Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК «Парк Плаза», смт Чабани. Загальна площа 40.1 кв.м. Поверх 1/16. Повноцінна однокімнатна квартира з ремонтом. В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

До вашої уваги пропонуємо 1-кімнатну квартиру в ЖК "Park Plaza", вул. Юності 4, cмт.Чабани. Квартира загальною площею - 43,6 м2, продається в чистому вигляді: чистова стяжка підлоги; чистова гіпсова штукатурка стін; введення в квартиру електро та сантех підключення (централізовані); якісні вхідні двері; якісні вікна Rehau; опалення індивідуальне (електроконветор); лічильники на воду та електроенергію. БУДИНОК Park Plaza-сучасний комплекс comfort класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою(15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). ДОКУМЕНТИ Оформлення права власності за нотаріальним договором купівлі-продажу. Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. ФІНАНСУВАННЯ УГОДИ -100% оплата; -Розстрочка 0%; -Працюємо з державною іпотекою (Є оселя).

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

43663 Продається 1 кімнатна квартира по вул. Покровська 26 в Парк Плаза селище Чабани 30,3 м2 все окремо санвузол поєднаний Кухня вбудована - все окремо В будинку чудова вхідна група - золотий ліфт плітка Каламата Є вихід на дах - там зона барбекю і відпочинку Можливо сидіти і спостерігати за облаками Квартира дуже тепла і охайна Гарна інфрастуктура: внизу в комплексі є аптекі, магазинчики, салон краси Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

ексклюзив
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна 2-кімнатна квартира у смт Чабани 83/46/12 4/10 Київська область, знаходиться на вулиці Юності 3. -Площа квартири складає 83 квадратних метрів, що забезпечить комфортне проживання. -Квартира продається зі зручними меблями та необхідною побутовою технікою, що дасть вам можливість без зайвих зусиль облаштувати свій новий дім. -Два балкони, які засклені, дозволять вам насолоджуватися красивими краєвидами та свіжим повітрям. -Також в квартирі є наявний кабінет, ідеальний для роботи на компютері та забезпечення комфортного простору для вашої продуктивності. -Квартира розташована на 4- му поверсі 10-поверхового будинку, що надає чудовий вид з вікон та прекрасну можливість насолоджуватися панорамою навколишнього середовища. -Будинок знаходиться поруч з озером, де ви зможете насолоджуватися природними краєвидами та проводити час з комфортом. -У будинку є газ та газове опалення, що забезпечить ефективне та комфортне опалення в холодну пору року. Також є можливість встановлення теплового лічильника, що дозволить вам контролювати свої витрати на опалення. Є інші варіанти – дзвоніть, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів. З повагою: Агентство нерухомості "LubiyDom".

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

Продається затишна та охайна 1-кімнатна квартира у престижному житловому комплексі на вулиці Машинобудівників 4Б, у передмісті Києва, с. Чабани. Загальна площа 51,3 кв.м., житлова 23,6 кв.м., кухня 13,8 кв.м.. Розташована на 9-му поверсі 14-поверхового цегляного будинку. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою, включаючи 2 кондиціонери, холодильник, посудомийна машина, СВЧ-піч, бойлер, шафу-купе та двоспальне ліжко. Всі меблі та техніка входять у вартість. Житловий комплекс має розвинену інфраструктуру з усіма зручностями поблизу, включаючи магазин, дитячі майданчики та привабливе озеро для відпочинку і прогулянок. Розташування поруч з полем і лісом створює чудові умови для активного відпочинку та зайняться спортом. До станції метро “Теремки” 10 хвилин на маршрутному авто. Фото реальні. Квартира вільна. Перегляд в зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 4Б
rieltor.ua

Продам гарну квартиру в ЖК Park Plaza. Квартира загальною площею - 38,80 м², житлова 15,90 м², кухня 13,20 м², на 14 поверсі 15 поверхового будинку. Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. м.Теремки, смт. Чабани, вул. Юності, 4, Голосіївський район КВАРТИРА з ремонтом. БУДИНОК Park Plaza-сучасний комплекс comfort класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою(15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). ДОКУМЕНТИ Оформлення права власності за нотаріальним договором купівлі-продажу. Будинок введено в експлуатацію. Комунікації підключено. ФІНАНСУВАННЯ УГОДИ -100% оплата; -Розстрочка 0%; -Працюємо з державною іпотекою (Є оселя).

