студія: 37,9м Вітальня: 16,2м Сумісний санвузол: 4,4м 2 рівень - Дитяча кімната: 11,2м з вбудованою гардеробною 1,8м Спальна кімната: 18,1м з великим панорамним еркерним вікном Спальна кімната: 17,5м з вихідом на балкон 3,9м Сумісний санвузол: 5,5м Комплектація квартири: - панорамні тоновані м/п вікна; - дорогі броньовані двері; - встановлений індивідуальний лічильник на опалення у квартирі (дахова газова котельня); - лічильники на воду та електрику; - встановлені 2 бойлери та радіатори; - встановлена система фільтрації води на будинок; - зроблена мідна електро-проводка, - ідеальна шпаклівка та машинна стяжка підлоги; - висота стелі – 3,1 м; - в будинку встановлено 3 ліфти. Відмінне розташування будинку. Діловий та культурний центр міста! Здача будинку кінець 2023 року У кроковій доступності: ЦУМ, Червона площа, Алея Героїв, парк ім. Хмельницького, Пятницька церква, театр ім.Т.Г.Шевченка, Центральний ринок, головні адміністративні будівлі міста, сади та школи.

Ексклюзивний дворівневий пентхаус 139м в Елітному будинку КиївSky!
olx.ua

Продам світлу та затишну 4-х кімнатну квартиру з гарним розташуванням. Розташована по вулиці Гонча, будинок 76 на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Не кутова. Кімнати та санвузол окремі. Зручна транспортна розвязка.

Простора квартира в центрі міста
olx.ua

Міняю квартиру 4 кімнатну 5/9 вул.Пухова 142 на будинок або продам. Стан житловий. Плитка кухня, вана, туалет. Розгляну усі варіанти

власник
Сертифікат. Міняю або продам квартиру 4 кімнатну на перехресті Пухова
olx.ua

Четырехкомнатная квартира площадью 83, 7 м2 в районе с хорошей инфраструктурой, в доме ЧН серии, на комфортном этаже, с ремонтом это оптимальный вариант для тех, кто настроен на комплексное решение своего жилищного вопроса без дальнейших материальных и временных затрат! Дом ЧН серии. Две квартиры в блоке. Квартира на КОМФОРТНОМ втором этаже. Окна на две стороны. Имеет внешнее утепление. Оптимальный метраж и Удобная планировка квартиры: три комнаты площадью 12, 5 м2, одна 17, 1 м2, кухня 8, 6, раздельный санузел, холл, лоджия. Сделано РЕМОНТ: установлены бронированные входные двери, мепталопластиковые окна с хорошей шумоизоляцией и биометаллические радиаторы; на полу уложены плитку и ламинат; стены отделаны обоями; кухня и холл оснащены встроенной мебелью. Установлены СЧЕТЧИКИ учета потребления: воды, электроэнергии, тепловой энергии (на дом). Для альтернативного подогрева воды предусмотрен бойлер. На придомовой территории есть место для стоянки автомобиля. Дом расположен в районе с развитой ИНФРАСТРУКТУРОЙ: в шаговой доступности остановки общественного транспорта, учебные заведения, объекты торговли и сервиса, парк для отдыха. Эти и другие удобства и необходимые элементы благоустройства уже ждут Вас. Поэтому, если Вы находитесь в поиске четырехкомнатной квартиры с ремонтом, в районе с хорошей инфраструктурой и в соответствующем ценовом диапазоне, Добро пожаловать к нам на показ! Звоните, чтобы уточнить детали и договориться о просмотре.

ул. Генерала Пухова, 152, Деснянский, Чернигов, Черниговская 61000.0 USD
dom.ria.com

4-кімнатна квартира в самому центрі міста по проспекту Перемоги, в районі 5 кутів. Окремий санвузол та розширена ванна кімната для комфорту великої родини. Функціональний коридор з вбудованими меблями для зручності. Квартира з якісним ремонтом: рівні стіни та стеля, підлога з кахлю та високоякісного ламінату, тепла підлога в санвузлі та на кухні. Встановлений бойлер, кондиціонер та охоронна сигналізація. Повністю укомплектована меблями та технікою - готова до вашого комфортного переїзду! Відмінне розташування поруч з продуктовим магазином, салонами краси, школою, парковкою, банками та іншими зручностями.

проспект Перемоги, 151, Центр, Чернигов, Черниговская 95000.0 USD
dom.ria.com

4 комнатная квартира 90 м2 с косметикой в кирпичном доме по Пр. Мира Квартира располагается на 10 этаже 10-ти этажного кирпичного дома. Общая площадь квартиры 90 м2, кухня 8 м2. Состояние квартиры аккуратное жилое Решили купить 4 комнатную квартиру - обратите внимание 1. Металлопластиковые окна в комнатах и на кухне, 2 балкона - застеклены 2. По всей квартире потянуты потолки, поклеены свежие обои, на полу линолеум 3. Квартира утеплена по фасаду и на техническом этаже для максимальной энергоеффективности 4. В квартире есть кладовая , что всегда удобно для повседневной жизни 5. В санузле частично заменена сантехника, так же дополнительно установлен бойлер для постоянного наличия у Вас горячей воды Удобное расположение - в шаговой доступности от дома: -остановки общественного транспорта -супермаркет Квартал, продуктовые магазины и павильоны -лицей 18 -детский сад 22 Не откладывайте свой звонок на завтра. Вам могут ответить - Продано!

