Пропонується до продажу видова 2 к квартира на 11 поверсі загальною площею 80 м. кв в новобудові з неперевершеним видом на місто по вул. Грушевського 110. Дві великі лоджії з панорамними вікнами, є можливість перепланувати, для втілення своїх дизайнерських мрій та фантазій. В квартиру заведене електропостачання та водопостачання. Централізоване опалення з горизонтальною розводкою, що дає можливість встановити окремо лічильник на квартиру і регулювати за потребою, і суттєво економити на опаленні. Придбайте житло вашої мрії вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд. За додатковою інформацію телефонуйте 098 320 30 30

Грушевського, 110
rieltor.ua

Продається 3-х кімнатна квартира на 16 поверсі з приголомшливим видом на Дніпро, з неймовірними закатами сонця та дуже зручним плануванням. 2 ліфти в користуванні мешканців будинку дозволяють не витрачати час в очікуванні. Квартира знаходиться в одному з найкращому та затишному районі Черкас. 5-7 хв. пішки до центру міста, набережної з найкращим міським пляжем «Казбецький», дитячий садок, «Дитячий парк», ТЦ «Плазма» та «Любава». Саме у цю квартиру дуже легко закохатися і неможливо розлюбити!!! В будинку вже проживають люди та робляться ремонти в квартирах. Це потрібно хоча б один раз побачити!

власник
Продається 3-х кімнатна квартира від ВЛАСНИКА з приголомшливим видом
olx.ua

За інформацією щодо квартири прошу звертатись за даним номером телефону: 09********28 Якщо номер телефону не відображається, напишіть в особисте повідомлення Трикімнатна квартира, третій поверх девятиповерхового будинку. Заміна труб, електропроводки, є регулятор напруги, окрема лінія на кондиціонер, стяжка полів під ламінат. Кухня, кладова, лоджія - підлога плитка. В кладові підводка під пральну машину. Міжкімнатні двері - дерево. Санвузол - суміжний. Залишаються частково меблі.

власник
Трикімнатна квартира, вул. Генерала Момота
olx.ua

Якщо Ви хочете жити в самому серці міста, в НОВОБУДОВІ- то ця квартира саме для ВАС. Центр поза конкуренцією-тут найкраща інфраструктура. Знаходиться за адресою-Гоголя 261/2 (3 секція). Просторі кімнати дають можливість втілити всі дизайнерські задуми. Загальна площа - 73м2. Комфортний 4 поверх, з гарним видом на місто. Панорамні вікна дають максимальне природнє освітлення, виділяючи при цьому лаунж зону та балкон 3 м2, який можна зробити як окремий робочий кабінет. При бажанні можна зробити кухню-студію та окрему спальну кімнату. Висота стелі-2,75м. Комунікації заведені. Автономне електроопалення (15 кВт-дозволена потужність). Лічильники на світло та воду встановлені. Зроблена тепла підлога. Перевагою цього ЖК є закрита територія з охороною та відеоспотереження. Є можливіть купити або орендувати паркомісце. Із класним дизайн-проектом Ви зможете раціонально використати кожен м2 в цій квартирі. Сусіди на поверсі вже живуть, можна доробити ремонт та заселитися вже в цьому році. Ціна 75000$ Слухаємо всі пропозиції! Ключі в АН, телефонуйте!

Продаж Євродвушки в центрі міста
olx.ua

Здоровя бажаю! Пропоную до вашої уваги на продаж від власника в центральному районі Черкас, в елітному багатоповерховому будинку з затишним зручним внутрішним подвірям, на 10-ому поверсі, 2 кімнатну квартиру 108,3 кв.м з фасадними вікнами та прекрасним краєвидом. В житловому комплексі з фасадної сторони розташовані різноманітні магазини, серед яких і АТБ. Будинок практично весь вже давно повністю заселений мешканцями та всі вже поробили ремонти, що гарантуватиме покупцю спокійне життя в затишній оселі. В 2014 році ми почали робити ремонт, тобто провели електропроводку та встановили розетки, виривняли поли та стіни, підєднали радіаторні батареї та встановили лічильники. Але з сімейних обставин ми були вимушені призупинити ремонт та переїхали жити в Київ. Нові власники при бажанні зможуть зробити часткове перепланування. Зацікавлених запрошую до перегляду квартири. Якщо логічно оцінювати всі переваги нашої пропозиціі, то запропонована ціна буде абсолютно обгрунтована. Можливий обмін на електромобіль або позашляховик. Всім бажаю вдалих продаж та мирного неба над головою!

