Продається будинок (дуплекс), вул. Коцюбинського (р-н Гостинного Двору. Будинок якісної побудови, матеріали будівництва: 1.5 (півтори) керамблока (Керамблок - високотехнологічний будівельний матеріал), + утеплення пінопластом (10см.), + силіконова декоративна штукатурка, залізобетонне перекриття між кожним поверхом. Планування! - 1 поверх: коридор, санвузол з ванною, велика кухня, кімната, тех.приміщення (комірка чи гардеробна). - 2 поверх: коридор, три кімнати різної площі, ванна кімната. По внутрішніх роботах: гіпсова штукатурка, електророзводка, 3Фази, вода й каналізація - центральні, якісні м/п вікна та броньовані вх.двері. Загальна площа - 136.2кв.м. + бонус - повноцінний мансардний поверх з вікном - під 70кв.м. (з якого можна зробити як спальні кімнати із санвузлом, так і щось інше, наприклад кінотеатр, спортзал, ігрову, гардеробну, офіс чи в інших цілях, так як перекриття між другим і мансардним поверхом залізобетонне). До будинку відноситься приватизована зем. ділянка 2Сот. На території є клаптик землі та навіс для машини, на який можна встановити ролети, і буде повноцінний гараж. Територія облагороджена, дорога у бруківці та асфальт. Деталі за тел. 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості Рієлтор Чернівці, агентство нерухомості

Коцюбинського вул., 30Б
rieltor.ua

Продається квартира в нездатній в експлуатацію (введення не раніше кінця року) новобудові ПМК -76, вул. Героїв Майдану. Поверх -6-ий, не кутова. Додатково зроблено опалення, розводка електрики, тепла підлога, стяжка, замінено вікна та двері. Це гарний обʼєкт для проживання чи здачі в оренду.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 160
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в топовій локації. Вулиця Героїв Майдану. Район Майдану – Каспрука. Цегляний будинок, проект - «чешка». Квартира розміщена на 3, середньому поверсі, Загальною площею 53.1 мкв, з роздільними кімнатами, великим балконом. Стан – під ремонт, що дозволяє Вам повністю облаштувати квартиру за власним смаком. Внутрішній двір просторий та зелений. Поруч уся інфраструктура: зупинки, магазини, аптеки, ТЦ «Майдан» та «Проспект». Усе в пішій доступності. Деталі за тел.

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 172
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Хто придбав квартиру на останньому поверсі в цього забудовника-купить таку ж знову. - останні поверхи робить добре і продумано. - мінімальна висота стелі - 2.1 м. - будинок цегляний повністю, квартира не кутова. - як аналог, за таку ціну Ви можете придбати 2-ох або 3-ох кімн. хрущовку. - індивідуальне газове опалення. - для сім’ї добрий варіант, напевно єдиний мінус цього обʼєкту - ліфт буде працювати після здачі в експлуатацію. - для оренди - місцерозташування має значення, воно ідеальне! Ціна вказана без додаткових витрат!

Незалежності просп., 128
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира. В центрі міста - 83 кв.м. і плюс 60 кв.м - горище яке знаходиться на одному рівні другого поверха. Великі вікна, дуже гарний вигляд з вікна (панорама). Знаходиться в історичному будинку, "Дім-корабель" — це архітектурна памятка Чернівців, яка розташована при перетині вулиць Головної та Шолом-Алейхема. Є два санвузла, душева після ремонту. Нова електропроводка. Може бути під газ.опалення. Високі стелі. Рекомендація: Продаж може розглядатися під офіс, під стомат.клініку, і т.д. Під"їзд виходить на Церкву "Святої Параскеви Сербської".

