Гарний краєвид, добре розвинена інфраструктура поруч, магазини, кафе, ТЦ. Є дитячий майданчик. Хороша транспортна розвʼязка. Всі меблі та техніка залишаються новим власникам квартири. З додатковими питаннями, будь ласка телефонуйте.

Щербанюк Александра Героя Украины улица, 79, Центр, Черновцы, Черновицкая 160000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3х кімн пентхауз 5/5 м.Чернівці, в. Б.Хмельницького. Площа 104м2 Ремонт(10 років). Всі зручності, інд.опалення. Перший рівень ----- простора кухня--студія, хол об"єднаний з студією(один простір), санвузол, гардеробна, сходи на другий поверх. Другий рівень ----- дві кімнати, простора ванна кімната ( 9м. кв.). Одна кімната з панорамним вікном. Балкони з яких відкривається чудовий краєвид старого міста. Квартира облаштована кондиціонерами (кожна кімната) на тепло та холод. Можливий продаж з меблями та технікою. Консерьєж, відеоспостереження, закритий, затишний , просторий, упорядкований двір . Новий ЛІФТ у будинку. В пішій доступності Університет, парк, пл. Філармонії, Університет, магащини, зупинки. Ціна 150000 $ Тел.0674358563

Хмельницького Богдана вул., 30
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира у двох рівнях, пентхаус, вул. Рівненська, 12а поверх: 10 та 11 з 11 Загальна площа: 110 м² Новобудова, популярний район. парковка за шлагбаумом. 1ий рівень: велика вітальня та кухня, санвузол. 2ий рівень: окремі три кімнати. Якісний, сучасний ремонт обігрів підлоги, панорамний вид, меблі, частково побутова техніка , підсвітка, індивідуальне опалення. Чудовий варіант для молодої сімї, яка цінує сучасніть та якість.

Продається пентхаус
olx.ua

Код об`єкта: 303169. АН "Атланта".Продається квартира з капітальним ремонтом в самому центрі площею 84 м, в 2 хвилинах від Театральної площі.Продаж під ключ разом з меблями, побутовою технікою.Ідеально підійде як під житло так і під бізнес.Окремий вихід із квартири прямо у двір.При ремонті були використані лише натуральні матеріали.Квартира не була у використанні одразу після ремонту.Якщо у Вас виникли додаткові питання - телефонуйте! Із задоволенням дамо більш детальну інформацію та домовимося про огляд наживо у зручний для Вас час!

Червня 28, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 155000.0 USD
dom.ria.com

Центр міста. Класичний румунський люкс. Квартира для тих, хто любить вишуканий класичний стиль.

Гоголя Николая улица, 9, Центр, Черновцы, Черновицкая 155000.0 USD
dom.ria.com

Розкішна трикімнатна квартира в центрі міста з фасадним входом. Орієнтир - вул.Садова, парк ім.Тараса Шевченка. Знаходиться в царському будинку з унікальною архітектурою. Ця квартира для справжніх поціновувачів краси та розкоші Румунського люксу, тут панує особлива атмосфера. Щойно зроблений капітальний, якісний євроремонт з витримкою стилю та реставрацією елементів. Ніхто не проживав. Квартира знаходиться на затишній вулиці з одностороннім рухом. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Магазини, аптеки, поліклініка та лікарня, відділення банку, школа, дитячій садок, дитячий майданчик, паркова зона, зупинка міського транспорту. Основні характеристики: - 3 кімнати (одна прохідна вітальня) - Загальна площа 110 кв. - Кухня 12 кв. - 2 поверх з 4 - Індивідуальне опалення - одноконтурний котел. - Товщина стін 70 см (відмінна шумоізоляція) - Вікна виходять на вулицю Першотравневу. Квартира дуже простора, світла та тепла. Окремої уваги потребує просторий охайний підїзд який захоплює своєю красою та величчю. Цікаво? Телефонуйте, оперативний показ в зручний для вас час! Код обєкта: k108 312895 16. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/312895

4 кім., 110м, ЦЕНТР, вул.Садова
olx.ua

Продам 5-и комнатную 2-х уровнивую в самом ЦЕНТРЕ ул. 29 Березня р-н Соборной Площади • Общая площадь : 155,70м2 - Кухня 15,50м2 • 2 этаж 2х этажного кирпичного дома • Первый этаж Кухня , санузел , 3 комнаты • Второй этаж ( мансарда ) 2 комнаты + санузел • Хороший ремонт • Кухня коридор санузел - плиточка , в комнатах паркет ( в хорошем состоянии) • Сантехника , электрика , проводка менялась • Пластиковые окна • Индивидуальное отопление 2-х контурный котел ( новый ) • Камин • 2 кондиционера Крышу меняли ! Фасад утеплен Двор общий , место под машину .

