Продаж сучасної однокімнатної квартири з дезайнерським ремонтом та якісною побутовою технікою Топовий район біля Голлівуду у дворі. Тихій двір Видовий поверх 8 з 9 Квартира має зовнішнє утеплення,зроблений якісний ремонт балкон утеплений та встановлені енергозберегаючі металопластикові вікна ,новий кондиціонер,плита,духова шафа ,болер,посудомиюча машина -нові та залишаються новим власникам. Єдине власник забере арбитрек,акваріум,та морозильну камеру . В квартирі вбудований великий шкаф купе ,розкладний диван та гарно спланован інтерьєр . Квартира має функціональний тамбур . Біля будинку школа та два дитячих садочу . Запрошую на перегляд ! За подробицями звертайтесь за вказаним телефоном !

власник
Рокоссовського вул., 58а
rieltor.ua

Якщо жити в Чернігові, то в центрі! Серце центра Чернігова! Плоша. Вулиця Князя Чорного 13 кв 17. Будинок через дорогу від першого фонтану на Алеї Героїв, за музичним училищем. 1. Індивідуальне опалення! Тепло і гаряча вода в квартирі завжди! 2. Прекрасна локація і двір! Оточення парків, скверів, пляжів, шкіл і дитячих садочків! 3. Власний величезний підвал! В такому місці проживання варто мати власний велопарк, який є де зберігати! 4. Цегляний будинок з червоної цегли! 5. Прекрасні сусіди, облаштований чистий двір! 6. Двір за обласною адміністрацією. 1 поверх. Загальна житлова площа 57 КВ. Було здійснено перепланування та добудовано. Перепланування та добудова узаконена та внесено в реєстр як дійсну площу квартири. Також є велики балкон на 6 кв., з якого вихід у власний підвал площею 12 м.2, з встановленими глибокими і довгими шафами. В квартирі встановлено індивідуальне опалення. Терморегулятор. Опалення вмикається за встановленгю вами температурою в приміщенні. Деревяні склопакети на вікнах. Частково тепла підлога. Світло в будинку не вимикали, оскільки адміністрація поряд. Всі вікна виходять на затишну зелену клумбу, де ви можете також втілювати свої фантазії з озеленення. Через дорогу Алея. Чудове місце для спокійного життя в оточенні прекрасних чернігівських парків. Вартість 52500 тис. у.о., без відсотків, від власника. Можливий торг реальному покупцю . Я один власник цієї квартири тривалий час.

власник
Князя Чорного, 13
rieltor.ua

Продаж сучасної просторої квартири з дизайнерьським ремонтом та якісною технікою ! по вул Шевченка біля ресторану RiverSide Загальною площею 80 квм на 4 поверсі Дуже світла квартира має систему "розумний будинок"по всій квартирі зручні сенсорні вимикачі Велика панорамна кухня 17квм з окремою зоною для відпочинку . Ранкова кава буде не тільки запашна но і видова *На кухні встановлено: - якісні фасади - плита,духовка і мікрохвильовка 2 в 1, bosch - встановлено фільтр для води - посудомийка - на кухні якісна меблева фурнітура Blum - встановлено подрібнювач органічних відходів - на кухні вбудовані диспенсори для мила і миючого засобу *Ванна кімната простора з техніки є пральна машина з сушилкою 2 в 1 ,електробойлер для води (можна гріти гарячу воду і газом, і електробойлером),сушилка в ванній може працювати від опалення і від електрики *Гостьова кімната 25квм простора та спільна з кухнею за що простір кімнати стає більш просторий - мякий диван (interia )для перегляду фільму та сімейних теплих зустрічей -ТV (дротовий інтернетний кабель вбудований до тв та до робочого столу) -для тих хто любе спорт для підтримки фігури висить підвісна груша -кондиціонер *Спальня В спальні зроблена шумоізолція ,є гардиробна ,ліжко з нішою (interia )дорогий якісний матрац ,кондиціонер ,в спальні є балкон *В Передпокої вмантований великий шкаф купе в якому знаходиться сейф ,лічильники та багато місця для речей Квартиру робили для себе з якісних матеріалів ,після забудовника поміняли всі вікна та двері на якісні.Є можливість окремо придбати підвал Комплекс закритий має власну охорону на територіі комплексу два дитячі майданчика та є зона для барбекю . На перегляді можна переконатися в якості квартири .Запрошую! Для подробиць звертайтесь по вказоному номеру телефону !

