Продається 2-кімн.квартира у новобудові, ЖК “Компас” від БК “Водограй”. Може бути перепланування у 3-кімн. Будинок новий, зданий в експлуатацію. “Компас” це один із найкращих закритих комплексів у Чернівцях, де є облагороджена територія, освітлення, підземний паркінг, гостьова парковка, магазини; консьєрж та гостьова зона чи зона очікування з WiFi і т.д. 3-ій поверх, всі комунікації, індивідуальне опалення, газвовий котел (+тепла підлога), стяжка, штукатурка та ел.розводка, якісні вікна та двері. Площа квартири – 65.4кв.м. Ціна 90700у.о. Деталі 050-036-8008 #Центральне_Агентство_Нерухомості

Буковинська, 62
rieltor.ua

🏢Продається дворівневий пентхаус, загальною площею 78.3 кв.м. (житлова - 44.30кв.м., кухня - 11.9 кв.м.) ЖК «Kromax Bud», вул. Руська. • Квартира розташована на 9-10 поверхах. • 2 кімнати, 2 занвузли та 2 відкритих балкони. З даного планування виходить гарна простора 3-кімн. квартира з двома санвузлами на кожному поверсі. ✔️Будинок цегляний, зданий в експлуатацію. Квартира не кутова, у стані від забудовника, утеплена. Всі комунікації підключені (світло, вода, газ), є котел. Якісні м/п вікна та двері. ✔️На території комплексу є дитяча площадка, зони відпочинку. • Вигідне розташування - друга лінія від дороги. 💵Ціна 75000у.о. 📞050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #Продажновобудов #ПродажКвартир

Руська вулиця, 213Б
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова по вул.Салтикова Щедріна, 1/ 5(під квартирою цокольне приміщення), 77,6/47,9/15,2 ,стан від забудовника, тепла підлога(кухня, зручності), інд.опалення.

Салтикова-Щедріна вул., 18
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Руминський будинок, роздільні кімнати, пічне опалення та газові конвектори. Підігрів води- титан, є кладова, хол. Вхід з під"їзду. Гарний стан.

Дарвіна вул., 5
rieltor.ua

🏡Продається 2 км квартира в приватному будинку 📍вул Руська (в районі Фастівської лікарні) •Будинок окремий, одноповерховий, перекриття деревʼяне, дах накритий металочерепицею, 🔍Площа квартири - 64.4 кв.м •Індивідуальне опалення - газовий котел •До квартири є цегляний гараж 💵Ціна 52000$ 050-399-60-03 #Центральне_Агентство_Нерухомості #ПродажКвартир

Руська вулиця, 151
rieltor.ua

ЖК "Сенатор", здача в експлуатацію 4 квартал 2024р. Закрита територія, в будинку є підземний паркінг та кладові( за окрему плату).

Руська, 236б
rieltor.ua

ЖК "Водограй". ремонт, меблі, техніка, є паркомісце в підземному паркінгу за 15000$

Воробкевича вул., 31
rieltor.ua

ЖК "Київський", зданий в експлуатацію, зроблені чорнові роботи, розведено опалення, залиті стяжки. Закрита територія. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики. Поруч знаходиться невеликий парк. Можливо під програму " Є оселя".

можливий продаж по єОселя
Київська вул., 31ж
rieltor.ua

Історична частина міста. вул. Доброго кут вул Кобилянськоi. Квартира з незакінченим дизайнерським ремонтом. Поміняні всі комунікаціі , електропроводка , система опалення. Відреставрована столярка , антекварні пічки.