5-и комнатная 2-х уровневая в самом ЦЕНТРЕ ул. 29 Березня 155м2
olx.ua

Квартира з новим ремонтом. Робили для себе. Тепла підлога стоїть в кухні, коридорі, ванній та туалеті, в кімнатах батареї. Кухня з новоми меблями виготовленими на замовлення та новою вмонтованою технікою Whirlpool(плита газова, духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина), холодильник. Ванна кімната та туалет роздільні. В двух кімнатах стоять кондиціонери. Натяжні потолки з вмонтованими карнізами. В кухні, коридорі, ванні та туалет стоїть плитка, в кімнатах ламінат. Електрика нова ставилась, стоїть двухконтурний котел. Деталі по телефону.

власник
ул. Шухевича Романа, 3Б, Проспект, Черновцы, Черновицкая 152000.0 USD
dom.ria.com

Продается квартира с добротным ремонтом в самом центре, в 2 минутах ходьбы от Театральной площади (при ремонте заменено все от а до я). Есть фотографии хода ремонта. Фасад, комнаты, мансарда облицованы мелкой плиткой. Продажа под ключ вместе с мебелью, бытовой техникой (вся мебель дубовая, техника брендовых фирм, в комнате установлено для отдыха полностью дорогостоящее профессиональное музыкальное и световое оборудование). Идеально подойдет как под жилье так и под бизнес... Отдельный выход из квартиры прямо во двор. При ремонте были использованы только натуральные материалы (не использовались такие материалы как гипсокартон и пенопласт). Квартира не была в использовании - сразу после ремонта. РИЕЛТОРОВ ПРОШУ НЕ БЕСПОКОИТЬ !!!

власник
Продажа квартиры с добротным ремонтом  в Ценре от владельцев
olx.ua

Чудова дворівнева квартира в самому серці міста. Знаходиться по вулиці Героїв Майдану, в кількох хвилинах ходьби від ТЦ Майдан. Квартира абсолютно нова, в ній ще ніхто не проживав, всі меблі та техніка залишаються в квартирі. В ціну входить ПАРКІНГ. За додатковою інформацією телефонуйте!

Пентхаус на Героїв Майдану + паркінг
olx.ua

Шикарна 3 км квартира в самому серці міста!!! Загальною площею : 85 м2. Квартира має : дві спальні та вітальню (прохідна). У кімнатах та вітальні зроблений якісний євроремонт. Зі спальні є вихід на балкон з чудовим краєвидом на центральну площу міста. Кухня світла, сучасна площею 14 м2, справжня знахідка для господині. Роздільний санвузол, також є комора в коридорі для зберігання речей. У квартирі замінено усі комунікації. Квартира продається з вмонтованими меблями в кімнатах, кухні та коридорі. Чистий та охайний підїзд. Телефонуйте! Перегляд за домовленістю. Код обєкта: k108 294573 6. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/chernovtsy/object/3komnatnye/294573

3 км квартира в  ЦЕНТРІ міста
olx.ua

Продам квартиру в ЖК Європейський квартал, з хорошим євроремонтом, автономне опалення, 2 засклені балкони. Кухня- студія- вітальня з панорамними вікнами, спальня з виходом на балкон, також є 2 санвузли. Гарне місцерозташування. За детальною інформацією звертайтеся по телефону.

