ТОП! ТЕПЛА! СВІТЛА! Затишна! єОселя єВідновлення УБД Постанова Продаж 1 кім квартира 76м2 в ЖК Чайка. Вул. Лобановського 13. * 8 поверх. * Велика кімната 33м2 * Кухня 14м2 * Кладова. * Вбиральня. * Санвузол роздільний * Балкон не засклений. * Меблі та техніка. * Ремонт косметичний. * Міжкімнатні двері із натурального дерева. * Опалення централізоване. * Лічильник на тепло (на будинок). ЖК Чайка - БІЗНЕС класу з власною інфраструктурою, паркінгом, закритою територією, охорона 24/7. * Заселено 33 будинки та проживає понад 12 000 мешканців. * Державна та приватна школи, дитячі садки, розвиваючі центри, супермаркети, медичний центр, аптеки, банки, ресторан, салони краси, ательє, фітнес-центри. * Зона відпочинку та дитячі ігрові майданчики, тенісні корти, поле для футболу, баскетболу, волейболу. * ЛІС поруч 2 хвилини пішки. Зручна локація * Метро "Житомирська", "Святошин" (автобус 37) 15 хвилин. * Метро "Академмістечко" (маршрутка 743), кінцева швидкісного трамвая (маршрутка 744) * Виїзди на проспект Перемоги, кільцеву дорогу, швидкісний трамвай. ВІДЕООГЛЯД на запит Найкращий вибір для вашої родини. Телефонуйте, домовимось на перегляд. Власник 1, прописаних немає. SF-2-874-291

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 13
rieltor.ua

Простора 2-х кімнатна квартира в новому будинку 2012 року. Знаходиться в чудовому місці з розвиненою інфраструктурою та біля лісу, прекрасне місце для відпочинку та прогулянок всією родиною, поряд дитячий садок, школа, великий супермаркет Novus та сучасна поліклініка для всієї родини. В квартирі виконан ремонт на 80%, просторі кімнати, санвузол роздільний обкладен кафелем, металопластикові вікна, два балкона. Квартира дуже світла, вікна виходять у двір. Поряд з будинком ліс, чудове місце для відпочинку та прогулянок, великий супермаркет Novus, сучасна поліклініка для всієї родини. До метро Житомирська 20 хвилин. Без комісії Дзвоніть, з задоволенням відповім на всі ваші запитання.

можливий продаж по єОселя
Печерська вул., 2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продажа 2ком. квартиры по ул. Коцюбинского, 8 (район ж/к Западный, ж/к Чайки, с.Петропавловской-Борщаговки), до м.Житомирская 20 мин. на автобусе (конечная остановка маршрута №37). Рядом остановка общественного транспорта. Вход в подъезд по электр. брелку. Въезд через шлагбаум в парковочную зону возле дома. Квартира свободна, в жилом состоянии. Общая пл. 78кв.м. Отопление централизованное (котельная рядом). Счетчики на воду. 3эт./6эт. Комнаты раздельные. В зале раскладной диван, полки для вещей, письменный стол и стул. В спальне также раскладной диван, шкаф, письменный стол и стул. С/у раздельный. Ванна, стиральная машина, бойлер. На кухне газовая плита, духовой шкаф, микроволн. печь, холодильник, стол, стулья. При ходе вместительный шкаф-купе. Интернет. Балкон застеклен, на окнах жалюзи. Цена 65тыс.у.е. Просмотр в удобное для Вас время по предварительной договоренности. Звоните, есть варианты. Видео квартиры по запросу.

Коцюбинського вул., 8
rieltor.ua

Продаж великої 1-кімн. квартири з автономним опаленням в ЖК Чайка. Ремонт, надійні вхідні двері, кухня - меблі вбудовані, лоджія засклена. Закритий ЖК, пропускна система, ідеальний порядок у підїзді, цілодобова охорона, дитячий садок, школа, дитячі майданчики на території, також на території вся інфраструктура, ЖЕК цілодобово (диспетчер), магазини, Новус, Нова пошта, м. Житомирська - 7 хв на авто, 15-20 хв громадським транспортом.