Продаж 2к квартири 108,3 кв. м Черкаси, вул. М.Грушевського 73
olx.ua

Пропоную вашій увазі квартиру в центрі! Продається 2 кімнатна квартира на Грушевського 110 Площа квартири 80 м кв Прекрасний вид на Дніпро. Квартира після будівельників. Будинок зданий, можна розпочинати ремонт. Введено в експлуатацію! Можна під програму Є - Оселя будинок монолітно-каркасний; стіни - газоблок; утеплення - мінеральна вата 100 мм; опалення централізоване; горизонтальна розводка; індивідуальний тепловий лічильник на квартиру; розведена система водопостачання з встановленими лічильниками; висота стелі 2.7м; два ліфта (вантажний і пасажирський). В дворі житлового комплексу збудовано багатоповерховий паркінг, бокси в якому продаються тільки для власників квартир ЖК. В паркінгу ще є вільні бокси. Квартира з технічним паспортом Всі документи на право власності оформлені За детальною інформацією звертайтесь Юлія Вікторівна 06******62

Продам квартиру 2 кімнатну
olx.ua

Пропонуємо до продажу гарну 2 кімнатну квартиру 103 м.кв, на 10 поверсі 11 поверхового елітного будинку в Центрі міста, вул. Грушевського, 73. Затишне зручне внутрішнє подвіря з віднонаглядом, квартира з фасадними вікнами та прекрасним краєвидом. В житловому комплексі з фасадної сторони розташовані різноманітні магазини. Будинок практично весь вже давно повністю заселений мешканцями та всі вже поробили ремонти, що гарантуватиме покупцю спокійне життя в затишній оселі. Проведена електропроводка та встановлені розетки, виривняні підлога та стіни, підєднані радіаторні батареї та встановлені лічильники. Нові власники при бажанні зможуть зробити часткове перепланування. Перегляди за попередньою домовленістю. Комісія АН.

Продаж гарної 2 кімн. квартири Центр
olx.ua

Пропоную Вашій увазі класну двокімнатну квартиру в самому центрі міста по вул. Дашкевича 3 - загальна площа 81м2 - дві окремі кімнати - сан вузол роздільний - вид на Дніпро - середній поверх - встановлені лічильники на воду, світло, тепло - прямий продаж - у власності більше 3х років Ключі в АН!

Продаж 2к.кв в центрі по вул. Дашкевича 3!
olx.ua

Продам 2кім.кв. в центрі міста по вулиці Грушевського 110. Квартира з видом на Дніпро індивідуальний лічильник на опалення, два санвузли після будівельників хороше планування. Прямий продаж. Всі деталі за телефоном.

Продам видову 2кім.кв. в центрі міста
olx.ua

Пропонується до продажу видова 2к квартира на 11 поверсі, загальною площею 80 м. кв в новобудові з неперевершеним видом на місто, по вул. Грушевського 110. Дві великі лоджії з панорамними вікнами, є можливість перепланувати, для втілення своїх дизайнерських мрій та фантазій. В квартиру заведено всі комунікації. Централізоване опалення з горизонтальною розводкою, що дає можливість встановити окремо лічильник на квартиру і регулювати за потребою, і суттєво економити на опаленні. Придбайте житло вашої мрії вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд. За додатковою інформацією телефонуйте 09*********30

Продаж видової двокімнатної квартири, центр м. Черкаси
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Черкаси

Пропоную до продажу 2-кімнатну квартиру в сучасній новобудові в центрі міста по вул.Михайла Грушевського, 110. З вікон видкривається панорамний, мальовничий вид на річку Дніпро та місто. Квартира розташована на 11 поверсі 17-ти поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа квартири складає 80 м2. Стан після будівельників. Квартира має сучасне планування, великі кімнати, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські рішення. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації підключено! Опалення централізоване з горизонтальним розведенням системи теплопостачання. що дозволяє встановити лічильник тепла на квартиру. Встановлено лічильники на воду, лічильник тепла на квартиру, та лічильник на електроенергію, встановлені радіатори, металопластикові вікна, зроблена чорнова стяжка підлоги. В будинку є два ліфти (пасажирський та вантажний). Будинок утеплений 10-ти мм мінеральними плитами. Поруч з будинком збудовано сучасний багатоповерховий паркінг. Придбання нерухомості еліт класу – це вигідна інвестиція в майбутнє!!! Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання та покажу квартиру в зручний для Вас час!

