Пропонується до продажу 2кк в новому жилому комплексі за адресою Тараскова 11б. Забудовник «Надія». Будинок зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 7 поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа 62м2. Підведено всі комунікації , на все встановлено лічильники( вода, тепло, світло ). Приємним бонусом до квартири є кладова 3м2. Слухаємо пропозиції.

Тараскова вул., 11б
rieltor.ua

Продается 3 ком. кв. по ул. Сумгаитская, ЮЗР. Общая площадь: 69 м2; жилая; 47 м2; кухня: 9 м2. На 5/9/П дома. Теплая, уютная квартира, в отличном жилом состоянии. В квартире установлены металопластиковые окна, кухня, облицована плиткой, с/у раздельный, также облицован плиткой, балкон застеклен, окна выходят на обе стороны, бойлер, кондиционер. Отлично развита инфраструктура, рядом находятся магазины, остановка, дет. сад, школы, рынок, почта, хорошая транспортная развязка. Возможен торг. Менеджер Наталья - 0631425433.

Сумгаїтська вул.
rieltor.ua

У продажу вишукана однокімнатна квартира в Черкасах. Знаходиться в новобудові центра міста. Будинок розташований на перехресті вул. Гоголя та вул. Смілянська. Поряд вся необхідна інфраструктура: магазини, садочки, школи, ринок, розважальні ТРЦ. Квартира вражає своїм комфортом та видом на місто з панорамних вікон. Комфортний восьмий поверх, своя парковка. У квартирі є простора кімната та кухня студія. Запрошуємо вас відчути комфорт і затишок в елітній новобудові! Продається ще по переуступці, немає великих податків! Ідеальний вибір для тих, хто цінує якість життя та бажає мати все необхідне навколо. Приємного перегляду та затишних моментів у новому домі!

Смілянська вул., 48
rieltor.ua

Продам затишну ТРИкімнатну квартиру з АВТОНОМНИМ опаленням !!! Квартира розташована в ЦЕГЛЯНОМУ будинку в самому центі міста по вул.Благовісна. Капітальний ремонт дизайнерського проекту виконаний з якісних імпортних матеріалів. В квартирі зроблено стяжка стін, підлога - плитка, лінолеум, с/у сум. - сучасна плитка, пральна машина, якісна дерев"яна столярка. Всі вікна замінені на якісні склопакети. Кухня-вбудована сучасна плитка, оснащена всією побутовою технікою ( газова плита, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч, кондиціонер, телевізор). Квартира повністю готова для комфортного проживання. У вартість квартири входять меблі та техніка. ПРЯМИЙ продаж, Ключі отримає новий власник в день угоди. Документи підготовлені- перевірені у нотаріуса. В будиноку чисте парадне, хороші сусіди, зелений затишний двір. У крокової доступності кращі торгово-розважальні центри, школа, гімназія, кілька дитячих садків, поруч безліч магазинів, прекрасна транспортна розвязка - маршрутки в усі кінці міста на відстані одного кварталу. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира саме для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час!

Благовісна, 156
rieltor.ua

Пропонуємо у продаж гарну трикімнатну квартиру з капітальним ремонтом у цегляному будинку. Будинок розташований в районі залізничного вокзалу по вул. Хоменка. Не кутова. Дуже тепла, світла. У квартирі поміняно всю проводку на мідну, труби нові пластикові (замінений весь стояк). Ремонт квартири робили у 2020 році. Встановлені металопластикові вікна, ґрати. Кімнати роздільні. Санвузол окремий. Лічильники на воду, світло, газ. Великий тамбур з кладовкою, плюс два приміщення в підвалі (сухі). У квартирі майже всі меблі та техніка залишаються. Все нове. Можна одразу заїжджати та жити чи здавати в оренду. Відмінно розвинена інфраструктура. Все в кроковій доступності: зупинка транспорту, 2 школи, 3 дитячі садочки, магазини, ринок, тощо. Тихий двір, гарні сусіди. Квартира готова до продажу. З документами все гаразд. Боргів по квартирі немає. З решти питань і домовитися на перегляд телефонуйте. Послуги агенції становлять 2%.

Хоменка вул., 5
rieltor.ua

Продається гарна квартира з меблями та технікою Район Депо-центру. Квартира на зручному 3-му поверсі, не кутова, тепла та затишна, з позитивною аурою. Три великі роздільні кімнати. Засклений балкон. Доглянутий стан. Залишаються меблі та техніка: 2 кондиціонера, бойлер, кілька телевізорів, холодильник, пральна машина та ін. Заходь та живи. Проведено інтернет, на все лічильники. Приємні сусіди. Поруч магазини, 9 школа, Депо-центр, дитсадок та ін. Показ у зручний для вас час. Додаткові фото та відеоогляд по запиту.

