Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 36 м2 з високими стелями та балконом в цегляному будинку румунської доби в Першотравневому р-ні за вул. Шолом-Алейхема. Код квартири - #17811633 • 2 поверх з 4; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне опалення (пічне); • балкон; • потребує ремонту. У квартирі підключені лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), індивідуальне опалення (твердопаливний камін). Квартира має роздільне планування – окрему житлову кімнату з виходом на балкон, кухню площею 10 м2, санвузол, душову кабіну. Поряд розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Шолом-Алейхема вул., 16
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 35,6 м2 з роздільним плануванням та індивідуальним опаленням у 1-му поверсі цегляного будинку в Першотравневому р-ні за вул. Вокзальна. Код квартири - #18857961 • 1 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • роздільне планування; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), керамічна плитка на кухні та у санвузлі, освітлення в кімнаті під натяжні стелі. Квартира має жилий стан та зручне функціональне планування. Окрема житлова кімната з великим вікном, кухня площею 7,3 м2, вхідна зона, сумісний санвузол з душовою кабіною. Поряд розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Вокзальна, 29
rieltor.ua

Продається 1 кімнатний « Спецпроект» по вул. Руській 226 Б. 5 поверх з 5. 34 м2. 12м2- кухня, 15 м2.-кімната. Всі зручності в квартирі. Жилий стан, замінені металопластикові вікна. Зверху є тех.поверх.

Руська, 226-б
rieltor.ua

Продається квартира район автовокзалу.З євро ремонтом залишаєтьсч мебель та техніка.Вікна виходять у двір.Закрита територія є місце під авто.Ідеальний варіант для здачі в оренду.

Головна, 158
rieltor.ua

1-кімн. квартира по вул. Хортицькій (неподалік ТЦ Рязань) 2 поверх. Квартира в хорошому стані - все, як на фото. Всі зручності та лічильники. Опалення - газова пічка та електричні коонвектори. Будинок малоквартирний. розташований в тихому місці на непроїздній вулиці. Перед будинком є двір загального користування із сусідами, а також велика загороджена ділянка, яка належить до даної квартири. Вхід в квартиру з підїзду. До квартири є підвал.

Хортицька вул., 16
rieltor.ua

Терміново продається 1-кімнатна квартира загальною площею 16,9 м2 з пічним опаленням в 1 поверховому будинку з окремим входом, підвалом та гаражем у закритому дворі в центральному р-ні за вул. Сагайдачного. Код квартири - #20399569 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (пічне); • підвал; • гараж; • потребує ремонту. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне пічне опалення, металопластикові вхідні двері, на вікні металеві грати, дерев’яна підлога. Квартира має планування за типом малосімейки – окрема кімната з міжкімнатними дверима, кухня площею 2,4 м2 має плиту та витяжну вентиляцію. Є можливість добудови й перепланування. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Сагайдачного, 81
rieltor.ua

Продається найдешевша 1но кімнатна квартира в ЖК «Панорама», вул. Руська 238. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира знаходиться на 6 поверсі. Загальна площа становить 36,8 м2. Панорамні вікна та балкон виходять у внутрішній дворик. У дворику буде дитячий майданчик , зона відпочинку для дорослого населення та підземний паркінг. В комплектацію входить: цементна стяжка підлоги, оштукатурення стін гіпсовою штукатуркою, 2-контурний газовий котел, 5-камерні вікна та вхідні двері відмінної якості. За додатковою інформацією звертайтесь у відділ продажу, що знаходиться біля будівництва, за адресою вул. Руська 238, або за номером телефону: +38********93.

Продаж найдешевшої 1-но кімнатної квартири від забудовника
olx.ua

Продам две однокомнатные квартиры в ЖК Comfort City. Можно сделать одну большую на 87 метров. Новостройка на ул.Русская 219 г. Третья секция. Седьмой этаж. Обещают здать в конце 2024. Для особо одарённых-цена за одну квартиру 25.000$.Да и по отдельности не продаются,тем более не меняются.

власник
Две однокомнатные квартиры
olx.ua

Продається 1но кімнатна квартира з ідеальним плануванням в ЖК «Панорама», м. Чернівці, вул. Руська 238. Забудовник: будівельна компанія Parus Group. Квартира знаходиться на 8 поверсі. Панорамні вікна та балкон виходять у внутрішній дворик. З кухні та загальної кімнати будуть виходи на балкон. Загальна площа квартири – 37,6 м2. У вартість квартири входить: - гіпсова штукатурка стін; - цементна стяжка підлоги; - двоконтурний газовий котел; - 5-камерні панорамні вікна та броньовані двері відмінної якості; - лічильники на: газ, воду, світло. За додатковою інформацією запрошуємо Вас у відділ продажу, що знаходиться за адресою вул. Руська 238, або телефонуйте за номером телефону: 09******93.

