Продається трикімнатна квартира в новобудові з окремими кімнатами, житловою площею 45,3 роздільним санвузлом та кухнею 11,52м2. Загальна площа квартири складає 77,52 м², вона розташована на зручному 7-му поверсі. Житловий комплекс знаходиться по вулиці Віталія Вергая, ЖК «Новий Парковий». Особливості квартири: • Велика лоджія та просторий коридор, де можна встановити шафу-купе. • Несучі стіни виконані з двох цеглин (51 см) та утеплені зовні 10 см утеплювачем. • Несучі стіни оштукатурені для додаткової теплоізоляції та естетичного вигляду • Встановлені 3 лічильники: на холодну воду, електроенергію (10,5 кВт на квартиру) та тепловий лічильник. • Якісні вхідні двері та металопластикові вікна забезпечують надійність і теплоізоляцію • Висота стелі становить 2,7 м, що додає відчуття простору. Будинок розташований на закритій території, яка охороняється, забезпечуючи безпеку мешканців. Перші поверхи відведені під магазини, що забезпечує власну інфраструктуру в комплексі. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручне місце розташування. Продаж по переуступці Також є підвальна комора, площею 6 м2, яку можна буде придбати разом з квартирою за додаткову плату. Покупець сплачує комісію агентства 2 % Вартість 52500$

Віталія Вергая вул. (Батицького Маршала), 7
rieltor.ua

Пропонується до продажу однокімнатна квартира, перепланована в євродвушку (з тех. документацією все добре). Знаходиться в новому сучасному ЖК «Графський». Видовий 14 поверх, з вікон, які виходять у двір, гарний вид на місто та р. Дніпро. Загальна площа квартири 49 м2. По ремонту залишились чистові роботи (поклеїти шпалери, покласти плитку/ламінат, натягнути стелю). Зроблено розкладку електричних мереж, встановлено радіатори, підведено силові кабелі під кондиціонери, встановлено інсталяцію в санвузлі, встановлено кухонний гарнітур та холодильник. Є гардеробна. Присутні лічильники на світло, воду та лічильник тепла на квартиру.

Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203
rieltor.ua

Продається видова простора 2-кімнатна квартира, в новобудові ЖК "Тихий центр" по вул.Гоголя. 302 велика по всьому периметру лоджія простора кухня після будівельників заведена електрика та опалення в домі стоїть генератор если не взял трубку напишите в вайбер 050-057-OOOO

власник
генератор
Гоголя вул., 302
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру в центральній частині міста Черкаси, 4 поверх панельної п"ятиповерхівки . Типова " хрущівка", кутова. Потребує КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Встановлено лічильники на воду , газ, електроенергію. Є балкон. Поруч Собор (Першотравневий парк), зупинка транспорта, супермаркети, 2 школи, дитсадочок, інша інфраструктура. Фото інтер"єру за запитом. Ціна 23500.

ексклюзив
смілянська, 80
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири. Стан після будівельників. ЖК РІДНИЙ ДІМ. Розташована на восьмому поверсі цегляного десятиповерхового будинку, вже зданого в експлуатацію, право власності на руках.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в одному з найкращих ЖК міста Черкаси. ЖК «Олімп» сучасний житловий квартал із власною інфраструктурою. Квартира знаходиться в першій секції (вже здана) на 6 поверсі, вікна виходять у двір. По квартирі виконана розводка електроенергії та зроблена чорнова штукатурка. Загальна площа квартири 44 м2. Ціна 38000$/Торг

можливий продаж по єОселя
Сумгаїтська вул., 15
rieltor.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в елітному будинку по бул. Шевченка 135. Будинок – цегляний, розташований в центральній частині міста. В пішій доступності школа, дитячий сад, музична школа №2, дитячий парк, ТЦ «Плазма» (більярд, спорт зал, баня, піцерія), стоматологічна клініка, супермаркет «Казбет», стоянка для авто, зупинка міського транспорту багатьох маршрутів міста.На під’їзд встановлено лічильник на опалення. Квартира загальною площею 125 м.кв., встановлена столярка, на стінах шпалери (під фарбування), у санвузлі плитка нового зразку, металопластикові вікна, два балкони засклені. На кухні стіни підготовлені під поклейку шпалер або ж плитки. Запрошуємо ознайомитись з квартирою особисто.

бульв. Шевченка, 135
rieltor.ua

Пропонується до продажу квартира в пристижному якісному житловому комплексі в центрі нашого міста по вул.Благовісна, 210. Будинок каркасно-монолітний, утеплений екологічно- беспечним матеріалом, встановлені якісні двокамерні вікна, висока стеля 2,7 м дає можливість зробити теплу підлогу, в будинку горизонтальна система опалення, що дозволяє встановити лічильник тепла на квартиру. Квартира розташована на 7 поверсі 17 поверхового будинку. шикарне планування, велика площа, дозволяє перетворити однокімнатну квартиру в євродвушку, а саме відокремити спальню і виділити вітальню або зробити кухню-студію. за рахунок того, що міжкімнатні перегородки не є несучими, ви зможете робити перепланування на власний розсуд. Будинок дуже класно розтошован, адже поруч в пішій доступності - все, що необхідно для комфортного проживання - це і школи, і садочки, і центральний ринок, тощо. Купуючи данне житло, Ви робити прекрасну інвестицію в майбутнє проживання. Реальному покупцеві торг, але встигніть купити по переуступці, адже це значно зекономить Ваші розходи при переоформленні.

Благовісна, 210
rieltor.ua

Пропонується до продажу двокімнатна кварира по ціні забудовника у 2 секції в ЖК закритого типу, що охороняється - "Парковий квартал". Здача другої секції планується на вересень-жовтень 2024 року, будівельні работи закінчені і подані документи на ввод в експлуатацію. Парковий квартал будує забудовник. який зарекомендував себе, як надійний і якісний, адже в нашому місті вже побудовано не один обєкт, а проживання людей дуже комфортне. Забудовниик не лише якісно будує, але й займається облаштуваннням внутрішнього двору свого комплексу. Що стасується будівельних характеристик: -матеріал забудови-цегла - проводиться утеплення фасаду- мінвата 10см - вікна -якісні склопакети - несучі стінии штукаттуряться - висота стелі 2,7 м - встановлюються 3 лічильники ( хол. вода, світло і на тепло) Купуючі дану квартиру, ви отримуєте надійність, комфорт і якість проживання. Поспішайте купити цю квартиру, поки ще можлива переуступка майнових прав, що значно економить переоформлення.

Генерала Путейка, 59
rieltor.ua

Житло вільного планування 49,40 м² має: - спальню кімнату - простору кухню-студію - власну панорамну лоджію Розташування: 4 поверх Можливий варіант на інших поверхах Введення в експлуатацію: 3 квартал 2025 року. - закрита територія - ліфт - дитячий майданчик - індивідуальне газове опалення - буде створено власне ОСББ. Стан: без ремонту. Можливий продаж з ремонтом. є ОБМІН на нерухоме та рухоме майно та РОЗТЕРМІНУВАННЯ від забудовника.

власник
Надпільна, 249
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Черкаси

Квартира вільного планування 43.57 м² має: - спальню - простору кухню-студію - суміжний санвузол - панорамну лоджію - встановлені склопакети, вхідні двері (металеві протиударні з тимчасовим замком), лічильники обліку води і електроенергії - розташування: 6 поверх Будинок збудовано та введено в експлуатацію! - закрита територія - паркомісця - ліфт - зручна транспортна розвязка - дитячий майданчик - індивідуальне опалення - буде створено власне ОСББ - зручна інфраструктура: поруч магазин "АТБ", площа 700річчя, заклади харчування, школи, університет, пологовий будинок, дитячі садки. Стан: без ремонту. Можливий продаж З РЕМОНТОМ: за Вашим бажанням наш дизайнер створить інтерєр, опираючись на Ваш смак і побажання. є ОБМІН та РОЗТЕРМІНУВАННЯ від забудовника.

власник
Добровольського вул., 32
rieltor.ua

Це чудова пропозиція для придбання комфортної 1-но кімнатної квартири в самому центрі Черкас у житловому комплексі Diamond Hall. Площа і розташування: Квартира площею 49 кв.м.знаходиться на 17-му поверсі, що забезпечує чудовий панорамний вид на місто та річку Дніпро. Планування та зручності: Квартира оснащена пятикамерними металопластиковими вікнами з двокамерними склопакетами, заскленою лоджією. Стіни утеплені мінеральною ватою та оштукатурені з декоративним фарбуванням. На фасаді встановлені кошики для кондиціонерів. Є загальнобудинковий лічильник тепла, можливість встановлення індивідуальних лічильників тепла на квартиру, якісні радіатори. Готовність до виконання оздоблювальних робіт: Вже виконана штукатурка стін та стяжка на підлозі, монтування індивідуальних лічильників води та електроенергії. Лоджія та санвузол підготовлені для встановлення теплої підлоги. Квартира готова для остаточних оздоблювальних робіт за вашим смаком. Можливість розширення: Є можливість придбати суміжну 2-кімнатну квартиру та обєднати їх в одне просторе житло з тамбуром. Інфраструктура та транспортна доступність: Комплекс знаходиться поруч з дитячими садками, школами, гуманітарно-правовим і фізико-математичним ліцеями. Магазини, ринок, аптеки, банки, ресторани та кафе знаходяться в зоні пішої доступності. Зупинки громадського транспорту забезпечать зручний доступ до будь-якої точки міста. Ця пропозиція ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло в центрі міста з усіма необхідними зручностями та інфраструктурою навколо.

Гого, 320
rieltor.ua

родам однокімнатну квартиру в ЖК "Рідний дім" майже в самому центрі нашого міста. Квартира після будівельників, але зроблені усі чорнові роботи. Новому власнику залишиться вибрати плитку або ламінат і колір стін. Адже покладені теплі поли, зроблена стяжка підлоги під маяки, проведена чорнова і чистова штукатурка під покраску або обої, зроблена розводка електрики по всій квартирі, згідно з дізайнерським проектом, також виведені труби під пральну машину, умивальник, душову кабіну в ванній кімнати, а також під раковину, посудомийну машину на кухні. Встановлені лічильники на воду, світло і газ, будинок має автономне газове опалення за рахунок двуконтурного газового котла, що дозволяє суттєво економити на комунальних платежах. Одним із важливих моментів-це те, що навколо будинку закритий двір, автостоянка, дитячий майданчик, поруч є магазини, кавярня, зупинка транспорту, дитячі садочки, школи.

можливий продаж по єОселя
Байди-Вишневецького вул., 101
rieltor.ua

Двокімнатка квартира в самому центрі Черкас на землі 48.7 м2. Дві кімнати, кухня, коридор. Стіни побудовані з цегли. Дах дерев’яний та перекритий шифером, сарай з підвалом. У дворі є колонка . Опалення пічне та газове. Є можливість завести каналізацію та воду в будинок. Поруч ТРЦ «Плазма», дитячий парк, музична школа, кафе, ресторани. Гарна транспортна розв’язка. Квартира чистенька акуратна, висота кімнат 3.5м., можливість окремого входу.

Грушевського вул. (Котовського), 25
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира на 4-ому поверсі 12-ти поверхового будинку ( тому навiть за вiдсутностi свiтла потрапити в квартиру не не складе жодних труднощів. Знаходиться за адресою бульвар Шевченка 150/1 . Вікна панорамні з чудовим видом на місто. (вікна виходять на ресторан "Оскар") Квартира після будівельників, встановлено газовий котел, опалення індивідуальне. Загальна площа, 56,8 м2. Сусіди з усих сторін вже зробили ремонт. Житловий комплекс “Симфонiя” закритого типу, у дворі є парковка, дитячій та спортивний майданчики та гарний ландшафт. Вiдеоспостереження, розташовано практично в центрi мiста в 10-ти хвилин ходьби вiд ТРЦ "Любава", в хвилиннiй доступностi маркети, зипинка, школа, заклади харчування та розваг до р.Днiпро 15 хвилин пiшки.