Толстого вул., 20
rieltor.ua

Продаж просторової трикімнатної квартири в центрі Черкас. Квартира знаходиться на пʼятому поверсі пятиповерхового будинку по вулиці Митницька 45. Загальна площа: 74 м.кв. Просторі кімнати, кухня 6м.кв., санвузол окремий, присутня газова колонка, поставлені лічильники на газ, воду, світло. До стелі 3 метри Є два балкони. Квартира потребує ремонту але дуже охайна та чистенька. Вона кутова з прекрасним краєвидом на собор. Дах в будинку перекритий, Гарний тихий дворик де можна спокійно припаркувати своє авто. Вартість: 55000$ Додаткова інформація за номером телефона: 0634740207 Юлія

Митницька вул. (Піонерська), 45
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новобудові в центрі міста по вул. Благовісна 210. БУДИНОК ЗДАНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! Будинок монолітно-каркасний, утеплений, обладнаний двома ліфтами (грузовий та пасажирський), в пішій доступності Центральний Ринок, БК Дружба народів, ТРЦ Піонер, школи та дитячі садки. На даний час є можливість оформити по договору відступлення та провести первинну реєстрацію права власності вже безпосередньо на покупця, що прискорить час на оформлення та зменшить податкове навантаження. Квартира має одну житлову кімнату, світла, простора, тепла загальною площею 56,6 м.кв., розташована в середині будинку, на 5-му поверсі, вікна виходять на вул. Благовісна. Вікна додатково утеплені та мають відмінну шумоізоляцію. В квартиру заведені всі комунікації. Завдяки горизонтальній розводці опалення можна буде встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру.

власник
Однокімнатна квартира в новобудові в центрі міста
olx.ua

Квартира з сучасним плануванням 76,6 м.кв, в гарному районі. Розроблений дизайн проект на квартиру студію з двома окремими спальнями і двома санвузлами. Передбачено багато місць зберігання речей. В квартиру заведено 10.5 КВт, тому можна втілити в життя ідею з автономним опаленням та не залежити від центрального. Центральне опалення по лічильникам на кожну квартиру. Будинок зданий, ліфти працюють. Зовнішні стіни - з газоблоку товщиною 300 мм, утеплені. До будинку є три заїзди, вільні паркомісця у будь який час, супермаркет в самому будинку. Поряд Дніпро-плаза, школа #31, дитяче містечко "Казка". Можливо під державні програми е-Оселя/ Молодіжний фонд.

власник
Квартира 3-кімнатна, Митниця (е-Оселя/молодіжний фонд)
olx.ua

Пропонуємо до продажу 3--кімнатну квартиру в центрі міста на першому поверсі 9-ти поверхового панельного будинку по вул. Гоголя, 315. Квартира в гарному стані, встановлені мпв, в кожній кімнаті кондиціонер, грати на вікнах, замінена сантехніка, встановлено бойлер, металеві вхідні двері. Зручне планування, є велика лоджія та балкон. За домовленістю лишаються всі меблі та техніка. Можливе подальше перепрофілювання під обєкт комерційної нерухомості: перукарня, стоматологія, адвокатська або нотаріальна контора, тощо. Також є поиємний бонус - в будинку не відключають світло. Запрошуємо на перегляд квартири!

3-кімн., Центр, вул Гоголя. Світло є завжди!
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Черкаси

Продаємо одну з останніх квартир в ЖК ««Симфонія» без оздоблювальних робіт. Розташована на зручному другому поверсі, з вікнами на вулицю Франка, над гаражами. Автономне газове опалення, встановлений газовий котел та лічильник. Величезна загальна площа в 59 кв.м. та жила 35 кв.м. дозволяє зробити цікаві перепланування на ваш смак. Не упустіть сій шанс придбати житло в одному з найкращих ЖК нашого міста!