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

40898 Квартира в Чабанах на Юності 3 з чудовим видом на "Єлісейські поля"! В будинку є генератор для випадків коли немає світла. Характеристики квартири: Загальна площа: 84,5 м Поверх: 10/10 Рік побудови: 2011 Матеріал стін: біла селікатна цегла Планування: кухня з вітальнєю обєднані, окрема спальня Зручності: присутній балкон для відпочинку з неймовірним видом Інфраструктура: Розташування поруч із супермаркетом Лоток Зупинка на Київ в 7 хвилинах пішки Близькість до фітнес-клубу, кафе та дитячого майданчика Ідеальний вибір для сімейного проживання: Квартира дуже сонячна тепла і простора. Квартира дозволить вам розгорнутися та насолоджуватися життям разом із вашою сімєю Просторість та комфорт створять атмосферу затишку та злагоди Вашої родини. Не упустіть шанс стати власником цієї чудової квартири з ідеальною розташованістю та усіма зручностями для комфортного життя! Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Юності вул., 3
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Машинобудівників буд. 4 Б, Фастівський район, селище Чабани, станція метро "Теремки" або "Іподром" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-879-303. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 14-й поверх 14-ти поверхового будинку. Загальна площа - 83,5 кв.м: кухня 12,2 кв.м, 2 окремі кімнати, 2 лоджії, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $74 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Машинобудівників вул., 4б
rieltor.ua

Продаю 1 кімнатну квартиру в ЖК "Покровський Двір", смт Чабани. Квартира в обжитому будинку з якісним ремонтом, робили для себе. Квартира має індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел. Не потребує додаткових вкладень, меблі та техніка залишаються новим господарям. Добре розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання. Квартира ідеально підходить як для проживання, так і для бізнесу. Перегляди за домовленістю.

Покровська вул. (Кірова), 40-Б
rieltor.ua

Продам чудову однокімнатну квартиру з ремонтом в смт Чабани. Загальна площа - 50 м2. Розташована на 6-му поверсі 8-ми поверхового цегляного будинку. Будинок 2007-го року, охайна прибудинкова територія. Квартира укомплектована всіма необхідним меблями та технікою. Житловий комплекс має розвинену інфраструктуру: магазин, дитячі майданчики, стадіони, ліцей, школа, дитячий садочок, озеро для відпочинку та прогулянок. До станції метро "Теремки" - 10 хв. Перегляди за домовленістю в зручний для Вас час.

Машинобудівників вул., 2-В
rieltor.ua

Продаю простору трикімнатну квартиру в смт Чабани. Квартира має вдале планування: дві окремі кімнати, кухню-студію, роздільні санвузли, лоджія. Вікна виходять на схід та захід. Будинок утеплений, охайна прибудинкова територія, хороше місце розташування. Має добре розвинену інфраструктуру: магазини, ТРЦ, ліцей, банкомат, аптека, дитячий садочок, озеро для відпочинку та прогулянок. Гарне транспортне сполучення, поруч зупинка громадського транспорту. Перегляди за домовленістю.

Машинобудівників вул., 1-Б
rieltor.ua

БЕЗ комісії, Чабани, Одеське шосе 1, продам однокімнатну кварту, другий поверх без балкону, цегляний будинок, вікна на дорогу, квартира під ремонт, загальна площа 30,3, кімната 17, кухня 4,9, коридор 4,4, туалет 1,2, ванна 2,1, вбудована шафа 0,7, висота приміщення 2,57, стан такий як на фото, 26000 у. о.

Одеське шосе, 1
rieltor.ua

Продаю 1 кімнатну квартиру в новому ЖК "Піонерський квартал-2", смт Чабани, Машинобудівників вул., 16. Будинок введений в експлуатацію, всі комунікації працюють за споживчими тарифами. В квартирі зроблена шумо-ізоляція, розведена електрика, підведена вода, на стінах штукатурка, виведені канали під кондиціонер. Будинок жилий, гарно розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання. Комплекс має цілодобову охорону та відеоспостереження, власні парко-місця, спортивний та дитячий майданчики. Поруч зупинка громадського транспорту, до метро "Теремки" - 4 км. Перегляд в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Код обєкта : 313174-54 1-кімнатна квартира 41,5 кв.м. в новому ЖК "Park Plaza" по вул. Юності, 4, смт. Чабани. Зручне планування з роздільними кімнатами, панорамні вікна. В квартирі зроблені основні чорнові роботи. - Зроблена стяжка підлоги; - Гіпсокартонова обшивка стін; - Встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконвектор); -Лічильники на воду та електроенергію. Park Plaza - сучасний комплекс комфорт класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам. Повний супровід! Ласкаво просимо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