власник
Продаж велик 1-кімн. квартири з автономним опаленням в ЖК Чайка
olx.ua

Продаж трикімнатної квартири на 11 поверсі 13 поверхового будинку, в селі Чайка що під Києвом ЖК "Чайка-2 " вул. В. Лобановського 30-В Житловий комплекс під цілодобовою охороною, на території є магазини, кав‘ярні, спортивні та дитячі майданчики, школа, дитячі садочки. Власна котельня. Будинок побудований в 2022р. та введено в експлуатацію в 2023р. Оформлено право власності, документи на руках,один влвсник,без прописаних осіб. Три роздільні кімнати, висота стелі 2.7 метра. Гарне планування. Два сан/вузла. Лоджія. Автономне опалення - власна котельня, лічильники на кожну квартиру. Новий, вже зданий та підключений до всіх комунікацій будинок з силікатної цегли, а значить теплий та якісний. Можна робити ремонт та заселятися. Cусіди вже проживають. Ліфт працює. Чудове планування - кімнати роздільні, вивід під два санвузли(сантехніки та труб немає), місце під гардероб. Гаряча вода - централізована. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркети, магазини, відділення Нової та Укр Пошти, фітнес центр,салоги краси, парк, ліс. Безпосередня близькість до столиці лише 10 хвилин їзди на громадському транспорті до метро Житомирська. Можливий продаж під єОселя. Перегляди за попередньою домовленістю в зручний для вас час.

Чайки поряд Київ Продаж квартири 3 кімнати єОселя
olx.ua

К Чайка вул.Лобановського 17 1 кімнатна Квартира 52м на 5му поверсі - гарна та душевна ПРИНЦЕСА - кухня 12,5м з вбудованими меблями, обідній стіл, вся побутова техніка - у кімнаті розкладний диван та крісло, буфет та комод з червоного дерева - хол з розкладним диваном, шафа та столік з зеркаломі теж з червого дерева, телевізор, шафа-купе - ванна окрема з с/в, пральна машина, бойлер Комплекс закритого типу, цілодобова охорона, повна інфраструктура м.Житомирська 10хв транспортом

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 17
rieltor.ua

Надзвичайно затишна та казкова квартира 50 кв. м. з неймовірним краєвидом на місто в чарівному сімейному ЖК ЧАЙКА (закритого типу). Простора з виходом на лоджію кухня обладнана необхідними меблями та технікою провідних виробників, затишна кімната з електричним каміном (використовувався в декоративних цілях), величезним диваном. Санвузол роздільний обкладений плиткою ( Італія) та якісною сантехнікою, в мурована душова, пральна машина, бойлер. Просторий коридор з вбудованою шафою купе (майже гардероб). На підлозі плитка, кондиціонери Mitsubishi Electric, плита та духова whirlpool, в кімнаті добротний лімінат. Бонусом дві супутникові антени. Найвдаліший будинок розташування, якість забудови ( більше 60 см товщина стін), два ліфти. ЖК ЧАЙКА - це місто в місті, яке без перебільшення вражає своїм затишком, безпекою та екологічно чистим повітрям!!! Закрита, пропускна система, власна котельня, скважина, дитячі та спортивні майданчики, садочок, школа, поліклініка, магазини за різними напрямками, кофейні, ресторан, салони краси, стоматологія, сквери та багато іншого!

Власник ЖК ЧАЙКА 50м2ВИДОВА Лоб-ГО 18
olx.ua

Продаж 1-кімн. квартири у ЖК Чайка, вул. Лобановського 19, с. Чайки. Простора 1-кімн. квартира, загальна площа 60 кв.м.Простора кухня 15,2м.кв. з вбудованою кухнею,варочною поверхнею, духовою шафою та витяжкою.Великий санвузол з ванною та біде 5,9 кв.м, бойлер на 80л. В коридорі розміщена шафа купе( залишається).Спальна кімната 19.4кв.м з кондиціонером. Балкон-лоджія 5,4м.кв. засклений. Гарно розвинена інфраструктура: на території житлового комплексу державна та приватна школи, дитячі садки, дитячі центри, ресторан, мінімаркети, салони краси, ательє, фітнес-центри, медичний центр, аптеки, відділення банків, зони відпочинку та дитячі ігрові майданчики, тенісні корти, поле для міні футболу та баскетбольний майданчик. Територія житлового комплексу знаходиться під цілодобовою охороною. Гарна транспортна розвязка: 15 хв. громадським транспортом до метро Житомирська. Можливий торг.Додаткова інформація в приват. Прохання рієлторам не турбувати.

