Квартир таких мало Ціна за квартиру в будинку, який здається в експлуатацію весною 2025 - дорівнює подібним квартирам, в цьому районі, де йде закладка фундаменту. Не кутова, з гарним виглядом, завжди буде «в ціні», комфортне планування. Забудовник перевірений часом та подіями в країні.

Проспект Незалежності, 116
rieltor.ua

Кайфова, чудна, класна, якісна, хороша, прекрасна, відпадна, файненька… По різноманітності слів, думаю, зрозуміло, що квартира підходить для різного віку (студент, сімʼя, одинокі, старшого віку люди) та для різного призначення (для оренди, для проживання, для роботи, на «потім»). До квартири претензій нема. Готується до введення в експлуатацію від забудовника ПМК-76. Розташований будинок на проспекті 116Б

Проспект незалежності, 116
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 2 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

Руська, 236б
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира у ЖК Компас, вул. Буковинська, буд. 62. Знаходиться на 8 поверсі із 8. Планування: - кухня-вітальня - спальня - суміжний санвузол - засклена лоджія. Стан від забудовника. Стяжка, тепла підлога, газове індивідуальне опалення.

Буковинський пров., 62
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 3 квартал 2024року, індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел). В будинку є підземний паркінг, на поверсі 3 квартири.

руська, 248б
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 4 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

руська, 236б
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

Спальний район міста з розвиненою інфраструктурою. Якісний ремонт. Поміняні всі труби , сантехніка , ел. проводка. Зручне місцерозташування будинку. Двір , місце для паркування. Квартира тепла , світла , не кутова. Комфортна для проживання.

Авангардна вул., 53
rieltor.ua

Продається простора 1км квартира (1км+кухня-студія) на Авангардній 47а(район Фастівської лікарні) з капітальним ремонтом, новою кухнею, частково меблями. Опалення індивідуальне (двохконтурний котел).

Авангардна вул., 47а
rieltor.ua

Чернівці,Аксеніна, неймовірна квартира в серці міста,72м2. Без комісії Який запах має бути у вашої оселі? Запах безпеки, комфорту і впевненості. Я не можу вам гарантувати ці відчуття за межами квартири, але в ній - впевнена, що ви це відчуватимете. Якісний будинок, Атмосферна квартира, Відмінний ремонт, Нова сторінка вашого життя! 72 м2 максимально зручного планування і наповнення меблями та технікою провідних виробників, окрема спальня 13,6 м2 та кухня-вітальня 30 м2, і, безумовно, неймовірний балкон 22 м2, де щоранку так приємно зустрічати початок нового дня з філіжанкою запашної кави, а ввечері з бокалом вина спостерігати, як місто запалює нічні вогні! Неперевершений, надихаючий краєвид поза конкуренцією! Досконало продумана система зберігання речей – для всього є своє місце. Ідеально спланована ергономіка на кухні – мрія будь-якої господині. Восьмиметрова ванна кімната – те, що треба, аби позбутися напруги після робочого дня у ванній при свічках. Індивідуальне опалення, тепла підлога і не вимикають світло – безсумнівний критерій вибору сьогодення!) Панорамні вікна, більш ніж вдосталь світла і простору – тісно не буде ні Вам, ні Вашим думкам. Вам точно хотітиметься завжди повертатися додому! Беззаперечною перевагою є розташування в самому топовому районі поруч з парком Шевченка та з максимально розвиненою побутовою та соціальною інфраструктурою (безліч кав’ярень, ресторанів, супермаркетів, банки, аптеки, медзаклади, школи та садочки), чудова транспортна розвязка та парковка у дворі. Писати можна багато, але варто один раз подивитися, щоб закохатися в квартиру і залишитися в ній жити!

Василя Аксенина вул. (Фрунзе), 2к
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернівці

Продаж 1-но кімнатної новобудови на Герцена в ЖК «Буковинський», 47 м² , стан від забудовника, штукатурка , двері, вікна, заведена вода та розведена електрика, 2-ий поверх, внутрішній двір, все необхідне - поруч. При необхідності можна придбати паркомісце.

Герцена, 91
rieltor.ua

Продається квартира VIP-класу в елітній новобудові «Kub House» по вул. Героїв Майдану (перехрестя з Рівненською). Квартира продається через агентство нерухомості без комісійних для покупця!

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 226
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира в особняку, газове опалення- конвектори, г/колонка на гарячу воду, є всі зручності , гараж, сарай, вода- колодязь, гарний двір, вигібна яма.

