Продаж 2 рівневої квартири з ремонтом в ЖК Парк Плаза, смт Чабани, Фастівський р-н. Площі від 105 м2. 15 поверх 16 поверхового будинку. В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, кухонний фартух, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери, є можливість зробити ремонт за своїми вподобаннями. Продаж квартири без ремонту, у вартість входить ремонт! У кожної квартири є вихід на приватну терасу! Розглядаємо покупців з Іпотекою, сертифікатом є-відновлення. Також є інші планування 2 рівневих квартир. Ціна 1050$ м2. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 1а
rieltor.ua

Продається простора дворівнева 2-кімнатна квартира в ЖК "Юність", за адресою вул. Юности 3. Загальна площа 110 кв. м, житлова площа 52 кв. м, велика кухня-вітальня 26.5 кв. м. Квартира розташована на 9-10 поверхах 10-поверхового кирпичного будинку. Вона не кутова і знаходиться в середині будинку. Стан квартири: Квартира після будівельників. Вона має лазерну стяжку підлоги та встановлені нові опалювальні батареї Grunhelm. У квартирі два санвузли, дві засклені лоджії та балкони. На поверсі є велика кладовка площею 8 м² з вікном. Розташування: До Києва можна легко дістатися автомобілем за 5 хвилин. Поруч розташовані зупинки маршруток до ВДНХ. Поруч: м. Київ (пл. Либідська (М "Либедська") - бульв. Дружби народів - пл. Деміївська (М "Деміївська", Центральний автовокзал) - пр. Голосіївський - пл. Голосіївська (М "Голосіївська") - вул. Васильківська ( М "Васильківська ") - пр. Академіка Глушкова (М "Виставковий центр", автостанція "Південна", М "Іподром") - пл. Одеська - вул. Академіка Заболотного) - с. Новосілки - смт Чабани - с. Хотів. В непосредственній близькості є всі необхідні заклади для комфортного життя. Ця квартира стане ідеальним варіантом для тих, хто шукає просторий та зручний житловий простір з великою площею та зручним розташуванням. Номер оголошення на сайті компанії: SF-1-810-783-DR.

Юности улица, 3, Чабаны, Киевская 100000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонуємо для продажу чудову дворівневу квартиру з ремонтом та гарним краєвидом в ЖК «Парк Плаза», Чабани, вул. Юності. Загальна площа квартири 112,60 кв.м. Ремонт виконаний з екологічно-чистих матеріалів: -Розводка електрики та сантехніки; -Кахель в санвузлі, тепла підлога, ванна, інсталяція (кнопка+унитаз); -Ламінат на підлозі; -Шпалери на стінах; -Натяжна стеля; -Міжкімнатні двері. -Якісні вхідні двері; -Якісні вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконветор); Квартира світла, тепла та простора. З тераси відкривається неймовірний панорамний краєвид. Розвинена інфраструктура, поряд зупинка громадського транспорту, садочки, школа, кав’ярні, магазини, супермаркети, Торгові центри, клініка, спорт-клуб та багато іншого. Поруч чудове місце для прогулянок парк з озером. До Києва 3 км, або 5 хвилин на авто. Можливий продаж під єОселю. Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час. Телефонуйте, є багато інших варіантів квартир, з різним плануванням, з різною квадратурою.

Продаж дворівневоі квартири з ремонтом ЖК «Парк Плаза» Чабани
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

погоджений кредит за програмою єОселя Забудовник такі квартири без ремонту продає по 1300 $/м² + податки тому що з ЧЕРВНЯ місяця єОселя буде тільки на квартири від забудовників. 2-кімнатна квартира з великою кухнею-вітальнею та двома санвузлами (дворівневе планування / адреса: вул. Оптимістична 3, підʼїзд №4) (площею 78 м² в на 9 поверсі / 9 підїзд) з неперевершеним видом з вікна. Зданий в експлуатацію в вересні 2023 року. Відео дезайн проекту: www.youtube.com/watch?v=HtEVuXLSBwU - Ремонт виконаний на 95%. (МОЖНА ЗАСЕЛЯТИСЯ !!! ) - Право власності та всі необхідні документи на руках. - Можна заїжджати та живучи у квартирі закінчувати ремонт під ваш смак. Ремонт зроблений по дизайн проєкту з використанням високоякісних матеріалів та кваліфікованих майстрів (за якістю виконаних робіт слідкував автор дизайн проєкту). Купуючи квартиру з ремонтом ви економите 8 місяців свого часу та нервів. Комплекс має закриту територію з цілодобовою охороною та відеоспостереженням для вашої безпеки та спокою. Ви зможете насолоджуватися біговою доріжкою, зоною відпочинку, спортивним та дитячими майданчиками, що забезпечать розваги та комфорт для всієї родини. Крім того, цей будинок має власний паркінг з системою безпеки, що гарантує вашу безпеку та спокій у будь-який час доби. Поруч знаходяться магазини, аптеки, кафе, парки, озера, дитячі садочки, школи, лікарня та інші необхідні заклади. Також поруч розташований ТРЦ "Мегамаркет" з кінотеатром, відділенням пошти, дитячим садочком та парковою зоною, життя в ЖК "Оптимісто" пропонує розкішне поєднання зручності та комфорту. Транспортне сполучення також дуже зручне - всього 5 хвилин на транспорті до метро Теремки. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири!

