Продається однокімнатна квартира у м. Чернівці, по вул. Комарова, 32. Квартира знаходиться на першому поверсі.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові "ЧернівціЖитлоБуд" (Мороз). Характеристики квартири: - Загальна площа: 40.2 м² (по документам 36.12 м2) - Поверх: 8/9 - Окрема кімната, панорамні вікна в кухні, санвузол, коридор Опис будинку/комплексу: - Рік будівництва: 2021 (здача в експлуатацію 2-3 квартал 2024 року). - Забудовник: ЧернівціЖитлоБуд - Інфраструктура комплексу: паркінг, дитячий майданчик. Розташування: Будинок знаходиться в новому центрі міста Чернівці, вулиця Романа Шухевича 7А, поруч з ТЦ "Проспект" та ТЦ "Майдан". У непосредній близькості знаходяться торговельні центри, ресторани, аптеки, заправка WOG, школа, дитячий садок, спортивний комплекс "SportLife" та інші зручності. Ціна та умови продажу: 51 890$ (переуступка від забудовника). За попередньою домовленістю можливий огляд обєкту. Контактна інформація: Телефон/Telegram/Viber: +46 700 28 77 06 (Андрій). Не соромтеся звязатися для отримання додаткової інформації або організації огляду квартири.

власник
Продається затишна 1-кімнатна квартира в новобудові "ЧернівціЖитлоБуд"
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру 37.5 кв. в новобудові. Стіни поштукатурені, двері вхідні стоять. У квартирі проведене опалювання та водопостачання. Теплі поли по всій квартирі. Вулиця Сторожинецька, 29 (перехрестя Сторожинецька-Кошового). Здача планується на літо 2024р. Переуступка. Без рієлтора.

власник
Однокімнатна квартира Чернівці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам две однокомнатные квартиры в ЖК Comfort City. Можно сделать одну большую на 87 метров. Новостройка на ул.Русская 219 г. Третья секция. Седьмой этаж. Обещают здать в конце 2024. Для особо одарённых-цена за одну квартиру 25.000$.Да и по отдельности не продаются,тем более не меняются.

власник
Две однокомнатные квартиры
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира площею 40.43м2 в новобудові комфорт класу збудованій за монолітно-каркасною технологією у першотравневому р-н • 2 поверх • новобудова; • здача в експлуатацію - 1 квартал 2024 р.; • індивідуальне опалення (газове); У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), встановлений газовий котел для індивідуального опалення, якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері. Стан квартири – готова до ремонтних робіт після забудовників. Купуючи квартиру в KROMAX-BUD Ви отримаєте: - квартиру від надійного та якісного забудовника. - закрита облагороджена територія з підземним та наземним паркінгом - затишне та комфортне життя з чудовими сусідами. - МАКСИМАЛЬНЕ наповнення квартири від забудовника: якісні броньовані двері та металопластикові вікна, проштукатурені стіни під маяки, розведена електрика, виведені водяні та каналізаційні точки у ванній кімнаті та на кухні, звукоізоляцію підлоги, залита стяжка, встановлений котел та розведені радіатори. ЖК Кromax Bud за адресою: вул. Руська 211 квартири з практичним плануванням. Здача будинку - 1 квартал 2024 року. Вартість 1200$ за м2.

власник
Квартира 1 кімнатна
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру за адресою вул. Ковельська 5 загальна площа 44,7 кв.м. на 7-му поверсі. В 2024 році планєтся здача в єксплуатацію. Переуступка.

власник
Продам 1-но кімнатну квартиру за адресою вул. Ковельська 5
olx.ua

Продам квартиру по вул. Шухевича 36, загальна площа 37,6 м*2, на плані квартира показана зеленим кольором. Забудовник Премʼєра. Клубний будинок «White and Wood» (Вайт енд Вуд)

власник
Продам 1 - кімнатну квартиру по вул.Шухевича
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в зручному районі з розвиненою інфраструктурою в новобудові ЖК«СЕНАТОР» за адресою вул. Руська 236 б, загальною площею 45,8 м2, 8 поверх, секція 2. Здача в експлуатацію 3 квартал 2024 року.

власник
Продається 1-кімнатна квартира в новобудові ЖК«СЕНАТОР»
olx.ua

Велика однокімнатна квартира. Будинок 2015 року побудови. Квартира простора та світла, сонячна сторона. Є тепла підлога (електрика) в кухні та ванній кімнаті/туалеті. Меблі та техніка за домовленістю. Продаж не терміновий.