власник
Шевченка вул., 99а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна квартира недалеко від центру міста! Ідеальне розташування поруч з центральним парком, річкою та стадіоном. Уся необхідна інфраструктура, включаючи школи, садочки, магазини, нова пошта знаходиться в 15 хвилинах ходьби. Квартира оснащена автономним газовим опаленням, яке забезпечить вам комфорт у холодну пору року. Крім того, влітку вона залишатиметься прохолодною, навіть без кондиціонера. Для безперебійного користування гарячою водою встановлено електричний бойлер, у ванній кімнаті - тепла підлога. Квартира розташована у одноповерховому цегляному будинку по Академіка Павлова. Загальна площа 50.4 м\кв, житлова - 28.4, кухня - 7.6 м\кв. Додатковим бонусом є свій погреб і меблі, які залишаться новому власнику у подарунок. Квартира готова до продажу. Перегляди по домовленості, телефонуйте! Посередників прошу не турбувати!

власник
Академіка Павлова, 2а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Олександрівський Велика та простора квартира Поверх 10 з 10 Загальна площа :42,61 квм Просторий передпокій ,велика кімната 20 квм .В квартири зроблема стяжка підлоги, встановлені батареї ,поштукотурені стіни .Якісні металеві двері та вікна які не потрібно мінряти після забудовника. Автономне опалення ,встановлені лічильники Будинок введений в експлуатацію та приймає участь в програмі ЄОселя/Євідновлення/ Сертифікати на житло Маємо пропазиції на різних поверхах ,цікаво? Дзвони Перегляд в зручний для вас час !

власник
Йосипа Рапопорта, 14а
rieltor.ua

Двокімнатна квартира в новобудові з автономним газовим опаленням знаходиться на 7 поверсі в будинку 21 по вул. Волковича. ( район Ремзавод). Підходить під ЄОселя!!! Загальна площа 70,8 кв.м. Кухня - 13,1. Кімната - 16,2. Кімната - 15,6. Коридор -10,1. Ванна - 3,7. Туалет - 1,5. Лоджія - 5,3. Лоджія - 5,3. В квартирі зроблена розводка електрики, штукатурка стін та ідеально рівна підлога. Встановлений газовий котел. Унікальністю та перевагою саме даної квартири є дві застеклені великі лоджіі, які можна облаштувати як окремі кімнати для відпочинку або роботи. В будинку є укриття. Будинок зданий. Від власника за договором купівлі-продажу!

власник
2-кім. квартира в новобудові 70,8 кв.м.
olx.ua

Тепла , комфортна , квартира в самому центрі міста по вул. Преображенській 16 Зроблений якісний ,капітальний ремонт з переплануваннням. Змінена вся електоро проводка ,прохідні вимикачі для зручності. Повна заміна батарей з підводами . Заміна водопроводу і каналізації у квартирі і увесь стояк від підвалу до 5 поверху ! Встановлено водяний насос (грунфус). Стабілізує тиск води в системі водопостачання. Вся тех документація і дизайн проект додаються. Квартира продається з усіми меблями і всією побутовою технікою. У 2017 році зроблено кап ремонт всього даху будинку. До квартири додається теплий, облаштований підвал з металевими дверями і бетонною рівною підлогою і електропостачанням. Придбашому квартиру залишиться тільки розвісити одяг в шафі , все інше там вже є! БЕЗ ПРОПИСАНИХ МЕШКАНЦІВ Продаж від власника, не агенція.

власник
Квартира в центре Чернигова
olx.ua

Продам чудову три кімнатну квартиру по проспекту Перемоги 162, р-н Рокосовського. Квартира знаходиться на 7 поверсі, кутова, має гарний краєвид з вікна. Загална площа к-ри складає 65,3 м2. Кімнати та санвузол - розділені, Всюди стоять лічильники: вода,газ,світло. До квартири заведені: інтернет, кабельне телебачення. Квартира має гарну енергетику.Готова до продажу. Квартира від власника. За додатковими питаннями звертайтеся за номером телефону.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири р-н Рокосовського
olx.ua

Продам Шикарную квартиру в новом доме с автономным отоплением в Центре города, "ЖК Art House" Этот элегантный дом предлагает роскошное пространство с прекрасным видом на город. Дом находится по ул. Гетьмана Полуботка 36. Расположена квартира на 2 этаже , площадь - 97,4 м2, кухня-студия , продуманная квартира до мелочей (охрана, видеонаблюдение, паркинг). Сделан частичный ремонт: штукатурка стен и потолков, залит пол. Заведена оптика, проложены трассы под кондиционеры. Не упустите возможность приобрести этот уникальный кусочек недвижимости с очень удачной планировкой и воплотить свои мечты в жизнь! По запросу высылаю видео квартиры Звоните и Записывайтесь на просмотр. Агентов, риэлтеров - просьба не беспокоить!