Продаж 1-но кімнатної квартири від забудовника
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в новобудові 65м² ЖК Comfort City вул Руська 219г Здача запланована 2 секція - 3 кв. 2024 Є також інший варіант за нижчою вартістю. Фото реальні та відповідають дійсності +38********90 Олег

Продається 2х  кімн квартира в новобудові
olx.ua

ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру на вулиці Ентузіастів 9-а, спільно - сумісного проживання. Загальна площа квартири 47 кв. м. Це двох кімнатна панелька по документах поділена на двох власників. Складається з двох житлових кімнат : 12 кв. м. + 15 кв. м. Продається окрема кімната 12 кв. м. та спільно сумісного користування з 1 сусідом : кухня - 8,7 м2 коридор - 7,2 м2 комора - 0,5 м2 ванна - 2,6 м2 санвузол - 1 м2 Квартира знаходиться в одному з найкращих районів міста, розвинена інфраструктура. Поруч парк, школи, садочки, базар. Внутрішня, тепла (сонячна сторона). Самий популярний поверх - третій)) Чистий охайний підїзд, НОВИЙ ліфт. Телефонуйте домовимося про перегляд. Вдалої покупки! Код обєкта: k108 328270 14. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/328270

1 кім квартира на Інтузіастів 23 м2
olx.ua

Продаж 1-к малосімейки вул. Г.Майдану,77. 3/5. Площа - 28 кв.м. Кімната - 13 кв.м, сан.вузол - 3,4 кв.м, (з ремонтом), невеликий коридор та комора, Частка в загальній кухні та коридорі (10кв.м). Стан - жилий. У власності більше трьох років. Можливий договір купівлі-продажу.

Продаж 1-к кв. Героїв Майдану (р-н Гардеробу)
olx.ua

1 кімнатна квартира від забудовника, не кутова. ЖК "SENATOR" - БУДИНОК ВИСОКОГО РАНГУ! • Якісне будівництво; • Каркасно -монолітна будівля; • 1-2-3 кімнатні та дворівневі квартири; • Комерційні та офісні приміщення; • Підземна дворівнева парковка з ліфтовим сполученням до житлової частини будинку; • Дитячий ігровий простір розрахований для дітей різного віку; • Спортивні тренажери для кросфіту та спеціальні тренажери для людей з особливими потребами; • Комплекс адаптовано для людей з особливими потребами; • Закрита територія комплексу. Що входить у вартість м2? -Вікна з подвійним енергозберігаючим склопакетом -Двері вхідні броньовані еліт класу з МДФ-накладками та декоративним фрезеруванням -Міжкімнатні перегородки з керамічного блоку 120мм -Зовнішні стіни та міжквартирні перегородки з керамічного блоку 250 мм -Утеплений фасад пінополістирол 100 мм -Мідна електропроводка розведена по точкам згідно норм ДБН -Двоконтурний газовий котел та підводка газу до котла -Вода та каналізаційний стік заведені в квартиру -Встановлені лічильники газу, води та електрики -Стяжка з тепло-шумоізоляцій підлоги 100 мм та чистова штукатурка стін -Оздоблення під’їзду та місць загального користування В наявності є комерційні приміщення. Відділ продажів: Чернівці, вул. Руська, 236 Б

Продаж 1-кімн. від забудовника з котлована 42,2м2 Стартова ціна!
olx.ua

Будинок розташований в районі ресторана Роксолана. Всі зручності. Потребує ремонту. Заізд для автомобіля. Квартира вільна.

2-х кімн. вул Тихорецька 2\2 всі зручності. двір гараж
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі прекрасну однокімнатну квартиру за адресою вул. Руська 75, розташовану в старому фонді будівель на першому поверсі з 4. Площа квартири 30 м.кв. Квартира обладнана газом, електрикою та теплою підлогою для вашого комфорту. Продається з меблями, що робить її готовою для заселення. У квартирі є душова кабіна, меблі на кухні, гардероб, грати на вікнах і навіть комора для зберігання речей. Це житло ідеально підходить для тих, хто шукає сучасну квартиру в старому центрі міста. Зі зручностями та стильним ремонтом, вона готова стати вашим новим домом. Зателефонуйте нам для організації перегляду та дізнайтеся більше про цю пропозицію. Код обєкта: k108 305655 15. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/1komnatnye/305655

Квартира з дизайнерським ремонтом
olx.ua

Продається однокімнатна квартира по вулиці Університетській, квартира мансардного типу, є невеликі скоси, індивідуальне опалення, зроблений євроремонт.

