Запрошуємо вас на огляд цієї привабливої трикімнатної квартири, розташованої на сьомому поверсі, девʼятиповерхового будинку у самому серці Черкас. Її адреса: вулиця Небесної Сотні, 5. Ця квартира має загальну площу 70 квадратних метрів і вражає якісним ремонтом. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами міської інфраструктури, знаходячись в зручній близькості від вашого нового житла. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником цієї чудової квартири та насолоджуватися комфортом у самому центрі міста!

Небесної Сотні вул. (Леніна), 5
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира на Митниці Видова квартира на Дніпро і наше прекрасне місто! Вид з вікон безцінний! Район з максимально розвиненою інфраструктурою, поруч безліч зон відпочинку біля річки та всім необхідним. В той же час, до центру міста 10 хвилин пішки та 5 хвилин на авто. Будинок для людей, що цінують комфорт, красу, безпеку і все що їх оточує до дрібниць. Квартира для тих, хто бажає втілити свої мрії, проявити творчість та дизайнерський хист, зробити все повністю під свій смак і потреби. Вільне планування, можливе індивідуальне опалення. У квартирі вже є: капітальні металеві вхідні двері з накладкою, лічильники на електроенергію (аскоє/день-ніч), опалення (тец/горизонт.розв.), водопостачання (х.в.). Потужність на квартиру 10,5 кВт ввідний кабель 3×10. На балконі склопакети Rehau. Тимчасове освітлення, розетки, кран водопостачання, будівельний унітаз. Заведено дротовий інтернет (McLaut). ОСББ, вивезення сміття (служба чистоти), диспетчер, 2 ліфти, чудові сусіди! Комісія АН 2%. Будемо раді відповісти на всі запитання.

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 42
rieltor.ua

Квартира, вільне планування, 76 м.кв, в гарному районі, підходить під єоселя. Розроблений дизайн проект на квартиру студію з двома окремими спальнями і двома санвузлами. Передбачено багато місць зберігання речей. В квартиру заведено 10.5 КВт, тому можна втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. Зовнішні стіни - з газоблоку товщиною 300 мм, утеплені. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко Казка..

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 42/1
rieltor.ua

Продається 4-х кімнатна квартира Вячеслава Чорновола 7. 5\5Ц. 80/53/9м2. Квартира тепла, чотири великих кімнати, два балкона по 3м2, вікна-склопакети частково. Ремонт: жилий стан. Для вашого комфорту поруч є супермаркети, лікарня, садочок, школа, ринок, ТРЦ, зупинки громадського транспорту

Вячеслава Чорновола вул. (Енгельса), 7
rieltor.ua

Прекрасна можливість придбати надзвичайну квартиру поруч з Кривалівським ринком! Ця затишна 2-кімнатна квартира розташована у сталінському будинку з цегляними стінами, що забезпечує надійність та комфорт. Ви зможете насолоджуватися простором і розташуванням, адже вона має роздільне планування та панорамні вікна. Індивідуальне газове опалення та роздільний санвузол. Ця чудова квартира має абсолютно новий євроремонт і повністю обладнана сучасною технікою та меблями, включаючи холодильник, плиту, вбудовану кухню, пральну машину, шафи, дивани та ліжко з матрацем - все зовсім нове! Додатково, розташована у відокремленому секторі, що забезпечує тишу та спокій для вас. Насолоджуйтеся комфортом та безтурботним життям у цій прекрасній квартирі! Все що видно на фото йде у ціну квартири!

Нарбутівська вулиця, 21
rieltor.ua

Продається 2-х кімн.кв., в новому житловому комплексі "Перлина Дніпра" по вул. Козацька. 56,5 кв. м. Будинок новий, сучасний, цегляний утепляний мінеральною ватою. Квартира з практичним плануванням на три!!!!сторони. Світла Будинок введений в експлуатацію. ОСББ Підключені всі комунікації. Оформлені всі документи та договори з обслуговуючими компаніями ( опалення, світло, вода та інш.) Є індивідуальні лічильники. Два стояка води ( тобто можлива переробка квартири під ваші побажання). Підходить під держ програми!