власник
Головна, 17
rieltor.ua

🏡 Пропонуємо вашій увазі шикарну 2-кімнатну квартиру у новобудові на вулиці Героїв Майдану 150! 🌟 🔑 Здача в експлуатацію до кінця цього року - це ваш шанс отримати своє мрійне житло швидше, ніж ви очікували! 🍽️ Просторна кухня-студія стане ідеальним місцем для зустрічей з друзями та сімейних обідів. 🌅 Панорамні вікна у спальні забезпечать вам неймовірний краєвид, який зачарує вас кожного ранку та вечора. 👗 А ще, вас чекає власна гардеробна кімната - мрія кожного модного любителя! Не пропустіть свій шанс на комфортне та стильне життя - звертайтеся до нас для деталей (ж відеоогляд) та перегляду! 📲

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 150
rieltor.ua

Продаж квартири в центральній частині міста. Вул. Пирогова. Квартира 3-кімнантна, площею 92кв.м., + є дворик. Окремий вхід в квартиру з двору. 1-ий поверх, квартира без ремонту (під капітальний ремонт). Індивідуальне газове опалення. Ціна – 32500у.о. Деталі за телефоном 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Пирогова вул., 1
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 70,37 м2 з лоджією та панорамними вікнами у новобудові в Шевченківському р-ні за вул. Щербанюка. Код квартири - #12805851 • 5 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • на стадії будівництва; • здача в експлуатацію – 4 квартал 2024 року; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • без ремонту. На стадії здачі в експлуатацію у квартирі будуть підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), зроблено міжкімнатні стіни, встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері, індивідуальне опалення від газового котла. Ремонтні роботи можна буде розпочинати після введення будинку в експлуатацію (4 кв. 2024 р.). За проєктом квартира матиме двостороннє розташування з 2 окремих житлових кімнат і кухні площею 14,21 м2 з виходом на засклену лоджію, роздільний санвузол, коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-70-m2-z-io-ta-lodzhiyeyu-v-zhk-modern-home Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Щербанюка, 79
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира у двох рівнях площею 130 м2 у ЖК еліт-класу в Шевченківському р-ні за вул. Рівненська. Код квартири - #12804809 • 10 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • будинок введено в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • тепла підлога; • лоджія; • після забудовників. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлений газовий котел та радіатори індивідуального опалення, зроблено «теплу» підлогу, зроблено міжкімнатні стіни, встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері, частково виконані внутрішні чорнові роботи. Ремонтні роботи можна починати відразу після придбання. Квартира має дворівневе планування: спальні кімнати, кухня-студія площею 30 м2 з виходом на засклену лоджію, 2 санвузли, відкритий балкон. Також є вихід на дах (55 м2) на якому можна зробити альтанку, мангал та басейн. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-dvorivneva-kvartira-z-io-j-kuhneyu-studiyeyu-v-zhk-perspektiva Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська вул., 12Б
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 50 м2 з лоджією та роздільним плануванням в зручному середньому поверсі сучасної цегляної новобудови в Шевченківському р-ні за вул. Герцена. Код квартири - #14647095 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • сирець; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна. Квартира здається з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима. Стан квартири - сирець на етапі будівництва. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната, кухня площею 15 м2, засклена лоджія з панорамними вікнами та гарними краєвидами респектабельної приватної забудови та сучасного міста, а також санвузол та коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-50-m2-z-panoramnimi-viknami-v-shevchenkivskomu-r-ni-za-vul-gercena Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Герцена, 91а
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 38 м2 в цегляній малоповерховій новобудові від надійного забудовника в Центральному р-ні за вул. Глінки. Код квартири #12568567 • 2 поверх з 3; • новобудова; • здача в експлуатацію 2023 р.; • індивідуальне опалення (газове); • без ремонту; • панорамні вікна. У квартирі з плануванням за принципом відкритого простору (студія) кухня-вітальня з панорамними вікнами, сумісний санвузол, встановлені вхідні двері та якісні пластикові вікна з склопакетами, заведені всі комунікації та лічильники (вода, газ, каналізація, електрика). Є можливість спланувати простір з окремо житлової кімнати та кухні площею 5,6 м2. Ремонтні та оздоблювальні роботи можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/1-k-kvartira-studiya-38-m2-z-io-v-centri-za-vul-glinki Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Глінки вул., 5
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42,5 м2 з двома заскленими балконами в цегляній новобудові від надійного забудовника (Кромакс Буд) в Шевченківському р-ні на проспекті Незалежності. Код квартири - #21840321 • 3 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію - до кінця року; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • лоджія; • сирець на стадії будівництва. Квартира здається з підключеними лічильниками, комунікаціями, встановленими металопластиковими вікнами класу еліт та броньованими вхідними дверима, зробленими міжкімнатними стінами, встановленим двоконтурним котлом для опалення та чорновим внутрішнім оздобленням цементною штукатуркою, електропроводкою. Квартира має максимально продумане планування, що включає окрему житлову кімнату з виходом на засклену лоджію, кухню площею 10,8 м2, сумісний санвузол та передпокій з місцем під шафу-купе. В наявності підземний паркінг, куди спускатиметься ліфт. Прибудинкова територія з дитячим майданчиком та зеленою зоною відпочинку. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

