Продаж видової 3-кімнатної квартири, 16/17/КМ, новобудова за адресою вул.Припортова 22/1. Каскад будинків розташований в мікрорайоні Митниця. Пропонується до продажу видова квартира в 2 секції, проектна площа 106м2, переуступка від власника. Завершення будівництва 2025 рік. Загальна площа кухні 17м2, санвузлів два. Стіни моноліт і газоблок, ззовні облицьований і утеплений, чорнова стяжка, опалення централізоване, радіатори, двокамерні енергозберігаючі склопакети, відкоси, відливи ззовні, лічильники (загальний на тепло ІТП, особисті на електрику, холодну воду, гарячу воду). Два ліфти, облаштований дитячий майданчик, підземний паркінг (за додаткову плату на мінус першому поверсі), передбачено місце для встановлення поквартирного лічильника тепла, будинок побудовано під електроплити, ввідний автомат, автоматичні вимикачі, 10 кВт. Квартира має вид Дніпро з усіх вікон, високий 16 поверх із 17. Чудова можливість вільного планування. Магазини, школи, садочки, Спортлайф. Вартість 80 000 дол без податків і зборів, переуступка від власника. Чудова можливість придбати квартиру, де зустрінеш схід (вікно кухні та великої кімнати), захід сонця (вікно кімнати та обидві лоджії), без прямих сонячних променів та приголомшливі краєвиди Дніпра. Перша і третя секції віддалені, відсутній ефект «життя сусідів». Вартість 80 000 дол. + послуги АН АН INFICO, Анастасія, 0975173624

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 22/1
rieltor.ua

Квартира 99 м2 після будівельників в центрі міста по вулиці Гоголя, 302. Новий будинок побудован з використанням новітніх технологій. Горизонтальна система опалення. Головна перевага таких квартир це можливість зробити планування на свій смак, а відсутність швів на зовнішніх стінах підвищує енергоефективність квартири. Також є чудова можливість, коли включено опалення, налаштування температури в кожній кімнаті окремо. Квартира з просторими кімнатами та великою кухнею в 15 м2. Є лічильники на світло, воду та централізоване опалення. Вікна виходять на тиху частину міста. Закрита прибудинкова територія. Є паркування як на територіі так і гостьове. Поруч є торгівельно розважальний комплекс Піонер, будинок культури Дружби народів, зупинки, клініка Сімя, медичний центр Ірмед, Центральний ринок, аптеки, кавярні. Ціна 73000 $. Можливий продаж по програмі Є-оселя.

можливий продаж по єОселя
Гоголя вул., 302
rieltor.ua

Продається видова простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, в новобудові ЖК "Тихий центр" по вул.Гоголя. Будинок введений в експлуатацію, частково обжитий, зовнішньо утеплений, функціонують всі комунікації, вантажний та пасажирський ліфти, горизонтальна розводка централізованого опалення, двір закритого типу. Квартира вдалого планування: з двома окремими кімнатами, великим суміщеним с/вузлом, просторими коридором та кухнею, балконами по всьому зовнішньому периметру площею 28м2. Стан квартири після будівельників. Це дозволяє перепланувати квартиру в 3-кімнатну, збільшити житлову площу за рахунок балконів, та зробити панорамні вікна з видом на Дніпро та місто. В квартирі зроблена стяжка підлоги, встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, електроенегрію, індивідуальний квартирний лічильник тепла. Вигідне розташування будинку - поряд з усією необхідною інфраструктурою. Покупець сплачує комісію АН. Також за окрему вартість можна придбати комірку 3,4м2 на поверсі поряд з квартирою.

Гоголя вул., 302
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в елітному ЖК в центрі ЖК "Резиденція" - знаходиться в самому центрі міста із зручною транспортною розвязкою та необхідною інфраструктурою. У будинку є дитячий майданчик. Навколо будинку є наземний та підземний паркінг. * У будинку : салони краси, продуктовий магазин, кафе, стоматологія. Поруч із будинком розташовані: ТРЦ * Комплекс має утеплений фасад який обкладений керамічною цеглою. В квартирі передбачено автономне опалення. Є можливість перепланування у 2х кімнатну квартиру. ЖК має Свій закритий двір з охороною Тут є все необхідне для комфортного проживання

можливий продаж по єОселя
Гоголя вул., 261
rieltor.ua

Продаж квартири від власника Без комісій Розглядаємо програму Є-оселя За детальною інформацією телефонуйте на вайбер / телеграм Ремонт зробленим з урахуванням всіх дрібниць, робили для себе. Закрита прибудинкова територія з постійним відео наглядом Обладнана всією необхідною технікою В квартирі залишається все, що на фото На кухні, у ванній і в коридорі тепла підлога. Система сигналізації Ajax. Про переваги центральної митниці і говорити немає чого, це найкращий район міста. Поблизу все необхідне з найкращими школами та закладами.

власник
можливий продаж по єОселя
Гагаріна вул., 23
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси