Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 з високими стелями та балконом в цегляному будинку румунської доби в Першотравневому р-ні за вул. Шолом-Алейхема. Код квартири - #17811633 • 2 поверх з 4; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне опалення (пічне); • балкон; • потребує ремонту. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), індивідуальне опалення (твердопаливний камін). Квартира має роздільне планування – окрему житлову кімнату з виходом на балкон, кухню площею 10 м2, санвузол, душову кабіну. Поряд розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Шолом-Алейхема вул., 16
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 в мансардному поверсі цегляного будинку в центрі за вул. Університетська. Код квартири - #22377887 • 6 поверх з 6; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення. Гарний жилий стан квартири з меблями та технікою (за домовленістю) – готова до проживання. Квартира має роздільне планування – окрему мебльовану житлову кімнату 19,5 м2, кухню площею 15,9 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою має душову, вікно, встановлену пральну машину та якісну сантехніку, передпокій. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Університетська вул., 12
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35,6 м2 з роздільним плануванням та індивідуальним опаленням у 1-му поверсі цегляного будинку в Першотравневому р-ні за вул. Вокзальна. Код квартири - #18857961 • 1 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • роздільне планування; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), керамічна плитка на кухні та у санвузлі, освітлення в кімнаті під натяжні стелі. Квартира має жилий стан та зручне функціональне планування. Окрема житлова кімната з великим вікном, кухня площею 7,3 м2, вхідна зона, сумісний санвузол з душовою кабіною. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Вокзальна, 29
rieltor.ua

Продається 1 кімнатний « Спецпроект» по вул. Руській 226 Б. 5 поверх з 5. 34 м2. 12м2- кухня, 15 м2.-кімната. Всі зручності в квартирі. Жилий стан, замінені металопластикові вікна. Зверху є тех.поверх.

Руська, 226-б
rieltor.ua

1-кімн. квартира по вул. Хортицькій (неподалік ТЦ Рязань) 2 поверх. Квартира в хорошому стані - все, як на фото. Всі зручності та лічильники. Опалення - газова пічка та електричні коонвектори. Будинок малоквартирний. розташований в тихому місці на непроїздній вулиці. Перед будинком є двір загального користування із сусідами, а також велика загороджена ділянка, яка належить до даної квартири. Вхід в квартиру з підїзду. До квартири є підвал.

Хортицька вул., 16
rieltor.ua

Продається квартира район автовокзалу.З євро ремонтом залишаєтьсч мебель та техніка.Вікна виходять у двір.Закрита територія є місце під авто.Ідеальний варіант для здачі в оренду.

Головна, 158
rieltor.ua

Терміново продається 1-кімнатна квартира загальною площею 16,9 м2 з пічним опаленням в 1 поверховому будинку з окремим входом, підвалом та гаражем у закритому дворі в центральному р-ні за вул. Сагайдачного. Код квартири - #20399569 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (пічне); • підвал; • гараж; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне пічне опалення, металопластикові вхідні двері, на вікні металеві грати, дерев’яна підлога. Квартира має планування за типом малосімейки – окрема кімната з міжкімнатними дверима, кухня площею 2,4 м2 має плиту та витяжну вентиляцію. Є можливість добудови й перепланування. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Сагайдачного, 81
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира в новобудові 65м² ЖК Comfort City вул Руська 219г Здача запланована 2 секція - 3 кв. 2024 Є також інший варіант за нижчою вартістю. Фото реальні та відповідають дійсності +38********90 Олег

Продається 2х  кімн квартира в новобудові
olx.ua

ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру на вулиці Ентузіастів 9-а, спільно - сумісного проживання. Загальна площа квартири 47 кв. м. Це двох кімнатна панелька по документах поділена на двох власників. Складається з двох житлових кімнат : 12 кв. м. + 15 кв. м. Продається окрема кімната 12 кв. м. та спільно сумісного користування з 1 сусідом : кухня - 8,7 м2 коридор - 7,2 м2 комора - 0,5 м2 ванна - 2,6 м2 санвузол - 1 м2 Квартира знаходиться в одному з найкращих районів міста, розвинена інфраструктура. Поруч парк, школи, садочки, базар. Внутрішня, тепла (сонячна сторона). Самий популярний поверх - третій)) Чистий охайний підїзд, НОВИЙ ліфт. Телефонуйте домовимося про перегляд. Вдалої покупки! Код обєкта: k108 328270 14. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/328270