власник
єОселя / ВЛАСНИК/ готовий РЕМОНТ/ 78 м2/ жк Оптимісто
olx.ua

Квартира з якісним ремонтом. Також, є інші варіанти з ремонтом, без ремонту, та під інвестицію. єОселя, єВідновлення, сертифікати, постанови 280, 719 - ВСЕ ТАК! Площа 122 м2 Матеріали: Стіни червона цегла Утеплення пінопласт 100 м2 Моноліітне перекриття Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Інфраструктура: В комплексі Park Plaza є продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «Пятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне». Поруч з комплексом Park Plaza молоді сімї з дітьми зможуть підібрати дитячий садок: 5 хвилин до дитячого навчального комплексу «Світ Дитинства», 4 хвилини до дитячого садка «Дзвіночок» та центру розвитку дитини, 8 хвилин до дитячого садка «Яблучко», 10 хвилин до дитячих садків «Рудий Будиночок» та «Умка». До найближчих шкіл їхати трохи далі — на відстані 10 хвилин школа гімназія у Хотові, школа «Квінта», школа в Юрівці та київські школи №44, №132, №286 та №269. На відстані 5 хвилин автівкою відкрито музичну школу поєднану зі школою мистецтв. Позайматися спортом поблизу можна у фітнес-клубі Body Life, до якого 10 хвилин пішки, а за 9 хвилин можна доїхати до фітнес-клубу Sport Life, де крім тренажерного залу є аквазона зі спа, басейном та дитячою школою фітнесу. Особливості: Забудовник підтримує еко-тенденції — у підземному паркінгу будуть встановлені зарядки для електрокарів. Підвищені стандарти безпеки — територія під охороною та відеоспостереженням, датчики відкриття вікон та дверей, датчики руху, домофони з системою доступу та консьєрж сервіс. Продумані планування — без «зайвих» метрів, але зі скошеними кутами для реалізації цікавих дизайнерських рішень. Система розумний будинок Xiaomi — через мобільний додаток можна буде контролювати комунальні витрати, що допоможе заощадити на рахунках. БЕЗ ДОДАТКОВОЇ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ З повагою, Дмитро

Квартира з ремонтом 122 м2 дворівнева єОселя Парк Плаза Чабани
olx.ua

Квартира на 8 поверсі, загальна площа 75,4 м2 м.кв, Висота стелі 2,75 м. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією: залізобетонний каркас, зовнішні стіни з газоблоку (для збереження тепла), утеплений мінеральною ватою 15 см, внутрішні стіни з повнотілої червоної цегли (для відмінної звукоізоляції). Будинки – дуже, дуже теплі. Квартира готова під чистове оздоблення, можна відразу класти ламінат і клеїти обої (стіни оштукатурені , по підлозі виконана фіброцементна стяжка, встановлена система опалення - металеві радіатори, прокладені труби опалення, встановлений котел - автономне опалення і гаряча вода, зроблено розведення труб холодного і гарячого водопостачання, якісні вхідні двері). Підключені всі центральні комунікації (електрика, водопровід, каналізація), затишний і доглянутий двір. Комплекс побудовано в тихому місці, посеред яблуневих садів. Одразу біля комплексу - зупинка громадського транспорту, станція метро Теремки 5 хв. на автомобілі. Зручний вїзд до Києва (без заторів) - трьома різними дорогами. Комплекс має закриту територію, кожен підїзд обладнаний домофоном і місцем для консьєржа. На території комплексу є паркінг для автомобілів (підземні та наземні паркувальні місця - велика кількість). У підвалі розташовуються зручні господарські комори. Розтермінування від забудовника на 30 місяців.Перший внесок від 25%.

