Продається 2-х кімнатна квартира, знаходиться в районі Пастерівської ,міста Черкаси ( хороша локація ), розташована на 4-му поверсі цегляного будинку. Загальна площа квартири 53,4м2 ,кухня -вітальня -25,2 м2. Будинок дуже теплий, чистий та доглянутий підїзд, чудові сусіди, сама квартира знаходиться в хорошому стані , кімнати роздільні , на підлозі в кімнатах та коридорі - лінолеум, в с/в та кухні - плитка , встановлений кондиціонер, санвузол роздільний. Частково залишаються техніка та меблі. Тихий та затишний двір, в кроковій доступності знаходиться все що потрібно, зупинки громадського транспорту, магазини, ринок, аптеки, банки і т.п. Перегляд за домовленістю ,телефонуйте за більш детальною інформацією) Вартість 54 500$

Січовий пров. (Корнійчука), 17
rieltor.ua

Продам 2к.кв в самому центрі міста по вул. Гоголя (біля центрального ринку) - середній 5й поверх - загальна площа 52м2 - не кутова, дуже тепла - частково замінені вікна на металопластикові - охайний жилий стан - дві окремі кімнати - роздільний сан вузол - є лічильники на воду, світло та газ Покази по домовленості!

Гоголя вул., 290
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира, площею 43,5 кв.м. розташована на 3 поверсі 5-поверхового панельного будинку в районі Дніпроплази. Стан квартири нормальний, у кожній кімнаті пластикові вікна, що виходять на дві сторони, нові міжкімнатні двері, кондиціонер, гаряча вода цілий рік. Балкон не засклений. Подвіря тихе, спокійне. Навпроти підїзду паркувальна кишеня. Квартира без обтяжень та боргів. У власності понад пять років. Один дорослий власник.

Нижня Горова вул. (Калініна), 47
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира. Будинок цегляний. Загальна площа – 44.8 кв.м; - хороший ремонт: вікна ПВХ, натяжні стелі, на кухні-фартух і в санвузлі плитка сучасного зразка, розведення водопостачання - пластик, встановлені лічильники на воду, новий сушка для рушників, нова колонка.

Гуржіївська вул. (Рози Люксембург), 48
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира 46 кв м., на 3 поверсі. Навколо розвинена інфраструктура: школа, дит.садок, великий продуктовий ринок, магазини, зупинка громадського транспорту.

Толстого вул., 78
rieltor.ua

Запрошуємо вас на оглядини цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Сергія Амброса, 12, у відомому районі "Седова". Загальна площа цієї квартири становить 46 квадратних метрів, і в ній проведений косметичний ремонт. Квартира у чистому та охайному стані, з чистим підїздом і прекрасними сусідами. Планування кімнат роздільне "вагончиком". Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, зокрема дитячого садочка, школи, продуктових супермаркетів, базару та зупинок громадського транспорту. Не упустіть шанс стати щасливим власником цієї чудової квартири!

Сергія Амброса вул. (Орджонікідзе), 12
rieltor.ua

Ми запрошуємо вас на огляд цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на пятому поверсі девятиповерхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Нижня Горова, 2. Загальна площа цієї квартири становить 68 квадратних метрів, а зроблений косметичний ремонт та покращене планування роблять її особливою. Квартира була перепланована з трьох кімнат на дві, щоб збільшити простір кухні, і цей процес був повністю узаконений. Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, включаючи дитячі садочки, школи, поліклініка, продуктові супермаркети, базари та зупинки громадського транспорту. Не пропустіть цю чудову можливість стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Нижня Горова вул. (Калініна), 2
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі велику 2к.кв в самому центрі міста з ремонтом! СТАЛІНКА! - загальна площа 57,3м2 - дві окремі кімнати 13,7м2 та 18,5м2 - простора кухня 9,2м2 - роздільний сан вузол - балкон - всі вікна металопластикові - є лічильники на світло, воду на газ - висота стелі 3м - затишний двір - поряд школа #11, ГПЛ, центральний ринок, парк, зупинки громадського транспорту ітд.. При продажу в квартирі залишається вбудована кухня, газова плита, газова колонка, шафа купе, шафи в кімнатах та диван з кріслами. Покази по домовленості!

Небесної Сотні вул. (Леніна), 40
rieltor.ua

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру з хорошими перевагами : - район старої Митниці, вул. Нижня Горова - цегляний будинок - середній 6-й поверх - 60 кв.м, вдале планування - Є балкон і лоджія Квартира в жилому стані, потребує покращення , разом з тим проживати або здавати в оренду можна вже. Приємний двір і локація. Вартість 44 900 дол. Чекаємо Вас на перегляд цієї квартири, повірте - вона варта уваги.

Нижня Горова вул. (Калініна), 57
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в пятиповерхівці по вул.Кобзарська. Гарний жилий стан, кімнати окремі, є гардеробна, балкон. В квартирі лічильники на воду, газ. Замінені труби, частково проводка. Залишаються кондиціонер, бойлер, вбудована кухня, вбудовані меблі. Поруч зупинка, магазини, школи, дитячі садочки. Показ в зручний для вас час.

Кобзарська вул. (Вербовецького), 14
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

Продам ексклюзивну квартиру по вул. Хрещатик - цегляний будинок, квартира не кутова, тепла, високі стелі. - Квартира має житловий стан, зроблений косметичний ремонт, балкон засклений. - Розвинена інфраструктура : школа, садок, кафешки, магазини, парки, трц Любава, адміністрація.

Хрещатик, 186
rieltor.ua

Продам велику двокімнатну квартиру по бульвару Шевченка - Перший поверх, високий цоколь, є можливість добудови ( 20-40кв.м.) і використовувати як комерційне приміщення. 2. Всі вікна виходять на бульвар Шевченка 3. Квартира не кутова, тепла. 4. Розвинена інфраструктура. Агенція нерухомості Вектор

Шевченка, 398
rieltor.ua

родаж двокімнатної квартири в районі Митниця, поряд з м-ном Велмарт Квартира в гарному житловому стані, не кутова, тепла, має дві роздільні кімнати, роздільний сан.вузол. Квартира знаходиться на середньому 8 поверсі панельного будинку, ліфт працює. Розвинена інфраструктура : магазини, дитячі майданчики, зупинка, школи, садочки. Боргів немає, перевірена на заборони. Агенція Нерухомості Вектор

Припортова вул. (Героїв Сталінграда), 40
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира в новобудові. З РЕМОНТОМ!!! Будинок клубного типу, шестиповерховий. Квартири вільного планування, з дізайн-проектом та візуалізацією. Продаж по переуступці, встигни поки немає % за переоформленя. Знаходиться на площі 700-річча. Дзвоніть допоможемо вибрати кращій варіант для Вас!

Добровольського вул., 32
rieltor.ua

Продаж чудової двокімнатної квартири на 12 поверсі 18 поверхового будинку. ЖК Тихий центр. Загальна площа: 112 м.кв. Квартира перепланована, зроблена стяжка полів, розведена електрика, поставлені якісні склопакети. Чудовий панорамний вид на р. Дніпро. Гарне перепланування, просторі кімнати , кухня 18 м.кв., просторий коридор, санвузол роздільний, разом з квартирою продається кладова, яка знаходиться поряд з квартирою. Поставлені всі лічильники. Квартира варта вашої уваги. Запрошуємо на перегляди. Слухаємо пропозиції по ціні. Вартість: 77000 доларів. Додаткова інформація за тел. 0634740207 Юлія

можливий продаж по єОселя
Гоголя, 302
rieltor.ua

Продажа 2х комн. квартиры в р-не Седова. 2/5/п, 45/28/6. В квартире выполнен капитальный ремонт. 2 раздельные комнаты. Заменены все окна на металлопластиковые, на полу линолеум и ламинат. Замена всей проводки на медную. Пол с подогревом в кухне и коридоре. В с/у поменяны все сантехнические трубы. Балкон утеплен. На момент продажи, в с/у, будет закончен ПОЛНОСТЬЮ ремонт. 30000у.е. Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Новопречистенська вул. (Сєдова)
rieltor.ua

Продается 2х комнатная квартира по ул. Невского. Косметический ремонт. 1/9/к. 47/30/8. с/у смежный. Дополнительная батарея в спальне. Ванная обложена плиткой. Стиральная машина. Чистая лоджия. Автостоянка В пешей доступности школа, детский садик, супермаркет АТБ, остановки транспорта. 32 500 $ Менеджер Наталья (063)142-54-33, (067)603-39-47

Невського Олександра вул.
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з сучасним плануванням та авторським ремонтом в одному з найпопулярніших житлових комплексів міста – «Сімейний Люкс», розташована на зручному 2-му поверсі 12-ти поверхового цегляного будинку. Квартира комфортна та затишна, адже все робилося для себе та з душею. Ремонт з використанням дорогих та якісних матеріалів. При продажу квартири залишаються практично всі меблі та техніка, а саме: місткі шафи, ліжко з тумбами, диван, вбудована кухня, кухонний стіл, дзеркала (з підсвіткою та ростове), холодильник, пральна машина, посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер. Однією з переваг даного ЖК є індивідуальне газове опалення. В квартирі встановлено двоконтурний газовий котел Roda, гребінка регулювання теплої підлоги, індивідуальні лічильники (газу, води та світла), інтернет, сигналізація, система очистки водопровідної води та окремо зворотній осмос для питної води. Територія комплексу повністю закрита та знаходиться під цілодобовою охороною. На території комплексу знаходиться дитячий та спортивний майданчики, альтанка, мангал та зелені зони відпочинку. Управління ЖК - ОСББ. Поруч із комплексом знаходиться безкоштовний майданчик для паркування авто. Розташування комплексу є надзвичайно вдалим та має розвинену інфраструктуру. Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, ресторани, аптеки, школи, дитячі садочки, салони краси, стоматологія, медична клініка, ТРЦ «Дніпро Плаза», фітнес-клуб «Sport Life», красива набережна, пляж та все необхідне для комфортного життя! Придбання нерухомості еліт класу – це вигідна інвестиція в майбутнє!!! Дозвольте Вашій мрії втілитись в життя! Не зволікайте, телефонуйте та домовляйтеся про перегляд!

Героїв Дніпра, 4
rieltor.ua

Пропоную вам ідеальний варіант від надійного забудовника - 2кім. Кв. від в ЕЛІТНОМУ ЖК Лагуна, що знаходиться по вул.Г.Дніпра з видом на Дніпро. Квартира розташована в цегляному будинку , загальною площею майже 60 кв.м, на 5 поверсі, має вдале і раціональне планування - кухня-12 кв.м і дві просторі кімнати. Квартира в стані після будівельників. В квартирі індивідуальне газове опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Підключені всі комунікації. Сформоване ОСББ. Можливий продаж по програмі е-ОСЕЛЯ. Право власності маємо. Будинок, в якому розташована ця квартира, знаходиться в одному з кращих і мальовничих місць в Черкасах. Закрита територія, продумані комунікації, відеоспостереження, дитячий сучасний майданчик- все в цьому будинку направлено на максимальний комфорт і безпеку своїх жителів. Якщо Ви цінуєте комфорт, вибираєте активне життя і погоджуєтеся тільки на найкраще - ця квартира спеціально для Вас! Щоб переконатися в цьому, телефонуйте за вказаними телефонами в зручний для Вас час

Героїв Дніпра, 6
rieltor.ua

Продаж квартии з приголомшливим видом на місто! Пропонуємо переплановану 2-х кімнатну квартиру (всі документи готові) з усіма зручностями. Все продумано до деталей. Якісні італійські меблі, панорамні вікна, що надають особливого шарму. Велика кухня-студія. Спальня з гардеробною кімнатою, де можна зручно зберігати всі речі. Санвузол-спа з ванною, душовою кабінкою та зоною для релаксу. Маленький, затишний балкончик. Тепла підлога. Перегляд за попередньою домовленістю.

