Продаєтся 1-к квартира по вул.Сержанта Жужоми 1. Квартира розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа квартири 53.5 м.кв., житлова 22.4 м.кв. В квартирі виконаний капітальний ремонт, євродвушка. Ванна кімната обкладена плиткою, бойлер, пральна машина, Bosh ванна та унітаз. Замінені склопакети, два кондиціонери, два телевізори. Залишаються кухонні меблі, холодильник, варильна поверхність, духовка та все в дитячій кімнаті і всі меблі в спальній кімнаті, мебльована прихожа. НЕ мало важно + своя кладовка 4 м.кв. на поверсі з документами. Встановлений лічильник на опалення. Квартира дуже тепла взимку, а влітку прохолодно. Закритий комплекс, велика парковка біля будинку, поряд Долина троянд, пляж, в центр піднятись - 10 хвилин. Екологічно чистий та тихий район міста Черкаси. Телефонуйте! Менеджер Василь Іванович.

Жужоми Сержанта вул., 1
rieltor.ua

Продается 2х комнатная квартира в новострое, на Мытнице, по ул. Гагарина, 41/1 - «Видовая» квартира расположена на 16 этаже 16 этажного ТЕПЛОГО, КИРПИЧНОГО дома. Есть высокий техэтаж. - Квартира очень СВЕТЛАЯ и ПРОСТОРНАЯ. - Общая площадь-83 кв.м, жилая площадь- 39 кв.м, кухня-9,1 кв.м. - Выполнен качественный, современный ремонт из дорогих материалов - Установлены счетчики на электричество и воду. - Индивидуальное газовое отопление. - Шикарный вид на Днепр из каждой комнаты и кухни. - Большой, уютный балкон с открытой терраской. -Установлена сигнализация. - Закрытый уютный двор. Ключи в АН 70000у.е. Готовы к Торгу Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Гагарина, 41/1
rieltor.ua

Продаж квартири на Митниці. Вул. Жужоми, біля Дніпра. - Цегляний будинок 2008 року, утеплений, закритий свій двір, є основна парковка + гостьова, окремий вихід на пляж. - Перший поверх, але рахується як другий, внизу працюючі офіси. - Квартира не кутова, тепла, вікна в двір, свій лічильник тепла. - Квартира в жилому стані, рівні стіни, горизонтальна розводка опалення, мідна проводка, тамбур на дві квартири. Можливий обмін на приватний будинок в межах Черкас. Агенція Нерухомомсті Вектор

Жужоми Сержанта вул., 7
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу. Євро-двушка загальною площею 50 м.кв., на 12 поверсі 13 поверхового цегляного будинку, В квартирі зроблений сучасний ремонт, повністю оснащена технікою, тепла водяна підлога. Встановленна охоронна сигналізація.В квартирі ніхто не проживав,все нове.

власник
Продам 1-кімнатну квартиру вул.Гоголя 219
olx.ua

Пропонуються до продажу 3-х кімнатні апартаменти. ***ALBATRO$$ RIVER RESORT*** Район Річкового Порту (вул. Нижня Горова, 71) З ЧУДОВИМ ВИДОМ НА ДНІПРО ТА ПЛАНУВАННЯМ !!! Квартира дуже простора тепла і світла, має велику лоджію та балкон. Встановлені якісні Склопакети у всіх кімнатах. Кухня з нішею під холодильник. Є своя Комора у підвалі, яка закріплена за квартирою. Будинок в процесі зовнішнього утеплення (квартира вже утеплена). Будинок ОСББ. Відеоспостереження в підїзді та в дворі. Забудований в 1997 році , з червоної цегли. !!Власник!!

власник
Продається чудова 3-х кімн. кв. З ЧАРІВНИМ ВИДОМ НА ДНІПРО!
olx.ua

Продам 2хкомнатную квартиру в центральной части города 5/17/К, 73/40/14. Были сделаны замеры БТИ и оплачено за доп.кв.м., Квартира после строителей, стяжка, штукатурка, сдача 4 квартал 2022г,окна выходят на церковь, во двор . Дом на стадии сдачи. Благов210

власник
Продам  2 -х квартиру
olx.ua

Трьохкімнатна квартира, сталінка. Район Залізничного вокзалу по вул. Смілянській. Хороша транспортна розвязка, поруч знаходяться: автобусні зупинки, залізничний вокзал, автостанція, дві школи, два дитячі садки, АТБ, базар, у пішій доступності 3-5 хвилин. Пішки до центру - 15 хвилин. Поруч автомобільні кооперативи, 5-10 хв. Кімнати роздільні. Висота стелі: 3.2 м. Охоронна сигналізація. Двухтарифний електричний лічильник, газовий лічильник, лічильник на воду. Газова колонка. Підлога - дерево під лак. Подвійні вхідні двері. Вихід на балкон з кухні в тихий двір.

