Продаж квартири в комфортному районі для проживання. Чешка, найновіше житло із вторинного ринку. Отож, вул. Скальда (колишня Комарова), про інфраструктуру розповість карта або ж я на показі. Все поруч. Третя лінія від дороги. Тихі зелені дворики. Поверх 9-ий,є тех.поверх, він як повноцінний 10-ий, тільки не жилий. По ціні можливе обговорення. Квартира під ремонт. Податку немає, власники будуть на угоді.

Скальда, 29
rieltor.ua

🏢Пропонується до продажу 3-км чешка у спальному районі міста. 🔍Загальна площа квартири становить 75.4 квадратних метри. ✔️Квартира розташована на четвертому поверсі з пяти, не кутова, що забезпечує тишу та комфорт. ✔️Вона в хорошому стані, що робить її ідеальним варіантом як для комфортного проживання так і для здачі в оренду. 💵Ціна 68500 у.о. 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Південно-кільцева, 9
rieltor.ua

Продається гарна велика 3-кімн.квартира в самому центрі міста (район кінотеатру "Чернівці") з окремим входом, огородженою територією, альтанкою. Квартира з капітальним ремонтом, дорогими меблями, технікою, вітражними вікнами, альтернативними джерелами опалення (газ. котел, твердопаливний котел, камін). Квартира з мансардним поверхом з ремонтом, з підвальними приміщеннями та технічним приміщенням - гаражем. Площа квартири з підвалом - 141кв.м. (+ мансардний поверх і гараж), де загальна площа складає понад 230 кв.м. У Квартирі нові вхідні броньовані двері, всі нові міжкімнатні двері, дорогі з натурального дерева (дуб), дубові сходи, паркетна дошка. Всі зручності та комунікації, кондиціонери, відеонагляд. Новий дах. Ціна квартири - 169000у.о. Деталі за тел. 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

28-го Червня вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Це житло знаходиться в малоквартирному пʼятиповерховому на закритій території будинку на проспекті Незалежності 92з. Камери відеонагляду. Паркомісце. Не кутова. Будинок 2008-го року. Забудовник ПМК -76. В квартирі якісний ремонт (деревяні двері, паркет, тепла підлога частково,кондиціонер). Власник розкаже всі деталі по квартирі. Про інфраструктуру проспекту знають всі. В пішій доступності все необхідне. Обʼєкт перевірено відповідними фахівцями та готовий до продажу.

Незалежності просп., 92
rieltor.ua

В продажу простора 3-кімн квартира по вул. Щербанюка Поруч парк ім. Т.Г.Шевченка Площа: 81 м2, поверх 1-й високий ( по факту 2-й) Велика лоджія з власним підвалом, яка може бути кабінетом або ж продовженням кімнати. Кухня з вбудованою кухонною зоною, при бажанні можна збільшити та зробити кухню студію завдяки кімнаті. Роздільний санвузол! Квартира двостороння, має відреставроману паркетну доску. Стан - без ремонту. В ціну входить кладова у підвалі. За додатковою інф. телефонуйте

Щербанюка, 39
rieltor.ua

В продажу 3кімнатна квартира в спокійному районі нашого міста! Має дуже вигідну локацію: неподалік від центру, зручний заїзд до будинку, зелено, тихо і корисне свіже повітря! Знаходяться вона на 2 поверсі триповерхового будинку Квартири з автономним опаленням, двухконтурний котел, всі комунікації підведені, ремонт від забудовника( якісне оздоблення стін) Родзинкою цієї квартир є панорамні вікна в кімнатах та відкритий балкон для поціновувачів чудового краєвиду. Поруч з будинком є дитячий майданчик та відкритий паркінг Є можливість придбати додатково підвальне приміщення. Світла, простора,затишна оселя чекає нових власників. З приводу перегляду та додаткової інформації звертайтеся за телефоном

Квітки Цисика, 2А
rieltor.ua

Центр міста . . Поруч навчальні корпуси університету. бібліотека , Театральна площа, школи , ліцеі , парк . Квартира в румунському люксі . Чистий , доглянутий підʼїзд . Двір , зелена зона двору , територія для особистого ландшафту Гарне планування . Комфортна квартира для проживання

Київська вул., 11
rieltor.ua

Центр міста. Класичний румунський люкс. Квартира для тих, хто любить вишуканий класичний стиль.

Гоголя вул., 1
rieltor.ua

Центр міста, тиха вулиця, двір, є місце для авто. Румунський люкс. Пічки антикваріат. Квартира потребує ремонту.