Пастерівська, 11
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира на другому поверсі цегляного пяти поверхового будинку на бул.Шевченка (Ринок Сєдова). Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі, не кутова, дуже тепла. Квартира затишна, простора. Має позитивну енергетику. Вікна виходять на дві сторони (у двір та бул.Шевченка). Є можливість перепланування, а також втілити будь-які дизайнерські рішення та зробити ремонт на свій смак. Дуже хороше і вигідне місцерозташування будинку. Поряд дуже розвинута інфоаструктура: ринок Сєдова, магазини, транспортні зупинки, аптеки, відділення банку, пошти, ресторани, кафе, поліклініка... Вартість 36700$ Фото за запитом. Телефонуйте. Записуйтеся на перегляд. Нехай наша пропозиція стане Вашим кращим вибором.

Шевченка, 345
rieltor.ua

Продається видова простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, в новобудові ЖК "Тихий центр" по вул.Гоголя. Будинок введений в експлуатацію, частково обжитий, зовнішньо утеплений, функціонують всі комунікації, вантажний та пасажирський ліфти, горизонтальна розводка централізованого опалення, двір закритого типу. Квартира вдалого планування: з двома окремими кімнатами, великим суміщеним с/вузлом, просторими коридором та кухнею, балконами по всьому зовнішньому периметру площею 28м2. Стан квартири після будівельників. Це дозволяє перепланувати квартиру в 3-кімнатну, збільшити житлову площу за рахунок балконів, та зробити панорамні вікна з видом на Дніпро та місто. В квартирі зроблена стяжка підлоги, встановлено лічильники на гарячу та холодну воду, електроенегрію, індивідуальний квартирний лічильник тепла. Вигідне розташування будинку - поряд з усією необхідною інфраструктурою. Покупець сплачує комісію АН. Також за окрему вартість можна придбати комірку 3,4м2 на поверсі поряд з квартирою.

Гоголя вул., 302
rieltor.ua

Продаж великої 2-х кімнатної квартири у самому центрі міста по вул. Смілянська, 2. Розташована на 8 поверсі 9 поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку, загальною площею 58 кв.м.,та кухнею 7,4 кв.м. Квартира не кутова та дуже тепла. В цій квартирі нестандартне планування ! - поставлені якісні склопакети на вікнах - лічильники на воду, двотарифний електролічильник - замінені всі комунікації -бойлер,кондиціонери,кухня ,холодильник, шафа -купе, ліжко (це все залишається новому власнику) -броньовані якісні вхідні двері -лоджія та балкон засклені та утеплені.З балкону вид на затишний двір та Дніпро,а лоджія з видом на місто. -будинок ОСББ. Чекаємо Вас на перегляд! Ідеальний варіант!

Смілянська, 2
rieltor.ua

Продається 2-3-кімнатна квартира на центральній Митниці по вул.Героїв Дніпра в ЖК "Дніпровські хвилі". Планування квартири включає простору кухню-студію, 2 окремі кімнати, роздільні ванну та с/вузол, гардеробну. Вікна квартири виходять на набережну, Дніпро, пляж. Квартира в гарному житловому стані, оформлена в сучасному стилі, повністю мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою для комфортного проживання одразу після покупки. В наявності холодильник, витяжка, електро- варильна поверхня та духова шафа, посудомийна, пральна та сушильна машини, 3 кондиціонери, телевізори, бойлер, пилосос. Квартира обладнана лічильниками електроенергії, води та тепла, фільтром води, системою сигналізації, домофоном; проведений інтернет (оптоволокно). Будинок утеплений зовні. Функціонують пасажирський та вантажний ліфти. Охайний підїзд з консьєржем, поштоматом Нової пошти. Двір закритого типу з дитячим майданчиком. Зручне розташування ЖК - поряд з необхідною для життя інфраструктурою. Покупець сплачує комісію АН.

Героїв Дніпра, 89
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 190 результатів