власник
3-кімнатна квартира. Сталінка.
olx.ua

Пропоную до продажу 3-х кімнатну квартиру вул.Припортова ЧП Надія Гарне та зручне розташування, поряд уся інфраструктура. Квартира знаходиться на 14-му поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку. Загальна (проектна) площа-106,02 кв.м кухня-16,67 кв.м три роздільні кімнати. Квартира у новобудові, на етапі будівництва . Ціна: 660$м.кв. Переуступка прав

Продаж 3-х кім. з видом на р.Дніпро, вул.Припортова,22/1
olx.ua

Просторная квартира (как евродвушка) в престижном новострое - 60 метров квадратных - кухня-студия 18 м кв и отдельная спальня 20 м кв, большая прихожая - 10 м кв, санузел и гардеробная комната, 2 больших балкона. Невысокие ком. услуги при большой площади! Полноценная и удачная планировка. Двор закрытого типа. Центральная часть города - река Днепр, Смелянский пляж оборудованный и центр - всё рядом, множество супермаркетов, кафе, рестораны и пр. Более подробно по телефону. Прямая продажа. Без дополнительных комиссий. Оформление у нотариуса покупателя.

Героїв Дніпра,89. Центр.митниця, пляж. 60 кв м
olx.ua

Предлагается к продаже полноценная двухкомнатная квартира в центре г.Черкассы, новый дом, утепленный снаружи, новая електропроводка, стеклопакеты, евробатареи, черновая стяжка пола, черновая штукатурка несущих стен, хороший вид с окна. ул.Гоголя 251, центр города. Общая площадь 70 кв.м., кухня - 14 кв.м., две раздельные комнаты: одна комната 22 кв.м., вторая 14 кв.м., сан/узер раздельны, кладовка. Лоджія вже совміщена з кухнею та житловою кімнатою. Цена 70000 дол.США., ключи в АН

Центр, Б.Вишневецького, програма Е-Оселя, 70 кв.м. - 70000дол. (і1
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Тетяна Павлівна . Затишна та найкраща на ЖД вокзалі 4-кв, р-н "Романтик", вулиця Смілянська 113/2, 7/10/К, 86, 2 м2/51, 2. Якщо хочете щоденно мати відчуття щастя та захищеності, тоді Вам треба відчути атмосферу тепла, стравжнього затишку та комфорту цієї чудової квартири. Квартира з ремонтом із якісних, дороговартісних та натуральних матеріалів. Подвійні вхідні двері з зовнішнім металевим блоком. Міжкімнатні двері з натурального дерева. Вікна с/п. Домофон. Сигнализація. Мідна проводка, виведені автомати окремо під роздільне підключення споживачів. Бойлер. Кондиціонер. Кухня збільшена ( документально підтверджено): 10 м2, вбудовані меблі та побутова техніка. Квартира вся мебльована під замовлення. Є ванна та душева кабіна. Теплі поли. Три лоджії, всі застеклені с/п з ідеальними відкосами. Житлова площа 51, 2, кімнати: 18, 1/9, 4/11, 8/11, 9. Добротна, мила та велика квартира для дружної та щасливої сімї. Техніка та меблі по домовленості. В обміні не зацікавлені - лише продаж. Є гараж ( за окрему плату). Покупець сплачує комісію АН 2%. Прямий продаж. Квартира реально є!

Затишна 4-кв., р-н Романтик, ЖД, з ремонтом, цегла. 75 000 $.
olx.ua

Новинка! Продається 4-х кімнатна квартира по вул. Чехова,106. В квартирі виконаний дуже якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів. Стеля потянута, проводка поміняна, стоять якісні склопакети, стоять дорогі вхідні двері,, деревяна столяра, підлога паркетна дошка. Стоїть нова сантехніка. Квартира продається повністю з меблями ( меблі повністю вироблені з дерева)та побутовою технікою.