власник
Однокімнатна квартира ЖК Чайка. Є Оселя. Договірна
olx.ua

Без ремонту. Продаж просторої 3 кімнатної квартири в ж/к Чайка вул.Лобановського (метро Житомирська 10 хв. на авто) район с.Петропавлівська-Борщагівка, с.Чайки. Загальна площа 95 кв.м. Висота стелі 2, 75м. Будівельне оздоблення (на відео). Квартира світла, тиха та видова. Повноцінні три кімнати, товсті стіни, монолітний будинок. Ціна 70000 у.о. Можливо розглянути кредитування за програмою «Е-ОСЕЛЯ» та ін. Також її можна застрахувати від воєнних ризиків. Програма сумісна із Євідновдення Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 30б
rieltor.ua

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Розглядаємо всі державні програми.(єОселя під 3 відсотки, єВідновлення, постанова 280) До вашої уваги, квартира на продажі в передмісті, але з дуже хорошою інфраструктурою. Квартира знаходить в новому будинку 2011 року за адресою Лобановського 18 Жк Чайка. Квартира має зручне окреме планування загальною площею 54.4 кв.м В квартирі зроблений стильний, якісний ремонт, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Вбудована кухня з електро плитою, мікрохвильовкою, духовою шафою та холодильником. Так само на кухні є зручний розкладний диван та багато поличок для зберігання побутових речех. В окремій кімнаті стоїть велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацем, велика шафа купе та не менш великий комод. З кімнати є вихід на засклений та утеплений балкон, який перероблений під кабінет. На балконі- кабінеті є великий компʼютерний стіл, зручне крісло ще один розкладний диван та багато місця для зберігання особистих речей. Кварира дуже простора та має великий санвузол в якому є душева кабіна, раковина, бойлер для вашої зручності та економії комунальних послуг, пральна машина. При вході в квартиру, стоїть велика полиця для взуття та велика шафа купе. Територія Жк закрита та має власну парковку, тому проблем з цим не буде. Будинок побудован з цегли має хорошу шумоізоляцію та дуже теплі квартири. Територія Жк неймовірно красива, дуже багато місця для прогулянок. Біля будинку є все необхідне: магазини, кавʼярні, супер маркети Поруч з будинком є зупинка громадського транспорту. До метро Житомирська можна доїхати за 15 хвилин. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 18
rieltor.ua

Продається затишна та двостороння євро-двокімнатна квартира с. Чайки, в ЖК «Сонцтаун», вул. Печерська, буд. 28, 58/13.7/8.8 кв.м., 3/4 поверх. Про квартиру: Загальна площа 58.2 кв.м. У квартирі виконаний ремонт з якісних матеріалів. Кухня -вітальня 27.9 кв.м. з виходом на балкон Комплектація: вбудована кухня, двоконтурний газовий котел. Кімната 13.7 кв.м. з гардеробною кімнатою .Комплектація: прикроватні тумбочки , комоди , кондиціонер. Великий санвузол 5.5 кв.м.: Комплектація: ванна, тумбочка з умивальником і дзеркало, унітаз з инсталяціей. Дуже тепла квартира повністю всередині будинку. Територія житлового комплексу закритого типу із цілодобовою охороною. Відмінне та тихе місце. Поруч знаходиться ЖК Чайка зі своею інфраструктурою. Зручна транспортна розвязка: маршрутки № 743 (ЖК Соцтаун – ст.м. Академмістечко). 3/4 поверх. Переглянути всі варіанти можна на сайті:http://an-1.com.ua/kvartyra/?utm_source=facebook&utm_medium=facebook_feed&utm_campaign=agent Умови покупки: Без комісії для покупця Ціна: 62 000у.о. Можливий торг. Тел. 0501933321

Печерська вул., 28
rieltor.ua

Продажа 2-х комнатной квартиры с редкой планировкой на Чайке! Практичная квартира в ж/к Чайка ул.Лобановского (до метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Е-ОСЕЛЮ, кредитование - НЕ РАССМАТРИВАЕМ! Территория комплекса ограждена и благоустроена. Дом газифицирован, отопление центральное. Видовой, средний этаж. Жилое состояние. Панорамные окна в застекленной лоджии (узаконена), которая идет как дополнительная комната отдыха или кабинет! Редкий вариант. Комнаты раздельные. Общая площадь 63кв.м. Функциональная и оптимальная по оплате коммун. услуг! Просторная кухня с необходимой встроенной мебелью и техникой (газовая плита). Счетчики на воду (хол. и гарячую), электричество, газ. Цена 62000у.е. Просмотр по предварительной договоренности в удобное для Вас время! Звоните!