Университетская улица, 12, Центр, Черновцы, Черновицкая 30000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Comfort City. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 35.33 м². Квартира розташована на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Comfort City заявлена в 1 кварталі 2025 року. ЖК Comfort City знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Чернівці, рн Першотравневий, Руська, 219 г. Забудовник - Сity of Dreams development.

Русская улица, 219Г, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 21225.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Comfort City. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 43.43 м². Квартира розташована на 10 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Comfort City заявлена в 1 кварталі 2025 року. ЖК Comfort City знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Чернівці, рн Першотравневий, Руська, 219 г. Забудовник - Сity of Dreams development.

Русская улица, 219Г, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 26091.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Comfort City. Сучасне планування площею - 36.9 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 10 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернівці, рн Першотравневий, Руська, 219 г. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - Сity of Dreams development.

Русская улица, 219Г, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 22168.0 USD
dom.ria.com

Продаю квартиру площею 41, 4 м.кв в новобудові (здача та підключення усіх комунікацій планується у 2024 році). Повністю виплачена. Квартира 1-кімнатна, але з неї легко можна зробити 2-кімнатну - за рахунок великої кухні-вітальні та спальні, а також є можливість облаштувати зручну гардеробну - за рахунок великого передпокою правильної квадратної форми. Квартира знаходиться у першій секції, на комфортному та затишному 3- му поверсі, не кутова. Є балкон. Вікна виходять в затишний двір, де можна ставити авто. Житловий комплекс "Родинна казка" розташований у мальовничому та екологічно чистому районі міста, без загазованості від великої кількості транспорту та підприємств. Адреса: провулок Смотрицький, 1 (район Кемпінг) Поряд уся необхідна інфраструктура, яка буде розширюватися, зупинка громадського транспорту. Витрати по переуступці бере на себе подавець.

Смотрицкий переулок, 1, Кемпинг, Черновцы, Черновицкая 17000.0 USD
dom.ria.com

Гарне місцерозташування квартири-житловий стан(під ремонт)

Хмельницкого Богдана улица, 4, Черновцы, Черновицкая 25000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в центрі міста на перехресті вулиць 28 червня та Богдана Хмельницкого. Квартира на другому поверсі в триповерховому будинку. На першому поверсі розташовано три магазини. Чистый косметичний ремонт, жилий стан. Залишаються всі меблі та побутова техніка в кімнаті та на кухні. Зручності та кухня спільні на дві квартири. Санвузол роздільний. У ванній кімнаті розташована ванна, душ, газовий водонагрівач. Є пічка на газу та дровах. Новий двотарифний електролiчильник та металопластикове вікно. Можливість викупити квартиру у сусідів та викуплення всього поверха. Цікавить продаж та обмін квартири у Чернівцях та можливий обмін на квартиру в Києві

власник
Хмельницкого Богдана улица, 42, Центр, Черновцы, Черновицкая 25000.0 USD
dom.ria.com

Затишна квартира у центрі міста! Продається квартира площею 53 м2 з двома кімнатами. Опалення забезпечене котлом Титан на природньому газі. Вхідні двері та підлога виконані з дерева, стіни покриті побілкою. Вид з вікон - у внутрішній двір, є сумісний санвузол. Сходи та перекриття також з дерева. Чудова локація для комфортного життя в історичному серці міста. Комунікації міські. Квартира потребує ремонту. Телефонуйте, звертайтесь! Влаштуємо для вас огляд, відповімо на всі питання.

Франко Ивана улица, 2, Центр, Черновцы, Черновицкая 27000.0 USD
dom.ria.com

1кім квартира в багатоквартирному будинку по вул. Бережанській. В квартирі зроблено повний капремонт із заміною всіх комунікацій (електромережа, водопостачання і каналізація), всі стіни були збиті до цегли - вирівняні і заново перештукатурені, нова стяжка. Залишилось довести ремонт під власний смак і проживати з комфортом. Площа квартири - 39, 2м Спальня - 13, 7м Кухня - 14, 5 Прихожа - 6м Санвузол - 5м Індивідуальне опалення - всі документи вже перероблені для електроопалення, що виходить дешевшим за централізоване, але ви його включаєте по власному бажанню і потребі, а не коли хтось десь вирішить! Деталі розкажу при дзвінку.

Бережанская улица, 23, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 25000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 90 результатів