Продам дворівневу квартиру у новому будинку ЖК Садочок
olx.ua

Квартири підходять під програму єОселя 3% та єВідновлення. Податки мінімальні - 2%. Є розтермінування з першим внеском від 50%\ В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, кухонний фартух, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери, є можливість зробити ремонт за своїми вподобаннями. Продаж квартири без ремонту, у вартість входить ремонт! У кожної квартири є вихід на приватну терасу! Розглядаємо покупців з Іпотекою, сертифікатом є-відновлення. Також є інші планування 2 рівневих квартир. Розвинена інфраструктура :в пішій доступності від ЖК метро Теремки (20 хв.), зупинка маршрутного транспорту (3 хв.) та все необхідне для комфортного життя. Територія ЖК закритого типу, з власною охороною та камерами відеоспостреження. Всередині ЖК чудовий ландшафний дизайн, є власні декоративні озера, дитячі та спортивні майданчики. Магазини,перукарні, кав*ярні. На території також будується 9-поверховий паркінг та дитячий садочок. Поряд супермаркети Фора та Новус.

2рівнева квартири в! Софія Нова (16-ти поверхівка)!з терассою, єОселя
olx.ua

В квартирі зроблений санвузол, з теплою підлогою, кухонний фартух, розведена електрика, підлога ламінат, на стінах шпалери, є можливість зробити ремонт за своїми вподобаннями. Продаж квартири без ремонту, у вартість входить ремонт! У кожної квартири є вихід на приватну терасу! Розглядаємо покупців з Іпотекою, сертифікатом є-відновлення. Також є інші планування 2 рівневих квартир. Розвинена інфраструктура :в пішій доступності від ЖК метро Теремки (20 хв.), зупинка маршрутного транспорту (3 хв.) та все необхідне для комфортного життя. Територія ЖК закритого типу, з власною охороною та камерами відеоспостреження. Всередині ЖК чудовий ландшафний дизайн, є власні декоративні озера, дитячі та спортивні майданчики. Магазини,перукарні, кав*ярні. На території також будується 9-поверховий паркінг та дитячий садочок. Поряд супермаркети Фора та Новус. Запрошуємо на перегляд , ключі на руках. Станьте власником чудової квартири.

Продаж 2р квартира з терасою і неймовірним краєвидом! Софія Нова
olx.ua

Квартира на 8 поверсі, загальна площа 91 м2 м.кв, велика кухня-вітальня 18,5 м2, 3 окремі кімнати,2 сан вузли,тераса.Висота стелі 2,75 м. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією: залізобетонний каркас, зовнішні стіни з газоблоку (для збереження тепла), утеплений мінеральною ватою 15 см, внутрішні стіни з повнотілої червоної цегли (для відмінної звукоізоляції). Будинки – дуже, дуже теплі. Квартира готова під чистове оздоблення, можна відразу класти ламінат і клеїти обої (стіни оштукатурені , по підлозі виконана фіброцементна стяжка, встановлена система опалення - металеві радіатори, прокладені труби опалення, встановлений котел - автономне опалення і гаряча вода, зроблено розведення труб холодного і гарячого водопостачання, якісні вхідні двері). Підключені всі центральні комунікації (електрика, водопровід, каналізація), затишний і доглянутий двір. Комплекс побудовано в тихому місці, посеред яблуневих садів. Одразу біля комплексу - зупинка громадського транспорту, станція метро Теремки 5 хв. на автомобілі. Зручний вїзд до Києва (без заторів) - трьома різними дорогами. Комплекс має закриту територію, кожен підїзд обладнаний домофоном і місцем для консьєржа. На території комплексу є паркінг для автомобілів (підземні та наземні паркувальні місця - велика кількість). У підвалі розташовуються зручні господарські комори. Розтермінування від забудовника на 30 місяців.Перший внесок від 25%.

Дворівнева квартира 91  м2 з терасою 6 м2
olx.ua

2 кім. дворівнева квартира 55,8 м2 Підійде під єОселя 7%, 3 %, єВідновлення, за попереднім бронюванням, фіксована вартість. Здача середина червня Індивідуальне електричне опалення Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Яна Мазур

2 кім. квартира 55,8 м2/єОселя 7%/ЖК Квартал Плаза 3/ Чабани
olx.ua