Код объекта: 1619358. Простора дворівнева квартира ЖК Чайки, функціональне планування, встановлені пластикові вікна, з відмінним ремонтом, мебльована, тихий зелений двір, розвинена інфраструктура, магазини, торговий центр, парк, школа, дитячий садок.

Лобановского, 10, Чайки, Киевская 190000.0 USD
dom.ria.com

#Продаж 3к квартири 245.6 кв.м в елітному ЖК Чайка 😍 🔥ПО СУПЕР ВИГІДНІЙ ЦІНІ🔥 👛180 000 $ за обєкт / 733 $ за м² 📍Адреса: с.Чайки, вул. Валерія Лобановського 26 (ЖК Чайка) 💬Опис: - 3 кімнати; - 1 поверх з 16; - Загальна площа 245.6 м² · житлова 138.4 м² - Стіни з цегли; - Побудовано 2016; - Новобудова 🔥 ПРОДАЖ ВІД ВЛАСНИКА! МОЖЛИВИЙ ТОРГ!🔥 📣Продається чудова квартира в елітному ЖК Чайки. Розвинена інфраструктура, затишний та озеленений двір, дитячі майданчики, парковка, територія під охороною, навколо зелена зона, парк, ліс. До станції метро всього 5 хв, зручний виїзд та транспортна розвязка. ⚡️Квартира світла та простора, можливе використання під комерційний бізнес на території ЖК 🔔Стан обєкту - під ремонт. Наявна стяжка на підлозі, розведена електрика, штукатурка на стінах, батареї. Наявні лічильники на воду та електроенергію. Опалення - централізоване. 👀Власник юридична особа, що дозволить мінімізувати витрати при угоді. 🔥Ціна вигідна, про те для рішучого покупця - передбачений торг 😀Про перегляд домовляйтесь заздалегідь😉. 🔍Якщо вас зацікавила пропозиція, чекаємо на ваш дзвіночок.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 26
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 4х комнатный просторный пентхаус, общей площадью 173,3 кв.м, с мебелью и техникой - расположенный в ЖК «Чайка» (15 минут от метро Житомирская). Удачная планировка 2х этажей, которая позволяет рационально использовать пространство. 1 этаж : - светлая кухня-студия - 16 кв.м. со своим балконом, уличной мебелью (восточная сторона, вид на частный сектор), встроенная техника (стиральная машина Samsung, посудомоющая машина Zanussi; - просторная гостиная - 40,1 кв.м со своим балконом (западная сторона, вид внутрь комплекса); - гостевая спальня - 16,1 кв.м.; - санузел на 1 этаже совмещенный - 6,8 кв.м c большым джакузи; - в прихожей установлен встроенный шкаф купе; - входные двери бронированные с итальянскими замками, межкомнатные двери Rodos. 2 этаж : - просторная Мастер спальня – 53 кв.м со встроеным гардеробом купе 2/2 м.кв - раздельный санузел с душевой кабиной, биде, бойлером Zanussi; - гладильная зона; - кабинет с мебелью – 17,9 кв.м ( комната также может использоваться как детская, игровая и тд.); - мансардные окна в мастер спальне и в кабинете. В пентхаусе выполнен ремонт с использованием качественных материалов. В каждой комнате установлен кондиционер Daikin. Делали все для себя. В целом, в квартире много света, пространства, высокие потолки. Все готово для комфортного проживания. Большенство соседей - семейные пары. Дом с домофоном, на этаже установлено видеонаблюдение Hikvision. Жилой комплекс Чайка - 39 ГА територии, охрана комплекса 24/7, собственые управляющие компании, площадки, магазины, салоны красоты, аптеки, Укрпочна, НоваяПочта, обществиный транспорт 15 мин до м. Житомирская. На территории есть детские сады и школы. ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАПРЯМУЮ ОТ СОБСТВЕННИКА! За доп. плату можно купить парковочное место для автомобиля, расположенное на нижнем ярусе крытого паркинга (находится в собственности) – 15 000 y.o.

