Гарний краєвид, ремонт, 2 санвузла, залишаються меблі та техніка. Перепланована: кухня-студія +2 спальні.

Немирівська вул., 1а
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 88 м2 з високими стелями та пічним опаленням в теплому цегляному будинку австрійської доби в центральному р-ні за вул. Івана Франка. Код квартири - #2 2 8 4 2 2 1 5 2 поверх з 2; вторинний житловий фонд; пічне опалення; жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне електричне опалення та твердопаливний камін дозволять самостійно контролювати баланс тепла у холодний період. Квартира має жилий стан та роздільне планування окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима, кухню площею 18 м2 з кухонними меблями та технікою, санвузол сумісний з ванною кімнатою оздоблений керамічною плиткою. Продається повністю готова до проживання - з меблями та побутовою технікою. Поряд розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Франка Івана вул., 14
rieltor.ua

Продається двокімнатна новобудова з сучасним та стильним ремонтом. Квартира розташована на шостому поверсі, має гарне планування, велику кухню з заскленою лоджиєю, дві великі кімнати, гардероб, окремий санвузол, просторий хол. Є всі необхідні меблі та побутова техніка. Все продумано для вашого комфорту, розведена тепла підлога крім кімнат, три кондиціонери. Зручне розташування, поруч зупинка, магазини, аптека. 10 хвилин пішки до проспекту Незалежності. Біля будинку огородждена територія з дитячим майданчиком.

Кармелюка вул., 135Б
rieltor.ua

Продам ПРОСТОРУ ДВОкімнатну квартиру з ВЕЛИКОЮ кухнею-студією та гарним виглядом з вікна! Ідеально підійде для сімї або здачі в оренду! Залишаються меблі та техніка, можна одразу заходити та жити. • Євроремонт, меблі та техніка - квартира повністю облаштована та готова до проживання. • Площа 77 м2 - вдале планування квартири робить проживання максимально комфортним • Квартири світла та сонячна - проживання в ній викликає тільки позитивні емоції • Два санвузли - це ваш додатковий комфорт • Великий балкон, панорамний вигляд з вікна - приємно починати ранок з запашною кавою та першими проміннями сонця • Поверх 7/9 - в квартирі завжди чисте повітря. Ліфт також завжди працює • Розвинений район - поряд торговий центр, супермаркети, аптеки, ресторан, піцерія та зупинки громадського транспорту в усі кінці міста Ціна $95000 Не втрачайте часу та домовляйтеся про перегляд! Марина Михайлівна Агентство Нерухомості Vector

Немирівська вул.
rieltor.ua

Дворівнева квартира преміум класу в сучасному ЖК по вул. Героїв Майдану, 150, 10 черга (готується до введення в експлуатацію) Два рівні 9 та 10-й поверх, загальною площею 92 м2. Тут все продумано до дрібниць! Квартира готова під етап декоративного ремонту та меблювання: монтаж гіпсокартонних стін по план-схемі, виконано чистову обробку стін під фарбування, електромонтаж згідно плану розташування освітлення та розеток, чистова стяжка + тепла підлога, підведення сантехнічних мереж згідно розробленому плану. Всі роботи виконанні з використанням дорогих, якісних матеріалів та з урахуванням потреб найвибагливіших господарів! Дуже світла, простора та комфортна! Головна родзинка - це неймовірно гарний краєвид! Здача в експлуатацію початок осені 2023 Будинок в сучасному стилі, найкраще розташування, хороша транспортна розв‘язка. Можливий продаж разом з паркомісцем (окрема оплата). Оформлення: переуступка, що значно економить витрати на сплату податку та нотаріальних послуг! Ціна: 95 000$

Дворівнева квартира преміум класу по вул. Героїв Майдану, 150
olx.ua

Сучасний стиль життя в історичному центрі міста Квартира в дизайнерській новобудові із панорамою на центр Чернівців. Три просторі кімнати і кухня-студія, 3 відкритих балкони з видом на місто, 2 роздільних санвузла. По всій квартирі зроблена тепла підлога, двохконтурний газовий котел, якісні вікна. 112 м² для вашого затишку. Місцерозташування: вул. Пумнула 29 (5 хв. пішки до Соборної площі). Підходить під програму Є-оселя 3% та 7% Записуйтесь на огляд щоб відчути себе в цьому просторі

4-х кімнатна новобудова 5хв до центру
olx.ua

Квартира дуже класного планування. Дуже простора і світла. Забудовник "Чернівціжитлобуд", який вже роками доводить, що будинки у них хорошої якості! Сусідів не чути, взимку дуже тепло, а влітку прохолодно. Квартира не кутова. Автономне газове опалення. Додаткові запитання по телефону. Реальному покупцю - торг!

Героев Майдана улица, 53, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 95000.0 USD
dom.ria.com

Сучасний стиль життя в історичному центрі міста Квартира в дизайнерській новобудові із панорамою на центр Чернівців. Три просторі кімнати і кухня-студія, 3 відкритих балкони з видом на місто, 2 роздільних санвузла. По всій квартирі зроблена тепла підлога, двохконтурний газовий котел, якісні вікна. 112 м² для вашого затишку. Місцерозташування: вул. Пумнула 29 (5 хв. пішки до Соборної площі). Підходить під програму Є-оселя. Записуйтесь на огляд щоб відчути себе в цьому просторі.

Пумнула Арона улица, 29, Центр, Черновцы, Черновицкая 95000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2х.км квартира в новобудові Проспект Незалежності, забудовник надійний РОМТІСБУД. Квартира з євроремонтом, меблями та побутовою технікою, кімнати роздільні, санвузел в сучасній плитці, роздільний. Будинок зданий в експлуатацію більше 3х років, розташований в чудовому районі міста з дуже розвинутою інфраструктурою, поруч торговий центр ПРОСПЕКТ, МАЙДАН, транспортне сполучення в любий кінець міста.

Независимости проспект, 104, Проспект, Черновцы, Черновицкая 95000.0 USD
dom.ria.com

Трикімнатна новобудова біля парку Шевченкка. Хороше місцерозташування , Гарне планування, велика кухня , гардеробна, простора прихожа, окремий санвузол. Прибудинкова тереторія з ландшафтним дизайном. Підземний паркінг,ліфт їде в паркінг.

Трикімнатна новобудова в елітному комплексі
olx.ua

Продається 2-кім. новобудова + кухня студія (при потребі можна зробити 3-кім. знову) . вул. Каспрука 23, А ЖК «Янтарний» (забудовник «Родоліт» - М. Саєвський) 7 поверх Гарний панорамний вид на центральну частину міста. Площа 78 м.кв. Розведена тепла підлога та електрика, встановлено інсталяцію в туалеті, датчики тепла, котел Vaillant. Проект дизайну в подарунок. Здача будинку влітку 2024. Є відеоогляд квартири.

Продається 3- кім.новобудова (вул.Канівська)
olx.ua

Продається 3к новобудова, забудовник Мороз, район вул. Щербанюка, хороше планування, деталі по телефону

Продається 3к новобудова район Майдану
olx.ua

Продається ТРИ кімнатна квартира в центрі вул.Фучика 2/2 поверх 82 кв.м. Ремонт, автономне опалення, діючий камін. Меблі та техніка залишаються. Закритий двір на чотири сімї, альтанка та мангал відноситься до квартири. Підвал. Два паркомісця з відеоглядом. Ціна 95000 у.о.

Три кімнатна квартира в Центрі. Двір,  альтанка.
olx.ua

Продається 2 старий фонд, окремі кімнати, ремонт, індивідуальне опалення, окремий вхід, тераса закрита, місце для висаджування квітів. Квартира знаходиться в закритому дворі, поряд гараж. Є комора. Ціна 95 тис. Торг.

2 квартира, вул. Кобилянська
olx.ua

Відео квартири: youtu.be/jCGVwJSQ5qM 3-кімн. в новобудові вул. ЕНТУЗІАСТІВ (ЖК Парковий квартал - Сузіря), в 2-ох рівнях, 95.7 кв.м, двоконтурний котел, здійснений монтаж опалювальної та електричної систем, проведена стяжка підлоги

3-кімн. в новобудові вул. ЕНТУЗІАСТІВ (ЖК Парковий квартал - Сузіря)
olx.ua

Продається пентхаус по вулиці Авіаційній 90 кв метрів 4 і 5 поверх, квартира в двох рівнях Є свій підвал Ціна вказана без меблів! Меблі всі з натурального дерева при домовленості за доплату Можна під ЄОселю

Продається пентхаус
olx.ua

Продається 2кімнатна новобудова з дизайнерським євроремонтом Забудовник ЧернівціЖитлоБуд (Мороз) 6 поверх з 9 74,3м2 Дві окремі кімнати, гардеробна, роздільний санвузол, просторий хол, індивідуальне опалення (двохконтурний котел), тепла підлога, в кімнатах та кухні є кондиціонери Якісні меблі та побутова техніка Все залишається Гарний закритий двір та прибудинкова територія 95000$ Телефонуйте

Продається 2кім новобудова з дизайнерським євроремонтом
olx.ua

Квартира дуже класного планування. Дуже простора і світла. Забудовник "Чернівціжитлобуд", який вже роками доводить, що будинки у них хорошої якості! Сусідів не чути, взимку дуже тепло, а влітку прохолодно. Квартира не кутова. Автономне газове опалення. Додаткові запитання по телефону. Реальному покупцю - торг!

Простора квартира на Г.Майдану!
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Престижний 2. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Престижний 2 можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 94858.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Престижний 2. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 99.85 м². Квартира розташована на 6 поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК Престижний 2 заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Престижний 2 знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 94858.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Престижний 2. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 4 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Престижний 2 можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 94858.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Престижний 2. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 5 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Престижний 2 можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 94858.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Престижний 2. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 8 поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Престижний 2 можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 94858.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Престижний 2. Сучасне планування площею - 99.85 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 6 поверсі 9-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 94858.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 267 результатів