власник
Продам Шикарную квартиру в центре города (97,4 м2)
olx.ua

Продаж видової квартири біля готелю "Україна", в центрі міста, по пр. Миру 35 Квартира дуже тепла, не кутова, 3 поверх. Стан квартири під ремонт, замінені вікна та вхідні двері, встановлені лічільники газу та води. Гарна локація квартири підходить для ведення бізнесу, здачі в оренду. Чисті документи. Продаж від власника. Телефонуйте, пишіть (вайбер, телеграм, вотсап), чекаю пропозицій.

власник
1 кімнатна ЦЕНТР (готель Україна, ЦУМ) ВЛАСНИК
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 7 поверсі 9-ти поверхового будинку з лічильником тепла (що дозволяє заощаджувати в опалювальний сезон), на вул. Кошового, 35 р-н Ремзаводу. У будинку зроблено ОСББ, відеоспостереження, чистий підїзд. Загальна площа квартири 55,1 м2, кухня 8,6 м2, 2 роздільні кімнати по 17, 2 м2 та 12,7 з/в роздільний, 1 лоджія. Квартира в хорошому, житловому стані, м/п вікна, встановлені лічильники на світло, воду та газ. Хороша інфраструктура, школа, садок, магазини, недалеко ринок, зупинка транспорту.

власник
2 кімнатна квартира від власника
olx.ua

Міняю квартиру 4 кімнатну 5/9 вул.Пухова 142 на будинок або продам. Стан житловий. Плитка кухня, вана, туалет. Розгляну усі варіанти

власник
Сертифікат. Міняю або продам квартиру 4 кімнатну на перехресті Пухова
olx.ua

1кімнтна по вулиці всіхсвятська 12 , школи, садочки , ринок Нива , супермаркети, кафе , та інше біля будинку ! В кімнаті зроблено натяжна стеля , замінено двері , поставлено новий металопластиковий балконний блок. Ідеальне місце проживання для сімї.

власник
1 кімнатна всіхсвятська 12 , ринок нива , рокосовського
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в самому центрі міста по проспекту миру 56. Квартира розташована на 11-му поверсі 14-ти поверхового будинку, в під’їзді є два ліфти, один з яких вантажний. Квартира в жилому стані, можна заходити і жити без додаткових вкладень. Покупцю залишиться пральна машина та новий бойлер на 80 літрів. По всій квартирі встановлені металопластикові вікна, засклений великий кутовий балкон. Чудове планування, кімнати в квартирі роздільні, санвузол також роздільний, великий коридор з вбудованою шафою-нішею, загальна площа 52.4 квадратні метри. На поверсі зроблений тамбур на дві квартири якай зачиняється. Квартира розташована в гарному районі, неподалік від будинку є дитячий садик, школа, супермаркети, лікарня, аптека, ЦУМ, гарна транспортна розв’язка яка дає змогу швидко та без проблем дістатись в будь-яку частину міста.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в самому центрі міста
olx.ua

Запрошуємо вас на перегляд чудової квартири у самому серці Чернігова, на проспекті Миру 89. Ця затишна квартира площею 36,1 квадратних метрів розташована на 9-му поверсі 9-поверхового будинку. Вона має простору житлову кімнату площею 18,9 квадратних метрів та зручну кухню площею 7,4 квадратних метрів. Недавно зроблений балкон додає приміщенню додаткового простору та світлості. У будинку є новий ліфт, а підїзд зберігається в чистоті та порядку. Поруч розташовані супермаркети АТБ, Сільпо та ЦУМ, а також є парковка для автомобіля. Тут зручно і комфортно жити та насолоджуватися всіма перевагами центрального розташування.

власник
Продаж квартири, Чернігів, Центр, Проспект Миру 89
olx.ua

Продам 2-ох кімнатну квартиру, вул. Волковича, 23А. Розташована на 5-ому поверсі. Зроблено ЧОРНОВИЙ ремонт. Додатково зроблено: - внутрішні перегородки з глиняної цегли - тепла підлога (кухня, туалет, ванна, коридор) - додаткова електро розводка (провода і підрозетники) - залита стяжка в туалеті і ванній - покращені метало-пластикові вікна - випаяні виходи під батареї з стіни Продаж від власника.