власник
4-комнатный пентхаус 173 кв.м в ЖК Чайка. Без %.
olx.ua

Продаж просторої затишної 3 кімнатної квартири. Вона варта вашої уваги. ЖК "Чайка" вул. Валерія Лобановського 21 (один з найкращих будинків комплексу). Києво-Святошинський район. Квартира має 171.8м2, знаходиться на зручному 3 поверсі. 2 кімнати: дитяча кімната 25м2, доросла кімната 35.7м2 з виходом на балкон (3.8м2) з якого відкривається гарний краєвид на сосни. Вмістка зручна гардеробна 6м2. Квартира укомплектована всім необхідним та має все для комфортного проживання родини. Меблі в спальні в якісного масиву дуба. Меблі в дитячій кімнаті -з якісного масиву сосни. Якісна техніка: електрична плита Gorenje, нова духовка Whirlpool, холодильник BOSCH, бойлер Ariston, сантехніка hansgrohe, інсталяція Geberit, пральна машина Hotpoint-Ariston, ванна Ravak. Квартира також має простору кухню-вітальню (39м2) з зоною для відпочинку родини. 2 санвузли: ванна та душ. Комплекс "Чайка" великий, розбудований і має абсолютно все: школи, садки, фітнес зали, безліч магазинів, ресторани, мед.заклади,відділення банку, та багато багато іншого. До квартири належить 2 паркомісця, які так необхідні в наш час для зручності:) Входять у вартість. Вартість квартири 164тис.$ Будинок теплий, наявний ліфт. Пропозиція від представника власника. Без %. За деталями телефонуйте.

БЕЗ %. Продаж 3 кімнатної квартири. 172м2. ЖК Чайка. +2 паркомісця.
olx.ua

Чайка, вул. Лобановського, 17 , ЖК «Чайка». Унікальна, простора, світла трикімнатна квартира 115, 4 м.кв. з авторським ремонтом. Розміщена на 9 поверсі 17 поверхового будинку. Чудово підібрані поєднання тонів в оформленні роблять інтерєр цілісним і гармонійним. Раціональна, продумане планування: кухня – вітальня, дві окремі кімнати, дві великі гардеробні кімнати, побутова кімната – пральня, просторий санвузол , балкон. Квартира оснащена для комфортного проживання. В ремонті використовувалися якісні матеріали та комплектуючі топових європейських виробників. Встновлена система очистки води на квартиру + система осмос, система охорони, відеодомофон, швидкісний wifi. Квартира чекає нових власників. Закритий комплекс з охороною, розвинена інфраструктура. Свіже повітря, сосни, ландшафтний дизайн по всьому ЖК. До метро Житомирська або Академ Містечко – 10хв автобус/5хв авто. На території 3 школи і дит.садок, спорт клуби і секції, автомийка, шиномонтаж із зберіганням, кафе, ресторан, медичний центр, мадлабораторія, 3 аптеки, побутові і продуктові магазини, відділення НП, Розетка, УкрПошта. Поряд з ЖК в пішій доступності новозбудований супермаркет Фора. Гіпермаркет Сільпо (Стоянка) - 10хв на авто, гіпермаркет Епіцентр (окружна) – 10хв на авто, Гіпермаркет Ашан (Окружна) – 15хв на авто. Без комісії для покупця. Ціна: 155 000 у.е.

можливий продаж по єОселя
Лобановського вул., 17
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири в житловому комплексі «Чайка» ЖК Чайка знаходиться в 10 хвилинах від метро Житомирська по Житомирській трасі. На ЖК є вся необхідна інфраструктура : супермаркети, доставки, ресторани, кав‘ярні, дитсадки, школа, спортзал. Територія ЖК закрита - вхід тільки для жильців. Цілодобово працює охорона, на ЖК є декіка КПП. Квартира розташована на 6 поверсі. В будинки 2 ліфта. Квартира повністю укомплектована. Площа - 107м2. Планування: Передпокій Гардеробна Кухня Санвузол 1 Гостьова кімната з балконом Спальна кімната 1 Спальна кімната 2 Санвузол/Ванна кімната Виконаний дуже якісний ремонт, як тільки ви зайдете в квартиру - ви це зрозумієте. Справжнє дерево, дизайнерські меблі, якісні люстри. Техніка найвищої якості, європейська. Ремонт виконувався не на продаж, а для себе, без економії на матеріалах. Без комісії, мінімальне оформлення. З повагою, Анастасія.