можливий продаж по єОселя
Козацька вул., 1/1
rieltor.ua

Продається2х кімнатна квартира біля Кривалівського ринку! Всі документи готові до продажу! Продаж від власника

власник
Продаж квартири в гарному районі поруч з Криваліївським ринком
olx.ua

Неймовірна 2 кімнатна квартира ,район Митниця , ЖК Лагуна від Власника! В квартирі встановлений двухконтурний газовий котел ( індивідуальне газове опалення) , двотарифний лічильник на світло, панорамні вікна . Квартира розташована на 2 зручному поверсі . Територія комплексу закрита, охороняєма , будинок введений в експлуатацію, з підведеними комунікаціями . Величезний дитячий майданчик , тренажерний майданчик , зона барбекю , закритий гостьовий паркінг . Тут ви зможете весело та безпечно проводити час з сімʼєю та друзями . Найкраще планування 2 кімнатної квартири в ЖК. Дуже практичне , максимум жилої площі . Квартира двостороння , не на дорогу ! Простора кухня з панорамною лоджією , також 2 кімнати правильної прямокутної форми . Дана квартира стане для Вас справжнім затишком та комфортом !

власник
Унікальна квартира на березі Дніпра ЖК Лагуна
olx.ua

Квартира з сучасним плануванням 76,5 м.кв, в районі Митниця. В квартирі вже робиться початковий ремонт. Проведено опалення, нові енергоефективні вікна, стіни згідно нового розробленого дизайн проекта, залита підлога в один рівень по всій квартирі. Заведені всі коммунікації. Підключено 10.5 КВт, є можливість втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко "Казка". Можливо під державні програми е-Оселя/ Молодіжний фонд. Дзвонити за номером 09******10

власник
3к квартира, Центральна Митниця
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі, по вул. Гоголя 315, 6/9/П, 70 м2, нормальний жилий стан, 2 лоджії та балкон, тепла, затишна. 60000 у.о.

Продам 3 кімнатну квартиру в самому центрі
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продається 2-кімнатна квартира на Митниці Видова квартира на Дніпро і наше прекрасне місто! Вид з вікон безцінний! Район з максимально розвиненою інфраструктурою, поруч безліч зон відпочинку біля річки та всім необхідним. В той же час, до центру міста 10 хвилин пішки та 5 хвилин на авто. Будинок для людей, що цінують комфорт, красу, безпеку і все що їх оточує до дрібниць. Квартира для тих, хто бажає втілити свої мрії, проявити творчість та дизайнерський хист, зробити все повністю під свій смак і потреби. Вільне планування, можливе індивідуальне опалення. У квартирі вже є: капітальні металеві вхідні двері з накладкою, лічильники на електроенергію (аскоє/день-ніч), опалення (тец/горизонт.розв.), водопостачання (х.в.). Потужність на квартиру 10, 5 кВт ввідний кабель 3 #215;10. На балконі склопакети Rehau. Тимчасове освітлення, розетки, кран водопостачання, будівельний унітаз. Заведено дротовий інтернет (McLaut). ОСББ, вивезення сміття (служба чистоти), диспетчер, 2 ліфти, чудові сусіди! Комісія АН 2%. Будемо раді відповісти на всі запитання.

Припортовая улица, 42/1, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Квартира, вільне планування, 76 м.кв, в гарному районі, підходить під єоселя. Розроблений дизайн проект на квартиру студію з двома окремими спальнями і двома санвузлами. Передбачено багато місць зберігання речей. В квартиру заведено 10.5 КВт, тому можна втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. Зовнішні стіни - з газоблоку товщиною 300 мм, утеплені. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко Казка..

Героев Сталинграда улица, 42, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 60000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную вам ідеальний варіант від надійного забудовника - 2кім. Кв. від в ЕЛІТНОМУ ЖК Лагуна, що знаходиться по вул.Г.Дніпра з видом на Дніпро. Квартира розташована в цегляному будинку , загальною площею майже 63.50 кв.м, на 3 поверсі, має вдале і раціональне планування - кухня-20.50 кв.м і дві просторі кімнати. Квартира в стані після будівельників. В квартирі індивідуальне газове опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Підключені всі комунікації. Сформоване ОСББ. Можливий продаж по програмі е-ОСЕЛЯ. Право власності маємо. Будинок, в якому розташована ця квартира, знаходиться в одному з кращих і мальовничих місць в Черкасах. Закрита територія, продумані комунікації, відеоспостереження, дитячий сучасний майданчик- все в цьому будинку направлено на максимальний комфорт і безпеку своїх жителів. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира спеціально для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час. Комісія Покупця 2%

