Продаж квартири з ремонтом в новобудові в смт Чабани. Загальна площа 23.9 м2 2 поверх 5 поверхового будинку Будинок на етапі будівництва, здача будинку 3 кв. 2024 року. Ремонт від забудовника коштує 350$ м2 Ідеальний варіант для інвестування після здачі даного будинку прогнозується здорожчання ціни до 1500$ м2 Можливе розтермінування, та продаж квартири під Іпотеку 3%, 7%, та Сертифікат є-відновлення.

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 25
rieltor.ua

43663 Продається 1 кімнатна квартира по вул. Покровська 26 в Парк Плаза селище Чабани 30,3 м2 все окремо санвузол поєднаний Кухня вбудована - все окремо В будинку чудова вхідна група - золотий ліфт плітка Каламата Є вихід на дах - там зона барбекю і відпочинку Можливо сидіти і спостерігати за облаками Квартира дуже тепла і охайна Гарна інфрастуктура: внизу в комплексі є аптекі, магазинчики, салон краси Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

ексклюзив
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

1к. Квартира в ЖК “Plaza Kvartal 3” метро Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ЖК «Plaza Kvartal» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група, швидкісний дизайнерський ліфт. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

Покровська вул. (Кірова), 52
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартир в ЖК "Plaza Kvartal 3" метро Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ЖК «Plaza Kvartal» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група, швидкісний дизайнерський ліфт. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. - Зона ВВQ на даху кожної секції. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

Покровська вул. (Кірова), 52
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Плаза Квартал 3,смт.Чабани.Здача будинку січень2024.У нас діє розтермінування від забудовника .Ідеальне розташування ЖК,поряд озеро та парк.Розвинена інфраструктура,поряд зупинки громадського транспорту,школа,садочки,ТРЦ,поліклініка,приватна клініка,кавярні.До Києва 3км.Метро Теремки 5хв.на авто.

Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Продається чудова простора квартира з ремонтом в ЖК преміум класу «Plaza Kvartal». Будинок монолітно- каркасний, тип стін- газоблок. Панорамні вікна засклені високоякісним металопластиковим профілем, індивідуальне опалення, власний підземний паркінг. Затишна прибудинкова територія, вимощена декоративною плиткою, зони активного відпочинку та релаксу, загальна тераса для барбекю на даху з вражаючим краєвидом на місто. Чудово розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр Батефляй, дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). В квартирі зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів. Не дивлячись на невелику площу, квартира візуально виглядає дуже просторою. Запрошуємо на перегляд , щоб на власні очі переконатися в цьому. Ціна 45675$ без комісії для покупця. Готові розглянути всі державні програми - є оселя 7%, 3%, є відновлення, постанова 280. Є також 2х, 3х кімнатні квартири в цьому ЖК. Звертайтеся.

Покровська вул. (Кірова), 30
rieltor.ua

Е оселя 7%!!!! Чабани ЖК Плаза Квартал Дві зупинки до Теремків Однокімнатна квартира з сучасним плануванням на 5 поверсі 7 поверхового будинку. Повністю укомплектована меблями та технікою. Цікава пропозицій для життя і для оренди. Допомога в оформленні іпотеки.

власник
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Забронювати можна зараз ще по акційній ціні, а через 3-4 місяці отримати квартиру з документами та ремонтом від забудовника! Продаж 1 кім. квартир в сучасному ЖК Plaza Kvartal-3, вул. Покровська, 52, смт. Чабани, до метро Теремки 4 км. Поверховість: 3/4. Площа: 31,4/11,9/9,7. Квартира з євроремонтом від забудовника в сучасному стилі - якісні вхідні броньовані двері, вікна з подвійним профілем Rehau, натяжна стеля, шпалери, ламінат+плінтус, керамограніт у ванній кімнаті з теплою підлогою, санвузол з ванною та унітаз з інсталяцією. Підведення комунікацій до квартири (8,8 кВт електроенергії, київська центральна каналізація, місцевий водопровід, індивідуальне електроопалення). Комунальні дуже помірні, будинок як термос, тому економний. Необхідна інфраструктура для життя в комплексі та поруч, в пішій доступності.

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 52
rieltor.ua

Забронювати можна зараз по акційній ціні!!! Продаж 1 кім. квартир в сучасному ЖК Plaza Kvartal-3, вул. Покровська, 52, смт. Чабани, до метро Теремки 4 км. Поверховість: 4/4. Площа: 24/8/10. Квартира від забудовника з обробкою - якісні вхідні броньовані двері, вікна з подвійним профілем Rehau, чорнова стяжка підлоги, відштукатурені стіни. Підведення комунікацій до квартири (8,8 кВт електроенергії, київська центральна каналізація, місцевий водопровід, індивідуальне електроопалення). Комунальні дуже помірні, будинок як термос, тому економний. Є можливість замовити ремонт від забудовника та відразу заїхати і жити. Необхідна інфраструктура для життя знаходитиметься в комплексі та поруч, в пішій доступності.