2-кім.квартира в сучасній новобудові в центрі міста за вигідною ціною
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 3 кімнатну квартиру з капітальним свіжим ремонтом Шикарний район «Сєдова» Цегляний будинок Капітальний якісний ремонт який робився під себе Заміна усіх комунікацій (проводка, сантехніка, труби) Тепла підлога у зоні кухні, на вході до квартири. Зроблене перепланування (кухня студія 23м2, та дві окремі спальні) 2 балкони засклені склопакетами Сигналізація Квартира продається укомплектована, меблі та техніка залишаються. Інфраструктура району дуже розвинена: *Школа 4 у пішій доступності, 9 гімназія 10 хвилин пішки *Садочки поруч *Ринок через дорогу *Транспортна розвязка у будь який район міста *ТРЦ "Дніпро Плаза" 7 хвилин гуляючи *До Дніпра 15 хвилин гуляючи.

бул. Шевченко, 390, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 75000.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте нове житло? Хочете мати велику світлу, простору і водночас зручну і затишну квартиру та ще й у гарній локації? Щоби була хороша транспортна доступність. Центральна рухлива вулиця. Щоб у дворі була зручна парковка. Щоби нічого не переробляти, а одразу зробити усе по своєму. Щоб була можливість зробити власний окремий вихід. Щоб було нове місце з власною чистою аурою. Все це ми Вам пропонуємо. Велика, світла, простора квартира вільного планування загальною площею 75 кв.м. Новий будинок, якісні матеріали та робота. Перший поверх з фасадом на площу 700-річчя. Вуглове розміщення - вікна на дві сторони. Парковка під вікнами для гостей і парковка у дворі для себе. З однієї лоджії при потреба можна зробити окремий вхід. Вільне планування площі з можливістю будь якого дизайну під власні потреби. Індивідуальне опалення - низькі комунальні платежі. Нове житло з енергетикою нових власників. Цікавлять деталі? Хочете оглянути? Хочете купити? Готові озвучити свою пропозицію? Контакт в ОLX повідомлення, телеграм, viber, whatsapp

Квартира вільного планування у супер локації
olx.ua

Пропонуємо до продажу Видову 2-х кімнатну квартиру в новобудові яка розташована в самому центрі міста по вулиці "Грушевського". Технологія будівництва будинку - монолітно-каркасна, будинок утепленний мінеральною ватою. Зроблена чорнова стяжка підлоги, встановлений свій лічильник на тепло. Поруч є вся необхідна інфраструктура така як: магазини, трц, зупинки, школа, ринок, кафе, дитячий майданчик, банки та багато іншого. Оформлене право власності. Можливий продаж по програмі "єОселя". Запрошуємо на перегляди!

Пропонуємо до продажу  Видову 2-х кімнатну квартиру в новобудові
olx.ua

Продаж неймовірної видовоі трикімнатної квартира на 16 поверсі 17 - го будинку. Квартира має приголомшивий вид на Дніпро та має чудове планування. Квартира знаходиться в одному з найкращому та затишному районі Черкас. 5-7 хв. пішки до центру міста, набережної з найкращим міським пляжем «Казбецький», дитячий садок, «Дитячий парк», ТЦ «Плазма» та «Любава». Саме у цю квартиру дуже легко закохатися і неможливо розлюбити!!! В будинку вже проживають люди та робляться ремонти в квартирах. Комунікації заведенні.

Неймовірна трикімнатна квартира в центрі міста !
olx.ua

Продається 3х кімнатна квартира по вул Смірнова поряд пляж Живчик .Квартира розташована на 13 поверсі монолітного будинку 14 поверхів.Загальна площа 76м.кв..В квартирі сучасний ремонт Стекло пакети на підлозі сучасна плитка та ламінат в кімнатах санвузол окремо велика гардеробна .Дві великі лоджії .Вбудовані меблі всі залишаються техніка теж залишається.Вільний продаж.Можу показувати в зручний для вас час.Телефонуйте .яв будинку є консьерж та два ліфта.

Продається 3кім квартира Митниця
olx.ua

Пропоную придбати простору, класну квартиру в зданому будинку на розі вулиць Гоголя та Богдана Хмельницького. Основні характеристики: - видова ( гарна панорама на місто та річку Дніпро); - місцерозташування ідеальне ( тихий цент); - якісне будівництво будинку ( цегляний , утеплений мінватою); - сучасне планування ( є можливість перепланувати в різні варіанти) ; - стіни зі штукатуркою стартовою та розведеною проводкою; - підлога зі шліфованою стяжкою; - розведене опалення та встановлені радіатори; - встановлений лічильник на тепло; - комунікації підключені; - світло не вимикають; Право власності оформлене , можливий варіант під Єоселю.

Продаж 2-кімнатної в зданому будинку
olx.ua

Графский, евроремонт - 2024, новая мебель и техника, все новое, все на гарании. Общая площадь 50 кв., большая кухня студия и отдельная жилая комната. Кухня 16кв.м., с мебелью и техникой, новая встроенная кухонная мебель, стол, стулья, диван, телевизор. Комната 20 кв м., второй телевизор, кондиционер, двуспальная кровать, светильники. Большая лоджия. В коридоре шкаф купе. Ванная комната полностью упакована: душевая кабина, бойлер, умывальник тумба, зеркало ... Закрытый двор, есть где поставить машину.