Мира проспект, 269, ЗАЗ, Чернигов, Черниговская 37900.0 USD
dom.ria.com

Продаж 4-кімнатної квартири в центрі міста. На що звернути увагу: 1. Простора, тепла квартира-78 кВ.м розташована на 2 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. 2. Зроблено косметичний ремонт, замінені всі вікна на м/п. 3. Квартира в жилому стані, що дозволяє Вам одразу заїхати і жити. 4. Є два балкони. Один великий (майже 9 кВ.м) з видом на парк. 5. Є бойлер, лічильники. 6. Зручне розташування, в пішій досяжності вся центральна інфраструктура міста. Планування квартири за запитом. Телефонуйте! Залюбки відповім на додаткові запитання та організую показ квартири.

Мира проспект, 45, Мегацентр, Чернигов, Черниговская 54000.0 USD
dom.ria.com

Продам простору та світлу 4-х кімнатну квартиру по вулиці Пухова. Розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Не кутова. Кімнати та санвузол окремі. Гарні та порядні сусіди. Документи готові до продажу.

Простора 4-х кімнатна квартира
olx.ua

Простора 4 кімнатна квартира в центрі, район 5 кутів. Розташована на 2 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа 85м2. Кухня 8.8м2 Квартира в житловому стані. В кроковій доступності вся інфраструктура міста. За більш детальної інформацією, телефонуйте.

4 кімнатна квартира, просп. Перемоги, 5 кутів
olx.ua

Продам 4кімнатну на Пухова, (біля березового гаю)прекрасне місце ,зручне транспортне сполучення ,2-поверх, 2/9 84,2/55,2/8,8 ,лоджія. Контактна особа: Галина Миколаївна +38**************62

власник
Продам квартиру в м.Чернігів
olx.ua

Продаж 4-кімнатної квартири пр-т Левка Лукяненка буд. 25 (Рокосовського) - Простора 4-кімнатна квартира загальною площею 64,4м2. - 4поверх 5-поверхового будинку. - Вдале планування 3 окремі кімнати, зал прохідний. - Гарний стан квартири (зроблено косметичний ремонт). - Сучасні якісні вхідні та частково міжкімнатні двері. - Металопластикові вікна, та балконна рама. - Встановлена газова нова газова колонка (це завжди наявність гарячої води). - У квартирі немає несучих стін, тому за бажання можна зробити перепланування. - Дуже вдале розташування будинку, чудова інфраструктура. - Поруч зупинки громадського транспорту, школи, дитячі садки, ринок, різні продуктові та побутові магазини. - Чистий підїзд, гарні сусіди. Для більш детальної інформації - телефонуйте! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд! № 212881521

Продаж 4кімнатної квартири пр-т Левка Лукяненка
olx.ua

Пропоную чудовий варіант як житла для всієї родини так в для здачі в аренду! Вул. Корольва Найкращий Поверх - 2! Загальна площа - 91 м2 Якісний євроремонт, квартира облаштована сучасною технікою. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел)!! Лічильники на всі комунікації. Є власне підвальне приміщення. Квартира готова до продажу. Відокремлена прибудинкова територія зі своєю альтанкою і гаражем!! Це все буде вам великим бонусом при купівлі! Підходить під програму Є-Відновлення (Сертифікат) Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Новинка!!! Сучасна Квартира з бонусом
olx.ua

Продається простора та комфортна 4х кімнатна квартира 3/9 цегла в самому центрі міста по проспекту Перемоги( магазин Прогрес). -Номенклатурний (обкомівський) будинок з товстими стінами. - Прекрасне планування, всі кімнати окремо, велика лоджія, балкон, с/в окремо, просторий коридор. - Квартира не "зіпсована" ремонтом. Заходь та насолоджуйся втіленням своїх дизайнерських проектів. -Лічильники на воду, газ, світло, тепло на будинок. - Супер місце, чудовий краєвид з вікон. Вся інфраструктура поряд. - Квартира вільна. Готова до продажу Зареєстрованих немає. Підходить під державні програми. Більше інформації за телефоном.

Продам класну 4х кім. 3/9 цегл.в Центрі
olx.ua

Продам 4 кімнатну квартиру по проспекту Перемоги в центрі міста. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 77м2, кухня 9м2. кімнати роздільні, санвузол роздільний, дві лоджії застеклені. Стан квартири жилий. Додаткова інформація за телефоном. Агенції нерухомості ПРОГРЕС Олександра

Продам 4 кімнатну квартиру по проспекту Перемоги в центрі
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів