Предлагаем приобрести однокомнатную квартиру с отдельным выходом 55/30/14 по адресу ул. Нарбутовская (Петровского), 277. Планировка позволяет сделать однокомнатную квартиру. Выход на улицу с возможностью сделать пандус, стоянка для автомобилей под самыми окнами. Рядом с домом находится два детских сада, три школы и профессиональный лицей, что позволит вашим детям обучаться недалеко от дома. Транспортная развязка включает в себя маршруты 4, 24, 28, троллейбусы 1а. Срочно торг

Нарбутівська вул. (Петровського), 277
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири в найпопулярнішому р-ні Миитниця по вул. Гагаріна. Квартира розташована на 8му поверсі із 10-ти. Вікна квартири виходять на дві сторони- у двір на на Дніпро. Три окремі кімнати з двома лоджіями та роздільним санвузлм. Квартира з капіталним ремонтом: металопластікові вікна, ламінат, кафель, встановлені лічиьники на воду. Гарне розташування будинку- поруч магазини, зупинка та Дніпро, також 5хв до центу! Квартира вільна, готова до продажу. Телефонуйте записуйтесь на перегляди! Комісія АН з покупця 2%.

Гагаріна вул., 21
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира по вулиці Гетьмана Сагайдачного. Квартира розташована на першому поверсі, пятиповерхового панельного будинку, кутова. Цоколь будинку високий, стіни утеплені зовні та всередині квартири, вікна виходять на три сторони будинку.Всі кімнати роздільні, санвузол суміщений. Подвіря тихе і спокійне, з усіх боків оточене будинками. Виконано якісний капітальний ремонт, за рахунок чого покупець заощадить значну суму грошей.Труби та проводка мідні, на вікнах та балконі склопакети Rehau. Квартира дуже тепла, в будинку встановлений лічильник тепла, тому рахунки за опалення взимку помірні. При продажі кухня та вбудовані меблі залишаються, кондиціонер та бойлер теж. Поруч зупинка міського транспорту, магазини, школа та садочки у пішій доступності.

Гетьмана Сагайдачного, 235
rieltor.ua

Предлагаем приобрести большую однокомнатную квартиру с отдельным выходом 55/30/14 по адресу ул. Нарбутовская (Петровского), 277 по цене 372 дол. за 1 кв. метр. Планировка позволяет сделать двухкомнатную квартиру. Выход на улицу с возможностью сделать пандус, стоянка для автомобилей под самыми окнами. Рядом с домом находится два детских сада, три школы и профессиональный лицей, что позволит вашим детям обучаться недалеко от дома. Транспортная развязка включает в себя маршруты 4, 24, 28, троллейбусы 1а. Срочно торг

однокомнатная квартира Нарбутовская  Петровского Рябоконя 700 летия
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира, два квартали до площі 700-річчя. Надпільна, 605. Квартира під ремонт, гарне планування, кімната з нішою - 16,6 м.кв., кухня 7,4 м.кв.. кладова 2 кв.м., с/в сумісний. Поруч садочок, школа, великий супермаркет. Перегляди в зручний час. Ключі в агентстві.

Продаж 1 кімнатної квартири
olx.ua

Пропонуємо до продажу дуже затишну « смарт-квартиру» на землі, в самому центрі Черкас. - Дуже гарний жилий стан- після капітального ремонту: *замінена електропроводка, *поміняні всі вікна на металопластикові, *на підлозі новий лінолеум, *підведений газ…; - Загальна площа 21,6кв.м., житлова - 12,1кв.м; - Встановлені лічильники на газ та електроенергію; - Зручності на вулиці, але є можливість добудувати собі ванну кімнату, також є невелика кімната під санвузол. - Земля під будинком приватизована, в дворі є сарай; - Будинок знаходиться в кроковій доступності від Центрального ринку; - Дуже гарні і доброзичливі сусіди; - Підійде як для першого житла для вашої дитини, так і під здачу в оренду. 21000$

Продаж комфортної «смарт-квартири» на землі в центрі міста
olx.ua

ПРОДАЖ смарт квартири - Цегляний будинок - Жилий стан З приводу детальної інформації телефонуйте

ПРОДАЖ смарт квартири 512200
olx.ua

Загальна площа складає 69.5 кв.м, житлова 42.9 кв.м 5 поверх Кімнати роздільні, жилий стан, без ремонту Санвузол роздільний Два балкони Є лічильники Затишний двір, тихе місце Гарно розвинута інфраструктура: поряд магазини "АТБ", "Делікат", зупинка громадського транспорту, ринок "Сєдова", поліклініка №2 Додаткову інформацію по телефону.

власник
Продам 1/2 частини в 3х кімн.кв. по вул. Гоголя в районі "Сєдова"
olx.ua

Продаж компактної квартири по вул. Кавказькій. Загальна площа - 19 м2. Висота стелі - 3,30 м. Стан - під ремонт. Є дизайн проект.

Продам 1-кімнатну біля Любави
olx.ua

Продам дуже теплу 1-кімнатну квартиру. Квартира знаходиться по вул. Н.Левицького на пятому поверсі п’ятиповерхового будинку Квартира повноцінна, велика кімната площею 18 кв.м., кухня 6кв.м. Тепла та світла. Балкону немає.

1-к квартира по вул.Н.Левицького
olx.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Квартира знаходиться на перехресті вулиць Нарбутівська (Петровського) і Рябоконя. Склопакети, балкон не засклений, двері металеві, с/в сумісний. Квартира не кутова. Будинок ОСББ. Поруч зупинка, магазин.

1-кімн. кв., Рябоконя - Нарбутівська.
olx.ua

Продам однокімнатну к-ру на першому поверсі девятиповерхового будинку в жилому стані, вул.Панченка,зручне місце розташування, поряд транспортна зупинка, магазини, обласна лікарня, хороший варіант для проживання невиликої сімї або ведення бізнесу

власник
Продам малогабаритну квартиру
olx.ua