ЖК Графский, 50кв, евроремонт, мебель, техника, 75000д (і1
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири. Найкраща пропозиція серед новобудов! Центр міста. На розі вулиць Богдана Хмельницького/Гоголя. Елітний ЖК «Diamond hall», - перевірений забудовник. Будинок введений в експлуатацію, підключено усі комунікації. В будинку два ліфти, двір закритого типу. В під’їзді завершено ремонт. Індивідуальне опалення - горизонтальна розводка, встановлено лічильник на тепло. Також наявні лічильники на світло, воду. Самий зручний та затребуваний 4 поверх. Оптимальне планування квартири, просторі кімнати правильної форми, великий балкон, роздільний санвузол. Загальна площа 76,4 кв.м. Кімнати – 19,9 та 13 кв.м, кухня – 12 кв.м. Цегляні стіни утеплені мінеральною ватою мають товщину 0,5 м. Виконані роботи : Стяжка підлоги Стіни вирівняні Встановлено радіатори опалення Металеві вхідні двері «Страж». Здійснено базову розводку електрики Якісний металопрофіль на вікнах та балконі. Розташування будинку забезпечує максимальний комфорт – поряд ринок, супермаркети, школи, садочки, розважальні заклади, пляж та центр міста в пішій доступності. Серед новобудов – найкраща пропозиція по розташуванню та наповненню. Оформлено право власності. Приходьте, відчуйте комфорт та затишок. Комісія агенства для покупця – 2 %.

2-к квартира, Центр
olx.ua

Продам велику квартиру в центрі міста в елітному будинку - 3й поверх - 85м2 - 4 кімнати - кухня - роздільний сан вузол - автономне газове опалення - по 2 квартири на поверсі - висота стелі 3м - замінені всі вікна на металопластикові Показ по домовленості!

Продам 4к.кв в центрі міста! вул. Хрещатик
olx.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 3 кімнатну квартиру з капітальним свіжим ремонтом Шикарний район «Сєдова» Цегляний будинок Капітальний якісний ремонт який робився під себе Заміна усіх комунікацій (проводка, сантехніка, труби) Тепла підлога у зоні кухні, на вході до квартири. Зроблене перепланування (кухня студія 23м2, та дві окремі спальні) 2 балкони засклені склопакетами Сигналізація Квартира продається укомплектована, меблі та техніка залишаються. Інфраструктура району дуже розвинена: *Школа № 4 у пішій доступності, 9 гімназія 10 хвилин пішки *Садочки поруч *Ринок через дорогу *Транспортна розв’язка у будь який район міста *ТРЦ "Дніпро Плаза" 7 хвилин гуляючи *До Дніпра 15 хвилин гуляючи. Більше деталей за телефоном.

NEW! Шевченка - Новопречистенська (Сєдова)
olx.ua

Однокімнатна квартира в самому центрі міста, власний огороджений двір, комфортний другий поверх, виконаний якісний ремонт, залишаються всі меблі та техніка, посудомийка, телевізори, електро камін декоративний, автономне опалення та гаряча вода, від газового котла, немає радіаторів, 6 контурів теплої підлоги, дуже економно, мінімальні комунальні послуги, поруч вся необхідна інфраструктура, вікна у двір! Вільний продаж, документи готові. Готові під Є-оселю, та безнал. Показ в зручний час, більш детально за телефоном!

Продаж шикарної квартири в ЖК «Сімфонія» Центр!
olx.ua

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З КАМІНОМ ТА ПАРКОМІСЦЕМ! Центр! Благовісна 299 Будинок з каміном в кожній квартирі. Квартира 135,6 м2 1 поверх Стан після забудовника Без перестінок. Вільне планування. Зручно і під комерцію, а також квартиру де одразу планування Власники зроблять під Себе. + паркомісце П.С. Додаткові фото за проханням окремо вишлю. _ Марія АН "BERLOGA" 06******09

olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК "City Park" 7 секція, 7 поверх. Вікна виходять на місто та на Дніпро. Індивідуальне опалення. Комплекс з закритою територією, завершується будівництво та благоустрій ЖК. Планується створення ресторану, дитячі майданчики, спортивні майданчики, басейн та зона відпочинку. Працюємо по продажу через державну програму Є-Оселя. Комісія АН. Запрошуємо на перегляд!

Продаж великої квартири в "City Park" Є-Оселя.
olx.ua
1 - 24 з 485 результатів