Велика однокімнатна квартира в ЖК «Симфонія» бул. Шевченка 150/3
olx.ua

Продаж гарної 3-кім. квартири в новобудові по вул. Корольова 20. Новий заселений будинок, своя парковка,затишна зона відпочинку,дитячий майданчик,відео нагляд. Будинок побудований з білої силікатної цегли та утеплений, гарна тепло та шумоізоляція. Квартира має оптимальну площу та зручне планування,балкон та простору лоджія. Виконані такі роботи: - стяжка підлоги - штукатурка стін - встановлено радіатори - розведена електрика - нові якісні броньовані двері - лічильники на воду - індивідуальний лічильник на опалення що дає змогу значно економити на комунальних. - для зручності виконане перепланування не несучої конструкції для збільшення площі кухні Проживають порядні та спокійні сусіди. Поряд вся інфраструктура зупинки,дит.садки,школи, магазини,супермаркети,аптеки. Також окрім своєї парковки поряд є стоянка. 10 хв. транспортом до центральної частини міста. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

Продаж 3-кім кв в новобудові
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в новому будинку в ЖК "Олімп" ПЗР, вул. Сумгаїтська, 15/5 Загальна площа квартири - 70 кв. м. Гарне планування Два санвузли Склопакети Вхідні мет. двері Лічильники Закрита територія Паркінг Є можливість купити гараж Дитячий майданчик Зона відпочинку Здача секції 4 квартал 2024року

2 кімнатна квар-ра, ЖК " Олімп"
olx.ua

Пропонуємо до продажу 2-х кімнатну квартиру в новобудові за адресою вулиці С. Жужоми 4. Сучасний 17-поверховий цегляний житловий будинок з видовими квартирами на Дніпро, де втілено нову концепцію житла європейського формату: квартири з сучасними плануваннями, високоякісна тепло та звукоізоляція, закритий двір, дитячий майданчик, зони відпочинку. Будинок розташований у місці з розвиненою інфраструктурою для життя та відпочинку. У пішій доступності Смілянський пляж, Долина троянд, магазини, ресторани. Будинок збудований з цегли, утеплений мінеральною ватою, централізоване опалення, пасажирський та вантажний ліфти. Квартира знаходиться на 15-у поверсі 17-и поверхового цегляного будинку. Панорама на річку Дніпро. Загальна площа квартири 59,55м.кв. Кухня 9м.кв. + лоджія 4м.кв. Житлова площа 16м.кв. + 14м.кв. Поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. По всім питанням телефонуйте!

Квартира з видом на р. Дніпро
olx.ua

Пропонуємо до продажу затишну 3-кімнатну квартиру по вулиці Благовісна 308 в районі Криваліївського ринку. Квартира розташована на 2 поверсі 9 поверхового панельного будинку. Загальна площа - 61,4 кв.м. Квартирі є 3 роздільні кімнати 2 лоджії та кладова кімната. Власники замінили сантехніку, облицювали плиткою ванну на санвузол в 2021 році, замінили вікна на металопластикові, замінили міжкімнатні двері. На полу покладений лінолеум. Будинок підпорядкований ОСББ. На кухні - газова плита, що є великою перевагою, як і поверховість, під час відключення електрики Без боргів. Без прописаних малолітніх дітей. Прямий продаж У квартирі залишаються всі меблі та техніка крім ліжка, шафи купе та комода в спальні кімнаті. За додатковою інформацією та для організації перегляду звертайтеся за телефоном 06******05 Юля. Inficorealty Ck

Продаж трикімнатної квартири в районі Криваліївського ринку
olx.ua

Пропонується до продажу 2кк в новому жилому комплексі за адресою Тараскова 11б. Забудовник «Надія». Будинок зданий в експлуатацію. Можливий продаж за програмою Є-Оселя. Квартира розташована на 7 поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа 62м2. Підведено всі комунікації , на все встановлено лічильники( вода, тепло, світло ). Приємним бонусом до квартири є класова 3м2.

Продаж двокімнатної квартири в новобудові, працюємо з Є-Оселя.
olx.ua

Пропонується до продажу 2кк в новому жилому комплексі за адресою Тараскова 11б. Також розглядаємо продаж під єОселю . Забудовник «Надія». Будинок зданий в експлуатацію. Квартира розташована на 7 поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа 62м2. Підведено всі комунікації , на все встановлено лічильники( вода, тепло, світло ). Приємним бонусом до квартири є кладова 3м2. Комісія АН 2%. Слухаємо пропозиції.

Продаж 2кк. Кладова в подарунок. Під єОселю
olx.ua

Терміново! Ціну знижено!Продається двох кімнатна квартира з великою площею 57 м.кв. по вул. Чорновола,172. Квартира розташована на зручному шостому поверсі. В квартирі виконаний гарний ремонт. Квартира продається повністю з меблями та побутовою технікою: пральна машина, кондиціонер, холодильник, морозильна камера, духова шафа. В квартирі є велика лоджія, з кухні, що дуже зручно є балкон. В квартирі є зручна комірчина. Квартира дуже тепла попри невеликі платежі за отопленя.