власник
Продаж 1к квартири 52.4 кв. м на вул. Руська 219-Е, ЖК "РІКА"
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на кобилянській 9 ,37 кВ Ремонт косметичний , Є дворик Торт можливий переоформлення покупця !можлива тераса Окремий вхід , квартира дуже тепла , світло не вимикають ! 05093745бб власник Наталія

власник
Продам однокімнатна
olx.ua

Простора, красива однокімнатна квартира з ремонтом. 3 поверх, не кутова Площа загальна - 39,1 м² >Кімната - 18,9 м² >Кухня - 11,1м² >Ванна кімната - 4,6 м² Новобудова, утеплений фасад Індивідуальне опалення - двохконтурний газовий котел та тепла підлога. Мебель практично вся залишається - зроблена під замовлення з високоякісних матеріалів. Парковка, вид на внутрішній двір. У власності більше 3х років Техніка НЕ залишається Власник. Політаєва 2а, Полетаєва Полєтаєва Агентства нерухомості прошу не турбувати.

власник
Квартира 1к новобудова Індивідуальне опалення Полетаєва Власник
olx.ua

Квартира з ремонтом та повністю укомплектована двохрівне

власник
Прутская улица, 29Б, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 75000.0 USD
dom.ria.com

Квартира гарна, простора, вікна виходять у двір.

власник
Ровенская улица, 12А, Черновцы, Черновицкая 93000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в новобудові Новий Проспект: пр-т. Незалежності 137-А 3 поверх з 9-ти поверхового Загальна площа 39.7м2 Вартість 46500$ переуступка Що входить у вартість- -внутрішні стіни з цегли -цементна штукатурка -розведення електрики -стяжка підлоги в кімнатах -двоконтурний газовий котел та всі лічильники -вхідні броньовані двері -металопластикові вікна з двокамерним склопакетом та закачкою газу. -інтернет/телебачення оптоволокно Здача будинку 4 квартал 2024 року.

власник
Независимости проспект, 137А, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 46500.0 USD
dom.ria.com

Доброго дня всім ! Продаеться одно кімнатна квартира по вул . Героїв Майдану 63 А у гарному районі з гарним видом з вікон на вулицю та гарним ремонтом . По всій площяді фасаду є утеплення пінопластом в 100 мл . Натягнута сітка і покрито байрамексом це дуже надійно та тепло зимою . Проводка в квартирі уся поміняна на вході в квартиру провід 4 кіловата решту розетки 2, 5 кіловата світло 1, 6 кіловата . Проводка Одесса завод . пакетники німецкі стоїть УЗО . На бойлер , стіральну машинк та теплу підлогу окрема проводка від лічильника з своїми пакетником . Підʼєднання світла в розетках поставлено на кембрики . Це надійно . Стіни в квартирі штукатурині і поставлена сітка потолок гіпсо картон вологостійкий . В квартирі усе обладнання нове стиральная машинка Whiiripool бойлер болгарський TESY газова плита Whiiripool витяжка Італійска Elica з потужністю в 1 кіловат . Має три рижими видову і підсвітку . Холодильник Beko новий . По сантехніці . Були замінені труби тепло мережі до батарей з чорного миталу на Мідні німецкого бренду Sanco . Пройдені етажі і підключені в квартирах сусідів . А також заміняні водяні труби і ртуби каналіації також німецькі . я можу скинути відео як що цікаво . Інсталяція під унітаз GROHE. Унітаз німецкий Boch. Крани німецкі на кухні і вані Вікна на вулицу фірми Веко 7 камерні .По мебелі . Шафа та решту меблі з ДСП має 18 мл фасад крашений в мат і товщина 19 мл завіси GBL зйемні двері . Кровать нова матрас 250 мл зима літо з незалежними пружинами . Стіл на кухні з масиву бука . Ніжка до нього , труба 80мл пластина 8мл я робив доплату за ці речі . Стільці з масиву ясина . Квартиру робив для себе , усе зроблено відповідно . Як що цікаво дзвоніть Дякую .

власник
Героев Майдана улица, 63А, Героев Майдана, Черновцы, Черновицкая 66000.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира в центрі міста на перехресті вулиць 28 червня та Богдана Хмельницкого. Квартира на другому поверсі в триповерховому будинку. На першому поверсі розташовано три магазини. Чистый косметичний ремонт, жилий стан. Залишаються всі меблі та побутова техніка в кімнаті та на кухні. Зручності та кухня спільні на дві квартири. Санвузол роздільний. У ванній кімнаті розташована ванна, душ, газовий водонагрівач. Є пічка на газу та дровах. Новий двотарифний електролiчильник та металопластикове вікно. Можливість викупити квартиру у сусідів та викуплення всього поверха. Цікавить продаж та обмін квартири у Чернівцях та можливий обмін на квартиру в Києві

