В продажі 2К квартира готова до ремонту в зданому будинку в Чабанах, вул. Машинобудівників,16. Відеоогляд квартири можу надіслати у Viber або Telegram! -Площа 67,5 м2 -Поверх 2 з 10 Мінімальні витрати при оформленні! -Зданий та вже обжитий будинок -Свій внутрішній двір без авто з дитячим та спортивними майданчиками -Опалення газове індивідуальне в кожній квартирі -Лічильники на газ, електрику і воду встановлено Тарифи споживчі як для населення, прямі договори. Найближче зручне передмістя Києва з гарною інфраструктурою і розв’язкою. Поруч зупинка, магазини, нова пошта, Розетка, аптека, кавярні, продуктові маркети. До Києва (метро Теремки) - 4 км. Маю в цьому районі альтернативні варіанти квартир які зможемо подивитися!

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Пропонується до продажу чудова квартира в Житловому комплексі Plaza Kvartal 2 (Плаза Квартал 2), що знаходиться в смт Чабани Киїєво-Святошинський район. Будинок монолітно-каркасний з утепленням, збудовано в 2018 році. Будинок вже майже повністю заселений. Розглянемо продаж під кредитування єОселя, 280 та 600 постанову (єВідновлення). Переваг по даного будинку і квартирі можна перераховувати безкінечно. Висотність будинку всього 3 поверхи говорить про його затишність та сімейний спокій. Квартира знаходиться на 3му поверсі та має чудовий вид на зелене подвіря. Висота стелі 3.05 м., та чудове планування квартири додасть вам максимум комфорту. В квартирі зроблені чорнові роботи, внутрішнє оздоблення, електропроводка та комунікації розведено. Встановлені якісні вхідні двері. Особливістю даного будинку є те, що на даху знаходиться відкрита тераса де ви зможете чудово провести час з друзями, сімєю не виходячи з будинку. На перших поверхах розташовані комерційні приміщення: кафе, магазини та багато іншого. Доїхати на авто до станції метро " Теремки " займе близько 5 хвилин, до метро " Іподром " - 7 хвилин, до станції " Виставковий центр " - 10хвилин. На громадському транспорті до цих станцій можна доїхати приблизно за 20 хвилин. У пішій доступності від будинку знаходяться: - два супермаркети; - дитячий садочок; - аптеки; - кафе; - парк відпочинку для дітей; - два озера. Записуйтесь на перегляд, ви будете приємно вражені даною пропозицією.

Покровська вул. (Кірова), 26а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

У продажду 1к.кв. перепланована на 2к. квартира в ЖК Park Plaza, смт Чабани, Фастівський р-н. Площа 57.1 кв.м. Поверх 9/16. Простора кухня з вікнами в пол 15 м2 В квартирі зроблена перепланування, побудовані стіни, розведена електрика. Дана квартира підходить під всі державні програми, також є можливість розтермінування. Park Plaza — це заміський житловий комплекс з власною парковою зоною та озером, далеко від галасливих магістралей. У внутрішньому парку, розміром 2 гектари, буде оточена дубами алея для прогулянок, бігові та велодоріжки, дитяча ігрова зона та спортивний майданчик. Також у внутрішньому дворі буде реалізована концепція «двір без авто». Поруч з комплексом Park Plaza продуктові магазини, кафе та ресторани, універмаг, салони краси. Також купити продукти можна в «Форі», на ринку «П’ятачок» або проїхавши 4 хвилини до ТРК «МегаМаркет», де також є кінотеатр «Баттерфляй Гатне».

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Шукаєте квартиру для сімейного та комфортного життя? Тоді пропоную розглянути пропозицію: смт. Чабани, Київської обл. 2 кімн квартира Загальна площа: 62,4 м2 житлова 37, 2м2 Кухня велика 14,5 м2 Вартість: 56000$. Є право власності, квартира після будівельників, можна приступати до ремонту. Квартира внутрішня, є чудовий вигляд з вікна на дит. майданчик двору. Територія по периметру зачинена, є відеонагляд, охорона,парковка для машин. Запрошую на перегляд, є інші варіанти, звертайтесь!

Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира у смт Чабани 83/46/12 4/10 Київська область, знаходиться на вулиці Юності 3. -Площа квартири складає 83 квадратних метрів, що забезпечить комфортне проживання. -Квартира продається зі зручними меблями та необхідною побутовою технікою, що дасть вам можливість без зайвих зусиль облаштувати свій новий дім. -Два балкони, які засклені, дозволять вам насолоджуватися красивими краєвидами та свіжим повітрям. -Також в квартирі є наявний кабінет, ідеальний для роботи на компютері та забезпечення комфортного простору для вашої продуктивності. -Квартира розташована на 4- му поверсі 10-поверхового будинку, що надає чудовий вид з вікон та прекрасну можливість насолоджуватися панорамою навколишнього середовища. -Будинок знаходиться поруч з озером, де ви зможете насолоджуватися природними краєвидами та проводити час з комфортом. -У будинку є газ та газове опалення, що забезпечить ефективне та комфортне опалення в холодну пору року. Також є можливість встановлення теплового лічильника, що дозволить вам контролювати свої витрати на опалення. Є інші варіанти – дзвоніть, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів. З повагою: Агентство нерухомості "LubiyDom".

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

43663 Продається 1 кімнатна квартира по вул. Покровська 26 в Парк Плаза селище Чабани 30,3 м2 все окремо санвузол поєднаний Кухня вбудована - все окремо В будинку чудова вхідна група - золотий ліфт плітка Каламата Є вихід на дах - там зона барбекю і відпочинку Можливо сидіти і спостерігати за облаками Квартира дуже тепла і охайна Гарна інфрастуктура: внизу в комплексі є аптекі, магазинчики, салон краси Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

ексклюзив
Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Продаж дворівневої квартири в ЖК Плаза Квартал ,смт.Чабани. Розташування комплексу біля озера та парку,розвинена інфраструктура,поряд зупинки громадського транспорту,дитячі садочки,школи,аптеки,магазини,ТРЦ,салони,кавярні,фітнес-студія,банки і багато іншого. До Києва 3км,до м.Теремки 5хв.на авто. У нас діє розтермінування від забудовника на 12міс.без подорожчання. Комплекс буде під охороною та відеоспостереження 24/7.В комплексі підземний паркінг. Телефонуйте,розповім більш детальніше.

Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

40898 Квартира в Чабанах на Юності 3 з чудовим видом на "Єлісейські поля"! В будинку є генератор для випадків коли немає світла. Характеристики квартири: Загальна площа: 84,5 м Поверх: 10/10 Рік побудови: 2011 Матеріал стін: біла селікатна цегла Планування: кухня з вітальнєю обєднані, окрема спальня Зручності: присутній балкон для відпочинку з неймовірним видом Інфраструктура: Розташування поруч із супермаркетом Лоток Зупинка на Київ в 7 хвилинах пішки Близькість до фітнес-клубу, кафе та дитячого майданчика Ідеальний вибір для сімейного проживання: Квартира дуже сонячна тепла і простора. Квартира дозволить вам розгорнутися та насолоджуватися життям разом із вашою сімєю Просторість та комфорт створять атмосферу затишку та злагоди Вашої родини. Не упустіть шанс стати власником цієї чудової квартири з ідеальною розташованістю та усіма зручностями для комфортного життя! Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Юності вул., 3
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 4
rieltor.ua

До вашої уваги пропонуємо ЖК «Plaza Kvartal 2». Квартира 31,4 м2 м. Теремки, смт. Чабани, вул. Покровська, 30 Голосіївський район. ЖК «Plaza Kvartal 2» – комплекс комфорт класу. - Будинок монолітно-каркасний. - Малоповерхове будівництво. Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 30
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Машинобудівників буд. 4 Б, Фастівський район, селище Чабани, станція метро "Теремки" або "Іподром" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-879-303. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 14-й поверх 14-ти поверхового будинку. Загальна площа - 83,5 кв.м: кухня 12,2 кв.м, 2 окремі кімнати, 2 лоджії, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $74 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Машинобудівників вул., 4б
rieltor.ua

