Від власника! Продам 1к. квартиру в новому будинку в Хотові! Київська обл., Обухівський р-н., с.Хотів, вул.Енергетиків,20, 2/4пов. цегляного будинку, 38,2/13,4/14,1кв.м, ЖК Затишний Хотів, сучасний будинок 2020р., Н=2,90м, тепла, затишна квартира на завершальній стадії ремонту, склопакети, розведена електрика, електроплита, опалення індивідуальне – електричний котел, стіни – під шплери чи фарбування, с/в – сумісний, нова сантехніка, кахель, душкабіна, електричний бойлер, тепла підлога розведена по усій квартирі та зонована, вбудована шафа, інтернет, чудова камерна атмосфера, закритий двір із власним закріпленим паркомісцем, тихе, затишне місце в безпосередній близькості від Києва, в радіусі кількох кілометрів практично уся інфраструктура для життя та відпочинку – магазини, кафе, супермаркети, школа, дитсадки, тощо, ліс – 1км., Київ (ст.м.Теремки) – 5км, ціна 43500у.е., без комісійних, Ярослав

Енергетиків вул., 20
rieltor.ua

Власна квартира з двориком. Є оселя. Без комісії для покупця! Продаж 1кім.квартири в готовому будинку ЖК Емоція,Хотів.До метро Теремки 10хв.В квартирі індивідуальне газове опалення ,двох контурний газовий котел. Розвинена інфраструктура,поряд зупинки громадського транспорту,садочок,магазини,салони,кавʼярні,Н.П,та багато іншого. Поруч з комплексом ліс та озеро. Перегляд в зручний для вас час!

Квартира з двориком. Є оселя. 10хвилин до М. Теремки
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаю в ЖК «Емоція» 2-кімнатну квартиру 51,13м2. Комплекс знаходиться неподалік від парку «Феофанія». Зручне планування. Всі кімнати правильної максимально квадратної форми, що дуже зручно у розстановці меблів. Велика кімната 17.4м2, має два вікна. Спальня 10.32м2. Кухня загалом 11.4м2 якщо обʼєднати із лоджиєю. У санвузлі можна розмістити ванну. Квартира дуже світла. Поруч з будинком дитячий садок. Закрита територія ЖК. Зручно добиратися громадським транспортом до метро. Можна придбати паркомісце та кладовку. Квартира із автономним газовим опаленням. Тихий та спокійне місце. Поруч приватний сектор та парк «Феофанія». При 100% оплаті можливий торг.

ЖК Емоція 2-кімнатна квартира
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНИК. Продам 1 кімнатну квартиру (НЕ КУТОВА) в с.Хотів ЖК Гудвіл вул.Шевченка 85 Київська область, Києво-Святошинський район Загальна площа 35.1 м Житлова площа 16.8 м Кількість кімнат 1 Поверх 5 із 7. Секція номер 3. Матеріл зовнішніх стін: Цегла рядова, утеплювач, фасадна штукатурка. Матеріал покрівлі: Плоска покрівля, утеплена. Матеріал внутрішніх перегородок: Газоблок. Індивідуальне опалення. Закрита територія. Станція метро Теремки 15 хв на транспорті. 1 будинок вже зданий в експлуатацію.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру с.Хотів ЖК Гудвіл
olx.ua

єОселя єВідновлення Продаж - БЕЗ комісіЇ розстрочка без% до 24 місяців, перший внесок 50% Продаж 3 кімнатна квартира 84,7м2 в новому ЖК "Гудвіл". Київська область, Обухівський район, село Хотів, вул. Шевченка, 85. * Поверх 3/7. * Будинок 1. * Секція 4. БУДИНОК: - Ведення в експлуатацію 2 квартал 2024 року. - Будується з червоної цегли. - Перекриття- монолітне. - Утеплення- зовні. - Опалення індивідуальне (газ). - Є ліфт. КВАРТИРА: * Склопакети * Стяжка * Котел газовий. * Радіатори * Лічильники. * Вхідні двері. 10 хвилин на авто До станції метро Теремки, Іподром, ВДНГ, ТРЦ Республіка, парк Феофанія. Поруч з будинком зупинка маршрутного транспорту 729 до метро Либідська. У веденому в експлуатацію будинку вже є: супермаркет Траш, Нова Пошта, Аптека, Кафе та розвивальний центр для дітей. ЖК буде з власною інфраструктурою, так як на першому поверсі у всіх будинках - комерція. SF-2-887-111

Продаж 3 кім квартира 84,7м ЖК Гудвіл Хотів Метро Теремки Іподром без%
olx.ua

Продаю в новому закритому ЖК «Емоція» 1-кімнатну квартиру. Гарна територія, дитячі майданчики, зони відпочинку, сквери, комплекс обслуговує ЖЕК. Побудований дитячий садочок. В селі працює державна школа. В 2 хв їзди парк Феофанія. Зручний виїзд в місто, можна через Столичне шосе в центр та Лівий берег. Будинок теплий, утеплений та із червоної цегли. Автономне газове опалення, встановлюємо газові котли та лічильники на всі комунікації. Електрика заведена в квартиру, на підлозі стяжка. Без штукатурки для того щоб по вашому дизайн-проєкту розвести електрику, а вже потім штукатурні роботи. Квартира від забудовника. При повній оплаті є можливість отримати знижку.