проспект Незалежності, 137
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 42 м2 у зручному 2 поверсі малоповерхової новобудови клубного типу у Шевченківському р-ні за вул. Шухевича. Код квартири - #19809559 • 2 поверх з 4; • новобудова; • будинок на етапі будівництва; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • сирець. У вартість квартири входить підключення лічильників та комунікацій (вода, газ, електрика, септик), індивідуальне газове опалення, якісні панорамні вікна та вхідні двері. Квартира має зручне роздільне двостороннє планування: окрему житлову кімнату 20,3 м2 з виходом на відкритий балкон, кухню площею 13,1 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Поряд з будинком є місця для гостьового паркінгу, у цокольному поверсі передбачені індивідуальні гаражі. Звертайтеся, щоб дізнатися про деталі та оглянути квартиру.

Шухевича, 36
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 65,7 м2 з лоджією та панорамними вікнами в цегляній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Шухевича. Код квартири - #21040209 • 3 поверх з 8; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущено (вода, електрика); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, електрика, каналізація), встановлені металопластикові вікна та броньовані вхідні двері, зроблена стяжка підлоги, розводка електроенергії. Стан квартири – готова до внутрішніх ремонтних робіт після забудовників Квартира має роздільне планування: 2 окремі житлові кімнати 16,61 м2 з виходом на засклений балкон та 13,51 м2, кухню площею 12,89 м2 з виходом на лоджію. Санвузол роздільний з ванною кімнатою.

Шухевича, 3
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 48 м2 з відкритим балконом та роздільним плануванням в сучасній цегляній новобудові від надійного забудовника (ІнтегралБуд) в Шевченківському р-ні за вул. Комарівська. Код квартири - #18584663 • 3 поверх з 6; • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • комунікації запущені; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • балкон. Квартира з підключеними лічильниками та комунікаціями (вода, каналізація, газ, електрика), зробленими міжкімнатними стінами, встановленими вікнами та вхідними дверима, гіпсовою штукатуркою стін, розводкою опалення та встановленими радіаторами. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має зручне роздільне планування – окрема житлова кімната 17,4 м2, кухня 12,9 м2 з виходом на балкон, комірка/гардеробна, коридор, санвузол сумісний. Територія ЖК доглянута, має дитячий майданчик та місця для гостьового паркінгу. Квартира підходить під програму єОселя 3% Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Комарівська вул., 1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 56,1 м2 у високому 1 поверсі малоповерхової новобудови клубного типу поруч з ТЦ Майдан у Шевченківському р-ні за вул. Шухевича. Код квартири - #19576267 • 1 поверх з 4; • новобудова; • будинок на етапі здачі в експлуатацію; • сирець. Квартира має роздільне двостороннє планування: 2 окремі житлові кімнати 15,4 м2 та 15,7 м2, кухню площею 10,8 м2. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Поряд з будинком є місця для гостьового паркінгу. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Шухевича, 36
rieltor.ua

