Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 23500.

ексклюзив
смілянська, 80
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО продаю 1 кімнатну квартиру з новим сучасним та якісним ремонтом по вулиці Момота. В квартирі поміняні вікна, двері, броньовані вхідні двері, сантехніка, зроблений новий санвузол, скрізь вирівняні поли стелі поклеєні сучасні шпалери. Сама квартира тепла, приєма, затишна. Без меблів та техніки. Самі далі будете підбирати під свій смак. Поряд проживають порядні сусіди, на етажі чотири квартири. Чистий підїзд. Дуже гарний вид з вікна особливо влітку На все встановлені лічильники. Комунальні невеликі. Гарна інфраструктура поряд магазини, аптеки,кафе, базарчик, школа, дитячий садок та інше. Зупинки транспорту на всі напрямки. Будинок в якому знаходиться квартира розташован у зеленому районі поруч з лісом та парком. Де можна гуляти та дихати свіжим повітрям. Друга лінія від дороги. Хочемо продати тому слухаємо всі ваші пропозиціі Вибираємо найкращу і продаєм. ТОРГ. Коміссія АН для покупця складає 2 %. Цю квартиру можна розглядати як варіант інвестування під оренду. Допоможу заселити порядних квартирантів. ТОРГ Є. СЛУХАЄМ ПРОПОЗИЦІІ Дзвоніть, Продаю вам, є відеоогляд.

Генерала Момота вул. (Луначарського), 3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в одному з найкращих ЖК міста Черкаси. ЖК «Олімп» сучасний житловий квартал із власною інфраструктурою. Квартира знаходиться в першій секції (вже здана) на 6 поверсі, вікна виходять у двір. По квартирі виконана розводка електроенергії та зроблена чорнова штукатурка. Загальна площа квартири 44 м2. Ціна 38000$/Торг

можливий продаж по єОселя
Сумгаїтська вул., 15
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири, вул. Смілянська, 108. Знаходиться на першому поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку. Не кутова. Загальною площею 42,2 м2. З косметичним ремонтом, вікна замінено на металопластикові, встановлено грати. Є газова колонка та кондиціонер. Залишаються всі меблі, окрім ліжка, крісла та стола на кухні. Є кладова в квартирі. Також є підвал.

Смілянська, 108
rieltor.ua

Продаю 3 кімнатну квартиру в спальному мікрорайоні "Дніпровський". В квартирі 3 окремі кімнати, зроблений косметичний ремонт в кухні, с/в, встановлено склопакети. Важлива особливість - є 2 балкони. Ідеальний 3-й поверх. Поруч знаходиться 3 школи- 14, 25, 13, 2 дитсадочки, 2 супермаркети. Поруч зупинка транспорту ( маршрутка та тролейбус), аптеки, парковка з охороною. До Дніпра 1 км- пляж та риболовля.

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 253
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі 1к.кв з ремонтом в р-ні Пожежної Академії - середній поверх - некутова - загальна площа 34,3м2 - кімната 17,4м2 - кухня 7,6м2 - сан вузол суміщений - балкон Квартира продається з меблями та технікою - вбудована кухня - холодильник - газова плита - витяжка - стіл та стільці - мікрохвильова піч - кондиціонер - роутер - розкладний диван - вбудована шафа купе - вбудоване двоспальне ліжко-трансформер - комод - пральна машина Прямий продаж! Покази по домовленості!

вул. Момота, 13
rieltor.ua

Двокімнатка квартира в самому центрі Черкас на землі 48.7 м2. Дві кімнати, кухня, коридор. Стіни побудовані з цегли. Дах дерев’яний та перекритий шифером, сарай з підвалом. У дворі є колонка . Опалення пічне та газове. Є можливість завести каналізацію та воду в будинок. Поруч ТРЦ «Плазма», дитячий парк, музична школа, кафе, ресторани. Гарна транспортна розв’язка. Квартира чистенька акуратна, висота кімнат 3.5м., можливість окремого входу.

Грушевського вул. (Котовського), 25
rieltor.ua

Квартира в житловому стані, замінено вікна на металопластикові, встановлено лічильники холодної та гарячої води. Поруч із будинком 13 школа, АТБ, зупинки громадського транспорту. Документи готові до продажу.

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 172
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в Південно -Західному районі м.Черкас, проспект Перемоги 40 ( навпроти ТЦ "Епіцентр") . 6 поверх 14 поверхового цегляного будинку. В будинку 2 ліфти (вантажний та пасажирський), електроплити та електробойлер, є власна міжповерхова комірка. Відділено тамбур на 2 квартири. Стан квартири- косметичний ремонт: нові кахлі і компакт в с/в, підключено бойлер, нова електроплита, металеві двері. Залишаються меблі. Район з дуже розвиненою інфраструктурою- транспорт у всі райони міста, поліклініка, ТРЦ, ринок, 3 школи, дитсадочки та інші блага цивілізації. Квартира вільна.