ексклюзив
Шевченка, 150/1
rieltor.ua

Продаж просторої евро-двушки в ЖК «Резиденция», який розташований в самому сердці Черкасс за адресою Гоголя, 261/3. Будинок 2020 року побудови, оформлено право власності та заселений. Тобто, ви зможете відразу почати ремонт і вже за декілька місяців комфортно проживати в ній, що є великою перевагою в порівнянні з новобудовами, що щойно здалися або будуються. По плануванню передбачений дуже просторий коридор, який можна з’єднати з кухнею і виділити в інтер’єрі зони приміщень з метою забезпечення зручності і естетично приємного сприйняття. У житловій кімнаті квартири еркер з чудовим краєвидом на місто. Встановлені лічильники води та світла. В квартирі передбачено автономне електро-опалення (потужність 15 кВт) Облаштований двір закритого типу з дитячим майданчиком та паркінгом.

Гоголя, 261/3
rieltor.ua

Продам чудову квартиру 48,5 м2 в 5-тій секції ЖК Графський. (вул.. Добровольчих Батальйонів 203/2) Секція здана в експлуатацію, комунікації підключені, активно виконуються ремонтні роботи у квартирах, ліфти працюють. Квартира у цегляному будинку з вдосконаленим, узаконеним плануванням : кухня студія 32,4 м2 та спальна кімната 11,5 м2, с/вузол сумісний 4,6 м2, висота стелі 2,68 см. Простора квартира з великими панорамними вікнами та хорошим виглядом з них на простір перед будинком. У квартирі виконані додаткові ремонтні роботи вартістю 80 000 грн. : - перепланування, штукатурка стін та заливка підлоги. Інфраструктура району розширюється з кожним днем, відкрито вже безліч магазинів, салонів краси, супермаркет, кафе. Територія будинку закритого типу з дитячим майданчиком. Телефонуйте, перегляд в зручний для Вас час. Співпрацюємо за державними програмами єОселя. Іпотека і т.д.

можливий продаж по єОселя
Добровольчих батальйонів вул. (Червоноармійська), 203/2
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира з чудовим видом на місто і річку Дніпро! Ця квартира розташована на 17-му поверсі в закритому ЖК "Diamond Hall". Всі зручності для комфортного проживання і відпочинку: магазини, ринок, кафе і ресторани, аптеки, дитячі садочки, школи, дитячі та спортивні майданчики. Площа квартири становить 77 квадратних метрів. Зручне планування. У квартирі встановлені лічильники на воду та електроенергію, а також передбачена можливість встановлення індивідуальних лічильників на тепло. Велика лоджія з повним остекленням. Готовність до виконання оздоблювальних робіт: Вже виконана штукатурка стін та стяжка на підлозі, монтування індивідуальних лічильників води та електроенергії. Квартира готова для остаточних оздоблювальних робіт за вашим смаком. Уявіть, як приємно провести вечір, насолоджуючись панорамним видом на Дніпро та міську панораму! Не упустіть свій шанс придбати цю квартиру в ідеальному місці, де поряд з будинком завжди знайдете все необхідне. Крім того, ви можете придбати сусідню 1-кімнатну квартиру і обєднати їх у трьохкімнатну квартиру з тамбуром. Звяжіться зі мною сьогодні, щоб дізнатися більше! Звязок за номером 06747428310 завжди доступний.