Продається 4-кімнатна квартира в двох рівнях загальною площею 135,12 м2 в ЖК від надійного забудовника в Шевченківському р-ні за вул. Ковельська. Код квартири - #10576059 • 8 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • індивідуальне опалення (газове); • 2 лоджії; • без ремонту. У квартирі дворівневе планування: в 1-му рівні розміщено кухню-вітальню загальною площею 13,23 м2 з виходом на лоджію, сумісний санвузол, 2 житлові кімнати, в 2-му рівні 2 спальні кімнати з панорамними вікнами, 2 гардеробні, сумісний санвузол, якісні пластикові вікна з склопакетами, індивідуальне опалення від газового котла, всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика, газ). Стан квартири – після забудовників, ремонтні роботи можна розпочинати одразу після придбання. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/4-k-kvartira-135-m2-dvorivneva-z-io-za-vul-kovelska Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам орендувати/здати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Ковельська вул., 5
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна видова квартира площею 74,5 м2 в престижній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Євгена Ерліха. Код квартири - #18950701 • 8 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. В квартирі встановлені металопластикові вікна та надійні вхідні двері, міжкімнатні стіни та чорнова штукатурка. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне двостороннє планування: 3 окремі житлові кімнати, кухня, роздільний санвузол та великий передпокій з місцем для шафи-купе. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. В ціну входить дизайнерський проект та встановлена тепла підлога. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-rozdilnim-planuvannyam-ta-io-v-zhk-premyera Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Євгена Ерліха, 1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 65,5 м2 з панорамними вікнами та гарними краєвидами сучасного міста в престижній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Каспрука. Код квартири - #22854779 • 4 поверх з 8 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, газ, електрика, септик), індивідуальне опалення від газового котла, виконаний якісний дизайнерський ремонт з добротних будівельних матеріалів. Квартира має 2 окремі кімнати з міжкімнатними дверима, простору кухню площею 20 м2. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Поряд з будинком є місце для паркування авто. В пішій доступності розвинена інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Звертайтеся, щоб дізнатися про деталі та оглянути квартиру.

Каспурка, 23А
rieltor.ua

Продається 2х кім в новобудові, початок вул. Рівненська 2, на 4 поверсі 6-поверхового будинку. Площа квартири 67, 65м2. житлова 38, 33м2. Документи подані для здачі в експлуатацію в 2024 році. Двадцяти квартирний будинок клубного типу з ліфтом, утеплені зовнішні стіни і обмуровані натуральною клінкерною цеглою. Якісні пʼятикамерні вікна з потрійним склом, дорогі броньовані вхідні двері. В квартирі додатково зроблені такі роботи : професійно розведена електропроводка, проведені труби до батарей, зроблений підігрів підлоги в кухні та санвузлах, залита стяжка. Ціна 1200$ м2. загальна 81180$ тел.: 0503380528 Сергій

Рівненська вул., 2
rieltor.ua

У продажі 1-но кімнатна на 9/11 поверсі (переуступка) квартира еліт-класу від забудовника у центрі міста по вул. О. Щербанюка (Чапаєва) 79 • загальною площею 46,5 м2; • із сучасним плануванням: простора кухня-вітальня, компактна гардеробна, лоджія багатофункціонального призначення (як додаткове приміщення під зону відпочинку/робочу зону, для вашого власного зимового саду тощо); • із підземним двоповерховим паркінгом; • із власною інфраструктурою: приватним дитячим садком, кав’ярнею для мешканців комплексу табагато іншого; • новобудова розташована у самому центрі міста: у пішій доступності всі необхідні соціально-побутові об’єкти, поряд зупинки громадського траспорту. Сергій Михайлович 0504341212

Олександра Щербанюка вул. (Чапаєва), 79
rieltor.ua

однопід"їздний будинок з підземним паркінгом, індивід. опаленням(двоконтурний газовий котел). Здача в експлуатацію 3 квартал 2025року.

шухевича, 26
rieltor.ua
123...9
1 - 24 з 213 результатів