власник
Гоголя вул., 302
rieltor.ua

Продам двухкімнатну квартиру з шикарним плануванням та краєвидом по вул. Праведниці Шулежко, 33. Квартира загальною площею 74 кВ.м.: кухня 10 кВ.м. з виходом на балкон 5, 8 кВ.м, зал 19, 4 кВ.м, спальня 22, 3 кВ.м, с/в роздільний 4, 3 та 2, 2 кВ.м. та коридор з нішею. Краєвид з кухні та зали на р. Дніпро, спальня - на місто.

власник
можливий продаж по єОселя
Пушкіна вул., 33
rieltor.ua

Цікава квартира в цегляному будинку, район ЖД вокзалу Цікава пропозиція на ринку нерухомості. Квартира в цегляному будинку. Невеликої площі, однак цікаво перепланована. В квартирі дві окремі спальні та вітальня. Ідеальний варіант для сім‘ї, в якій цінять особистий простір. Будинок знаходиться в тихому районі, поруч є 2 школи, магазини, зупинки транспорту. Можна багато писати про переваги даної квартири та все ж краще побачити її. Телефонуйте, домовимося про перегляд.

Хоменка вул., 5
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда 2 кімнатної квартири в районі мясокомбінату. Квартира в житловому стані з необхідною побутовою технікою. Додаткові питання за телефоном.

Смілянська , 123
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в центрі Південно-Західного району, по просп. Перемоги, 42. Квартира в гарному жилому стані. У квартирі замінено вікна на металопластикові, ванна кімната та санвузол у сучасній плитці, встановлені лічильники газу, холодної та гарячої води, встановлений бойлер. Стан квартири дозволяє заїхати в неї одразу після купівлі. Прямий продаж, взамін нічого не шукаємо. Гарний будинок з чудовим розташуванням. У дворі будинку дитячий садок, поруч школа № 26 та № 30. Поруч є велика стоянка з закритою територією і охороною. Також поряд гіпермаркет Епіцентр, магазини, спортзал, кав‘ярні, зоомагазини та зупинки громадського транспорту. Телефонуйте, перегляд за домовленістю. Комісія АН 2% від вартості квартири. АН «Бізнес Партнер» лише реальні об‘єкти та безпечні угоди. Купуйте з нами вигідно.

30-річчя Перемоги вул., 42
rieltor.ua

Сучасні та затишні апартаменти в самому серці міста! квартира вражає своїм простором та функціональністю, простора кухня площею 17 кв.м., окремий зал та спальня, де кожен куток максимально використаний для вашого комфорту. Ремонт виконаний із застосуванням найкращих матеріалів і сучасних дизайнерських рішень. Стіни фарбовані з елементами декоративного шпаклювання, багаторівнева система освітлення додає стилю та затишку вашому новому дому. Панорамні вікна забезпечують неймовірний вид на місто. Особливі переваги квартири включають автономне газове опалення і систему теплої підлоги, що забезпечують комфорт у будь-яку пору року, кондиціонер та бойлер для вашого зручного використання. Простора кухня оснащена вбудованою технікою Whirlpool, включаючи варильну поверхню, духову шафу та холодильник. Інфраструктура району дуже розвинена: центральне розташування, закритий двір з доглянутою прибудинковою територією і місцями для відпочинку. Житловий комплекс "Рідний Дім", перший секція, знаходиться на вулиці Байди Вишневецького, будинок 101. Не втрачайте можливості — зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд квартири і особисто відчути всі її переваги! Квартира абсолютно нова і продається з усім, що ви бачите на фото.

Байди-Вишневецького вул., 101
rieltor.ua

Продам квартиру після будівельників на 15-му поверсі 17-ти поверхового будинку. Загальна площа 70м2. В квартирі встановлені панорамні вікна з якісними склопакетами, електроплити, отоплення- з вертикальним стояком и горизонтальной поквартирною розводкою ( передбачене місце для встановлення квартирного лічильника на тепло). Сам будинок знаходиться в центрі Черкас. Поряд вся інфроструктура: садочки №5, 31, школі №11, 12, супермаркети, аптеки, центральний ринок, ДК " Дружба народів", зупинка громадського транспорту та ін. Продаж по переуступці . Телефонуйте!

Благовісна, 210
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири в центрі міста по вул. Смілянська . Квартира знаходиться на 3-му поверсі. Цегляний будинок. Загальна площа 46 м2. Повністю мебльована, світла ,просторі кімнати, зроблений якісний ремонт, підлога -ламінат ,металопластикові вікна ( виходять у двір , не на проїжджу частину ) Хороші сусіди ! Хороша транспортна розв’язка , поруч вся необхідна інфраструктура : дитячі садочки , школи , пошта , аптеки , продуктові магазини , зупинки міського транспорту , ТЦ, відділення банків, центральний ринок та ін. Готові слухати пропозиції

Смілянська, 38
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в новобудові ЖК Резиденція - зроблений якісний дорогий ремонт - залишаються меблі і техніка ( вбудована посудомийна машина, вбудований холодильник, кондиціонери, пральна машина, бойлер ) - Опалення : електро-котел, є підігрів підлоги. - 2 лоджиї+1балкон - 2 роздільні великі кімнати. - Будинок введений в експлуатацію в 2020 році - Своя закрита територія, автоматичні Ворота, підземний паркінг, дитячий майданчик, своя підстанція. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Гоголя, 261
rieltor.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру в районі Сєдова- Різдвяна, по вул. Нижній Горовій (Калініна) 57. Квартира знаходиться на 5 поверсі нового 10 поверхового цегляного будинку, зроблено ремонт, є кондиціонер, бойлер, залишаються меблі( 2 шафи -купе, спальная з цільного масива дерева, м яка частина) та техніка. Всі вікна виходять на південну сторону, є засклений балкон і лоджія. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура - 2 школи та ліцей, дитсадочки, ТРЦ "Дніпроплаза", "Спортлайф", річпорт та міський пляж, ринок на Сєдова. Транспортна розв язка по вул. Припортовій. Квартира вільна, готова до продажу.

Нижня Горова вул. (Калініна), 57
rieltor.ua

Житлові комплекси у Черкаси

В одному з найпопулярніших районів міста, продається 2-кімнатна квартира площею 48 кв.м. Розвинена інфраструктура. У дворі будинку розташований дитячий садок Зручна Транспортна розвязка в будь-яку точку міста! Про переваги даної квартири: - Квартира знаходиться на комфортному 4 поверсі; - просторі світлі кімнати на один бік. Квартира не кутова! Дуже тепла. Зроблено якісний ремонт, пластикові вікна, балкон засклений. У квартирі замінено проводку, вирівняні стіни. Покриття для підлоги в кімнатах - ламінат, кухня - кахель. - СУ- роздільний в кахлі, нова сантехніка. - У подарунок новим господарям залишиться кухонний гарнітур, шафа, кондиціонер.

Вернигори вул., 27
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира, площею 43,5 кв.м. розташована на 3 поверсі 5-поверхового панельного будинку в районі Дніпроплази. Стан квартири нормальний, у кожній кімнаті пластикові вікна, що виходять на дві сторони, нові міжкімнатні двері, кондиціонер, гаряча вода цілий рік. Балкон не засклений. Подвіря тихе, спокійне. Навпроти підїзду паркувальна кишеня. Квартира без обтяжень та боргів. У власності понад пять років. Один дорослий власник.

Нижня Горова вул. (Калініна), 47
rieltor.ua

Продаж 2 к. квартири в ПЗР, загальною площею 51 кв. Знаходиться на зручному 3 поверсі 9 поверхового панельного будинку по вул. Тараскова 5. В квартирі зроблений косметичний ремонт, замінено вхідні двері, частково міжкімнатні, замінені вінка і балконний блок, є бойлер та лічильники на воду, газ та світло. Поруч є школи та садочки, супермаркети, кафе, відділення пошти, аптеки. Зручна транспортна розвʼязка та розвинена інфраструктура. Запрошуємо вас на перегляд. За додатковою інформацією телефонуйте 098-320-30-30 Юлія

Тараскова вул., 5
rieltor.ua

Приєднуйтесь до огляду цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на пятому поверсі у серці престижного району "центр", у ЖК "Симфонія", за адресою: бульвар Шевченка, 150/1. Загальна площа цієї квартири - 60 квадратних метрів, а її якісний ремонт прикрашає кожен куток. Повноцінна спальня та кухня-студія забезпечують максимальний комфорт та зручність. Поблизу розташована вся міська інфраструктура, що робить життя ще зручнішим і приємнішим. Не пропустіть можливість стати власником цієї надзвичайної квартири та насолоджуватися життям у самому серціі міста!

Шевченка, 150/1
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира 46 кв м., на 3 поверсі. Навколо розвинена інфраструктура: школа, дит.садок, великий продуктовий ринок, магазини, зупинка громадського транспорту.

Толстого вул., 78
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира. Будинок цегляний. Загальна площа – 44.8 кв.м; - хороший ремонт: вікна ПВХ, натяжні стелі, на кухні-фартух і в санвузлі плитка сучасного зразка, розведення водопостачання - пластик, встановлені лічильники на воду, новий сушка для рушників, нова колонка.

Гуржіївська вул. (Рози Люксембург), 48
rieltor.ua

Запрошуємо вас на оглядини цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Сергія Амброса, 12, у відомому районі "Седова". Загальна площа цієї квартири становить 46 квадратних метрів, і в ній проведений косметичний ремонт. Квартира у чистому та охайному стані, з чистим підїздом і прекрасними сусідами. Планування кімнат роздільне "вагончиком". Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, зокрема дитячого садочка, школи, продуктових супермаркетів, базару та зупинок громадського транспорту. Не упустіть шанс стати щасливим власником цієї чудової квартири!