Лобановського вул., 14
rieltor.ua

Продажа отличной, большой 1,5ком. квартиры в ж/к Чайка ул. Лобановского (метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Красивая и уютная квартира. Делали для себя - все качественно и продумано! 13/15эт. Общая площадь 55кв.м. (жилая 19кв.м., кухня 15кв.м.). В зале удобный, большой диван, ТВ, кондиционер. Комната очень светлая, с выходом на просторную, видовую лоджию, летом можно использовать как дополнительную комнату. На кухне гостевой раскладной диван, кухонный гарнитур, необходимая бытовая техника (холодильник, электроплита, духовой шкаф, микроволновая печь, вытяжка). При входе вместительный шкаф-купе. Санузел совместный (ванна, бойлер, стиральная машина). Счетчики на хол. и гарячую воду. Видовая, тихая квартира на «верхней» Чайке. Цена 62000у.е. Просмотр в удобное для Вас время по предварительной договоренности. Звоните!

Продажа отличн. 1,5ком жкЧайка улЛобановского, мЖитомирская 10мин авто
olx.ua

Без комісійних! 1-кімнатна квартира в ЖК Чайка, с. Чайки, вул. Лобановського 29! ЖК Чайка- це сучасний житловий комплекс комфорт-класу з високою якістю будівництва, зручно розташований в найближчому передмісті Києва на території санаторно-курортної зони та з усіх боків оточений зеленими насадженнями. Закритий двір з 7 вїзними групами та цілодобовою охороною. Будинок побудований з цегли, зовнішні стіни якого утеплені та шумоізольовані по системі навісного вентильованого фасаду, зданий в експлуатацію в 2013 році. В будинку безшумні пасажирський та вантажопасажирський ліфти, централізоване водопостачання та каналізація, опалення забезпечує автономна котельня. Квартира розташована на 3-у поверсі 12-поверхового будинку, загальною площею 40 м2, житлова кімната 16 м2 з вітражним вікном, кухня 10,5 м2 з виходом на лоджію 4 м2, просторий санвузол, гардеробна, передпокій. Висота стелі 2,70 м. Квартира в ідеальному стані! Виконано стильний ремонт з використанням найкращих матеріалів. Тепла підлога в санвузлі, енергоощадні склопакети, паркет та міжкімнатні двері з натурального дуба, дуже пристойна сантехніка та керамічна плитка, дорога вбудована кухня, броньовані вхідні двері. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка: холодильник, бойлер, кондиціонер, пральна машина! Вид з вікон на приголомшливе озеленення! Розвинена внутрішня соціально-побутова інфраструктура − на території комплексу працюють 2 школи, 2 дитячих садочки, центри розвитку, тенісна академія з тенісним кортом, футбольна академія з футбольним полем. Також відкриті фітнес-клуби, медичний центр, аптеки, пошта, банки, кавярні, ресторани, салони краси, магазини. У дворі обладнані вуличні спортивні комплекси, баскетбольний майданчик, 20 ігрових зон для дітей, понад 2000 паркомісць на відкритих автостоянках і критий багаторівневий паркінг. У великому парку з цілющим повітрям є затишні зони відпочинку та алеї для прогулянок. Хороша транспортна доступність до столиці. Найближча ст. метро Житомирська всього в 15 хвилинах їзди. Вартість - 60000уо. Представник власника. Відмінний варіант для проживання або здачу в оренду! Співпрацюємо з колегами без дублювання реклами!

Лобановського вул., 29
rieltor.ua

Чудова 1к квартира з індивідуальним газовим опаленням в комфортному заміському комплексі закритого типу! Я власник, без посередників. Квартира світла, тепла, економічна. Вікна на південний захід. Є засклений балкон, газовий корейський котел з пультом, обладнана кухня, велика гардеробна, простора кімната, хороший ремонт. Буду радий продати квартиру гарним людям!

власник
ул. Валерия Лобановского, 26 корпус 2, Чайки (Бучанский), Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 к квартира ЖК Чайки Площа 59 кв.м. на 13/13 пов. Автономне опалення(котельня), лічильники на воду,тепло,електроенергію. На теріторії комплексу продукові магазини, аптеки, дві пошти, спортклуби, кафе. Зупинка громадського транспорту поруч Територія комплексу огорожена, по сусідству ліс. Київ -5 хв.-10хв. машиною.