Без комісії для покупця продам квартиру з панорамними вікнами і функціональним плануванням, де Ви не сплачуєте за непотрібні квадратні метри, разом з тим відчуваєте простір і комфорт. Майже трьохкімнатна квартира, велика кухня вітальня та 2 окремі спальні. Два санвузли. Один можна спланувати як гардероб, або господарський блок. Приватна зона вдало відокремлена від загальної. Знаходиться в 5 хв. на транспорті від станції .метро Теремки, в майбутньому можлива піша досяжність.. Будинок введено в експлуатацію в 2021 році, мешканці активно заселяються. Встановлені якісні двері, радіатори, лічильники на гарячу та холодну воду ,електрику, теплопостачання, що дозволить Вам регулювати тепло і економити за необхідністю. Панорамні вікна, завдяки чому приміщення стає світлішим та просторішим, 5-ти камерні профілі Rehau Euro70 з якісною фурнітурою Siegenia, енергозберігаючі склопакети. Лазерна стяжка. Є підвал з коморами. Пожежна сигналізація. Заведений оптоволоконний інтернет. В кроковій досяжності будується великий ТРЦ з підземним паркінгом, супермаркетом, бутіками, великим Епіцентром, що додатково покращить комфортність проживання і дасть можливість пішки дійти до метро за 20 хвилин. В кроковій доступності Мегамаркет, Фора, АТБ, Jysk, кінотеатр «Батерфляй», ринок Гатне, ярмарки, Sport Life з басейном та аквазоною, Sport Club Aelita, FitCurves, школи, дитячі, садочки. Поруч парки з озерами, у десяти хвилинах на авто мальовничі парки Феофанія та Голосіївський, Гарний краєвид на сади і місто.

можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 6
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Плаза Квартал», вул. Покровська буд. 24 А , Фастівський район, селище Чабани, станція метро "Теремки" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-892-588 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Будинок повністю введений в експлуатацію, документи на руках . 2-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 47 кв.м: кухня 6 кв.м, 2 кімнати, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан частково євроремонт, лишилост доробити кухню. Індивідуальне електро опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $69 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення»

Покровська вул. (Кірова), 24а
rieltor.ua

Бидинок знаходиться в живописному місті біля озера в центрі Чабанів Зупинка громанського транспорту 2 хвилини. Розвинена інфраструктура парк, магазин, аптека, дитячий садочок, лікарня. 15 хвилин пішки до Мегамеркету. 10 хвилин до метро Теремки Готовність будинку 1 кв 2024р Видача ключів літо 2024р. Комплектація квартири від забудовника: Стяжка підлоги, гіпсова штукатурка стін, радіатори

Покровська вул. (Кірова), 53
rieltor.ua

єОселя єВідновлення УБД постанова ВІЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ Продаж квартира 65м2 в новому ЖК «Одеський бульвар» - Введено в експлуатацію та заселено у 2022р, присвоєно поштову адресу: Київська область, смт Чабани, вул. Одеське Шосе, буд 16. - Право власності на руках. - Власник 1, прописаних немає. * Поверх 21. В квартирі: * Цементна стяжка підлоги. * Чорнова штукатурка стін. * Сучасні віконні системи з енергозберігаючим склопакетом. * Висота стель 2, 60м. * Лоджія засклена та утеплена. * Протипожежні вхідні двері. * Електрика розведена за основними точками. * Сталеві радіатори опалення. * Лічильники води та електрики. * Вид із вікон на Південь. Є можливість перепланувати. * Фасад будинку утеплений зовні. * опалення централізоване. * Протипожежна система. * Консьєрж сервіс, домофон. * Будується власний багаторівневий паркінг. * Поруч Ліс, Сади, Липова алея, дитячі та спортивні майданчики, футбольне та баскетбольне поле. * У пішій доступності Ринок, Супермаркети Фора, АТБ; Нова пошта, школи та дитячий садок. * Зупинки маршрутного транспорту біля комплексу. * До метро Теремки пішки 10-15 хвилин, на авто - 2 хв. Можна одразу заходити на ремонт. Це чудова інвестиція як для себе, так і здавати в оренду. Телефонуйте, домовимось на перегляд. Підходить під програму ЄОселя 3% та 7% SF-2-875-140 Відеотур: https://youtu.be/UsQ1MvZDe4s?si=HWaOPpSRMlv_a0ue

можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 16
rieltor.ua

Пропонується 2-кім квартира в ЖК Піонерський квартал, Машинобудівників 16, загальна площа 66 кв. м., кімнати 23 і 12, кухня 16,6 кв м, знаходиться на 3-му поверсі 10-ти пов. монолітно-каркасного будинку, наповнений піноблоком, утеплений мінеральною ватою. Будинок введено в експлуатацію у 2022 році та заселяється. Є право властності! Одразу можна робити ремонт. Підключені всі комунікації з тарифами для побутових споживачів. Поруч є вся необхідна інфраструктура . Зручне планування Індивідуальне газове опалення! В квартирі встановлено 2-х контурний газовий котел. м.Теремки 4 км, чудова транспортна розвязка. Відсутні затори на шляху до центру Київа Загальний стан квартири - від будівельників з обробкою- Поруч є зупинки, парк, супермаркет, річка/озеро, ліс, школа, дитсадок. . Інтернет оптоволоконний. Закрита територія, комплекс комфорт класу. Розглянемо під Є Оселя.

Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Park Plaza», вул. Покровська буд. 26, Фастівський район, селищк Чабани, станція метро "Теремки" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-872-024. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 7-ти поверхового будинку. Загальна площа - 57 кв.м: кухня 20 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан якісний євроремонт. Індивідуальне електро опалення. Тепла підлога - ванна кімната. Частково з меблями та технікою. Вартість - $78 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Покровська вул. (Кірова), 26
rieltor.ua

Будівельна група компаній Dobrograd більш ніж десятиріччя працює над розбудовою м. Вишневе, м. Українка, м. Гостомель, смт. Чабани, с. Крюківщина. Всі проекти які компанія реалізувала є успішними, саме тому сьогодні ми пропонуємо Вам квартиру в новому ЖК Dobre Misto 2. Що ж може запропонувати Dobre Misto 2? Цілком логічне питання! Зараз все розкажемо! По-перше, забудовник піклуючись про комфорт майбутніх власників квартир, втілив у цьому проекті найзручніші планування із можливих, просторі та світлі кімнати, велика кухня, два санвузли. По-друге, інфраструктура на максимумі, поруч є все для життя, магазини від Лотка до ТЦ Магелан, кафе, ресторани, аптеки та медичні заклади, садочки та школи. По-трете, не дивлячись на те, що ЖК розташований за містом в смт. Чабани, дорога до метро Теремки займає всього декілька хвилин на авто або маршрутці. Зупинка громадського транспорту знаходиться прямо поряд з комплексом. А вишенькою на торті є наявність прямо на території комплексу сучасної зони відпочинку зі своїми скверами, дитячими та спортивними майданчиками. Тож тепер зрозуміло, комплекс дійсно крутий! А що ж до самої квартири? Квартира двокімнатна! Кімнати окремі!!! Поверх: 1/10; Загальна площа: 66 кв.м.; Житлова площа: 35 кв.м.; Кухні: 16,6 кв.м.; Квартира в стані після будівельників, одразу після покупки можна заходити на ремонт. Завдяки зручності планування легко робити ремонт і реалізовувати круті ідеї! Розглядаємо: єОселя, Постанова. Сертифікат! Ціна: 53 999 у.о. + 3% комісія. Податки свої платимо! Телефонуйте і записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 16
rieltor.ua

Код обьекта:328882-31 3-х комнатная квартира с кухней-студией 33 м2 Загальна площа 99,1 кв.м, дві окремі спальні. Дом зданий в експлуатацию в 2011 р. Квартира світла з чудовим краєвидом на озеро, в будинку доглянуте парадне, консьєрж, домофон. Дуже затишний двір. Розвинена інфраструктура: 2 хвилини ходьби до зупинки маршрутного таксі, яке прямує до станції Теремки, 15 хвилин - до торгового центру Мегамаркет, Фора. Поруч Садок Школа. Найближча станція метро Теремки.