Продаю 1К в новому закритому ЖК
olx.ua

4 км до м. Теремки. Новобудова. 2 поверх. Якісне будівництво. Кухня 14.7. житлова 15.2.Індивід.опалення, двоконтурний котел. Поруч все що треба, школи,садки, магазини. Якщо Ви цілеспрямовано шукаєте житло в цьому районі і конкретно цього ЖК, думаю знаєте усі його переваги. Права власника. 42800

власник
Квартира однокімнатна Хотів ЖК емоція
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в жк емоція , 44 кв метри, 3 поверх, село Хотів, до метро Теремки 15 хв маршруткою, маршрутка зупиняється біля ЖК. розпочатий ремонт, зроблено теплий пол в усій квартирі , зроблено розводку по воді, стяжка підлоги , поштукатурені стіни, встановлена інсталяція, гозовий котел, будинок із червоної цегли. Без комісії

власник
1-кімнатна квартира в жк емоція
olx.ua

Поспішайте придбати світлу та затишну квартиру в ЖК Емоція,Хотів.10хв.до м.Теремки! Повний супровід по Є Оселі! Індивідуальне газове опалення,двохконтурний газовий котел,закрита територія ЖК,чисті і просторі парадні,гарні та сучасні дитячі майданчики. Розвинена інфраструктура,все в пішій доступності. Перегляд в зручний для вас час.

Без комісії,Є Оселя,Хотів,ЖК Емоція
olx.ua

Продаж квартири в чудовому комплексі ЖК Емоція. Квартира підходить під програму Є оселя 3%та 7%. Квартира світла та тепла,індивідуальне газове опалення,розвинена інфраструктура-все в пішій доступності(садочок,магазини,кавярні,супермаркет,аптека,Н.П та багато іншого) Територія комплексу-чиста та доглянута з безліччю дитячих майданчиків. Перегляд по домовленості.

Є Оселя,продаж без комісії для покупця,Хотів,ЖК Емоція
olx.ua

Продается 1-комнатная квартира в 5-ти этажном доме ЖК Эмоция, расположенная на 3 этаже, не угловая. Индивидуальное газовое отопление.Рядом парк Феофания, метро Теремки, возле дома остановка общественного транспорта, в ЖК есть магазинчики на разный вкус, кафе и кафе, несколько салонов красоты, супермаркет Траш, аптека и Новая почта соседнему дому.Закрытая территория.Дом сдан в эксплуатацию в 2021 году.Также наша команда может оказать содействие в продаже и сдаче в аренду Вашей недвижимости. Обращайтесь.Спасибо за внимание, с уважением Агентство Недвижимости "LubiyDom".

ЄОСЕЛЯ!Продажа 1к квартиры в ЖК Емоция метро Теремки
olx.ua

єОселя єВідновлення Продаж - БЕЗ комісіЇ розстрочка без% до 24 місяців, перший внесок 50% Продаж 3 кімнатна дворівнева квартира 73,9м2 в новому ЖК "Гудвіл". Київська область, Обухівський район, село Хотів, вул. Шевченка, 85. * Поверх 6/7. * Будинок 1. * Секція 3. БУДИНОК: - Ведення в експлуатацію 2 квартал 2024 року. - Будується з червоної цегли. - Перекриття- монолітне. - Утеплення- зовні. - Опалення індивідуальне. - Є ліфт. КВАРТИРА: * Склопакети * Стяжка * Котел газовий. * Радіатори * Лічильники. * Вхідні двері. 10 хвилин на авто До станції метро Теремки, Іподром, ВДНГ, ТРЦ Республіка, парк Феофанія. Поруч з будинком зупинка маршрутного транспорту 729 до метро Либідська. У веденому в експлуатацію будинку вже є: супермаркет Траш, Нова Пошта, Аптека, Кафе та розвивальний центр для дітей. ЖК буде з власною інфраструктурою, так як на першому поверсі у всіх будинках - комерція. SF-2-887-102

Продаж 3 кім квартира 73,9м ЖК Гудвіл Хотів Метро Теремки Іподром без%
olx.ua

Без комісії від покупця! Продаж квартири з двориком в ЖК Емоція,Хотів! Чудова пропозиція,не втрачайте можливість придбати світлу та простору квартиру з власним двориком! Індивідуальне газове опалення,закрита територія ЖК,вся інфраструктура в пішій доступності,безліч дитячих майданчиків ,салони краси,магазини та багато іншого. До м.Теремки 10-15хв. Можливий продаж по Є Оселі,повний супровід! Перегляд в зручний для вас час!