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 52
rieltor.ua

БЕЗ комісії, Чабани, Одеське шосе 1, продам однокімнатну кварту, другий поверх без балкону, цегляний будинок, вікна на дорогу, квартира під ремонт, загальна площа 30,3, кімната 17, кухня 4,9, коридор 4,4, туалет 1,2, ванна 2,1, вбудована шафа 0,7, висота приміщення 2,57, стан такий як на фото, 26000 у. о.

Одеське шосе, 1
rieltor.ua

вартира на околиці Києва, Голосіївський район 2,5 км від метро Теремки в смт Чабани. ЖК "Atria City.Teremky" . Комфорт клас. Будинок введено в есплуатацію. Підходить під програми єОселя 3% і 7%, сертифікати, постанови. В квартирі трішки змінене планування, що дозволить більш раціонально використати простір. Власник почав ремонт. Зроблений вихід на терассу ( отриманий дозвіл на це) . Є дизайн проект (можна переробити під Вас в подарунок) Є власна кладовка, яку можна придбати за додаткову оплату. Через дорогу МегаМаркет, поруч Нова лінінія, пункт видачі Rozetka, Фора, аптека та інша зручна інфраструктура. До метро Теремки 2,5км, пішки приблизно 30 хв. Машиною кілька хвилин, поряд зупинка маршруток на будь-який смак. Якісний ЖК, комфорт классу, закрита, безавтомобільна територія всередині комплексу. Заведено оптоволокно (інтернет працює і у випадку відключень), Ліфт має автономне живлення. Велике приміщення при вході - консєрж, охорона, колясочна зона. Вже є відеонагляд по периметру. Власна котельна, електропідстанція , лічильники, сам будинок утеплений базальтовою ватою. Комунальні тарифи державні.ЖК кваліфікований учасник програми єОселя, є можливість іпотеки. Телефонуйте ! Домовимось про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 6
rieltor.ua

ЖК «Plaza Kvartal 3». Розтермінування в гривні на 18 місяців, з першим внеском 50%. Введення в експлуатацію жовтень цього року. Квартира 31,4 м2 м. Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район. ЖК «Plaza Kvartal 3» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. - Зона ВВQ на даху кожної секції. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Телефонуйте,відповім на всі ваші питання.

Продаж квартири в смт.Чабани
olx.ua

Пропонуємо для продажу затишну однокімнатну квартиру з ремонтом в гарному ЖК «Плаза Квартал», смт. Чабани, вул. Покровська, 30. Загальна площа квартири 33,3 кв.м. Квартира розташована на 2 поверсі з 4. Ремонт виконаний з екологічно-чистих матеріалів: -Розводка електрики та сантехніки; -Кахель в санвузлі, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); -Ламінат на підлозі; -Шпалери на стінах; -Натяжна стеля; -Міжкімнатні двері. -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); Квартира світла, тепла та простора. Розвинена інфраструктура, поряд зупинка громадського транспорту, садочки, школа, кав’ярні, магазини, супермаркети, Торгові центри, клініка, спорт-клуб та багато іншого. Поруч чудове місце для прогулянок парк з озером. До Києва 3 км, або 5 хвилин на авто. Можливий продаж під єОселю. Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час. Телефонуйте, є багато інших варіантів квартир, з різним плануванням та різною квадратурою.

Продаж затишноі квартири ЖК Плаза Квартал, Чабани, Покровська 30
olx.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру вул. Покровська 30, ЖК «Plaza Kvartal. Розташована на 3-му поверсі 7 поверхового будинку. Квартира дуже світла та тепла. Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група, швидкісний дизайнерський ліфт. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою - кафе, магазини, школа, дитячий садок, клініка, відділення банку, спортклуб, дитячі майданчики тощо. До метро Теремки – 10 хвилин. Ціна – 34800$. Є інші варіанти з ремонтом та без. Телефонуйте! Квартира чекає на своїх щасливих власників.

Продам 1-кімнатну квартиру ЖК «Plaza Kvartal. Без %
olx.ua

Введення в експлуатацію 2 квартал 2024 року. До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal 3». Квартира 32,65 м2 м. Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. ЖК «Plaza Kvartal 3» – комплекс комфорт класу. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Телефонуйте 09*********55

1к.. кв. 32,65м2 - 30 500 дол. в Є Оселя, житловий сертифікат, Чабани
olx.ua

До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal 3». Квартира 31,4 м2 м. Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район. Акція! Розтермінування в ГРИВНІ на 12міс, в ЖК "Plaza Kvartal 3" ЖК «Plaza Kvartal 3» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Телефонуйте 09******55