власник
Хмельницкого Богдана улица, 42, Центр, Черновцы, Черновицкая 25000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в двох рівнях. 1-й рівень - коридор, гардероб, суміжний санвузол, кухня-студія. 2-й рівень - спальня. +окрема кладовка. 56, 4 кв.м + кладовка 5 кв.м Всі стіни та стеля утеплені та шумоізольовані мінватою (стіни - 10 см, стеля - 20 см, зовнішня стіна пінопластом та з середини мінватою). Тепла підлога та терморегулятор з можливістю програмувати температуру повітря по графіку (наприклад, коли ви не вдома щоб менше нагрівалась). В опалювальний сезон, оплата всіх комунальних орієнтовно 1, 5 тис В спальні замість стіни скляна перегородка з гартованого скла з триплексом 6х6 мм. Кухня виготовлена на замовлення. Сходи з ясену. Покриття підлоги на першому рівні - плитка. Другий рівень - ламінат. Ремонт робили якісний, перші власники, проживали в квартирі 5 років. Квартира знаходиться на вулиці Прутській, поруч міський пляж, річка Прут, ліс, басейн.

власник
Прутская улица, 29Б, Гагарина, Черновцы, Черновицкая 62000.0 USD
dom.ria.com

Продаю свою 1 кімнатну квартиру, без посредників на пл.Филармонії з видом на фонтан. Свіжий капітальний ремонт в кімнаті, коридорі, кухні. заміняні: - електро-проводка - труби холодної води - вирівнянні стіни, потолки Вхідні металеві двері Є кладовка, шкаф для інвентаря в спільному коридорі. Бонус: підвал для овочей та консервації 4м2. Площа 40кв.м. Жила площа 24кв.м. Кухня 8кв.м. Вана 3 кв.м. Коридор 3 кв.м. Кладовка 3 кв.м. Поверх 3й

власник
Филармонии площадь, 6, Черновцы, Черновицкая 38000.0 USD
dom.ria.com

Пропозиція від власника(ПЕРЕУСТУПКА) 1 .2.3. секция уже сданы в эксплуатацию люди уже живут у меня 4 секция Продається однокімнатна квартира с кладовкой между поверхами в ЖК " Оазис Буковини " , за адресою м . Чернівці , вул . Нимировська . В ціну входить : двоконтурний газовий котел , металопластикові вікна(подвійний склопакет ) , вхідні броньовані двері , лічильники на всі комунікації , підведення електрики , води та газу , чорнова штукатурка несучих стiн стяжка пидлоги с пинопластом Готові до співпраці з посередником .Продажа с связи с виездом

власник
Оазис Буковина 1 кимнатна с кладовкой  район Гравитона
olx.ua

1 кімнатна квартира в новобудові. Район аеропорту. 7 поверх. Вікна на сонячну сторону. На даний момент ідуть ремонтні роботи по встановленню теплої підлоги. Всі комунікації підключені. Будинок зданий в експлуатацію. Загальна площа 40м². У власності менше 3 років. Продаж від власника

власник
1 кімнатна квартира Чернівці
olx.ua

Простора однокімнатна квартира У будинку завершено монтаж високоякісної мембранної покрівлі, триває встановлення електропроводки, найближчим часом будуть встановлені вікна та двері. ЖК Буковинський знаходиться в пішій доступності до парку імені Тараса Шевченка, вулиці Ольги Кобилянської У вартість квартири входить: - Внутрішні оштукатурені стіни з цегли . - Металопластикові вікна. - Двері вхідні - Стяжка цементна під підлогу. - Встановлення каналізаційних та водопровідних стояків - Встановлення електропроводки - Розводка труб для газопостачання - Лічильники електроенергії, газу та води. - Газовий котел ЖК "Буковинський" облаштований дитячим майданчиком, прогулянковими алеями, озелененою територією.

власник
Однокімнатна квартира в новобудові
olx.ua

Продаю квартиру. Центр. Корридор и кухня общ. Есть возможность сделать всё отдельно. Торг.

власник
Квартира однокомнатная
olx.ua

Продається квартира на етапі будівництва, МІСТО МРІЙ вул руська Третя секція!!!

власник
Квартира на етапі будівництва
olx.ua

Продам 1 ком квартиру в центре города( район театральной пл.)Кухня -студио,1 большая комната,коридор,ванна,косметический ремонт,в старом,австрийском фонде,2 х контурный котел,м/п окна,паркет,ламинат.Власник.

власник
Срочно продам 1 ком.квартиру в центре города.
olx.ua
1 - 24 з 34 результатів