Без комісії для покупця,квартира з власним двориком,Є оселя,Хотів
olx.ua

Без комісії для покупця! Продаж 2кім.квартири з двориком в ЖК Емоція,Хотів. Квартира простора і дуже світла.Вихід на дворик з вітальні,можливо також зробити і з кухні. Можливий продаж по Є оселі під 3% та 7%. У квартирі виконана стяжка+тепла підлога ,штукатурка стін. Закрита територія ЖК,безліч дитячих майданчиків,поряд зупинка громадського транспорту,магазини,Н.П,кавярні,до метро Теремки10-15хв. Повний супровід по Є Оселі! Перегляд в зручний для вас час!

Без комісії,продаж2кім.квартири з двориком ,Є оселя,Хотів,ЖК Емоція
olx.ua

Продажа 1комнатной квартири в Жк Эмоция Отличный ремонт.Школа,садик,амбулатория,Фора

власник
Жк Эмоция
olx.ua

Квартира не кутова, дуже тепла та суха. Гарне планування. Усі вікна виходять у внутрішній двір на дитячий майданчик. Без шуму та пилу від дороги. Сонячна сторона. Закритий двір без автомобілів, що надзвичайно комфортно для дітей. Можливість вʼїзду і розвантаження особистих речей є. Є можливість додаткового придбання комори у будинку, а також парко місця (можлива довгострокова оренда).В будинку є підвал, який використовується під бомбосховище. В підвалі встановлений вайфай та доступ до води. Є онлайн доступ до камер відеоспостереження в будинку. Поштомат нової пошти в підʼїзді. В дворі будинку присутні салони краси, масажний кабінет, кафе з смачною кухнею. Поряд продуктові магазини, аптека, автомати з питною водою, кафе, піцерія та інша інфраструктура. Також в комплексі добудовується приватний дитячий садочок відстань 100 метрів (працюватиме уже в поточному році), а також є сучасна приватна школа. В цілому район дуже спокійний з унікальним на сьогоднішній день виїздом на Київ чи інші напрямки, має лише чотири зручних маршрути виїзду в Київ, що дає можливість уникнення ранкових пробок. Реальному покупцю торг на місці. Єоселя, податки всі сплачуємо ми!

власник
Квартира двокімнатна ЖК Емоція Хотів
olx.ua

Продаж видової двохрівневої квартири 66м2 в Хотові - 45000$ (можливо під єОселю) Локація: жк Хотів (закрита територія, паркомісця, дитячий майданчик) Поверх 5 з 5 (мансардний), без ліфта. Площа: 66м2 (57.6м2 + 8м2 площа кімнати на другому поверсі) Детальний відео-тур можливо переглянути додаючись у Viber/Telegram/WhatsApp Стан квартири: без ремонту під чистове оздоблення, якісні вхідні двері та вікна (металопластикові та мансардні), готові стильні сходи на другий поверх, світла квартира з висотою стелі 2.7м, є готовий план розміщення меблів, санвузол роздільний, окрема лоджія, спільний коридор для двох квартир Стан будинку: 5ти поверховий будинок, зданий в 2021м році в експлуатацію, побудований з червоної цегли, утеплений мінватою, хороша шумоізоляція, укриття Комунікації: проведена електрика та виходи під кондиціонер, стяжка, автономне газове опалення (котел Ferolli), тепла підлога, у будинку власна скважина з генератором, та каналізація, новий трансформатор. Інфраструктура: -парк Феофанія 6 хвилин на авто -Теремки (трц Магелан) 12 хвилин на авто -Мануфактура 13 хвилин на авто -озера 4 хвилин пішки -супермаркет Фора, магазини, ринки, пошта, банкомати, аптеки та азс в пішій доступності -школи та садочки приватного та державного типу у пішій доступності Терміновий продаж без комісії! Додаткова інформація: напроти є така сама квартира на продаж 73м2, є можливість обєднати дві квартири

Продаж квартири Хотів/ Чабани/ Феофанія - 45000$, можлива єОселя
olx.ua

Квартира продається з меблями та електро приладами (телевізор, холодильник, пральна машина, столи, стула, швецька стінка, варочна панель.). Новий будинок. Введено в експлуатацію в 2020 році - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел електричний. Інтернет дротовий (кабельний). Без комісії. В радіусі кількох кілометрів практично уся інфраструктура для життя та відпочинку – магазини, кафе, супермаркети, школа, дитсадки, тощо, ліс – 1км., Київ (ст.м.Теремки) – 5км. Київська обл., Обухівський р-н., с.Хотів, вул.Енергетиків,20, 2/4пов. цегляного будинку, 35кв метрів, ЖК Затишний Хотів, сучасний будинок 2020р., висота стелі в квартирі Н=2,90м, закритий двір із власним закріпленим паркомісцем, тихе, затишне місце в безпосередній близькості від Києва.

власник
Вільна квартира. Продаж від власника. Хотів. 35км
olx.ua