можливий продаж по єОселя
Юності вул., 3
rieltor.ua

Терміново продам двокімнатну квартиру з видом на Київ. Поруч метро Теремки (15 хвилин пішки) державна школа, сад, озеро, величезний парк., Спорт Лайф. Дуже добрий метраж41м2. Квартира здається з цементно-піщаною стяжкою підлоги та стін; енергозберігаючими вікнами, радіаторами, лічильник на воду, лічильник на електроенергію, вхідні – металеві, протиударні двері. Будинок зданий, документи оформлені, можлива іпотека. по будь-яким питанням пишіть у вб або ТГ О95-75-85-76І

власник
можливий продаж по єОселя
Одеське шосе, 18
rieltor.ua

Продаж квартир в ЖК "Plaza Kvartal, селище Чабани, вул. Покровська, 52. Акційні пропозиції на квартиру + паркомісце! - Будинок монолітно-каркасний. Малоповерхове будівництво. - Красива вхідна група. - Свій підземний паркінг. - Дитячий майданчик всередині будинку. ІНФРАСТРУКУТРА Навколо розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км).

2х рівнева квартира 55,8 м2 в ЖК “Plaza Kvartal3” Чабани + паркомісце
olx.ua

Сейчас в квартире идет ремонт. Окончание ремонта планируется до 01.06.24 Квартира готовиться под продажу е оселя. Пос. Чабаны, ул юности 4 Первый этаж, 55,6 м2 Цена квартиры 86180$ Первоначальный взнос 17 500$ Ежемесячный платеж 15700грн Квартира подходит только под отдельную категорию граждан (военные, ученые, медики, полиция) все остальные за наличные при 100% оплаты.

Продажа 1 к квартиры Є ОСЕЛЯ
olx.ua

2-кімнатна квартира 73 кв.м. в новому ЖК "Park Plaza" на березі озера по вул. Юності, 4, с. Чабани. Простора світла квартира з панорамними вікнами та чудовим краєвидом. В квартирі зроблені основні чорнові роботи. - Зроблена стяжка підлоги; - Гіпсокартонова обшивка стін та штукатурка; - Встановлені якісні вхідні двері та вікна Rehau; -Опалення індивідуальне (електроконвектор); -Лічильники на воду та електроенергію. Відео за посиланням: https://youtu.be/cywsMglA5io?si=6tIn3G0-xMfCCarM *Скопіюйте посилання та вставте в графу пошуку на ютуб. Park Plaza - сучасний комплекс комфорт класу. Це привабливий об´єкт інвестування для тих, хто вирішив змінити суєту та шум мегаполісу на спокійний розмірений побут в екологічно чистій місцевості. Будинок монолітно-каркасний. Стіни з цілльної червоної цегли, утеплений мінеральною ватою (15 см). Фасад критий красивою керамо-плитою. Красива вхідна група, швидкісні, дизайнерські ліфти та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: поруч озеро та парк, школа, дитячий садок, амбулаторія, приватна клініка UNIMEDIKAL, магазин Фора, Лоток, Мегамаркет, кінотеатр "Батефляй", дитячі майданчики, аптеки. Громадський транспорт у кроковій доступності (100м). До метро Теремки та великих торгово-розважальних центрів 10 хвилин автотранспортом (3км). Можливий продаж по державній іпотеці єОселя під 3% та 7%, постановам. Повний супровід! Ласкаво просимо на перегляд! АН «Атланта»

єОселя! 2-кімнатна в ЖК Парк Плаза Чабани Теремки
olx.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в Київській обл., смт. Чабани по вул. Машинобудівників, буд. 16, ЖК «Добре Місто-2». Загальна площа - 74 м2, 6/10 поверх, роздільні кімнати. Після забудовників, індивідуальне газове опалення, внутрішня частина двору закрита від автомобілів, відео нагляд, охорона, парковка для машин. Будинок побудований за монолітно –каркасно технологією, стіни з газоблоку, утеплення фасаду - пінопласт та мінеральна вата. Просторі під’їзди. Дуже вдале місце розташування житлового комплексу – до м. Теремки 4 км, зупинка громадського транспорту поряд з будинком. Ціна 67000,00 Дол. США+ оформлення. Без комісії для покупця. Перегляд у зручний для вас час. Мінімальне оформлення, продаж майнових прав. Можливий продаж за державними програмами( єОселя, сертифікат). Є інші варіанти двокімнатних квартир. Тел. +38********29 З повагою, Людмила АН «ЧАС»

єОселя. Без комісії. Продаж 2к квартири смт. Чабани, Добре місто-2
olx.ua
123...5
1 - 24 з 97 результатів