Продаж 3К пентхаусу
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 85 м2 з балконом та чудовим краєвидом на центральну площу міста в будинку австрійської забудови в Шевченківському р-ні за вул. Міцкевича. Код квартири - #20590893 • 3 поверх з 3; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • комора; • з меблями; • з ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла, зроблено добротний ремонт з якісних будматеріалів, замінено усі комунікації. Квартира продається готова для проживання – з вмонтованими меблями в кімнатах, кухні та коридорі. Функціональне планування включає 2 спальні та вітальню, а також кухню площею 14 м2. Зі спальні є вихід на балкон. Роздільний санвузол, також є комора в коридорі для зберігання речей. Чистий та охайний підїзд. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-85-m2-z-io-remontom-meblyami-ta-tehnikoyu-za-vul-mickevicha Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. квартира 85 м2 з і/о, ремонтом, меблями за вул. Міцкевича
olx.ua

Продаж 2-х рівневого пентхаусу ЖК «Європейський квартал» 2-х рівневий 9-10/10 поверх 93 м2 Хороший ремонт, робили як для себе, залишають все як на фото За деталями телефонуйте

Продається пентхаус Premium-типу!!!
olx.ua

Унікальна пропозиція на ринку! Авторський 3-х кімнатний пентхаус в закритому елітному кондомініумі "Перлина Міста", м. Чернівці. Ідеальне розташування будинку - в історичній частині міста (зона ЮНЕСКО), але на тихій, не проїзній вулиці Івана Богуна. Закрите, озеленене подвіря з відеоспостереженням, дитячим майданчиком, та зоною відпочинку з альтанкою. В"їзд на територію кондомінімума з вул Б.Хмельницького закритий воротами з кодовим замкон. Лише 25 квартир у кондомініумі - 2 під"їзда з кодовими замками та домофоном, щоденне прибирання та консьєрж. Новобудова, 2010 року, цегляні стіни, сучасна технологія утеплення, що відображається дуже помірною ціною на опалення (взимку витрати на опалення в середньому 100-150 кубів газу в місяці). Сучасний ліфт OTIS, 5-ий поверх - чудовий панорамний вид з кожного вікна на стару історичну частину міста та Університет. Основа будинку - моноліт і на монолітній подушці. Сучасний авторський ремонт, ергономічні сходи - металева конструкція з дубовими сходинками. Загальна площа - 106 кв.м. На першому поверсі: - просторий, світлий лофт: вітальня та кухня - 47,5 кв. м. - гардеробна з полицями та штангами - 2,9 кв.м. - вбиральня - 2,2 кв.м. - балкон - 2,3 кв.м. Техніка: німецький холодильник Liebcher варочна газова панель - скло білого кольору мікрохвильова піч з конвекцією двоконтурний газовий котел Wiessman кінотеатр на 5 колонок + сабвуфер ресівер Kenwood телевізор потужний кондиціонер-панель LG, що працює як на охолодження так і на тепло термодатчик температури в кімнаті для котла дозволяє економити до 30% опалення Висота стелі на першому поверсі - 3,2 м. Дворівнева стеля з вбудованим LED-освітленням. На другому поверсі: хол з шафою-купе та книжковою шафою - 13,2 кв.м. спальня (- 15 кв.м.) з панорамним вікном та французьким балконом, кондиціонером. Меблі: тридверна шафа, комод, ліжко з ортопедичним матрацом, телевізор. кабінет з панорамним вікном, французьким балконом та декоративним скляним електричним каміном, письмовим столом, комодом та полицями, кондиціонером, 2 кріслами та кавовим столиком - 17 кв.м., що може бути трансформованим у другу спальню або дитячу. дуже простора ванна кімната, 9,3 кв.м, з великою джакузі-ванною (виробництво Франція), пральною машиною з режимом сушки Privillege, навісною шафою. Висота стелі на другому поверсі: хол - до 5 м, спальня - 2,8 м, кабінет та ванна - 3 м. Точкове LED-освітлення. Максимально розвинена інфраструктура, все поруч в пішій доступності: садочки та школи на вибір, магазини, салони краси, аптеки, супермаркети, 2 поліклініки, ресторани та кафе. Центральна та Театральна площі, Філармонія, Університет у 5 хвилинах пішки, і т.д. Будь ласка, якщо я не зразу відповідаю на Ваш дзвінок напишіть свої питання тут в чаті.