Квартира 107м2 з Якісним Ремонтом та Меблями, 3 Кімнати
olx.ua

Продаж квартири Продається двокімнатна квартира, що розташована в житловому комплексі "Чайка" за адресою: с. Чайки, вулиця Лобановського 21. Загальна площа квартири становить 122 м2. Вона розташована на 4-му поверсі 10-поверхового будинку. Висота стель складає 3.2 метра. Планування квартири включає дві окремі кімнати та велику кухню - гостьову. Є дві гардеробні, пральня та санвузол з ванною. У квартирі зроблений гарний ремонт з використанням високоякісних матеріалів. У кухні встановлена вбудована техніка, включаючи посудомийну машину. Квартира продається з усіма меблями та технікою. ЖК "Чайка" — це справжнє місто у місті, що складається з 38 будинків, розташованих серед парку з власною розвиненою інфраструктурою. Тут є власна школа та дитячий садок, кафе, магазини та багато іншого. Територія ЖК охороняється. Поруч з будинком знаходяться школа, дитсадок, зупинки громадського транспорту, супермаркет, парк розваг та ліс, що забезпечує комфортне та зручне проживання. До станції метро “Житомирська” можна дістатись за 10 хвилин їзди громадським транспортом. Не втрачайте можливість насолоджуватися захоплюючим панорамним краєвидом та жити у затишному будинку у ЖК "Чайка"!

Лобановського вул., 21
rieltor.ua

Квартира 3к ЖК Чайка + Паркомісце (критий паркінг), Видова трикімнатна квартира в ЖК Чайка! * Верхня чайка - Лобановського 18, 12-й поверх 15-ти поверхового будинку, одне з найкращих планувань у комплексі! Авторський ремонт виконаний дизайн-студією Abistyle, мальовничий краєвид на околиці, доглянутий ландшафтний дизайн та відеоспостереження по периметру всього будинку. *Площа квартири 110 кв + є паркомісце в критому паркінгу готове до продажу (вартість 17000 у.о) Два балкони - один маленький з виходом зі спальні та велика тераса вже укомплектована садовими меблями - ідеальне місце для ранкової кави та вечірнього часу з шикарним видом на тиху приватну . *Квартира в стані Заходь - Живи -Плитка та мозаїка-Італія, -стіни декор- натуральний болгарський сланець, - підлога - паркетна дошка - система підігріву підлоги на кухні та в спальні - у кожній кімнаті встановлений кондиціонер Hitachi Є передпокій, комора, вбиральня, кухня студія, зал, дитяча, спальня та два роздільні санвузли. * Продаж з меблями фірми calligaris, диван фабрики vekо з реклайнером, пральна машина та бойлер Electrolux, вбудована техніка на кухні Whirlpool. В оренді не була, приємні сусіди! Доречний розумний торг. Можемо продати по програмі є оселя. 212835468

Є Оселя !!VIP 3-к квартира 110м2 ЖК Чайка 150000$
olx.ua

Продам велику, світлу чотирикімнатну квартиру у заміському комплексі ЖК "Чайка", вул. Валерія Лобановського 21 (один із трійки найкращих будинків комплексу першої черги 2008 року), Бучанський (Києво-Святошинський) район, до метро «Житомирская» 10 мин. на авто. Закритий та автономний ЖК зі своєю інфраструктурою, розташований в мальовничому місті, оточений природою. Загальна площа квартири 192 м2. Простора кухня-вітальня 60 м2, господарська спальня має гардеробну кімнату та с/вузл з ванною, 3 спальні кімнати, гостьовий с/вузол з душовою, кладовка. Зручне планування, розташована на мансардному поверсі 3-х поверхового будинку. Квартира в житловому стані. Розглядається кредитовання Є-оселя.

Найкраща пропозиція Продам 4к. кварт.-дім  192 м2 ЖК"Чайка" 140000у.е.
olx.ua

Предлагается в продажу просторная 3-комнатная квартира 110 м2 в ЖК "Чайки". Квартира с качественным ремонтом, техникой и мебелью. Удобная планировка. Документам более 3-х лет. О квартире: - кухня - гостинная; - гостиная вторая; - спальня; - детская; - гардеробная; - 1 с/у совмещен с ванной комнатой; - 1 с/у отдельно; - техника Siemens и Bosch - имеется 2 паркоместа в аренде (с оплатой 1000 грн. за 2 авто) Жилой комплекс расположен на закрытой, охраняемой территории. Развита инфраструктура: детские сады, школа, мед.клиники, отделения банков, минимаркеты, рестораны, аптеки. Удобная транспортная развязка-до ближайшего метро "Житомирская"-10 минут на авто. Ключи! Оперативный показ, ждём Вас на просмотр! 3 1 5 9 1 7 3 4 4 9 9 7

Валерия Лобановского улица, 21, Чайки (Бучанский), Киевская 140000.0 USD
dom.ria.com