Продаж квартири в новобудові ,ввід в експлуатацію 2024 рік. Можлива оплата частинами(по домовленості) або безвідсотковий кредит від забудовника. До квартири в ціну входить паркувальне місце під відеонаглядом!!! 1-Цегляні стіни утеплені мінеральною ватою 2-Щоб хаотично розташовані кондиціонери не псували фасад, передбачені кошики для їх встановлення на фасаді. 3-Металопластикові панорамні вікна засклені енергозберігаючими склопакетами, у кожній квартирі балкон. 4-У підїздах сучасні безшумні ліфти. 5-Цілодобове водопостачання. 6-Сучасний домофон. 7-Великий дитячий майданчик. 8-Окремий трансформатор для нашої будівлі з високовольтної лінії. 9-Штукатурка стін. 10-Великі тераси на даху будівлі. Ідеальне розміщення в житловому мікрорайоні(школа,дитячий садок,біля річки Ріка. Недалеко від термальних басейнів Rika Khust) Будинок здається з усіма підключеними комунікаціями! За процесом будівництва можна спостерігати на сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=61551104763829

Продаж квартири в новобудові 56.17 м.кв.
olx.ua

Унікальна можливість придбати власне просторе гніздечко в самому серці мальовничого міста Хуст! Ця розкішна 4-кімнатна квартира, розташована на пятому поверсі пятиповерхового будинку на вулиці Пирогова, пропонує Вам комфорт та затишок на 90 квадратних метрах. Вона обладнана усіма необхідними комунікаціями: газом, світлом, водою. Усередині Вас зустріне простір, який вражає своїм затишком та функціональністю. Тут ви знайдете три затишних ліжка, повністю обладнану кухню зі вбудованою панеллю, газовою плитою та холодильником. Для вашого комфорту передбачено індивідуальне опалення, яке забезпечить тепло та затишок в будь-яку пору року. За додатковими перевагами Ви зможете насолоджуватися застікленим балконом, роздільним санвузлом та просторою коміркою для зберігання. Розташування цієї квартири - просто ідеальне! Лише 3-4 хвилини пішки до центру міста, де знаходяться три супермаркети, чотири школи, чотири дитячі садочки, невеличкий ринок, музей, парк, ресторани та багато іншого. Не втрачайте своєї можливості на мрію про ідеальне житло! Телефонуйте в будь-який час, і я гарантую, що ця квартира неодмінно стане вашим власним куточком раю в Хусті! І не забудьте, що також є можливість оренди за 11.000 грн в місяць.

Продається простора 4-кімнатна квартира в Хусті!
olx.ua

Продається трикімнатна квартира з меблями на 5-му поверсі. Адреса: вул. Київська набережна у м. Хуст. Найбільш важливою перевагою цієї пропозиції є її неперевершене місце знаходження. Недалеко знаходиться парк відпочинку, до центру - 10хв пішки, до парку відпочинку 5-7 хв. До міської поліції 5-7 хв. що немаловажно. Загальна площа: 50,4 м2. Є три окремі кімнати, кухня, просторий коридор, роздільний санвузол та балкон з красивим краєвидом. Прийомна кімната виходить вікнами на північний-схід, тому влітку завжди прохолодно. Інші кімнати виходять на схід. Є невеличкий город (3м на 4м) з вишнею та виноградом. З балкону можна завжди його бачити. Стан квартири: житловий. Ремонт: косметичний. Індивідуальне газове опалення, є колонка та безбашенка. Дах у хорошому стані. За детальною інформацією звертайтеся в ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ.

власник
Продається трикімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобудова напроти парка перший дім четвертий поверх углова.Є балкон з виходом міська рада-парк поведена електрика по квартирі сантехніка і отоплення(полове),залиті стяжки є ліфт.Є дизайнерський проект.Загальна площа 86.71.Є паркомісце на машину

власник
Продам квартиру м.Хуст напроти парка
olx.ua

Двокімнатна квартира на першому поверсі. Знаходиться в самому центрі міста Хуст, біля базару. Є довгий, засклений балкон. Індивідуальне газове опалення.

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири в центрі м. Хуст. Біля базару.
olx.ua

Трьохкімнатна квартира Другий поверх Газове опалення Світло, вода, газ все є Два балкони Можливий торг!

власник
Продається трьохкімнатна квартира
olx.ua

Популярні запити