власник
2-ох кім. квартира вул. Волковича, 23А
olx.ua

Продається унікальна квартира на 2-му поверсі в новобудові з індивідуальним газовим опаленням у самому серці Чернігова, вулиця Гетьмана Полуботка, 36. Загальна площа 91.4 м² (фактична 97.4 м²) включає величезну кухню-студію 34.3м² та простору кімнату площею 29.3м², квартира легко може бути переобладнане в 4 окремі кімнати завдяки вільному плануванню. Особливості квартири: Великі вікна: 6 панорамних вікон з виходом на дві сторони світу, що забезпечують багато природного світла та чудові види. Стіни: Зовнішні стіни з цегли, що гарантують відмінну теплоізоляцію та довговічність. Лоджія: Велика лоджія з реальною площею, яка вдвічі більша за зазначену у документах та фактично є видовою опалюваною кімнатою 12 м² (додаткові 6 м² у подарунок). Частковий ремонт: Вже виконано якісну штукатурку стін та стелі, залито підлогу, проведено електричну прроводку мідним кабелем, розведено сітку витою парою та оптичним кабелем, підготовлено траси для установки кондиціонерів. Інфраструктура: Житло розташоване у відмінному місці з добре розвиненою інфраструктурою, усе необхідне для комфортного життя знаходиться в межах короткої пішої прогулянки: дитячий садок, школа, аптека, центр міста з ресторанами та кафе. Близькість до річки (Золотого пляжу), парку та лісу додає особливої цінності цій нерухомості. Незалежно від того, чи плануєте ви створити сімейну оселю або місце творчого натхнення, ця нерухомість пропонує безмежні можливості для особистого налаштування. А розташування поблизу розвиненої фітнес-зони спонукатиме до прогулянок та зайнять на свіжому повітрі. Не упустіть можливість стати власником цієї виняткової нерухомості з великим потенціалом для індивідуального перепланування та унікальним розташуванням. Запрошуємо на перегляд! По запиту надається відео квартири.

власник
Ексклюзив! Простора Квартира в ЖК Art House, Полуботка 36 (97.4 м2)
olx.ua

Продам двухкімнатну квартиру в центрі міста, проспект Миру 35. Квартира в жилому стані на третьому поверсі пяти поверхового цегляного будинку, не кутова, тепла, з меблями, нова газова колонка, лічильник газу, всі вікна виходять на проспект, парк, дуже гарний вид, готова до продажу, якщо при огляді сподобається, то можемо наступного дня йти до нотаріуса. За домовленістю можу залишити додатково холодильник, пральну машину та морозильну камеру (обява від власника).

власник
Продам двухкімнатну квартиру в центрі міста.
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру на шостому поверсі в кращому районі міста: вул. П’ятницька 49, м.Чернігів. Світла, простора квартира 80 м. кв. загальної площі (роздільні кімнати, кухня 9,3 м. кв.), готова до проживання з усіма меблями, технікою та інвентарем (в т.ч. два бойлери на кухні та с/в, пральна машина, холодильник Bosh та інше). Вигідний розмір для проживання та економний для сплати комунальних платежів. Вікна виходять на дві сторони, оздоблення балкону та лоджії, ремонт квартири, лічильники води, електрики, газ, заміна вікон. Розташування квартири в центрі міста та в пішій доступності (до 500 м.): школи №1,3,19; дитячі садки, центральний ринок, торгівельний центр, продовольчі магазини АТБ, Сільпо, новий офісний центр, відділення банків, фітнес, спортивні та тренувальні зали, кафе та ресторани, історичний центр для прогулянок та відпочинку «ВАЛ», площа. Зупинки тролейбусів та маршруток 50 м.; Біля будинку знаходяться місця для стоянки авто, дитячий та спортивний майданчики, великий просторий двір. Все дуже зручно для проживання, роботи, відпочинку та інвестиції. На всі питання буду радий відповісти за тел. +38********75, Віталій. Ціна 69 000 у.о.