власник
Пентхауз в закритому, елітному кондомінюмумі "Перлина міста" в центрі
olx.ua

Центральна частина міста. Відреставрований фасад будинку . Поміняний новий дах . Ремонт в підʼїзді . Доглянутий закритий двір . Квартира в двох рівнях . Можна жити двом сімʼям з окремим входом . Ремонт та меблі в ідеальному стані. Два санвузли, дві кухні , два входи . Місце для авто.

Продаж 4-кімнатної квартири (вул. Ольжича)
olx.ua

Продається пентхаус «Сузірʼя» ТЦ «Майдан», в ціну входить паркінг. 9-10 поверх 71 м.кв Усі меблі та техніка залишаються Ідеальне місце розташування Якісний ремонт Можливий продаж без паркінгу Індивідуальне газове опалення Кухня-студія + 2 спальні на другому поверсі

Пентхаус «Сузірʼя» ТЦ «Майдан»
olx.ua

Продається крута квартира в класному районі міста. Круте планування, чудовий вигляд з вікна, близько до парку та купа інших переваг. Всі меблі та техніка залишаються в квартирі, всюди тепла підлога! За додатковою інформацією телефонуйте, дам відповіді на всі ваші запитання!

Двушка в новобудові
olx.ua

3 к нов . РОМТІСБУД Гер. Майдана - напроти воєнного Госпіталя 10 років будинку . 8/9 гарний панорамний краевид , лоджія і балкон з виглядом на рощу 110м2 Ц.135000 € / евро. В квартирі дизайн євроремонт, з меблями та технікою Податку не має … Прямий продаж Додатково є відео , при зацікавленості набирайте … обов’язково скину … для огляду …

3 к нов ромтісбуд Гер.Майд -104
olx.ua

Продається 2-х рівнева новобудова в ЖК «Garden Hall” вул.Шоста Приміська Будинок зданий, заселений, прибудинкова територія оздоблена повністю. Поверх 4/4 загальна площа 175м‘ 1-поверх велика кухня студія, санвузол, 2-балкона (відкриті), 1-спальня. 2-поверх: 3-спальні, санвузол. Розведена сантехніка, опалення, електрика, тепла підлога змонтована та залита фінішна стяжка на 2-х поверхах. 2-й поверх мансардний стелі утеплені мінватою 30см, по 2-вікна в кімнаті. Продумано розведена сантехніка та електрика. Готові сходи. Все є в плані. Фото/Відео/План/Ключ Також в ціну входить 2-паркомісця в підземному паркінгу паркомісця.

Продаж ПЕНТХАУСУ в елітному ЖК “Garden Hall” район КВАРЦ
olx.ua

Продаж 5-кімнатної квартири від забудовника без посередників - пентхаус в ЖК Престижний 2. Сучасне планування площею - 155.48 м² створене саме для комфорту і затишку. Приміщення розташоване на 9 поверсі 9-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Дата здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 139932.0 USD
dom.ria.com

Продаж 5-кімнатної квартири від забудовника без посередників - пентхаус в ЖК Престижний 2. Сучасне планування площею - 153.74 м² створене саме для комфорту і затишку. Приміщення розташоване на 9 поверсі 9-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Чернівці, рн Шевченківський, Червоноармійська, 194-А. Дата здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - Сузіря.

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 138366.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира на Чорноморській, укомплектована, меблі та техніка, 5 поверх, у власності більше 3-х років

Продається 3-х кімнатна квартира на Чорноморській
olx.ua

Код об`єкта: 323477. АН "Атланта". Продається простора 3-х кімнатна квартира в топовій локації міста Гарне планування: три роздільні кімнати площею 16, 5/18, 2/20, 4 3 санвузли, гардеробна, кухня - студія Загальна площа 122 кв.м. Всі комунікації міські: газ, електрика, вода, каналізація Здача в експлуатацію планується в липні 2024 року Запрошуємо вас оглянути цю унікальну квартиру з власним ліфтом, який відкривається прямо в вашому житлі! Телефонуйте! Організуємо показ в зручний для вас час

Героев Майдана улица, 194А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 136600.0 USD
dom.ria.com
123...6
1 - 24 з 143 результатів