Продається 2 к квартира 59 кв.м.  ЖК Чайки
olx.ua

К Чайка ул.Лобановского 17 1,5 комнатная Квартира 50м на 2 этаже - новый ремонт в белых тонах из качественных материалов (делали для себя) - отдельная спальня 12м с выходом на лоджию - кухня гостиная 26м, хорошее решение световых зон - ванная комната совместная с с/у - без мебели, эту приятность можно расставить под свой вкус и потребности - в просторном холле 10м можно расположить огромный шкаф-купе Из окон красивый вид на сосны, березку и липу Комплекс закрытого типа с круглосуточной охраной и полной инфраструктурой м.Житомирская 10 мин транспортом Без комиссии

Лобановського вул., 17
rieltor.ua

Пропозиція, яку не варто пропускати! Квартира, в якій можна втілити будь які забаганки в стилі ремонту. Пропонуємо велику квартиру, площею 101м2 в ЖК Чайки, яка має вільне планування,розташована на останньому 6 поверсі , ща гарантує відсутність шуму від сусідів,а вид з усіх вікон на зелений двір є приємним бонусом, який залишиться з Вами на довгі роки. Комплекс закритого типу, знаходиться в 10 хвилинах їзди від Києва , має власну охорону, дитячі садки, школи, багато дитячих майданчиків, а також власну управляючу компанию. Без комісії для покупця! Дзвоніть та швидше приїздіть на перегляд!

ексклюзив
Лобановського вул., 21
rieltor.ua

Без ремонта. Отличная цена-метраж! Аналоги перепланировали в 2-3 комнатные квартиры. Продажа просторной 1 комнатной квартиры в ж/к Чайка ул.Лобановского (метро Житомирская 10 мин. на авто) район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Общая площадь 76кв.м. Высота потолков 2,76м. Строительная отделка (на фото). Квартира светлая, тихая и видовая. Хозяйка профессиональный дизайнер, по Вашему желанию может бесплатно предложить 2-3 варианта интересных планировок!!! Квартира без кредитов, чистая продажа. Санузлы раздельно, хозяйственная кладовая, большой гардероб. Цена 55000у.е. Возможно рассмотреть кредитование по программе «Е-ОСЕЛЯ» и др. Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость! Звоните.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 13
rieltor.ua

Велика однокімнатна квартира в ЖК "Чайка", с.Чайки, Бучанський р-н. Простора кухня з виходом на балкон, велика кімната.Кухня гостьова з вбудованними меблями, обідній стіл, кутовий розкладний диван. Окрема спальня з двоспальним ліжком, комод, шафа-купе. Побутова техніка: варильна поверхня, духова шафа, холодильник, пральна машина, бойлер, ванна сумісна з с/в, у холі шафа.Великий балкон з чудовим видом у внутрішній двір, сонячна сторона.Закрита територія ЖК з усією інфраструктурою.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 31
rieltor.ua

ЖК Чайка Євродвокімнтна квартира Лобановського 26, корпус 2 43.1м2 3/10 Індивідуальне газове опалення Двоконтурний котел 2% оформлення Буде зроблена косметика Ціна 55 000 $ БЕЗ ДОДАТКОВОЇ КОМІСІЇ З повагою, Дмитро

Кввртира біля Києва 43 м2 євродвушка з ремонтом та меблями Чайки
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі затишну квартиру в ЖК "Чайка" на Лобановського, 26. Це чудовий варіант для комфортного життя або інвестиції. Загальна площа 43.1 м2, що розподілена в просторому плануванні на 3 поверсі з 10. Індивідуальне газове опалення з двоконтурним котлом забезпечить вам затишок та економію. Крім того, при покупці ви отримуєте 2% оформлення, а косметичний ремонт додасть особливий шарм вашому новому житлу. Ціна - лише 55000. Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири!

Без%.Продаж Євродвушка з ремонтом 44м2
olx.ua

ЖК «Чайка»,Лобановського 30 А 60,8 м, 11 поверх Двокімнатна тепла квартира в середині будинку.Індивідуальний лічильник на тепло.Право власності оформлено,можливо під Є-оселя. Квартира з паркомісцем.

ЖК Чайка 2-к квартира з паркомісцем
olx.ua

Продажа 1ком. квартиры жк Чайка по ул.Лобановского 26/1 (район с.Петропавловская-Борщаговка). Интернет. Кондиционер. Счетчики на холодную и гарячую воду. Отопление централизованное. Общая пл. 46кв.м. 3/16эт. Квартира с хорошим ремонтом. На кухне необходимая бытовая техника (в т.ч. холодильник, электр. плита, духовой шкаф), стол, стулья, раскладной диван. В комнате удобная двухспальная кровать. Мебель по договоренности. С кухни выход на балкон. Отдельная гардеробная (закрывается). Санузел совмещен, подогрев пола (ванна, стиральная машина, бойлер). Цена 55000у.е. Звоните!

Продажа 1ком. квартиры с ремонтом жкЧайка улЛобановского 26/1
olx.ua
1 - 24 з 46 результатів