Вашій увазі пропонується простора 50-ти метрова однокімнатна квартира в центрі с. Хотів, на вул. Б. Хмельницького 1. Розташована на 4 поверсі 4-ох поверхового цегляного будинку. Ліфт. Параметри: 50/24.3/15.3. Будинок введений в експлуатацію та повністю заселений. Квартира простора і світла, потребує чистового оздоблення. В помешланні зроблена чорнова стяжка підлоги і стін. Встановлені всі лічильники. Двоконтурний газовий котел «Ферролі» робить Вас незалежними від централізованого постачання гарячої води та опалення. Поряд з будинком кінцева зупинка маршрутних таксі, які домчать Вас до метро «Теремки», «Іподром» або «Виставковий центр» за 12-15 хвилин. У пішому доступі можна купити продукти в міні-маркеті або проїхавши на авто 8 хвилин до «Фори», 9 хвилин до «Мага Маркета Гатне», 11 хвилин до «Великої Кишені» та 13 хвилин до «Ашана». Для маленьких дітей поруч дитячий садок «Струмочок» та сімейний клуб «ЕкоНяня», а у 5 хвилинах на авто дитячий клуб «Хмарка». За 10 хвилин на авто можна доїхати до району Теремки, де буде більший вибір дитячих установ та розвивальних центрів. Щоб потрапити на тренування, потрібно буде проїхати 8 хвилин у фітнес-клуб Body Life, 12 хвилин у фітнес-клуб Sport Life з басейном та спа, жіночу студію фітнесу Fit Curves та спортивний клуб «Аеліта». Для поціновувачів ЗОЖ завжди буде можливість прогулятися на чистому повітрі, адже до лісу їхати 5 хвилин на авто, а до парку Феофанія 10 хвилин. Ті, хто полюбляє кататися на велосипеді, напевно зможуть побудувати цікаві для себе маршрути по околицях. Бонус: в підвальному приміщенні будинку надаємо нежитлове приміщення, площею 3 м.кв., Всі необхідні документи в наявності. Фото реальні. Показ в зручний для Вас час, за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 1
rieltor.ua

Код обєкта : 317922-52 Постанови 214; 280; 206;Є-Оселя. Повний супровід угоди. Квартира знаходиться в ЖК "Емоція", простора та світла, великі вікна з видом у затишний двір. Квартира з свіжим ремонтом. Для ремонту використано якісні дорогі матеріали та сантехніка. У квартирі індивідуальне опалення від газового котла. На кухні, у коридорі , в спальні та у ванній кімнаті тепла підлога. Комунальні платежі влітку близько 800 грн., узимку близько 1500-2000 грн. Комплекс комфорт класу, закрита територія. 4,3 км від метро "Теремки", до Голосіївського району 3,1 км. Паркінг на території комплексу. Будинок побудований з червоної цегли з утепленням 150 мм.. Всі комунікації централізовані. До Одеської траси 5 хвилин на машині/таксі, метро Теремки 15 хвилин ,ТРЦ Respublika 15 хвилин , ВДНГ 20 хвилин. Поруч продуктовий та господарський магазин, аптека, відділення нової пошти, школа, художня студія, кафе, піцерія, більярдна, дитячий садок, школа, 15 хвилин на машині до озера Круглік,у пішій доступності ліс. Відмінний варіант як для проживання так і під здачу в оренду. Телефонуйте - готові до показу в зручний час!

можливий продаж по єОселя
Промислова вул., 1к
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК «Теремки», площею 64 м, квартира знаходиться на 22 поверсі 25 поверхового будинку. Затишна , квартира з дизайнерським ремонтом+комора, з панорамними вікнами та видом на парк ВДНГ, квартира перероблена у євродвушку. Зручний, продуманий дизайн інтерєру для комфортного проживання, квартира укомплектована сучасною технікою, все продумано до найменших деталей. Кухня-студія, спальня, гардеробна, ванна, балкон. З техніки в квартирі є: індукційна варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, витяжка, посудомийна машина, полиця для зберігання вина, пральна машина. ЖК" Теремки", будинок 1, власна котельня, вестибюлі створені за авторським дизайном, швидкісні ліфти, консьєрж-система, комплекс із закритою територією, планується свій дитячий садочок, підземний паркінг, фітнес-клуб, аптеки, кавярні, поруч школа, дитячі садки, магазини, для мешканців комплексу своя зона відпочинку: бігові та велодоріжки, альтанки, зони барбекю, алея казок, розташований біля Голосіївського лісу - 5 Га власної лісопаркової зони, поруч парк "Феофанія" та музей "Пирогово". транспорт: ст.М"Теремки" - 5 хвилин.

Без комісії!Продаж 2х кімнатної квартири ЖК Теремки
olx.ua