Сергія Амброса вул. (Орджонікідзе), 12
rieltor.ua

Ми запрошуємо вас на огляд цієї чудової двокімнатної квартири, розташованої на пятому поверсі девятиповерхового будинку в місті Черкаси, за адресою: вулиця Нижня Горова, 2. Загальна площа цієї квартири становить 68 квадратних метрів, а зроблений косметичний ремонт та покращене планування роблять її особливою. Квартира була перепланована з трьох кімнат на дві, щоб збільшити простір кухні, і цей процес був повністю узаконений. Розташування цієї квартири забезпечує легкий доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, включаючи дитячі садочки, школи, поліклініка, продуктові супермаркети, базари та зупинки громадського транспорту. Не пропустіть цю чудову можливість стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Нижня Горова вул. (Калініна), 2
rieltor.ua

Запрошуємо вас оглянути цю чудову двокімнатну квартиру, яка розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку у місті Черкаси, за адресою: бульвар Шевченка, 90. Ця квартира має загальну площу 53 квадратних метрів, з кухнею площею 10 квадратних метрів. Вона знаходиться у добре збереженому будинку, та вже зроблений косметичний ремонт. Особливості квартири включають засклений пластиковими вікнами балкон, вирівняні стелі у всьому приміщенні та наявність кухонного гарнітуру, який залишається новим власникам. Розташування цієї квартири надає зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури для комфортного проживання, включаючи дитячий садок, школу, продуктовий супермаркет «Делікат» та зупинки громадського транспорту. Квартира має одного дорослого власника і відсутність будь-яких боргів. Швидкий вихід на угоду забезпечений. Не пропустіть шанс стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!

Шевченка бульв., 90
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири. Стан після будівельників. ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на восьмому поверсі цегляного десятиповерхового будинку, вже зданого в експлуатацію, право власності на руках.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2 кімнатна квартира з функціональним плануванням та сучасним дизайном. Вона ідеально підходить для тих, хто цінує якість та комфорт життя. Зонально квартира розділена на затишну вітальню з великим зручним кутовим диваном, простора кухня з панорамними вікнами, всією необхідною технікою та меблями, окрема спальна кімната. У квартирі максимально раціонально використаний простір, вбудовані зони для зберігання речей, якісні меблі, ванна кімната з окремо стоячою ванною та душем. Ремонт зроблений з використанням найкращих матеріалів та актуальних дизайнерських рішень, фарбовані стіни з елементами декоративного шпаклювання та без підлогових плінтусів підкреслюють сучасність та естетичний вид квартири. Кухонні меблі зроблені з використанням систем Blum та стільниці зі штучного каменю. Вбудована техніка : індукційна варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, вбудований холодильник, чайник, посудомийна машина від Gorenje, пральна машина та сушильна машина Bosh, бойлер 80-л, система очищення води. У квартирі забезпечений затишок завдяки інверторному кондиціонеру, системі теплої підлоги та стильним дизайнерським радіаторам. У просторій спальні з великим вікном створена затишна атмосфера, тут зручне ліжко, простора шафа для зберігання речей та телевізор для вашого відпочинку. Квартира абсолютно нова, продається з всім, що є на фото. Ця квартира — вибір тих, хто надає перевагу комфорту, естетиці та функціональність у кожній деталі свого житла. Телефонуйте, щоб домовитись на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/3
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в новому житловому комплексі Андорра, по вул. Смілянська 122 секція 5. Квартира загальною площею 58 кв.м, простора кухня з балконом., висота стелі 2,60 м., вид з вікон в двір. Автономне газове опалення. Будинок зданий в експлуатацію, комунікації підключені, ліфт працює, сформоване ОСББ. В квартирах активно виконують ремонтні роботи. Комплекс зданий в експуатацію,ю Сучасний великий дитячий майданчик, зони відпочинку, двір закритого типу.

смілянська, 122
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира з дуже гарним плануванням. Квартира знаходиться в новому зданому будинку, який вже заселений в районі ПЗР за адресою Корольова 20/1. Поряд є всі необхідні магазини, біля будинку велика парковка, дитячий майданчик. Квартира з дуже гарним плануванням. Роздільні кімнати (одна з них велика квадратної правильної форми), санвузол, також, роздільний, великий коридор, кухня. Велика лоджія, вихід до якої можливий, як з кухні, так і з кімнати. Вікна квартири виходять в тихий двір. В квартирі вже зроблена чорнова стяжка. Встановлені радіатори. Всі комунікації заведені в квартиру. Опалення централізоване. Співпрацюємо за державною програмою іпотечного кредитування єОселя. Запрошую на перегляди.

можливий продаж по єОселя
Корольова Академіка вул., 20/1
rieltor.ua

Неймовірно затишна квартира для сімʼї з двома спальнями та кухнею - студією! Тут поєднано смак та якість, ремонт робили з думкою про себе; Автономне електроопалення, тепла підлога по всій квартирі, терморегуляція, фільтр жорсткої води, магнітні стопери - комфорт в деталях! Простора спальня з балконом та вбудованою вмісткою шафою. Дитяча - 23 кв- для двох діток, і навіть різнополих, адже вже зонована для максимальної зручності та індивідуальності діток! Закритий ЖК, підземний паркінг, ліфт завжди працює! В квартирі залишається все! Приходьте, ви будете в захваті!

Гоголя, 261/1
rieltor.ua
1 - 24 з 652 результатів