30-річчя Перемоги вул., 40
rieltor.ua

Запевняю Вас, в даному сегменті кращого варіанта не знайдеш! Відмінне планування: велика кухня – майже 9 кв. м , дві РОЗДІЛЬНІ кімнати, гардеробна, збільшений балкон, і все це узаконено! Квартира у дуже чудовому жилому стані, доглянута та приємна Нещодавно було проведено профілактичний ремонт криші. Будинок знаходиться у тихому затишному дворі: чисто, місце для авто, дитячий майданчик, зелено та комфортно. Телефонуйте та купуйте квартиру з перевагами нового планування за приємною ціною!

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 235
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Черкаси

В продажі однокімнатна квартира по вул. Смілянська 2. Квартира знаходиться в самому центрі міста, поряд 17 школа, садочки, магазини і все в пішій доступності. Вид з квартири на місто неймовірно гарний. Знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Квартира під ремонт. В будинку є ОСББ, гарний тихий двір. Можливий торг! Телефонуйте, показ в зручний для Вас час. Юлія - 0634531480

Смілянська, 2
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира на зручному шостому поверсі класичного планування з двома роздільними кімнатами. Загальна площа - 50 м. кв. Простий жилий стан, встановлені лічильники на воду, є частково склопакети. Дзвоніть!

Олени Теліги вул. (Конєва), 9
rieltor.ua

Пропунуємо до Вашої уваги однокімнатну квартиру на першому поверсі в Цегляному пятиповерховому будинку по вулиці Залізняка (Громова), 101, Залізняка/Чіковані. ОСББ. Жила кімната - 16,8 кв.м. Коридор - 4,8кв.м. Кухня - 6,3кв.м. Санвузол - 2,6кв.м. Скромний жилий стан. Лічильники на електрику, газ, холодну та гарячу воду. В квартирі залишається все, що є на фото. Поруч вся необхідна інфраструктура. Ціна 22 000 у.о. Телефонуйте 0674725393, Віктор

Максима Залізняка, 101
rieltor.ua

Цегляний будинок. Роздільні кімнати. Продається трикімнатна квартира по вул. Максима Залізняка 87. Будинок з червоної цегли. Жилий стан. Встановлені пластикові вікна. Лічильники на газ, холодну та гарячу воду, світло. Є балкон. Є велике підвальне приміщення. Квартира не кутова. Продається без меблів.

Максима Залізняка, 87
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Пацаєва, буд. 7 Квартира в гарному житловому стані, розташована на 5-поверсі п’ятиповерхового цегляного будинку. По всій квартирі замінена проводка, всі вікна металопластикові, на кухні зроблена ніша для холодильнику для оптимізації простору. Три відокремлені кімнати. Санвузол роздільний, в плитці, встановлена душова кабіна, лічильник на воду. Квартира тільки після косметичного ремонту, одна кімната не завершена. Хороший спальний район. З усією необхідною інфраструктурою, зручна транспортна розвязка. Відстань до школи – 50 метрів, до зупинки – 20 метрів, до аптеки – 100 метрів, магазин, нова пошта в самому будинку. Можливість продажу в гривні, по безготівковому розрахунку. Оформлення квартири 50/50. Прямий продаж. Вільна та готова до продажу квартира чекає нових власників. Телефонуйте!

Пацаєва вул., 7
rieltor.ua

Продаж квартир в сучасному ЖК «Олімп» з власною інфраструктурою. Квартира розташована на зручному 5 поверсі в 3 секції, 1к квартира, загальна площа 43,6м має вільне планування для втілення ваших дизайнерських проектів, просторі, великі з панорамними вікнами. Комплекс інтенсивно розбудовується на великій закритій території загальною площею 2,5 га є спортивні та дитячі майданчики, гаражі та паркомісця, своє укриття. В будинку централізоване та автономне опалення. Обʼєкт преміум класу побудований з якісних матеріалів за найвищими стандартами. Весь комплекс знаходиться під відеонаглядом з власною охороною. Є різні варіанти квартир в різних секціях з різним плануванням та квадратурою. Ціна 31 000$ За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами 063-499-53-57 098-320-30-30 Юлія

Сумгаїтська вул., 15
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі продаж однокімнатної квартири в новому сучасному комплексі із закритою територією ЖК «Рідний дім». Квартира розташована в 5-ій секції на 9 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку загальною площею 41 кв м з класним плануванням, а саме кімната площею 17 кв м та просторою кухнею в 17 кв м. Панорамні вікна квартири виходять у двір та в сторону стадіону. В квартирі встановлений новий сучасний газовий котел, що дасть можливість значно зекономити на сплаті комунальних платежів. На території ЖК є достатня кількість паркомісць, облаштовані дитячі майданчики та зони відпочинку для дорослих. ЖК «Рідний Дім» знаходиться в перспективному районі, оскільки поряд знаходяться ТРЦ, ринок, магазини, кафе, ресторани, школи, дитячі садочки, парк, стадіон та вся інша інфраструктура, яка необхідна для комфортного проживання. До центра міста 5 хв прогулюючись. Продаж квартири можливий по переуступці. Телефонуйте, квартира варта вашої уваги!