Сучавська вул., 2
rieltor.ua

Терміновий продаж. Незакінчений ремонт. Всі необхідні будматеріали , які потрібні для завершення ремонту , залишаються в квартирі. Індивідуальне опалення. Поруч дитячий садочок.

Богдана Крижанівського вул. (Кузнєцова), 23
rieltor.ua

Житлові комплекси у Чернівці

Центр міста, вул. Кобилянська( р-н Собору), вікна з кімнат на вул. Кобилянську, вхід з під"їзду, високі стелі. Є горище над квартирою є можливість зробити другий рівень. Є кладова-холодильник, кладова.

Кобилянської вул., 24
rieltor.ua

Продаж просторої трикімнатної квартири Квартира знаходиться в спальному районі Калічанка. В одному з найкращих будинків. Планування чешка. Поруч дитячий майданчик, зупинка транспорта, магазини, аптеки, кабінет педіатра, дитячий садок та школа. Все в пʼяти хвилинах пішки. Дороги біля будинку рівні, без ям, з гарним асфальтом Підʼїзд чистий та охайний. Є техповерх. В квартирі зроблений свого часу капітальний ремонт, та завдяки вдалому переплануванню він залишається актуальним. Всі вікна металопластикові, опалення двухконтурний котел. Балкони засклені. Всі кімнати роздільні, хол квадратної форми. Квартира тепла, затишна, з красивими видами з вікна. Залишаються частково меблі, два кондиціонери, телевізор. Можна зайти і жити з першого дня. Дуже гарна пропозиція, яка не залишить вас байдужим. Тож запрошую на перегляд.

Білоруська вул., 32
rieltor.ua

Квартира у двох рівнях. 1 поверх: кухня-вітальня, кладова, вбиральня - туалет/ванна. 2 поверх: дві роздільні кімнати, кабінет, вбиральня- туалет/душ, відкритий балкон. Залишаються меблі та техніка. Опалення двоконтурний котел, є додатковий бойлер, тепла підлога. Вид на місто.

пр-т Незалежності, 92з
rieltor.ua

Гарний краєвид, ремонт, 2 санвузла, залишаються меблі та техніка. Перепланована: кухня-студія +2 спальні.

Немирівська вул., 1а
rieltor.ua

3 кімнатна чешка, холова, в хорошому стані, 1 кімната підготовлена під ремонт- зроблена нова елекрика.

Руська, 251а
rieltor.ua

В продажу простора 3-кімн квартира по вул. Щербанюка Поруч парк ім. Т.Г.Шевченка Площа: 81 м2, поверх 1-й високий ( по факту 2-й) Велика лоджія з власним підвалом, яка може бути кабінетом або ж продовженням кімнати. Кухня з вбудованою кухонною зоною, при бажанні можна збільшити та зробити кухню студію завдяки кімнаті. Роздільний санвузол! Квартира двостороння, має відреставроману паркетну дошку. Стан задовільний, потребує косметичного ремонту. В ціну входить кладова у підвалі. За додатковою інф. телефонуйте: 0504169005 Олександр.

Щербанюка, 39
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 120 м2 в будинку австрійської забудови в центральному р-ні за вул. Котляревського. Код квартири - #15635413 • 1 поверх з 2; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • з ремонтом. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення від газового котла, зроблено добротний ремонт з якісних будматеріалів. Квартира має роздільне планування – окремі мебльовані житлові кімнати, кухню з вбудованими меблями та кухонною технікою, роздільний санвузол, ванна кімната має душову кабіну та якісну сантехніку. Квартира продається з меблями і технікою – повністю готова для проживання. Телефонуйте за вказаним номером, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд.