2-кімнатна квартира в ЖК "Лагуна" Працюємо Є-Оселя!(Д)
olx.ua

Пропонується до продажу комфортна 2-к квартира, в центральній частині міста у одному із найкращих районів.Квартира у відмінному житловому стані, після капітального ремонту, окремі просторі кімнати, роздільний санвузол, простора кухня. Підлога - ламінат, заміна всіх коммунікацій та сантехніки, встановлені якісні склопакети.Відмінна інфраструктура: поруч школа, дитсадок, супермаркет, ринок- усе для комфортного проживання та відпочинку. Залишаються усі меблі та побутова техніка. Записуйтесь на перегляд - це найкраще співвідношення ціни та якості.

Комфортна  2-кім. СТАЛІНКА в центральному р-ні міста!
olx.ua

Пропонується до продажу комфортна 3-к квартира, 3/9/П, 66/38/8, у одному із найкращих районів - р-н "Митниця", по вул.Припортова. Квартира у відмінному житловому стані, після капітального ремонту, 3 окремі просторі кімнати, роздільний санвузол, велика кухня, є засклений балкон та лоджія. Підлога - ламінат, стяжка стін та стелі, мідна електропроводка, деревяна столярка, заміна всіх коммунікацій та сантехніки, встановлені якісні склопакети. Відмінна інфраструктура: поруч школа, дитсадок, супермаркет, пляж - усе для комфортного проживання та відпочинку. Ціна 60000 аргументований торг присутній. Залишаються усі меблі та побутова техніка. Записуйтесь на перегляд - це найкраще співвідношення ціни та якості. Готові співрацювати по Державним програмам купівлі нерухомості за безготівковими розрахунками.

Квартира з ремонтом , меблями та технікою, р-н Митниця (C)
olx.ua

Пропонуємо продаж двокімнатної двосторонньої квартири з вдалим плануванням. В квартирі вже виконані всі чорнові роботи. Розведена по всій квартирі електрика та сантехніка та опалення, зроблена підлога та штукатурення стін. Квартира площею 60,3м2, має дві окремі кімнати, санвузол та окрему ванну кімнату, гардеробну та велику кухню-вітальню площею 19м2. В будинку автономне газове опалення, сучасні ліфти, гарне оздоблення підʼїздів, сучасна прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками, зоною відпочинку та великим місцем під паркування автомобілів. Готові розглянути всі державні та кредитні програми єОселя. Запрошуємо на перегляд, квартира Вам точно сподобається!

Двокімнатна квартира в ЖК Рідний Дім під чистові роботи, єОселля
olx.ua

3 кімнатна квартира в самому центрі міста в цегляному будинку на 5 поверсі навпроти будинку торгівлі.

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі
olx.ua

Пропоную до продажу двокімнатну квартиру з вдалим плануванням. В квартирі вже виконані всі чорнові роботи. Розведена по всій квартирі електрика , сантехніка та опалення, зроблена стяжка пола та штукатурення стін. Квартира площею 60.4 , має дві окремі кімнати, санвузол та окрему ванну кімнату, гардеробну та велику кухню-вітальню площею 19м2. В будинку автономне газове опалення, сучасні ліфти, гарне оздоблення підʼїздів, сучасна прибудинкова територія з дитячими та спортивними майданчиками, зоною відпочинку та великим місцем під паркування автомобілів. Готові розглянути всі державні та кредитні програми єОселя.

Продам квартиру . Рідний Дім.
olx.ua

Продається простора 1 кім. квартира 53 м2 в елітному ЖК " City Park", на перехресті вул. Козацька - Героїв Дніпра, р-н Митниця. Квартира розташована на зручному 1 поверсі 6 поверхового цегляного будинку. В квартирі панорамні вікна, окрема світла кімната, велика гардеробна, суміжний с/в, кухня з виходом на терасу, з якої відкривається вид на всю територію комплексу. В квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений двохконтурний газовий котел. В цьому комплексі ЖК також можна докупити 2 підземних паркінга по 18 м2, ціна 20 000 $ за кожен. Комплекс включає двір закритого типу, автоматичні ворота, відеонагляд, затишна зона відпочинку, місце для барбекю, дитячий та спорт майданчик з тренажерами, футбольне поле, планується свій басейн. Поряд з комплексом є все необхідне для комфортного життя: шикарна набережна, зупинки, дит.садки, школи, магазини та супермаркети, кавярні та ресторани, спортивний комплекс «СпортЛайф», аптеки, медцентр тощо. Дніпро та пляж за декілька метрів від території. Ціна 60 000 $. Запрошуємо на перегляд в зручний для Вас час.