власник
Продам 3-ри кімнатну квартиру в центрі міста, ремонт, торг.
olx.ua

Пропоную вашій увазі шикарну двокімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом в новобудові в центральній частині міста. Жк Лісовий , знаходиться за адресою вул.Лісова 42в, зелена зона . Зупинки , ТЦ Голівуд , супермаркет - все в пішій доступності. В будинку автономне опалення , що дозволяє економити кошти взимку , адже ви самі регулюєте температуру і витрати газу. Прекрасно підійде як для себе, так і для майбутньої здачі в оренду , з пасивним доходом близько 23 тис гривень за місяць. Площа квартири 70м , планування роздільне. Середній поверх (5 з 10) , середина секції . Кухня 12м , всі меблі та техніка вбудована. Духова шафа, газова варильна поверхня, вбудована мікрохвильова піч, вбудований холодильник - Hansa, посудомийна машина Beko . Вітальня 18м, з розкладним диваном , ТВ зоною і зоною зберігання. Спальня 18м , ліжком 160х200 та місткою гардеробною . Коридор з великою шафою та бʼюті зоною . Суміжний санвузол з великою ванною 180х80, пральною машиною Indesit, зонами зберігання . Також є окремий балкон площею 4,6 м. В квартирі виконаний ремонт за дизайн проектом, з якісних і сучасних матеріалів. Вся побутова техніка відомих європейський брендів. Всі меблі виконані під замовлення за дизайн проектом. Також ЖК має підвальні укриття , облаштовану прибудинкову територію , дитячий майданчик , спортивну зону , критий паркінг. Дзвоніть , залюбки відповім на ваші питання ! Перегляди за домовленістю

власник
Жк Лісовий! 2 кімн. квартира з ремонтом ! Центр автономка
olx.ua

Вашій увазі надається 1-кімнатна квартира район Левка-Лукьянека (Рокоссовського) Доценка 7В. В кроковій доступності: дитячий садок, школа, АТБ, магазини напроти дому з усім необхідним, вікна виходять видом на дитячий садок. В квартирі залишаються меблі і техніка (пральна машинка, холодильник, диван, духовий шкаф, мікрохвильовка, велика шафа для речей, кухонні стіл та стільці. На підлозі по квартирі покладено ламінат - в ванній кімнаті та кухні - плитка. Балкон з панорамними вікнами та теплим полом. Квартира тепла. На газ, воду, світло і на сам будинок є лічильники. Для показу звоніть 06******34 або пишіть.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру р-н Рокосовського в цегляному домі. ВЛАСНИК
olx.ua

Власник!!! Продам 1-кімн.квартиру на Малому проспекті (прос.Перемоги,189), не кутова, тепла, з гарним краєвидом, не над дорогою, гарні, тихі сусіди. Перед війною був перекритий дах. Поставлені нові металопластикові вікна, зроблений косметичний ремонт, заселений балкон, колонка(завжди гаряча вода). В блекаути світло не вимикали. Лічильники на воду, світло, газ(повірені), тепло на дім. Високий цоколь, є підвал-сховище, двері підїзду важкі металеві, на випадок відключення світла окремий міцний замок. Документи готові до продажу, реальному покупцеві торг, перегляд по домовленості. Продаж не по е-сертифікату. Агенства, можете копіпастити обяву.

власник
Продам 1-кімн.кв.Л.Лукяненка, Власник
olx.ua

Квартира в сучасній новобудові, розташована у самому центрі міста (вул. Героїв Чорнобиля 17). Зручне та раціональне планування, затишна прибудинкова територія з дитячим майданчиком та розвиненою інфраструктурою поруч. Планування: - кухня - дві спальні - санвузол - дві лоджії. Автономне опалення. Тепла підлога у ванній кімнаті. Від власника. Вартість 75000$. Від власника! Торг доречний)

власник
Двокімнатна квартира в Чернігові
olx.ua

Продам 3- комнатную квартиру по ул.Летная 41, Общая площадь - 72.6 м2. Находится на 1 этаже 9-ти этажного панельного дома. Все раздельные комнаты. Везде м/п окна, застеклённый балкон новая рама. Ровные стены и потолки.медная проводка. Санузел раздельный... Остается вся мебель . Хорошее место расположение. Все в пешей доступности. Супермаркеты, рынок, 2 садика Отличная транспортная развязка. Дом ОСББ хорошая детская площадка,много парковочных мест для авто. В квартире установлен индивидуальный счетчик тепла что существено экономит оплату тепла. Торг.

власник
Продам 3 ком. кв. с инд. счетчиком тепла від власника.
olx.ua
1 - 24 з 66 результатів