Новинка! Продається 4-х кімнатна квартира Чехова,106.
olx.ua

Якісне БУДІВНИЦТВО! Продам двокімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі ЖК Олімп по вулиці Сумгаїтська 15/5. Вартість 1кв.м від забудовника становить 35000грн. 2 СЕКЦІЯ - здача секції зовсім скоро! Квартина знаходиться на зручному другому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Вікна виходять на вулицю Сумгаїтська! Загальна площа 70м2 Кухня з лоджією 19м2 Кімнати 29м2 Якісні панорамні вікна Висота стелі 2, 8м Характеристика будинку: Товщина стін 510 мм силікатної цегли, утеплений мінеральною ватою 100 мм та ззовні облицьований вент-фасадом Можливі різні варіанти перепланування. В квартирі стоять якісні енергозберігаючі вікна WDS та якісні вхідні двері з замками Kale. Встановлені лічильники на всі комунікації з можливістю вибору опалення (централізоване або автономне електричне). До кожної квартири є паркомісця або окремо можна придбати гараж. Територія закритого типу, на вїзді шлагбаум і весь комплекс під наглядом камер спостереження. Територія комплексу умовно розділена на дві зони: автомобільна й житлова. У дворі буде дитячий та спортивні майданчики, паркінг. Оформлення квартири від забудовника, що дає можливість заощадити на податках! Також є різні варіанти квартир в різних секціях з різним плануванням та квадратурою, щоб дізнатися про них, дзвоніть за номером телефону!!!

Сумгаитская улица, 15/5, ЮЗР, Черкассы, Черкасская 70000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру на 4 поверху у 5 давно зданому підїзді ЖК Сіті Парк на Козацькій 19. Роздільні кімнати, вікна на Лагуну та на Дніпро, просторий сан.вузол. Цікаве планування, можливий продаж з паркомісцем. Стан після будівельників, нічого не робилось. Право власності зареєстровано в грудні 2023року, ніяких комісій та додаткових витрат з баку покупця, бажана готівка. Зараз в Сіті-Парку продається 15 двокімнатних квартир. Приходьте до нас на перегляд, та переконайтесь в тому, що у нас найкраща ціна, поверх та планування!

2 кімн Сіті-Парк 4 поверх найдешевша з паркомісцем
olx.ua

Пропонується сучасна простора квартира в цегляному будинку. В квартирі виконано капітальний ремонт, нова проводка, сантехніка, металопластикові вікна, поли ламінат та плитка. Встановлено індивідуальний лічильник на тепло, лічильники на воду. Добротна вхідна дверь. Залишаються меблі на кухні, холодильник, кондиціонер, в спальній - ліжко, шафа. На поверсі по одній квартирі. Закрита територія, є відеонагляд. Будинок розташовано в зручному для проживання районі, поруч зупинка транспорту, школи, дитячий садочок, супермаркет, - все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть, покази за домовленістю. Можно придбати в кредит.

Сучасна двохкімнатна квартира в районі Депота
olx.ua

Сучасне житло в найкращому районі Митниця в ЖК Laguna ! Загальна площа 40 кв.м вражає своїм простором. Максимально раціонально використаний простір. Ремонт на стадії завершення з використанням найкращих матеріалів. Особливістю та перевагою квартири є АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ опалення. Інфраструктура району розвинута до дрібниць: центральне розташування, закритий двір з доглянутою прибудинковою територією та місцями для відпочинку, великий дитячий майданчик.

Сучасна 1 кімнатна квартира з ремонтом, ЖК Лагуна
olx.ua

3-кімн. кв. з панорамним видом на ДНІПРО Квартира в цегляному будинку з власним ОСББ та котельнею на разі виконуються загальне утеплення по гос. программі. Двір закритого типу. Відеоспостереження в підїзді та в дворі. Особливість планування дозволяе зробити зміни на свій розсуд в квартирі. Лоджія на дві кімнати та балкон з залу приемно вас здивують своею зручністю. Квартир такого планування дуже рідко можна зустріти на ринку в місті. Квартира дуже простора тепла і світла, має велику лоджію та балкон Встановлені склопакети та всі лічильники. Школа та садочок біля дому а також вся інфраструктура для життя. З документами повний порядок. Прямий продаж.Торг.

МИТНИЦЯ  3-кімн. кв. з панорамним видом на ДНІПРО
olx.ua

Продається 3-х кім квартира з меблями в ПЗР(євроремонт) 4/9/П. 69/43/8м2. Продається квартира в ПЗР по вул. Сумгаїтській. В квартирі три роздільні кімнати(12, 3/13, 1/17, 1 м2) , кухня 8м2, комірчина, великий коридор 7м2, тамбур, с/в роздільний, велика лоджія в спальній кімнаті та балкон на кухні. В квартирі зроблений свіжий євроремонт. Встановлені лічильники. Залишаються всі меблі та техніка. Кондиціонер, пральна машина, кухонні меблі, вітальня, спальня та ін. Ідеальна пропозиція : заходь живи або для інвестиції. Будинок знаходиться в дуже зручному місці. Поряд зупинки транспорту, ринок, супермаркети, банки, аптеки, дит. садочки, школа та ін.. Телефонуйте, покажу в зручний для Вас час та відповім на Ваші запитання.