Терміново! Ціну знижено! Продається двох кімнатна квартира .
olx.ua

Двокімнатна квартира у секції #3. Секція здана у 2022 році. Найближчі сусіди вже поробили ремонти. А це означає, що шум від будівельно-ремонтних робіт, вас не буде турбувати. ВАЖЛИВО! У цьому підʼїзді встановлений ГЕНЕРАТОР тепла. Тепер про квартиру і будинок;) Квартира має одне з найкращих планувань у цьому будинку. Панорамні вікна на схід сонця. Горизонтальна розводка тепла, дає можливість встановити індивідуальний лічильник. Два ліфти: пасажирський і вантажний. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою та оздоблений декоративною цеглою. Двір огороджений. У дворі є дитячий майданчик та місця для паркування авто. У будинку на першому поверсі є супермаркет, аптека та Alcomarket. І інші спеціалізовані магазини. Місце розташування будинку надзвичайно зручне. Середня школа #3 (400 м), дитячий садок (500м). Поряд (500м) розташовані декілька гаражних кооперативів. Вартість гаража від 2000$. Це центральна частина міста. Тут є ВСЕ для комфортного проживання.

2к квартира. Центр, вул. Байди Вишневецького 68. ЖК Графський
olx.ua

Продаж неймовірно затишної 2-кімнатної квартири з новим якісним ремонтом. Будинок розташовано недалеко від Кривалівського ринку. Індивідуальне газове опалення, теплий цегляний будинок. Залишаються всі нові меблі та техніка, квартира - зайти і жити. Покази в зручний для вас час - телефонуйте. Слухаємо пропозиції по ціні. Комісія АН 2%

Петровского улица, 91, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3к квартира в спальному р-ні Митниця, 66/39/8, у відмінному житловому стані. Квартира на восьмому поверсі деcятиповерхового панельного будинку, після капітального ремонту, с/в роздільний, вікна замінені на якісні склопакети, балкон та лоджія засклені, зовнішнє утеплення стін. Відмінна інфраструктура - поруч школа, дитсадок, зупинки громадського транспорту, супермаркет, ринок. У вартість входить вбудовані меблі та побутова техніка. Вид на Дніпро. Ціна 55000 торг.

Припортовая улица, 14, Приднепровский, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо до продажу гарну та теплу 3х кімнатну квартиру, яка знаходиться на другому поверсі девятиповерхового панельного будинку по вул. Благовісній. Загальна площа квартири становить 61.4 кв.м., площа кухні 7.3 кв.м, , житлова площа становить 37.6 кв.м., балкон та лоджія засклені. Вікна в усій квартирі металопластикові. Квартира має дуже гарний житловий стан, чиста та охайна. Продається майже з усіма меблями та побутовою технікою, одразу заходь та живи. Повністю замінена сантехніка. Встановлені лічильники на газ, воду та електрику, також є бойлер на 50л. Тамбур на дві квартири, який зачиняється. У будинку встановлений лічильник на тепло. ОСББ. Дуже зручне місце розташування будинку, поруч уся розвинена інфраструктура: школи, дитячі садочки та майданчики, магазини, супермаркети, ринок, аптеки, відділення банків та пошти, кавярні, ресторани та зупинки громадського транспорту. Квартира варта Вашої уваги! Запрошуємо на перегляд.

Благовестная улица, 308, к-т Мир, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу двокімнатна квартира в місті Черкаси, в районі Митниця. Це вторинна нерухомість на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 56 кв.м. У квартирі зроблений косметичний ремонт. Це чудовий варіант для комфортного проживання або здачі в оренду. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в зручному місці міста!

Припортовая улица, 46, Мытница, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com

Чудова 3х.к.квартира з шикарнею спальнею на Митниці, по вул.Припортова, 4. Дивовижний краєвид на річку Дніпро! Квартира в гарному жилому стані. Зроблено авторський ремонт і капітальний ремонт у спальні. Все нове! Всі меблі, нова кровать з новим орт.матрасом і кондиціонер/на холод і тепло/ залишаються. Квартира утеплена, лічильники на все, ОСББ. Санвузол окремий, кахель, бойлер. Заміна всіх труб. Квартира тепла і затишна! Балкон і лоджія в гарному стані, склопакети, утеплені. Гарне місцерозташування будинку - все поруч - СК "Спортлайф", річковий вокзал, школи, дит.садочки, ТЦ Дніпроплаза, затишні кавярні, чудова набережна...і т.п. Для тих , хто любить Митницю, або мріє жити в цьому чудовому району, то цей варіант саме для ВАС! Вільний продаж! 55000у.о. Розумний торг реальному покупцю. Всі питання за телефоном. З повагою, вам ріелтор Світлана

Припортовая улица, 4, Придніпровський, Черкассы, Черкасская 55000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 773 результатів