Довгопільська вул., 9
rieltor.ua

В продажу 1- кімнатна квартира в районі ближня Роща, знаходяться на 1 поверсі триповерхового будинку Квартира з автономним опаленням, підведені всі комунікаціі, зроблений новий якісний ремонт в світлих тонах. Та родзинка цієї квартир шикарні панорамні вікна та відкритий балкон, щодає змогу насолоджуватися чудовим краєвидом під вранішню каву. Поруч з будинком добре розвинена інфраструктура: школа, садочки, магазини та ін. Є своя земельна ділянка З приводу переглядів та додатковоі інформаціі звертайтеся за телефоном

Саратовська вул., 33
rieltor.ua

Продається сучасна 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом у ЖК “Атлант”, біля ТЦ Депот! • Площа: 44 м² – оптимальний простір для комфортного проживання. • Меблі та техніка: Квартира повністю укомплектована всім необхідним, що дозволяє одразу заселитися без додаткових витрат. • По всій квартирі зроблена тепла підлога - це ваш додатковий комфорт • Поверх: 1-й із 9, але фактично як другий, оскільки під квартирою розташовані магазини. • Закрита територія: ворота на кодовому замку, а також є відеоспостереження, все це забезпечує комфорт та безпеку. • Інфраструктура: У будинку розташовані кав’ярні, аптеки, магазин Щодня, Терешкіно та інші зручності. В шаговій доступності – ТЦ Депот, супермаркет АТБ, ринок, лікарня та зупинки у всі напрямки міста. Ціна: $68 500 Телефонуйте, ми з радістю організуємо перегляд цієї квартири та запропонуємо інші схожі варіанти, щоб ви змогли обрати найкраще для себе!

Головна, 220В
rieltor.ua

Продається 1кімн ст/ф вул. Гоголя, перший високий поверх . Косметичний ремонт, опалення конвектора , газова колонка на гарячу воду. Електрика замінена , сантехніка на кухні також , в санвузлі не змінювали, але він в хорошому стані. М/п вікна виходять у двір. Є дві кладові. Гарний варіант під подобову оренду , але потрібно ще вкластися. Розглядається варіант обміну на квартиру 1кімн 2 поверх. Не Білоруська. Є відеоогляд .

Гоголя, 5
rieltor.ua

Продається 1 кім. кв. Новобудова в центрі квартира в 2 х рівнях 40 м2, поверх 1/3 Якісний ремонт, меблі, техніка Вартість: 75000 дол. США код: 40300

Нагірна вул., 1
rieltor.ua

Продається новобудова 48м2 Якісний ремонт, сучасні меблі та техніка Кімната розділена на зону вітальні та спальні, є гардеробна. 5 поверх. Код: 64727 0995255262

Київська вул., 1
rieltor.ua

Продпється 1 кімнатний Старий Фонд по вул. Б.Хмельницького 51. ( центр). 4/4. 36 м2. Жилий стан, замкнена електрика та сантехніка, м/п вікна. У дворі є власний дворик з альтанкою.

Хмельницького Богдана вул., 51
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна Малосімейка по вул. Парковий Проїзд. Поверх 2 з 9. Загальна площа- 32,6 м2. Квартира вільна, без меблів, є бойлер, ламінат, дерев’яні вікна. Квартира не кутова, вікна виходять на сонячну сторону. Чудовий варіант для проживання.

Парковий проїзд, 10-а
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира, вул. Героїв Майдану (район онколікарні). Загальна площа: 30м.кв., житлова - 17,3м.кв. Квартира досить компактна, має комірку, а кімната розділена на дві частини. Розташована на першому поверсі, опалення централізоване, є бойлер (+ в наявності меблі та техніка, які на фото). Хороший стан та затишний район. Гарний варіант як для себе так і для здачі в оренду. 💰Вартість: 34000 у.о. 📞Деталі за тел. 0503679006, 0976237681 Інна - ваш персональний рієлтор #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продаж_квартир

Героїв Майдану вул. (Червоноармійська), 85 а
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 4 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

Руська, 236б
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", 2 лінія, здача в експлуатацію 4 квартал 2024р, індивідуальне опалення, панорамні вікна.

Руська, 236б
rieltor.ua

однопід"їздний будинок з підземним паркінгом, індивід. опаленням(двоконтурний газовий котел). Здача в експлуатацію 3 квартал 2025року.

шухевича, 26
rieltor.ua
1 - 24 з 323 результатів