Код обьекта:328882-31 3-х комнатная квартира с кухней-студией 33 м2 Загальна площа 99,1 кв.м, дві окремі спальні. Дом зданий в експлуатацию в 2011 р. Квартира світла з чудовим краєвидом на озеро, в будинку доглянуте парадне, консьєрж, домофон. Дуже затишний двір. Розвинена інфраструктура: 2 хвилини ходьби до зупинки маршрутного таксі, яке прямує до станції Теремки, 15 хвилин - до торгового центру Мегамаркет, Фора. Поруч Садок Школа. Найближча станція метро Теремки.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

Простора 3к.квартира з ремонтом та меблями.Чабани.М.Теремки. Іпотека.єОселя. Затишна квартира для великої родини. Зроблено якісний ремонт. Є все необхідне для комфортного проживання. Спальня з гардеробною кімнатою та балконом. Велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом. Дитяча кімната для двох діток. Вбудована кухня з побутовою технікою. Простора вітальня з лоджією, на які можливо розмістити робочий кабінет(виведено опалення). Тепла підлога: кухня, коридор, санвузол. Приємним бонусом для нового власника буде кладова розташована біля квартири. Розвинена інфраструктура: В пішій доступності Фора, АТБ, Мегамаркет. Чабанівський дитячий садок. В будинку Чабанівська бібліотека, приватний школа-садок. У дворі парк з озером, дитячий майданчик. До Київа багато автобусів. Також можливо дістатись до м.Теремки пішки(25 хвилин). Телефонуйте! Відповімо на всі питання які вас цікавлять!

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 4в
rieltor.ua

селище Чабани вулиця Машинобудівників, 4 Б 6 поверх 14 поверхового будинку. Вся квартира утеплена по фасаду. Видова, двостороння, простора, світла квартира з якісним ремонтом та меблями. На підлозі паркетна дошка та кахель. Тепла підлога в санвузлах, в коридорі та на лоджіях в дитячих спальнях. 3-ох кімнатна квартира: - кухня-вітальня - 42,4 м2 - поскдомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, морозильна камера, варильна поверхня, витяжка, кондиціонер, стінка з електричним каміном, вихід на засклений балкон. Спальні кімнати просторі та будуть частково мебльовані. За додатковими питаннями звертайтеся, відповім. Фото відповідають дійсності. Документи готові до продажу, більше 3 років.

Увага! Простора 3 к.кв.(145 м2) з ремонтом, с. Чабани, Гатне, Хотів
olx.ua

Сейчас в квартире идет ремонт. Окончание ремонта планируется до 01.06.24 Квартира готовиться под продажу е оселя. Пос. Чабаны, ул юности 4 Первый этаж, 55,6 м2 Цена квартиры 86180$ Первоначальный взнос 17 500$ Ежемесячный платеж 15700грн Квартира подходит только под отдельную категорию граждан (военные, ученые, медики, полиция) все остальные за наличные при 100% оплаты.

Продажа 1 к квартиры Є ОСЕЛЯ
olx.ua

2-кімнатна квартира 73 кв.м. в новому ЖК "Park Plaza" на березі озера по вул. Юності, 4, с. Чабани. Простора світла квартира з панорамними вікнами та чудовим краєвидом. В квартирі зроблені основні чорнові роботи. - Зроблена стяжка підлоги; - Гіпсокартонова обшивка стін та штукатурка; - Встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконвектор); -Лічильники на воду та електроенергію. Відео за посиланням: https://youtu.be/cywsMglA5io?si=6tIn3G0-xMfCCarM *Скопіюйте посилання та вставте в графу пошуку на ютуб. Park Plaza - сучасний комплекс комфорт класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам. Повний супровід! Ласкаво просимо на перегляд! АН «Атланта»

єОселя! 2-кімнатна в ЖК Парк Плаза Чабани Теремки
olx.ua

Без комісії для ПОКУПЦЯ! Продам 2-х. кімнатну квартиру з якісним ремонтом, всією технікою і меблями, та автономної опаленням, яка знаходиться смт. Чабани, вул. Покровська, 40-Б, в 15 хвилинах їзди від Києва метро Теремки! Вид з вікна не залишить Вас байдужим, оскільки квартира є тристороньою, з якісним ремонтом, а також з гардеробною кімнатою, в новому цегляному будинку. Квартира повністю відповідає реальності, а в живу ще краща. Вікна виходять в двір, на озеро, тому сидячи вдома на балконі з ароматною чашкою кави, Ви спокійно можете спостерігати, де грається Ваша дитина, адже двір закритий, і є декілька дитячих майданчиків. Поруч з будинком є озеро та парк, де влітку та взимку завжди можна відпочити та розважитися з родиною. Поруч дитячий державний і приватний садочок, ТРЦ, СУпермаркети ФОРА та Лоток, Нова Почта, зупинка транспорту. Розвинута інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Пряма маршрутка їде до метро: Теремки, Іподром, ВДНХ, Голосіївська, Либідська, Демиївська, Академмістечко, Магелан, Республіка, ЖД Вокзал, Дружби Народів, Мегамаркет, Демиївська. Фото реальні, ключі на руках! Документи для ПРОДАЖУ ГОТОВІ! Перегляди і Угода в любий час! Можливо під Є-Оселя/Іпотека Документам більше 3-х років! Актуально!

Без % Продам 2-х. кімнатну квартиру ЖК Покровський Двір/Чабани/Теремки
olx.ua

Продается квартира Квартира имеет вид на частный сектор и во двор. Из окон потрясающий вид на закаты. Дом утеплен, не большие счета за отопление. Стоят счетчики тепла, воды, э/э. Летом в квартире не жарко. Дом обслуживает ОСМД. Приобретенный генератор. Вода и канализация централизованы. В квартире газ. Также своя котельная в доме. В квартире разводка э/э из качественного кабеля проложена в гофре. Ламинат немецкого производителя, плитка иностранного производства, натяжные сатиновые потолки. Стены – крашеные. Санузел: установка, подвесной унитаз, ванна, бойлер. Подключен домофон. Большая парковка во дворе и вокруг дома. Хорошая транспортная развязка. Ближайшее метро Теремки, 5 мин езды на собственном транспорте. Есть выбор общественного транспорта. Во дворе достраивают школу. В населенном пункте есть сад и амбулатория, развитая инфраструктура и два озера, парк, мини-зоопарк. Есть другие варианты звоните, и мы подберем лучший вариант. Наша команда поможет вам в любом вопросе покупка, продажа, аренда, оценка, анализ и проверка документов. С уважением Агентство Недвижимости "LubiyDom".

Єоселя!Продажа 1к Квартиры ЖК Юности метро Теремки, Чабаны
olx.ua

ЖК Парк Плаза смт. Чабани м. Теремки, смт. Чабани, вул. Юності 4 Загальна площа: 50 м2 Красива квартира з якісним ремонтом, меблями та усією технікою (робили для себе); -індивідуальне опалення (електричний котел); -бойлер; -гардеробна (3,5 м2) -усі меблі та техніка включені у вартість; - якісні вхідні двері; - якісні вікна Rehau (двокамерний склопакет); Розвинена інфраструктура: До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км) 212865542

Крутезна! 2-к Красуня! ЖК Park Plaza80000$
olx.ua

Продам затишну 1-кімнатну квартиру вул. Покровська 30, ЖК «Plaza Kvartal. Розташована на 3-му поверсі 7 поверхового будинку. Квартира дуже світла та тепла. Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група, швидкісний дизайнерський ліфт. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою - кафе, магазини, школа, дитячий садок, клініка, відділення банку, спортклуб, дитячі майданчики тощо. До метро Теремки – 10 хвилин. Ціна – 34800$. Є інші варіанти з ремонтом та без. Телефонуйте! Квартира чекає на своїх щасливих власників.

Продам 1-кімнатну квартиру ЖК «Plaza Kvartal. Без %
olx.ua

Машиностроителей 2-В. Чабаны. Киев, Теремки в 5 минутах. Без пробок. Дом 2007 года постройки. Красный кирпич. Чистое парадное, лифт. Квартира с завораживающим видом из окон на озера. Панорамные окна, высокие потолки, юго-восточная сторона. Этаж 9 (плюс полноценный технический этаж и кладовка) Хорошее жилое состояние. Добротная дорогая кухня с встроенной техникой. В комнате двуспальная кровать, диванчик, шкаф, рабочий уголок. Есть холодильник Газовая поверхность Духовка Стиральная машинка Кондиционер (2 шт.) Бойлер Лоджия Гардероб Прекрасная зона отдыха у панорамного окна. Отличная инфраструктура. Свободная парковка. В нескольких шагах от парадного школа, детсад, поликлиника и частная клиника, аптеки, кафе, детские площадки, парковая зона вокруг озера, магазины Фора и Лоток. В пешей доступности от дома Мегамаркет, кинотеатр Баттерфляй. Общественный транспорт в 100 метрах. Показ по договоренности. Звоните! У нас всегда есть что Вам предложить

Евродвушка! Машиностроителей 2-В. Чабаны. Киев, Теремки в 5 минутах
olx.ua
123...6
1 - 24 з 135 результатів