Котляревського вул., 1
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 89,1 м2 з двома балконами в цегляному будинку в тихому дворі в Шевченківському р-ні на проспекті Незалежності. Код квартири - #20252425 • 3 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • комірка; • 2 балкони; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), паркетні підлоги, встановлено індивідуальне опалення від газового котла та нові радіатори опалення, а також вбудовані кухонні меблі, витяжна вентиляція та техніка, подвійні вхідні двері. Санвузол сумісний, оздоблений керамічною плиткою, встановлена якісна сантехніка та пральна машина. Квартира має окремі кімнати з міжкімнатними дверима та виходом на балкон, кухню площею 16,6 м2, комірку. Розвинена інфраструктура поруч: аптеки, магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Проспект Незалежності, 92Д
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 118 м2 повністю готова до проживання з ексклюзивним дизайнерським ремонтом в елітній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Воробкевича. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Код квартири - #22761933 • 7 поверх з 9 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне газове опалення; • підігрів підлоги; • балкон; • з меблями та технікою; • дизайнерський ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації, грамотно розведена тепла підлога та внутрішньо-підлогові радіатори Carera, мʼякі меблі якісного виробництва Blest, всі меблі виготовлені на замовлення, з використанням матеріалів високої якості, а також вбудована техніка Квартира має роздільне планування – Велика кухня-студія площею 18 м2 та 2 спальні кімнати з міжкімнатними дверима, санвузол роздільний з ванною кімнатою. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Воробкевича вул., 31Б
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 112 м2 в престижній малоповерховій новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Кутузова (Алмазова). Код квартири - #23346627 • 3 поверх з 5; • новобудова; • роздільне планування; • індивідуальне опалення (газове); • дизайнерський ремонт; • лоджія. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, газ, електрика, каналізація), індивідуальне опалення від газового котла, виконаний якісний дизайнерський ремонт. Квартира має мебльовані кімнати: простору вітальню з плазменним телевізором та 2 спальні кімнати з міжкімнатними дверима, простору кухню площею 16 м2 з вбудованими меблями та технікою, зручною обідньою зоною та виходом на лоджію. Санвузол роздільний з ванною кімнатою, яка обладнана душовою кабіною, біде та якісною сантехнікою. Продається з меблями та побутовою технікою, повністю готова до проживання. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Олекси Алмазова вул. (Кутузова), 4
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 72 м2 з 3 заскленими балконами в цегляному будинку за вул. Комарова у Шевченківському р-ні. Код квартири - #21634675 • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • бойлер; • балкон; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), жилий стан після косметичного ремонту, меблювання, подвійні вхідні двері. Квартира має роздільне планування – 3 окремі мебльовані кімнати з міжкімнатними дверима (12,2 м2, 12,5 м2 та 18,2 м2 мають вихід на балкон), кухню площею 8 м2 з виходом на балкон. Санвузол роздільний з ванною кімнатою. Квартира продається з меблями та технікою – повністю готова для проживання. Поряд розвинена інфраструктура, зручні транспортні розв’язки, зупинки громадського транспорту. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Комарова, 40
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 71 м2 з функціональним плануванням, балконом у цегляному будинку в Першотравневому р-ні за вул. Руська. Код квартири - #22847941 • 1 поверх з 9 (ліфт); • вторинний житловий фонд; • централізоване опалення; • комірка; • балкон; • потребує ремонту; • підвал. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлений бойлер. Квартира має жилий стан, продається з меблями та технікою – готова для проживання. Потребує косметичного ремонту. Плануванням передбачено окремі житлові кімнати з міжкімнатними дверима (16,8 м2, 10,3 м2 та 12,9 м2 з виходом на балкон), кухню площею 8,15 м2, санвузол роздільний з ванною кімнатою, комірка, підвал. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Руська, 255а
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 88 м2 повністю готова до проживання з меблями, технікою та заскленим балконом у 2 поверсі цегляного будинку за iндивiдуальним проектом поряд з парком у Шевченківському р-ні за вул. Воробкевича. Код квартири - #23676953 • 2 поверх з 5; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення; • балкон; • з меблями та технікою; • жилий стан. Квартира має продумане планування – 3 окремі кімнати (24 м2, 28 м2, 15 м2) та кухня 10 м2 з виходом на балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою. Є комірка. У квартирі підключені всі комунікації, в санвузлах керамічна плитка та якісна сантехніка, вбудовані меблі на кухні. Поруч вся необхідна інфраструктура: зупинка транспорту, магазин, відділення пошти, дитячий садок, супермаркет, школа, аптека та рекреаційна зона. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Воробкевича вул., 15а
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна видова квартира площею 74,5 м2 в престижній новобудові у Шевченківському р-ні за вул. Євгена Ерліха. Код квартири - #18950701 • 8 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • панорамні вікна; • сирець. В квартирі встановлені металопластикові вікна та надійні вхідні двері, міжкімнатні стіни та чорнова штукатурка. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Квартира має роздільне двостороннє планування: 3 окремі житлові кімнати, кухня, роздільний санвузол та великий передпокій з місцем для шафи-купе. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту. В ціну входить дизайнерський проект та встановлена тепла підлога. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-rozdilnim-planuvannyam-ta-io-v-zhk-premyera Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Євгена Ерліха, 1
rieltor.ua
1 - 24 з 383 результатів