Доброго вул., 1
rieltor.ua

Закритий елітний кондомінімум «Перлина міста» в самому серці Чернівців на вулиці Богуна – будинок, в якому мріє проживати майже кожен, хто закоханий в історичну частину міста, та тут так вкрай рідко в продажу з’являються квартири. Але відверто, Вам дуже пощастило, бо ми маємо неймовірний двокімнатний пентхауз в цегляному будинку 2010 року, побудований на монолітній подушці з віковою історією, та то вже окрема цікава розмова для наступної зустрічі) Отже, Ви вже зрозуміли, що більш вдалого розташування годі і шукати! Максимально розвинена соціальна, побутова і транспортна інфраструктура: школи, садочки, банки, лікарні, магазини, ресторани і кав’ярні – варто просто вийти з двору, і за 5 хвилин Ви там, де потрібно. Але то все дрібниці, бо таки основна родзинка, безумовно, квартира. Цілих 106м2 просто неймовірної душевної атмосфери, саме такої, яка живить тебе цілий день, не зважаючи на обставини. В ній пахне спокоєм, затишком і безпекою. Стильний дизайн, високоякісний ремонт, меблі та техніка– все продумано до дрібниць і з виключним піклуванням про ваш комфорт, як побутовий, так і психо-емоційний. На першому поверсі кухня з вдало продуманою системою зберігання та розташуванням побутової техніки, справжня мрія господині, бо все на своїх місцях та під рукою; та неймовірних розмірів вітальня – ваші сімейні вечори точно не будуть прісними) Тут можна все – від камерних чайних церемоній, до гомінких вечірок, адже площі в майже 50 м2 для цього більш, ніж вдосталь На другому поверсі окрема спальня – ваш осередок усамітнення. Нічого не писатиму. То ви маєте відчути самостійно) Впевнена, що почуватимете себе там абсолютно щасливим! Там же, на другому поверсі знаходиться і кабінет. 17м2 суто Вашого простору. Тільки Ви, Ваші думки і безмежні горизонти Зовсім трішки цікавих технічних характеристик: Витрати по комунальним ви контролюєте самостійно, бо на все є лічильники. Кондиціонер-панель, що працює на охолодження і обігрів дозволить зекономити на опаленні. Окрема гардеробна кімната. Два санвузли, один з яких майже 10м2 Висота стелі на першому поверсі 3,2 м, а на другому від 2,8 до 5м! В будинку є ліфт. Неймовірно затишний закритий двір з дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Та це все про побут! А знаєте , що однозначно не залишить Вас без вражень – це неперевершений краєвид із вікон! Ті емоції, які ви отримаєте під час спосерігання за заходом сонця – просто безцінні! Я точно знаю, про що кажу) Вам захочеться триматися за ту картинку і не відпускати, та згодом ви зрозумієте, що вона у вас може бути цілодобово, і вже не будете так жадібно намагатися її втримати, а будете просто торкатися долонями ранкового чистого неба, чи мріяти вечорами під його зорями. Це ніколи не набридне!) Ласкаво просимо додому! Без комісії

Богуна Івана вул., 5
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Чернівці

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 37 м2 з функціональним плануванням та балконом за вул. Горіхівська в р-ні Роша. Код квартири - #24995565 • 2 поверх з 2; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • з меблями та технікою; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (колодязь, септик, газ, електрика). Стан квартири – повністю готова до проживання, продається з меблями та побутовою технікою. Квартира має планування з 2 окремих кімнат з міжкімнатними дверима. Кухня площею 6 м2 має шафи для посуду, витяжну вентиляцію та газову плиту з духовкою, холодильник. Санвузол сумісний з ванною кімнатою. Будинок на 6 квартир, є можливість добудувати 3 поверх на горищі. Закрита територія має квітник та колодязь. Поряд розвинена інфраструктура та зупинки громадського транспорту в пішій доступності. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Горіхівська вул., 53
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира. В центрі міста - 83 кв.м. і плюс 60 кв.м - горище яке знаходиться на одному рівні другого поверха. Великі вікна, дуже гарний вигляд з вікна (панорама). Знаходиться в історичному будинку, "Дім-корабель" — це архітектурна памятка Чернівців, яка розташована при перетині вулиць Головної та Шолом-Алейхема. Є два санвузла, душева після ремонту. Нова електропроводка. Може бути під газ.опалення. Високі стелі. Рекомендація: Продаж може розглядатися під офіс, під стомат.клініку, і т.д. Під"їзд виходить на Церкву "Святої Параскеви Сербської".

власник
Головна, 17
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Томащука (1 хв до Резиденції ЧНУ), 77 м², свіжий євроремонт, індивідуальне опалення, тепла підлога, окремі кімнати, балкон, доглянутий підʼїзд, гарний двір та місце для машини.

Костянтина Томащука вул. (Хотинських Комсомольців), 10
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в новобудові, дизайнерський ремонт, меблі та техніка залишаються, чудовий варіант як під інвестицію (здача в оренду 550$) так і для власного проживання. Закрита територія, у власність входить також власне паркомісце.