1к кв. 32,1 - 30 000 дол. Эоселя, сертифікат 3%, 7%  ЖК  Kvartal 3
olx.ua

До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal 3». Квартира 23,9 м2 смт. Чабани, вул. Покровська, 52. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Телефонуйте

Продаж квартири 23,9 м2. Можлива Єоселя
olx.ua

До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal 3». смт. Чабани, вул. Покровська, 52. ЖК «Plaza Kvartal 3» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

1к квартира від забудовника, можливе розтермінування, Єоселя
olx.ua

Пропонуємо для продажу чудову однокімнатну квартиру з ремонтом в гарному ЖК «Плаза Квартал», смт. Чабани, вул. Покровська, 30. Загальна площа квартири 31,5кв.м. Квартира розташована на 1 поверсі з 4. Ремонт виконаний з екологічно-чистих матеріалів: -Розводка електрики та сантехніки; -Кахель в санвузлі, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); -Ламінат на підлозі; -Шпалери на стінах; -Натяжна стеля; -Міжкімнатні двері. -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); Квартира світла, тепла та простора. Розвинена інфраструктура, поряд зупинка громадського транспорту, садочки, школа, кав’ярні, магазини, супермаркети, Торгові центри, клініка, спорт-клуб та багато іншого. Поруч чудове місце для прогулянок парк з озером. До Києва 3 км, або 5 хвилин на авто. Можливий продаж під єОселю. Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час. Телефонуйте, є багато інших варіантів квартир, з різним плануванням та різною квадратурою.

Продаж однокімнатноі квартири ЖК «Плаза Квартал» Чабани Покровська 30
olx.ua

Продаж квартир в ЖК "Plaza Kvartal" метро Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 52. Голосіївський район ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ТЕЛЕФОНУЙТЕ. ЖК «Plaza Kvartal» – комплекс преміум класу. - Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група, швидкісний дизайнерський ліфт. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

Продаж квартир від забудовника в смт.Чабани
olx.ua

Забронювати можна зараз ще по акційній ціні!!! Продаж 1 кім. квартири в сучасному ЖК Plaza Kvartal-3, вул. Покровська, 52, смт. Чабани, до метро Теремки 4 км. Поверховість: 2/4. Площа: 31,4/12/10. Квартира від забудовника - якісні вхідні броньовані двері, вікна з подвійним профілем Rehau, лазерною стяжкою підлоги, перегородки стін, штукатурка, підведення комунікацій в квартиру (8,8 кВт електроенергії, київська центральна каналізація, місцевий водопровід, індивідуальне електроопалення). Необхідна інфраструктура для життя в комплексі та поруч, в пішій доступності. Працюють програми: є-Оселя 3%, є-Оселя 7%, є-Відновлення, розтермінування від забудовника.

Продається від забудовника 1 кім. в Чабанах, ЖК Plaza Kvartal-3
olx.ua

До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal». Квартира 31,4 м2. Квартира з ремонтом. ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ!!! Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. м. Теремки, Фастівський р-н, смт. Чабани, вул. Покровська, 30. ЖК «Plaza Kvartal» – комплекс комфорт класу. - Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

з ремонтом 1 к. кв.- 31,4  Є оселя, Сертификат, розтермінуваня
olx.ua

До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal 3». Введення в експлуатацію вже влітку цього року. селище Чабани, вул. Покровська, 52. ЖК «Plaza Kvartal 3» - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Телефонуйте

36 900 грн/м2 в ЖК "Plaza Kvartal-3" розтерміннування 0%
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК ATRIA будинок зданий,комфорт класу за адресою: смт Чабани, вулиця Одеське шосе, будинок 6-1 Новий монолітно -каркасний будинок , утеплений з вентильованим фасадом. Опалення від власної котельні, всі комунікації підключені,лічильники на тепло, воду, електрику, італійські радіатори, склопакети, броньовані вхідні двері гарної якості.Хороші ліфти в підʼїзді, охорона , чудовий вид з вікон. Квартира розташована на 16 поверсі, внутрішня,загальна площа 30 кв. метрів , вільне планування, санвузол 6кв.метрів,окрема спальня , кухня- вітальня,великі панорамні вікна.Житловий комплекс закритого типу, двір закритий від машин є гостьовий паркінг. Комплекс розташований в декількох кілометрах від Києва до станції метро «Теремки» 5 хвилин на маршрутці. В пішій доступності вся інфраструктура : «Мега Маркет»,магазини, медичні установи,аптеки, дитячі садочки, школи,парк , озеро.Доіхати на авто за 5 -8 хвилин можна до парку Голосіівський та Феофанія, ВДНГ.Документи готові до продажу. Можливо під кредитні програми.

Продаж 1 кім квартири ЖК ATRIA CITY смтЧабани Одеське шосе,6 пов16;30м
olx.ua
1 - 24 з 43 результатів