1 кім квартира на Інтузіастів 23 м2
olx.ua

Продається найдешевша 1но кімнатна квартира в ЖК «Панорама», вул. Руська 238. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира знаходиться на 6 поверсі. Загальна площа становить 36,8 м2. Панорамні вікна та балкон виходять у внутрішній дворик. У дворику буде дитячий майданчик , зона відпочинку для дорослого населення та підземний паркінг. В комплектацію входить: цементна стяжка підлоги, оштукатурення стін гіпсовою штукатуркою, 2-контурний газовий котел, 5-камерні вікна та вхідні двері відмінної якості. За додатковою інформацією звертайтесь у відділ продажу, що знаходиться біля будівництва, за адресою вул. Руська 238, або за номером телефону: +38********93.

Продаж найдешевшої 1-но кімнатної квартири від забудовника
olx.ua

Продається 1но кімнатна квартира з ідеальним плануванням в ЖК «Панорама», м. Чернівці, вул. Руська 238. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира знаходиться на 8 поверсі. Панорамні вікна та балкон виходять у внутрішній дворик. З кухні та загальної кімнати будуть виходи на балкон. Загальна площа квартири – 37,6 м2. У вартість квартири входить: - гіпсова штукатурка стін; - цементна стяжка підлоги; - двоконтурний газовий котел; - 5-камерні панорамні вікна та броньовані двері відмінної якості; - лічильники на: газ, воду, світло. За додатковою інформацією запрошуємо Вас у відділ продажу, що знаходиться за адресою вул. Руська 238, або телефонуйте за номером телефону: 09******93.

Продаж 1-но кімнатної квартири від забудовника
olx.ua

Продам две однокомнатные квартиры в ЖК Comfort City. Можно сделать одну большую на 87 метров. Новостройка на ул.Русская 219 г. Третья секция. Седьмой этаж. Обещают здать в конце 2024. Для особо одарённых-цена за одну квартиру 25.000$.Да и по отдельности не продаются,тем более не меняются.

власник
Две однокомнатные квартиры
olx.ua

Будинок розташований в районі ресторана Роксолана. Всі зручності. Потребує ремонту. Заізд для автомобіля. Квартира вільна.

2-х кімн. вул Тихорецька 2\2 всі зручності. двір гараж
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі прекрасну однокімнатну квартиру за адресою вул. Руська 75, розташовану в старому фонді будівель на першому поверсі з 4. Площа квартири 30 м.кв. Квартира обладнана газом, електрикою та теплою підлогою для вашого комфорту. Продається з меблями, що робить її готовою для заселення. У квартирі є душова кабіна, меблі на кухні, гардероб, грати на вікнах і навіть комора для зберігання речей. Це житло ідеально підходить для тих, хто шукає сучасну квартиру в старому центрі міста. Зі зручностями та стильним ремонтом, вона готова стати вашим новим домом. Зателефонуйте нам для організації перегляду та дізнайтеся більше про цю пропозицію. Код обєкта: k108 305655 15. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/305655

Квартира з дизайнерським ремонтом
olx.ua

Продаж 1-к малосімейки вул. Г.Майдану,77. 3/5. Площа - 28 кв.м. Кімната - 13 кв.м, сан.вузол - 3,4 кв.м, (з ремонтом), невеликий коридор та комора, Частка в загальній кухні та коридорі (10кв.м). Стан - жилий. У власності більше трьох років. Можливий договір купівлі-продажу.