Сумгаитская улица, 16, Сосновский, Черкассы, Черкасская 69990.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в новому будинку на Митниці. Будинок з закритим двором та знаходиться під охороною. Свій дитячий майданчик та парковка. В декількох метрах свій пляж, в 5-ти хвилинах пішки супер-маркет Делікат, зупинки громадського транспорту, парк Долина Троянд, набережна, школи та садки. В квартирі виповнений сучасний ремонт, заїдь та живи. Квартира з великою кухнею-студією та відокремленою великою кімнатою. В наявності 2 балкони, що суттєво збільшують житлову площу та дають додаткове тепло. На квартиру встановлений лічильник тепла, та лічильники на воду та світло. При вході є простора гардеробна. Також можливий продаж квартири в іпотеку! Ця квартира варта Вашої уваги. Дзвоніть.

Продається однокімнатна квартира в новому будинку на Митниці
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в новобудові ЖК Графський по вул. Байди Вишневецького. Від забудовника зроблено перепланування з 2 х кімнатної на 3 кімнатну квартиру. Загальна площа 74 кв. м., дуже простора. квартира знаходить у 5 секції комплексу на зручному 7 поверсі. Будинок зданий в експлуатацію. В квартирі зроблена стяжка полу ( на фото пол без стяжки). 1 кімната і кухня виходять на вул. Надпільну і одна кімната в сторону вул. Оборонна.

власник
Продам квартиру ЖК Графський
olx.ua

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира з сучасним ремонтом в класичному стилі. Поєднання світлих пастельних тонів та елегантного декору, дорогі натуральні матеріали є ексклюзивними рисами цієї затишної оселі. А комфортне проживання тут забезпечать 2 інверторні кондиціонери COOPER&HUNTER (один з них в залі розрахований на 50м2), кухонна техніка BOSCH, посудомийна машина та якісні дорогі меблі в відмінному стані, які залишаються та входять у вартість квартири. Будинок в районі, що активно розвивається і забудовується. Поряд декілька шкіл, дитячий садочок, декілька супермаркетів та ряд дрібних профільних магазинчиків, кав’ярні, автобусна зупинка, фітнес – центр + басейн «Sport Life». Квартира розташована на 7 поверсі теплого цегляного будинку. Більшість вікон орієнтовано у двір. На всі комунікації встановлені лічильники. Записуйтесь на перегляд. Квартира варта уваги. Покази по домовленості.

3- кімнатна квартира з євроремонтом в цегляному будинку
olx.ua

Продається затишна, сімейна 3-кімнатна квартира на 3-му поверсі 9-поверхового панельного будинку по вул. Різдвяна (р-н Сєдова) Загальна площа - 70 м2. Квартира з капітальним ремонтом кімнат, двох балконів, санвузла, кухні та кладової, обладнаної під пральню Цей район користується популярністю у містян. Поруч дитячий садочок, 9 гімназія, ТРЦ DEPO’t center, кавʼярні, супермаркети, зупинки громадського транспорту

Продаж трикімнатної квартири по вул. Різдвяна
olx.ua

Пропонуємо до продажу гарну 3х кімнатну квартиру з сучасним ремонтом, яка знаходиться на шостому поверсі шістнадцятиповерхового панельного будинку по бул. Шевченка 200. Загальна площа квартири становить 64.1 кв.м., жила площа 42.9 кв.м, площа кухні 13.8 кв.м. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою. Всюди встановлені металопластикові вікна. Є бойлер. Тамбур на дві квартири, який закривається. Будинок обладнаний автоматикою димовитягування і пожежогасіння, 2 ліфтами, телевезійною антеною колективного користування та кабельним телебаченням. Прибудинкова територія огорожена. Дуже зручне розташування будинку, поруч уся розвинена інфраструктура: дитячі садочки, школи, ТРЦ, аптеки, відділення банків, пошти, кафе, ресторани та зупинки громадського транспорту. Квартира варти вашої уваги! Запрошуємо на перегляд.

Продаж шикарної 3х кімнатної квартири біля "Любави".
olx.ua

Пропонуємо до продажу велику 3-х кімнатну квартиру квартиру в цегляному будинку , в тихому Центрі нашого міста, після будівельників .. Квартира знаходиться на комфортному поверсі, в середині будинку. Будинок повністю заселений, та повністю устаткований. Прямий продаж.

Пропонуємо до продажу велику 3-х кім квартиру в Тихому Центрі міста
olx.ua
1 - 24 з 585 результатів