Гоголя вул., 320
rieltor.ua

В продажі однокімнатна квартира по вул. Смілянська 2. Квартира знаходиться в самому центрі міста, поряд 17 школа, садочки, магазини і все в пішій доступності. Вид з квартири на місто неймовірно гарний. Знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Квартира під ремонт. В будинку є ОСББ, гарний тихий двір. Можливий торг! Телефонуйте, показ в зручний для Вас час. Юлія - 0634531480

Смілянська, 2
rieltor.ua

Продається квартира Шевченка 150- 7 хв до ТРЦ Любава, з великим, гарним двором де достатньо паркомісць, на 5 поверсі. Цей будинок з одним з самих доглянутих та великих дворів, з власною котельнею, генератором, лічильником на тепло на кожну квартиру. В квартирі зручне планування, велика кухня-вітальня 25 м.кв. з балконом на 10 м., та дві роздільні спальні, одна з яких з гардеробом. Та чудовий вид з вікна як в двір так і в сторону Дніпра. Стан після будівельників, стіни поштукатурені, розведена каналізація та вода, зроблена тепла підлога у ванній кімнаті. В пішій доступності дитячі садочки та школа. Дзвоніть - домовимось про перегляд!

генератор
бульвар Шевченка, 150
rieltor.ua

Продається квартира по бульвару Шевченка 150. 7 хв до ТРЦ Любава, з великим, гарним двором де достатньо паркомісць, на 5 поверсі. Цей будинок з одним з самих доглянутих та великих дворів, з власною котельнею, генератором, лічильником на тепло на кожну квартиру. В квартирі зручне планування, велика кухня вітальня 40 м.кв. , та дві роздільні спальні, одна з яких з гардеробом. Чудовий вид з вікна як на місто, в двір так і в сторону Дніпра. Стан після будівельників, стіни поштукатурені, розведена каналізація та вода, зроблена тепла підлога у ванній кімнаті. Дзвоніть - домовимось про перегляд!

генератор
бульвар Шевченка, 150
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в новому будинку в центрі міста по вул. Благовісна 210. Новий будинок, нові комунікації, сучасне планування, переважно молоді сусіди. БУДИОК ЗДАНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ!!! Є можливість оформити по договору переуступки та оформити первинну реєстрацію вже безпосередньо на себе. Квартира доволі простора, загальною площею 57 м.кв., розташована в середині будинку, на 5-му поверсі, вікна виходять на Схід. Вікна додатково утеплені. В квартиру заведені всі комунікації. Завдяки горизонтальній розводці опалення можна буде встановити індивідуальний лічильник тепла на квартиру. Дизайн-проект в подарунок (фото прикріплені в оголошенні). Будинок монолітно-каркасний, утеплений, обладнаний двома ліфтами (грузовий та пасажирський), гарна локація, в пішій доступності Ринок, Дружба народів, ТРЦ Піонер, кафе, школи та дитячі садки на вибір, тощо.

Благовісна вул., 210
rieltor.ua

Пропонується до продажу видова 2 к квартира на 11 поверсі загальною площею 80 м. кв в новобудові з неперевершеним видом на місто по вул. Грушевського 110. Дві великі лоджії з панорамними вікнами, є можливість перепланувати, для втілення своїх дизайнерських мрій та фантазій. В квартиру заведене електропостачання та водопостачання. Централізоване опалення з горизонтальною розводкою, що дає можливість встановити окремо лічильник на квартиру і регулювати за потребою, і суттєво економити на опаленні. Придбайте житло вашої мрії вже сьогодні. Запрошуємо на перегляд. За додатковою інформацію телефонуйте 098 320 30 30

Грушевського, 110
rieltor.ua

Продаж квартир в сучасному ЖК «Олімп» з власною інфраструктурою. Квартира розташована на зручному 5 поверсі в 3 секції, 1к квартира, загальна площа 43,6м має вільне планування для втілення ваших дизайнерських проектів, просторі, великі з панорамними вікнами. Комплекс інтенсивно розбудовується на великій закритій території загальною площею 2,5 га є спортивні та дитячі майданчики, гаражі та паркомісця, своє укриття. В будинку централізоване та автономне опалення. Обʼєкт преміум класу побудований з якісних матеріалів за найвищими стандартами. Весь комплекс знаходиться під відеонаглядом з власною охороною. Є різні варіанти квартир в різних секціях з різним плануванням та квадратурою. Ціна 31 000$ За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами 063-499-53-57 098-320-30-30 Юлія

Сумгаїтська вул., 15
rieltor.ua
1 - 24 з 772 результатів