Кошового О. вул., 55
rieltor.ua

Продається 2-кімн. новобудова неподалік від парку Шевченка! Площа WoW 84 м2! Дві роздільні кімнати, гардеробна, кладова. Зручний 2 поверх з 9! Квартира двостороння, майже повністю зроблений ремонт, стіни готові до оздоблення на ваш смак, є мармурові підвіконня, зроблена розводка е/е під світильника та розетки, вивід під кондиціонер! Встановлена тепла підлога У ванній вже готовий ремонт, а також вставлено інсталяцію! В будинку люди живуть, газ іще не запущений. Деталі за телефоном.

Чкалова вул., 5
rieltor.ua

Продається 2х кім в новобудові, початок вул. Рівненська 2, на 4 поверсі 6-поверхового будинку. Площа квартири 67, 65м2. житлова 38, 33м2. Документи подані для здачі в експлуатацію в 2024 році. Двадцяти квартирний будинок клубного типу з ліфтом, утеплені зовнішні стіни і обмуровані натуральною клінкерною цеглою. Якісні пʼятикамерні вікна з потрійним склом, дорогі броньовані вхідні двері. В квартирі додатково зроблені такі роботи : професійно розведена електропроводка, проведені труби до батарей, зроблений підігрів підлоги в кухні та санвузлах, залита стяжка. Ціна 1200$ м2. загальна 81180$ тел.: 0503380528 Сергій

Рівненська вул., 2
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної чешки на Комарова («Хліб і Сіль»), свіжий євроремонт, 3 поверх, 55 м2, електрична тепла підлога, панорамні вікна, балкон.

Комарова, 31
rieltor.ua

Новобудова в ЖК «Віденська брама». Вул. Руська - Фастівська. Тут все неймовірно, якісно, безпечно, комфортно… Квартира не дорого за кв.м та ще додатково виконано розводку електрики, опалення, стяжку, гіпсову штукатурку… це великий і «дорогий» бонус. Поверх 5-ий з 8-ми Будинок на етапі введення в експлуатацію і це не пусті балачки. Забудовник має слово та репутацію. Вартість без додаткових витрат.

Фастівська вул., 3
rieltor.ua

Продам 2 кімн квартиру 2/3 м.Чернівці в.Українська Площа 62м2.Інд опалення, газова колонка.Хороший стан. Ціна 52000 $ Нотар .оформлення ПОКУПЦЯ Ріелт 2% Тел.0674358563

Українська вул., 10
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова по вул. Чкалова, забудовник «Місто Мрій». 4/10. 64 м2. Стан від забудовника, індивідуальне опалення, розведена електрика. Квартира продається по переуступці, на етапі здачі в експлуатацію.

Чкалова вул., 13
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна новобудова+ кухня Студія, у власність входить також паркомісце, 76м2, меблі та техніка залишаються, ідеальний варіант під інвестицію, проживають орендарі які платять 800$/міс.

Рівненська вул., 30
rieltor.ua

Вигідна пропозиція! 2-кімнатна новобудова 8 поверх 65м2 Стан від забудовника, але в подарунок отримуєте проект дизайну цієї квартири! Всі комунікації підключені (світло, газ, вода), встановлено двоконтурний котел, є лічильники! Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Квартира по вул. Герцена, 91, чудова локація для проживання: добре розвинена інфраструктура поруч з будинком, облаштована прибудинкова територія дитячими майданчиками, є відкрита парковка та підземний паркінг! Є можливість придбати квартиру по переуступці ( без переплати податків) Ще більше інформації за телефоном

можливий продаж по єОселя
Герцена пров., 91
rieltor.ua

Квартира, що має кілька призначень. Квартира - офіс. Квартира для проживання. Квартира - бізнес (подобова чи довготривала оренда). Обʼєкт з якісним ремонтом. Вхід з під’їзду. Все, що не описала ще - розповім.

Головна, 75
rieltor.ua

Центр міста. Історична частина. Поруч кінотеатр, театр, Площа філармонії, Театральна площа, ресторани, бари , магазини, супермаркети, аптеки. Є можливість перепланувати, змінити цільове призначення під бізнес. Опалення: пічне (газ)

Заньковецької вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 572 результатів