Продаж просторої 1 кім. квартири ЖК «City Park» Ммтниця
olx.ua

Продається 3 кім. кв. в новобудові район ПЗР по вул. Вергая ЖК «Парковий квартал». Стан квартири після будівельників. Висота стелі 2.7м. Лічильник тепла на квартиру. На квартиру заведено 10,5 кВт, що дозволяє додатково зробити не просто теплу підлогу по всій квартирі, а навіть встановити індивідуальне електро опалення та а квартиру. Красивий район новобудов, поруч з ЖК «Другий Парковий». Район, де все красиво та комфортно для проживання. Ціна 60000 у.о. Квартира знаходиться в 3 секції, введення в експлуатацію 2 квартал 2024 року. В подальшому ціна може зрости. Тому покупцю варто не зволікати, якщо дійсно цікава дана пропозиція.

3 квартира в новобудові ПЗР, ЖК « Парковий квартал»
olx.ua

Квартира, вільне планування, 76 м.кв, в гарному районі, підходить під єоселя. Розроблений дизайн проект на квартиру студію з двома окремими спальнями і двома санвузлами. Передбачено багато місць зберігання речей. В квартиру заведено 10.5 КВт, тому можна втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. Зовнішні стіни - з газоблоку товщиною 300 мм, утеплені. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко Казка..

Продам квартиру в новобудові на Митниці
olx.ua

Ваша мрія може здійснитися. Пропонуємо власне житло в елітному комплексі ЖК «City Park» з видом на набережну Дніпра. Квартира розташована в цегляному будинку, загальною площею 45 кв.м, на 6 поверсі 7 поверхового будинку. Всі вікна виходять на Дніпро!!!Квартира дуже простора з вдалим планування, окремо запроектована кухня, яка переходить в повноцінну вітальню або кухню-студію. Є окремі місця для гардеробу. Можна докупити окремо комору, яка розташована поряд. Квартира в стані після будівельників, індивідуальне газове опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Двір та благоустрій на єтапі завершення, встановлені дитячі, спортивні майданчики та зони відпочинку. ЖК розташований поруч набережної Дніпра, де є все необхідне для комфортного життя. Має затишний двір з дитячим майданчиком та відеоспостереження , що забезпечує безпеку своїх жителів. В комплексі є підземний паркінг з якого ви за допомогою ліфта одразу підіймаєтесь до вашого житла також він використовується як бомбосховище. Розглядаємо продаж по програмі єОселя. Телефонуйте, маємо гарні варіанти. 06******80 Юлія АН 1000 Варіантів

Видова однокімнатна квартира на Митниці в ЖК «City Park»
olx.ua

**Продається квартира з неймовірним краєвидом та високим потенціалом в районі Митниці** - Вільне планування - можливе створення простору під ваше бажання та мрії. - Капітальні металеві вхідні двері з накладкою. - Лічильники на: ел.енергію (аскоє/день-ніч), опалення (тец/горизонт.розв.), водопостачання (х.в.). - Потужність на квартиру 10,5 кВт, ввідний кабель 3×10. - Балкон засклений Rehau. - Тимчасове освітлення, розетки, кран водопостачання, будівельний унітаз. - Заведено інтернет (McLaut). **Додаткові переваги:** - вільне планування - можливість встановлення індивідуального опалення - ОСББ -2 ліфти - розвинена інфраструктура - велика паркова поруч з будинком Можливий продаж під є-оселюk

Квартира з неймовірним краєвидом та   високим потенціалом
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі ПЗР району по вул. Сумгаїтська біля на магазину Делікат на шостому середньому поверсі, з сучасним ремонтом, зробленим як для себе. В квартирі залишаються меблі та побутова техніка , окрім телевізорів. 60000 у.о.,розглянемо пропозиції.

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі ПЗР районі біля магазину Делікат
olx.ua
1 - 24 з 727 результатів