Продаж 1-к кв. Героїв Майдану (р-н Гардеробу)
olx.ua

В продажу квартири в районі ближня Роща, знаходяться на 1 та 2 поверхах триповерхового будинку Квартири з автономним опаленням, підведені всі комунікаціі, зроблений новий якісний ремонт в світлих тонах. Та родзинка цих квартир шикарні панорамні вікна та відкритий балкон, щодає змогу насолоджуватися чудовим краєвидом під вранішню каву. Поруч з будинком добре розвинена інфраструктура: школа, садочки, магазини та ін. Вартість 1100$ за м.кв. З приводу переглядів та додатковоі інформаціі звертайтеся за телефоном

Саратовская улица, 33, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 1100.0 USD
dom.ria.com

В продажу квартири з дуже вигідною локацією, неподалік від центру в спокійному районі! Знаходяться на 2 та 3 поверсі триповерхового будинку Квартири з автономним опаленням, двухконтурний котел, всі комунікації підведені, ремонт від забудовника. Родзинкою цих квартир є панорамні вікна в кімнатах та відкритий балкон для поціновувачів чудового краєвиду. З приводу перегляду та додаткової інформації звертайтеся за телефоном

Саратовская улица, 33, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 850.0 USD
dom.ria.com

У продажі 1-но кімнатна на 9/11 поверсі (переуступка) квартира еліт-класу від забудовника у центрі міста по вул. О. Щербанюка (Чапаєва) 79 загальною площею 56.7 м2; - сучасне планування: простора кухня-вітальня, компактна гардеробна, лоджія багатофункціонального призначення (як додаткове приміщення під зону відпочинку/робочу зону, для вашого власного зимового саду тощо); - із підземним двоповерховим паркінгом; - із власною інфраструктурою: приватним дитячим садком, кавярнею для мешканців комплексу табагато іншого; - новобудова розташована у самому центрі міста: у пішій доступності всі необхідні соціально-побутові обєкти, поряд зупинки громадського траспорту. Сергій Михайлович

Щербанюк Александра Героя Украины улица, 79, Щербанюка, Черновцы, Черновицкая 900.0 USD
dom.ria.com

В продажу 1-кімнатні квартири в районі ближня Роща, знаходяться на 2 та 3 поверхах триповерхового будинку. Площа квартир 50/35/12 Квартири з автономним опаленням, підведені всі комунікаціі, зроблений новий якісний ремонт в світлих тонах. Та родзинка цих квартир шикарні панорамні вікна та відкритий балкон, щодає змогу насолоджуватися чудовим краєвидом під вранішню каву. Поруч з будинком добре розвинена інфраструктура: школа, садочки, магазини та ін. Вартість 1200$ за м.кв. Можна додатково придбати підвальне приміщення Біля будинку є дитячий майданчик та відкритий паркінг З приводу переглядів та додатковоі інформаціі звертайтеся за телефоном XXXXXXXXXX та XXXXXXXXXX

Саратовская улица, 2А, Роша, Черновцы, Черновицкая 1200.0 USD
dom.ria.com

Русская улица, 75, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 30000.0 USD
dom.ria.com

В продажу 3кімнатна квартира в спокійному районі нашого міста! Має дуже вигідну локацію: неподалік від центру, зручний заїзд до будинку, зелено, тихо і корисне свіже повітря! Знаходяться вона на 3 поверсі триповерхового будинку Квартири з автономним опаленням, двухконтурний котел, всі комунікації підведені, ремонт від забудовника( якісне оздоблення стін, сучасна плитка та ламінат) Родзинкою цієї квартир є панорамні вікна в кімнатах та відкритий балкон для поціновувачів чудового краєвиду. Поруч з будинком є дитячий майданчик та відкритий паркінг Є можливість придбати додатково підвальне приміщення. Світла, простора, затишна оселя чекає нових власників. З приводу перегляду та додаткової інформації звертайтеся за телефоном

Саратовская улица, 2, Роша, Черновцы, Черновицкая 1200.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира по вулиці Університетській, квартира мансардного типу, є невеликі скоси, індивідуальне опалення, зроблений євроремонт.

Университетская улица, 12, Центр, Черновцы, Черновицкая 30000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Senator. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 42.2 м². Квартира розташована на 7 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Senator заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Senator знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Чернівці, рн Першотравневий, Руська, 236Б. Забудовник - Буковинський квартал.

Русская улица, 236Б, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 29540.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Senator. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Чернівці, рн Першотравневий, Руська, 236Б. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 7 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Senator можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Буковинський квартал.

Русская улица, 236Б, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 29400.0 USD
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 97 результатів