Байди-Вишневецького вул., 103
rieltor.ua

Продажа 1комн. квартиры, по ул. Рождественской, 42-идеально под аренду. - Комфортный 7 этаж девятиэтажного кирпичного дома, - Общая площадь-28 кв.м., жилая-14 кв.м., кухня-6.3 кв.м. - В квартире выполнен косметический ремонт. - Остается мебель и техника. - Отлично развита инфраструктура-все в пешей доступности. - Квартира ИДЕАЛЬНО подходит для инвестиции- после покупки сразу можно заселять квартирантов. 25000у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Різдвяна вул., 42
rieltor.ua

Продажа отличной 1к. кв. в районе ул. Седова/Благовестная, 332 - Общая площадь-34 кв.м, жилая-17, кухня-9 кв.м. - На 8-м этаже 9-ти этажного панельного дома. - Хорошее жилое состояние - С/у - раздельный, облицован кафелем, замена сантехники. - Металлопластиковые окна, балкон застеклен (стеклопакеты). - Квартира продается с кухонной мебелью, прихожей, кондиционером. - Свободная продажа. - Комфортное расположение. Все в пешей доступности. 25500у.е Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Благовестная, 332
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в Новобудові по вул. Тараскова, ПЗР. Будинок зданий в експлуатацію та заселений. Встановлені лічильники на воду, опалення та електо енергію (двотарифний). Двері встановлені хороші. Вікна виходять в подвіря. Можна також додатково придбати кладовку 3 м2. Поряд біля будинку є все для комфортного проживання: Школи, садки, віділення пошти, супермаркети і тп. Покажемо в зручний для вас час! Відомості про обєкт: - Тип будинку: Монолітно-каркасний. - Утеплення: Зовнішне (мін-вата). - Поверхність: 9 з 10. - Не кутова. - Загальна площа: 45 м2. - Простора кухня: 16 м2. - Опалення: Централізоване (розгалужене). Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Покупець сплачує комісію 2%. Агенство нерухомості "Вектор".

Тараскова вул., 11
rieltor.ua

Продается 2 ком. кв. по ул. Чекистов 6, ЮЗР. Общая площадь: 50 м2; жилая; 32 м2; кухня: 8 м2. На 2/5/К дома. Уютная квартира, в отличном жилом состоянии. В квартире установлены металопластиковые окна, с/у совмещен, облицован плиткой, пол - ламинат, 2 балкона застеклены, окна выходят на 2 стороны. Отлично развита инфраструктура, рядом находятся магазины, остановки, дет. сад., рынок, ТРЦ, школы, хорошая транспортная развязка. Возможен торг. Менеджер Наталья - 0631425433.

Привокзальна вул. (Чекістів), 6
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в районі ЖД за адресою вул. Хоменка 3. В квартирі виконаних хороший ремонт, лишається все що бачите на фото. Поряд є все необхідне для комфортного проживання: Школа, садок, вокзали, супермаркети, аптеки та хороша транспортна розвязка. Покажемо в зручний для вас час! Відомості про обєкт: - Тип будинку: Гостинка. - Тип стін: Цегляні. - Поверхність: 5 з 5. - Відремонтований дах. - Загальна площа: 35 м2. - Кухня-студія. - Вікна: Металопластикові. - Лічильники: Газ, вода, електрика. Для узгодження дня огляду або додаткових запитань телефонуйте. Покупець сплачує комісію 2%. Агенство нерухомості "Вектор".

Хоменка вул., 3
rieltor.ua

Продаж. Однокімнатна квартира вул. Праведниці Шулежко (Пушкіна) 33 Пропонується до продажу однокімнатна квартира в ЖК « Пушкіна» вул. Праведниці Шулежка (Пушкіна), р-н. Казбет. ЖК « Пушкіна» - це сучасний комплекс комфорт класу. - загальна площа квартири 42,5 кв.м. - сучасне планування. Простора кімната 22 кв.м. - кухня 10.1 кв.м. - видовий 15 поверх 17 поверхового монолітного будинку - панорамні вікна з видом на місто та р. Дніпро. - будинок введений в експлуатацію. - балкон. - закрита прибудинкова територія. - власне РЕУ. Доглянута прибудинкова територія, гарно розвинена інфраструктура району: школи, садочки, магазини, кавʼярні та інше Вартість: 36 500$ Без комісії АН!

Пушкіна вул., 33
rieltor.ua

Продаж 1 к квартири по вул Благовісна 262 на 3 поверсі цегляного будинку. Квартира в скромному житловому стані. Є газова колонка. Розвинена інфраструктура, поруч є школи та садочки, медичний заклад Астра, супермаркети та магазини.

Благовісна, 262
rieltor.ua
1 - 24 з 447 результатів